Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента? (в очакване на Годо)

Featured Replies

стриктно спазваш режима.. не ти ли омръзва бе човек..?!

• Отговори 2k
  • Прегледи 55,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

стриктно спазваш режима.. не ти ли омръзва бе човек..?!

Хич дажеПубликувано изображение Трябва да се спазват някои правила в тоз живот, особено като са и приятни Публикувано изображение

разглезиха ни дъждовете ,това е

екстра тъй, тъй да е до Баба Марта

Публикувано изображение

То па Баба Марта щот мноо убава......най смотания месец Публикувано изображение

Редактирано от Препикану мушкату (преглед на промените)

Cabarete нали се застраховах предварително че е от едно село. Всяка година имаме кръг от световното по кайт тука.

Човек, ама ти пишеш от рая! Какво по-хубаво от райско село?

Едно приятелче, бачка оператор от много години, като се върна от снимките на Сървайвър в Доминиканата, беше изпаднал в лека депресия, че след месеци престой там, му се наложило да се прибере. Много се беше впечатлил. Аз още не съм била из тези краища.

А, за теб не се съмнявам. Публикувано изображение

въпросът бил към останалите ,де се бутам и азПубликувано изображение

Ама що питам като трябва да лягам - не знам... Публикувано изображениеПубликувано изображение

Тва за Уиш. Ама се мотам на завоя.

нищо , потуткай се още малко , тъкмо няма навалица

въпросът бил към останалите ,де се бутам и азПубликувано изображение

Не ве. Ти не спиш, ама трябва и да се появиш. Публикувано изображение

Публикувано изображение

ти сега ли ставаш,че търкаш така очоците?

Не ве. Ти не спиш, ама трябва и да се появиш. Публикувано изображение

ахааа, да плещя монолози на поразия...  стигат ми тихите занимания.. държа джубокса буден

Кой по дяволите е Годо?

Кой по дяволите е Годо?

Някакъв дето го чакали...то кой ли друг освен  господина с пепелаца може да е свърши тая, да ни върже  и нас да висим тук и да го  чакаме.Публикувано изображениеПубликувано изображение

Винаги кат те видя си търкам така оченцата и те заприличват на очоци.

що бе , чак такъв трън ли съм ти в окото?Публикувано изображение

И преди да съм изтърсила някоя глупост, ви казвам лека нощ.

Контакт, щепцел, дръп...

точно така , раздай ни по една книшкаПубликувано изображение

И преди да съм изтърсила някоя глупост, ви казвам лека нощ.

Контакт, щепцел, дръп...

от нас ли се притесняваш точноПубликувано изображение

Човек, ама ти пишеш от рая! Какво по-хубаво от райско село?

Едно приятелче, бачка оператор от много години, като се върна от снимките на Сървайвър в Доминиканата, беше изпаднал в лека депресия, че след месеци престой там, му се наложило да се прибере. Много се беше впечатлил. Аз още не съм била из тези краища.

На мен ми е писнало тук и като стане дума за почивка отскачам до Баваро че там по в цивилизацията а и има много братушки че да поддържам и руския все пак.

Положението от днес е следното. Най накрая ме излъгаха да си купя нов кайт и утрешната почивка ще я отлагам че ми е притеснено да харча повече от колкото изкарвам.

що бе , чак такъв трън ли съм ти в окото?Публикувано изображение

Публикувано изображение

Не, ама се зачудих...

От трън та на глог, са казали мъдрите хора, а що няма израз "глог в очите", а само трън?

• Автор

Кого си погнал па ти..

Момента погнах. И 'баси! Само 150 мили по на Юг и ебаси! Хълмовете са по-зле от във филмите. Голииии, си 'бало мамата. Къщи секфи. От ел баракеро до ел фортресио. Мучовците щъкат на всякъде. Кончитите търчат с текилите. Всичко алкохолно е по пет кинта. Всичко останало е по кинта. Басейна е плитък, но носи поне малко прохлада във влажната жега. Плажовете са руски. Камъните са с размера на големи гюлета. Морето е недоволно. Блъска се в крайбрежните скали на Ел Пурто Нуево и само пеликаните намират утеха в прегръдките му. Ресторанта предлагаше какво ли не. Всичко морско! Сопа дел марискос и гранде лангоста беше моят избор. Текили, маргарити, бири, ром. Оставихме всички на опашката. Върнах първите мариачи. Върнах и вторите. Изчакх за последните - с очуканите китари, криви тромпети и увиснали панталони. Музиката обаче беше истинска. Един тромпет на едното уше, един тромпет на другото и двата бучат в различни октави Ел Кансион Дел Мариачи. Кеф! И после Сиелито Линдо! И Ел Сон Де Ла Негра! Накрая се разделихме с кеф. Те към следващите мераклии, а ние към хотела. По обратния път Кибритената Клечица си умря от страх в тъмното. А местните мучовци пускаха кепенците на дукяните и бързаха към домовете си. А мъглата... Мъглата, галеше тъмнината и криеше пътя по равно за всички!

Добър вечер и добра стига на всички.

От крайният запад предаде,

Ел Терминало Оскуро

Добър вечер и добра стига на всички.

Добро утро!

Ей това е. Културните хора правят такива репортажи от мястото на събитието и след всички текили и маргарити.

А ас снощи само на три ракии и обърках такта. Хем си обещах само да погледна без да пиша.

Добре, че имам тренинг с щепцела... Публикувано изображение 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.