Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пентагонът: ”Ислямска държава” е по-опасна от ”Ал Кайда”

Featured Replies

Ами този профил, за разлика от другите два които всички знаем кои са, пише и в други теми, не само в политиката :D 

• Отговори 10,7k
  • Прегледи 531,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На мен друго ми е чудно. Как тия, дето привеждат подобни примери и обясняват колко лошо било положението в Русия, как там имало н'ам-си-къф-си режим, че те всъщност били русофили, ама само антипутинис

• Да ви напомня за едни други теми? Източник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407154266&hc_location=ufi

• САЩ не само създадоха ИДИЛ. САЩ до последно покровителстват, съдействат и финансират ИДИЛ, доколкото в техните очи ИДИЛ е единствената алтернатива на сирийския президент, съответно- на руското хуманит

Публикувани изображения

Ами този профил, за разлика от другите два които всички знаем кои са, пише и в други теми, не само в политиката [emoji3] 

Дали?

Провери

преди 37 минути, Blago72 написа:

Може ли снимка на това събитие? Ясно е, какво представлява включването ти по този начин, но нека ти дадем шанс.

Някой от редовно списващите рубладжии нямаше ли версия за събудените профили, да ни я разкаже отново :D

Ето чети, а тук е видеото, може да не ти се удава четенето.

А съм достатъчно беден, за да не съм ни рубладжия, ни доларджия.

преди 37 минути, Blago72 написа: Може ли снимка на това събитие? Ясно е, какво представлява включването ти по този начин, но нека ти дадем шанс.

Някой от редовно списващите рубладжии нямаше ли версия за събудените профили, да ни я разкаже отново [emoji3]

Ето чети, а тук е видеото, може да не ти се удава четенето.

А съм достатъчно беден, за да не съм ни рубладжия, ни доларджия.

Как мислиш, като ме четеш, Отдава ли ми се четенето?

На теб, обаче, май не ти се Отдава писането. Може би и това има принос за това да си достатъчно беден, каквото и да значи.

преди 5 минути, Blago72 написа:

Как мислиш, като ме четеш, Отдава ли ми се четенето?

На теб, обаче, май не ти се Отдава писането. Може би и това има принос за това да си достатъчно беден, каквото и да значи.

Вижда се и с просто око какво ми се отдава.

Има редица велики хора на изкуството, които са тънали в мизерия, без да претендирам да съм велик, разбира се.

Но при тебе май не е тъй.

Ех Блавестчо, пак ли почна да демонстрираш, липсата на гънки? :ph34r: Много се радвам, на такива като теб. Нищо не разбират, ама правят жалки опити, да сравняват военна техника.  Та ти дори на знаеш, какви самолети си показал, на снимките. :D  Камо ли да разбереш, защо са направили 'бомбен килим' руснаците, с ТУ-22М3. ;) Едва ли правиш разлика, кога стратегията изисква прецизен удар, и кога трябва да се унищожи техника /или каквото и да е/, на голяма площ.

За тези колеги, дето имат капацитет да разберат, представям интересна статия.

Цитат

Навремето за външната политика на Москва се пишеше по задължение. Днес обаче за нея ти се пише с кеф.

Изглежда 2015-та ще излезе гросмайсторска за дипломацията на Кремъл. Къде с изненадващи контраатаки, къде с дипломатическа офанзива, а къде просто с премерени и навременни ходове Москва разпердушини наложената от САЩ изолация. Това стана по двете горещи геополитически направления – кризата с Украйна и конфликта в Сирия.

http://avtorski.pogled.info/article/69455/2015-ta-ot-ukrainskata-izolatsiya-na-Putin-do-siriiskoto-izolirane-na-Obama

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

преди 5 минути, ghostBG86 написа:

Ех Блавестчо, пак ли почна да демонстрираш, липсата на гънки? :ph34r: Много се радвам, на такива като теб. Нищо не разбират, ама правят жалки опити, да сравняват военна техника.  Та ти дори на знаеш, какви самолети си показал, на снимките. :D  Камо ли да разбереш, защо са направили 'бомбен килим' руснаците, с ТУ-22М3. ;) Едва ли правиш разлика, кога стратегията изисква прецизен удар, и кога трябва да се унищожи техника, на голяма площ.

За тези колеги, дето имат капацитет да разберат, представям интересна статия.

http://avtorski.pogled.info/article/69455/2015-ta-ot-ukrainskata-izolatsiya-na-Putin-do-siriiskoto-izolirane-na-Obama

Относно разбирането на военната техника, мисля доста имате да тичате след Благо :)

Както и преди съм ви казвал - това че украсявате аргументите си със груб език, нападки , епитети и арогантност, не ги прави по "стойностни".

а от въпросната ти статия от червения пропаганден дезинформационен сайт поглед инфо , между всичките глупости, си личи и как постепенно вкарахте и другата опорна точка - "еволюирането спрямо позицията за Асад" , и как вече  руснаците смята тче "не било работещо да се държи на него" :):)

Т.е. от всичките ви пируети и помпозни пропаганди , пак отиваме на това което иска целия цивилизован свят - борба с ИД , а не с противниците на Асад и укрепване на режима му , и търсене на политически решения, между които оставането на Асад не е "решение" . :)

Без капка злорадство , се радвам че руснаците най накрая може би ще стигнат до този извод.

Сега основните пируети на руската пропаганда ще са - а как да си укрепим руското присъствие, как да оправдаем старите и нови военни бази, създадени за дългогодишно присъствие, как да оправдаем геополитическия натиск в региона и блокиране на енергийни проекти за ЕС, без Асад ? , и това да изглежда що годе... логично ?

Личното ми мнение е че Пу ще натиска да се правят на "миротворци" ... :):):) 

преди 6 минути, miro20 написа:

Относно разбирането на военната техника, мисля доста имате да тичате след Благо :)

Както и преди съм ви казвал - това че украсявате аргументите си със груб език, нападки , епитети и арогантност, не ги прави по "стойностни".

а от въпросната ти статия от червения пропаганден дезинформационен сайт поглед инфо , между всичките глупости, си личи и как постепенно вкарахте и другата опорна точка - "еволюирането спрямо позицията за Асад" , и как вече  руснаците смята тче "не било работещо да се държи на него" :):)

Т.е. от всичките ви пируети и помпозни пропаганди , пак отиваме на това което иска целия цивилизован свят - борба с ИД , а не с противниците на Асад и укрепване на режима му , и търсене на политически решения, между които оставането на Асад не е "решение" . :)

Без капка злорадство , се радвам че руснаците най накрая може би ще стигнат до този извод.

Сега основните пируети на руската пропаганда ще са - а как да си укрепим руското присъствие, как да оправдаем старите и нови военни бази, създадени за дългогодишно присъствие, как да оправдаем геополитическия натиск в региона и блокиране на енергийни проекти за ЕС, без Асад ? , и това да изглежда що годе... логично ?

Личното ми мнение е че Пу ще натиска да се правят на "миротворци" ... :):):) 

То ролята на "миротворци" е отредена на "великите" хамчовци.

А защо някой трябва да е непременно червен, когато е на страната на руснаците, не ми е ясно.

Лично аз съм против всички управлявали ни партии.

преди 2 минути, karadzha написа:

То ролята на "миротворци" е отредена на "великите" хамчовци.

Усмивките ми накрая и кавичките , мисля ясно означават какво имам предвид.

В повечето конфликти които се сещам , където руски войски са били , примерно чечня,Грузия, Абхазия... и се "пишат миротворци" , те не са миротоврци , а СТРАНА в конфликтите.

:)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

@Miro  преди да напишеш подобна глупост вземи се върни и прочети особено последните постове на Блажко. Той явно си мисли,че е на някой семинар и обяснява кое как се развива и какви са тенденциите в бизнеса с платените услуги. ;)  Та леко полека по-бутвайки този или онзи е на път да предизвика мини словесна война. Защо ли? После темата заключена.

преди 1 минута, miro20 написа:

Усмивките ми накрая и кавичките , мисля ясно означават какво имам предвид.

В повечето конфликти които се сещам , където руски войски са били , примерно чечня,Грузия, Абхазия... и се "пишат миротворци" , те не са миротоврци , а СТРАНА в конфликтите.

:)

За това съм съгласен – там си гледат личните имперски интереси.

Имат геостратегически и в Сирия, но какво търсят там хамовете – имат си Ирак, Афганистан, Европа и още половин свят.

Междувременно , Пу уволнил първия заместник на военния министър

http://news.smi2.ru/newdata/adpreview?ad=1352365&bl=28479&ct=adpreview&st=16

При така рекламираните помпозните военни акции, какво ли е сгафил че да се стигне до уволнение...  Очевидно не всичко от плановете на Пу са се изпълнили...

А Турция свалила самолет, нарушил границите :

http://www.bbc.com/russian/news/2015/11/151124_turkey_syria_military_plane_crash

говори се че бил руски изтребител

преди 4 минути, miro20 написа:

Междувременно , Пу уволнил първия заместник на военния министър

http://news.smi2.ru/newdata/adpreview?ad=1352365&bl=28479&ct=adpreview&st=16

При така рекламираните помпозните военни акции, какво ли е сгафил че да се стигне до уволнение...  Очевидно не всичко от плановете на Пу са се изпълнили...

Все пак е само зам, а не министър. По тая логика твоя, трябва направо да е заклал военния министър:)

Защо да е "по моята логика заклал" ?? нали всеки зам министър си отговаря за нещо си ... и видимо е понесъл  отговорност за ресора си .

преди 2 минути, miro20 написа:

Защо да е "по моята логика заклал" ?? нали всеки зам министър си отговаря за нещо си ... и видимо е понесъл  отговорност за ресора си .

Всеки знае, че по-висш е министърът и той носи в пъти по-голяма отговорност от зама. Първо – лична и второ – и за заместниците си.

Това го знаят и децата, ама на някои, виждам, трябва да се разяснява по-подробно:)

преди 4 минути, karadzha написа:

Всеки знае, че по-висш е министърът и той носи в пъти по-голяма отговорност от зама. Първо – лична и второ – и за заместниците си.

Това го знаят и децата, ама на някои, виждам, трябва да се разяснява по-подробно:)

Не знам защо си мислиш че на мен трябва да се обяснява това. Питай тогава Пу защо го е уволнил.

Вместо типично тролски да се заяждаш, можеш просто да кажеш какво е твоето мнение защо е уволнен.

Относно сваления военен самолет, все още не казват какъв е , но вече единия пилот бил пленен :

https://tvrain.ru/news/odin_iz_pilotov_sbitogo_na_granitse_s_turtsiej_samoleta_vzjat_v_plen_sirijskimi_turkmenami-398836/

пп

Всъщност, май руснаците вече признаха че е руски :

http://www.interfax.ru/world/481166

Сега почват споровете - на каква територия е летял и т.н..  :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Изглежда се случва нещо: http://on.rt.com/6xe7

Russian Su-24 fighter jet shot over Syria

Изглежда са замесени турците.

Току що, miro20 написа:

Не знам защо си мислиш че на мен трябва да се обяснява това. Питай тогава Пу защо го е уволнил.

Вместо типично тролски да се заяждаш, можеш просто да кажеш какво е твоето мнение защо е уволнен.

Не се заяждам, а само намеквам, че ако е сгафил то не е за нещо толкова значително, колкото смяташ.

Иначе щеше да хвръкне и главата на министъра – госин Путин не си поплюва.

П.П. Путин е много сложна личност и не бива да бъде нито обичан, нито мразен. Поне аз гледам така на него.

Тъпите манипулации, на Мирослав. Бил уволнен някакъв си заместник. Разрешение от Мирчо ли трябва да се иска? Или да дават обяснения? Това си е вътрешна работа на руснаците. Но нормално, соросотутките да започнат да вият. :ph34r:

преди 8 минути, Melmak ® написа:

И в сирииската авиация, има СУ-24. До края деня, ще се разбере.

П.П Не можах да отворя линка.

То си личи кой "вие" :):)

преди 7 минути, karadzha написа:

Путин е много сложна личност и не бива да бъде нито обичан, нито мразен. Поне аз гледам така на него.

Да, както на всеки офицер от КГБ/ГРУ :)

преди 2 минути, Melmak ® написа:

А вие господа какво искате – война без жертви:):)

И май забравихте сърбите като свалиха супер-самолет тип стелт.

П.П. За русите техниката стелт никак не е била невидима (по инфо от приятел ПВО-ец):)

преди 2 минути, miro20 написа:

То си личи кой "вие" :):)

Да, както на всеки офицер от КГБ/ГРУ :)

А-а, ти навярно би желал да е някой клошар от улицата.

А Обама какъв е – марионетка в ръцете на мултимилиардерите.

Каквото и да е станало Турция винаги откакто е в НАТО върши черните поръчки на съюза... Дано се гордеят с ролята си, но да не забравят, че обикновено тези, които вършат черната работа са в ролята на заменими и не се знае кога ще се отдръпнат от тях.

Странно е защо руски самолет е патрулирал сам и ако е имало толкова предупреждения, защо не са вдигнали подкрепления от базата в Латикия, но както каза колега по-горе до края на деня ще се разбере всичко с подробности.

Засега ако се вярва на медиите, самолета е от ВВС на Русия. Потвърди ли се това, че е свален от НАТО /Турция/, сме на една крачка от война.

А според Ванга, третата световна ще започне, заради едно недоразумение. :(

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.