Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента? (в очакване на Годо)

Featured Replies

Нескашното плуване го места по към сабален. Отивам да провера дали Куик Джо е на Шкорпиловци

• Отговори 2k
  • Прегледи 55,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Хъхъхъ. Почти нийде не съм ходил и по-далеч от Мексико не съм стигал (ако не се брои Хавай, но това си е нашенско). Но! Сиелито Линдо си е истинска песньофка. А ми се ще на Киркира, в Белиз, на Фиджи.. До година ако не стигна до България, ще е при Izabel1 в Доминиканата. Там нещо ме влече по това време на годината.

Добро утро!

Ей това е. Културните хора правят такива репортажи от мястото на събитието и след всички текили и маргарити.

А ас снощи само на три ракии и обърках такта. Хем си обещах само да погледна без да пиша.

Добре, че имам тренинг с щепцела... Публикувано изображение

Е, дал ти Бог добро. Слет трир'кии най-разумно е да се дръпне щерцела. Ас обаче не издържах. Проверих си шпаньолцкия! Все толкос си е! Баро-ресторанто-рудиментарен! Важното е че дръпнахме на врага лайното. Те си мислеха, че ние нема а се опраим. А ние не само, че се загубихме, но се и намерихме със собствени сили. Пяхме с мехиканосите и бихме по ексове и руснаците. Течностите ги докарахме на ниво.Утре ще ме боли глава, но няма да се издаваме. По всички правила, преди лягане пих богати на захари и кофеин течности. Ся ще прасна три адвила, прозореца е отворен, ако има много зор, ще мина контрабанда (също като Сиелито Линдо) през басейната. Ако ме изгонят от там, ще ги уплаша, че ше се изкъпя ф Ел Пацифико и ще се прибера доволен дъ спьъ.

Ъхъ...

Ако ме изгонят от там, ще ги уплаша, че ше се изкъпя ф Ел Пацифико и ще се прибера доволен дъ спьъ.

Ъхъ...

Аз нямам Ел Пасифико и няма с какво да плаша. Публикувано изображение

Нашето не беше толкова екзотично - събиране на съученици, за да се видим с една от нас, живееща в чужбина, дошла си за лятото. А аз си съчетах редовното пиене на този ден за почитане на Володя. Та така.

Иначе и ние вдигнахме заведението на крака от шума и смеха ни, но си останахме на място. Всъщност - не знам след това какво е станало. Те имаха идеи да продължават, а аз само събрах ключовете от колите им и се прибрах с такси. Сега ще отида пред заведението, където ще се чакаме, за да им ги върна... Публикувано изображение Ами... толкова си мога... Публикувано изображение

Рапорт от тук . Първи впечатления : по-скоро добри, нежели други. Хотелът е приличен , верно , не могат да му се дадат 4звезди в момента , но преди 10-тона години е бил супер. Пълно е с руснаци и румънци. И двете категории са големи свини. Ядат като че ли им е за последно. Блъскат се , вдигат шум , цапат, ходят по увиснали тълеса навсякъде , не се съобразяват с останалите . Можете ли да жулите водка с бира още в 8 часа сутринта ?! Абе..... свършени простаци Персоналът е учтив, любезен , имам чувството че се радват да ни видят, защото сме българи. Храната става , не е нещо особено. Плажът пред самия хотел е малко каменист , но като мръднем малко наляво или надясно - намираме си хубави местенца. Рапорт даден - Ваш приятел : весел магаранчо

На мен ми е писнало тук и като стане дума за почивка отскачам до Баваро че там по в цивилизацията а и има много братушки че да поддържам и руския все пак.

Положението от днес е следното. Най накрая ме излъгаха да си купя нов кайт и утрешната почивка ще я отлагам че ми е притеснено да харча повече от колкото изкарвам.

Аз пък съм фен на селата. Откакто не живея в Бг, живея из разни села и дори си прекарвам ваканциите из разни забутани селца, като в момента. Дори не съм и в село, а между две села. Отдавна недолюбвам организираните за масовия туризъм ризорти, курорти, градове, шум, тарапани от всякакви люде… на мен ми дай спокойствието и естествеността на някое село. Тук, например, у наше село, можеш да хапнеш и да пийнеш богато само за 30 евро. Ако щипна с колата към някой курорт, цената веднага се учетворява, като качеството на ястията и напитките яко спада.

Нескашното плуване го места по към сабален. Отивам да провера дали Куик Джо е на Шкорпиловци

После да не забравиш да докладваш? Моа отива да закусва, че коремът яко къркори от гладЪ.

Редактирано от дакини (преглед на промените)

Дбрутру и от мени :)

Прай ми са нещо, ама не зная кво....Затва след пържено филийкено закусване, си пия кафето и няма да прая нищо Публикувано изображение

Един комар не ме остави са спя. От кога се каня са си купя една китайска "федербална палка" (с екстра фенерче) за пържене на комари но днес ще я свърша май тая работа. Сега до F1 ще бодърствам и като почне ще заспя, баси.

аз само събрах ключовете от колите им и се прибрах с такси. Сега ще отида пред заведението, където ще се чакаме, за да им ги върна... Публикувано изображение Ами... толкова си мога... Публикувано изображение

Ти като Свети Петър си била с толкова ключове.

Е тва не мога да го разбера ще ида някъде с колата а ще се прибера с такси !!! И после съм да не ме хване дали ще я намеря как съм я оставил и дали изобщо ще е там.

ООООО даааа. Егати кефа. Тъкмо се върнах след 5 (+ 2 в градския транспорт) часова фото-разходка до Копитото. Като си стоварих статива и чантата с фотонещата - общо 8 кила - имах чувството, че гравитацията изчезна. Чак посегнах да се хвана за нещо да не хвръкна.

Редактирано от flare (преглед на промените)

Де са улови бре Публикувано изображение

Е ти сега. За каквото ми беше под ръка :P

ООООО даааа. Егати кефа. Тъкмо се върнах след 5 (+ 2 в градския транспорт) часова фото-разходка до Копитото. Като си стоварих статива и чантата с фотонещата - общо 8 кила - имах чувството, че гравитацията изчезна. Чак посегнах да се хвана за нещо да не хвръкна.

Нямаш ли шерпи да носят куфарите с техника и палатките.

Ти като Свети Петър си била с толкова ключове.

Е тва не мога да го разбера ще ида някъде с колата а ще се прибера с такси !!! И после съм да не ме хване дали ще я намеря как съм я оставил и дали изобщо ще е там.

Еее, чак толкова не. Публикувано изображение Само петима бяха с колите. Двама не пиха. Ербапите бяха само трима. 

Като се има предвид, че в повечето случаи пияният шофьор оцелява, а умират невинни, човек няма как да не реагира. Знаем и кой е задължителният въпрос "нямаше ли някой около вас, който да си е с акъла и да не ви позволи да се качите в колата". 

Почесаха ме зад ушите, че от там изниквали ореолите... Публикувано изображение Не ми пука. Може би на следващата среща просто няма да ме поканят. Публикувано изображение Както и да е.

Турнах боба в глинената тенджера, направих си тараторче и си капнах мастичка....кефффф Публикувано изображение

За обяд си напълних чушки с каймъ и някое зрънце ориз.....натъпках и 3 чушки със сиренце, ей тъй за разнообразие Публикувано изображение  За десерт имам един голям пъпеш в хладилника Публикувано изображение

Ай, да са аперативчим набържи, че огладня манджата Публикувано изображение

Пак ли бутнахте темата към софрите и пиячката.

Пак ли бутнахте темата към софрите и пиячката.

Че тя, за тва е пусната Публикувано изображение  Ша си капна още една мастичка и отивам да хапна....Па чакам и едни субтитри да направят, а кат гледам не са ги почнали още Публикувано изображение

Че тя, за тва е пусната Публикувано изображение  Ша си капна още една мастичка и отивам да хапна....Па чакам и едни субтитри да направят, а кат гледам не са ги почнали още Публикувано изображение

Ей ония тракер де ме светна бая руски филми дръпнах.

п.п. Щом за тва е пусната към обяд мятам една сьомга на тефлоновия тиган.

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.