Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пентагонът: ”Ислямска държава” е по-опасна от ”Ал Кайда”

Featured Replies

преди 10 часа, Wankata написа:

Даже не си и правят труда:

Пентагонът: Турция предупредила руския самолет 10 пъти преди да го свали

Нова, ама то не че има някаква разлика.

Той е бил над Сирия и турската преценка е идиотска - за какво го предупреждават!?   Той няма намерения да бомбардира Турция и на тях това не им е неизвестно.

• Отговори 10,7k
  • Прегледи 549,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На мен друго ми е чудно. Как тия, дето привеждат подобни примери и обясняват колко лошо било положението в Русия, как там имало н'ам-си-къф-си режим, че те всъщност били русофили, ама само антипутинис

• Да ви напомня за едни други теми? Източник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407154266&hc_location=ufi

• САЩ не само създадоха ИДИЛ. САЩ до последно покровителстват, съдействат и финансират ИДИЛ, доколкото в техните очи ИДИЛ е единствената алтернатива на сирийския президент, съответно- на руското хуманит

Публикувани изображения

Това  сигурно е плащането за добре свършената работа и добрата охрана на горките терористи. Лицемерни идиоти.

преди 16 минути, Wankata написа:

Даже не си и правят труда:

Пентагонът: Турция предупредила руския самолет 10 пъти преди да го свали

Нова, ама то не че има някаква разлика.

Мамито им да еба!  Бой по канчето заслужават!

Много експерти, много нещо !
Да ви препоръчаме на световните агенции ?
Как се оправят без такива като вас направо не знам.
Та вие сте били в центъра на всички събития през последните 50-100 години.
До президенти и до пилоти на самолети сте седели.
Ако знаете колко смешни изглеждате отстрани.

Не и колкото теб. :ph34r:

Съединените щати вярват, че руското нахлуване в турското въздушно пространство е продължило само секунди преди Турция да свали руския военен самолет, каза американски представител, пожелал да остане анонимен, пред Ройтерс. Той обаче допълва, че този извод е на базата на предварителни данни и САЩ все още разследват инцидента, посочва bTV.

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

преди 10 часа, Ken написа:

Спамиш...   

И ти

Да бе си мълчал - щом не ти е интересно.

Хората си коментират, кой колкото може. Кефи тъ - пишеш. Ни тъ кефи - натискаш кръстчето горе вдясно. Ако ти е под нивото, отивай да пишеш в празните приказки, там темите са на по-високо ниво и нема те дразнят толкоз.

преди 12 минути, Ken написа:

Важна е подкрепата и твоето предателство! Аз се кефя, че има много хора тук, които подкрепят борбата слрещу ислямизма и империализма в лицето на САЩ. Кефя се, че се виждат и предателите. Естествено, че никой не е експерт. Тук просто изказваме своите виждания - такива, каквито ни ги оформят информационните агенции. Някои се лъжат, други се замислят, дали това което чуват е истина, но е хубаво, че се чуват мнения на доста хора, включително и на предателите. 

преди 4 минути, Ken написа:

Нещо каза ли или само така ми се стори ?

Ами каза, не вика за разлика от теб. 

Кадиров - турция дълго ще съжалява за сваления руски самолет

Този, който при всеки удобен случай говори за дружба и сътрудничество, не би трябвало да постъпва така коварно както турция, е заявил главата на Чечения, Рамзан Кадиров

Редактирано от kolev_74 (преглед на промените)

Току що, kolev_74 написа:

Този, който при всеки удобен случай говори за дружба и сътрудничество, не би трябвало да постъпва толкова коварно както турция, е заявил главата на Чечения, Рамзан Кадиров

Ще съжалява и то много, най-малкото за Турски поток, който ще бъде спрян.

Между другото, Южен поток не е спрян официално...;)

преди 4 минути, Кико написа:

Ами каза, не вика за разлика от теб. 

Аха, значи моето викане веднага го забеляза.

Нещо каза ли или само така ми се стори ?

Умен човек си - а аз съм в вечно в реални други измерения.  За около 10 години тук в този форум имам над 30 000 мнения с акаунти с над 100 пъти Бан.  И вече не ми е интересно да дразня модератори ...  Дори е нормално  и да ги харесвам... Просто пиши само при реален интерес - това не е трудно...

Цитат

Инцидентът със Су-24 е станал на турско -сирийската граница. Това е заявил представителят на Пентагона Стив Уорън. Той отбелязва, че САЩ засега се опитват да съберат и анализират всички данни, предава РИА Новости.

http://www.blitz.bg/news/article/376897

Руснаците са казали, че няма да има воененн отговор. Поне, според това което пишат нашите медии. Но прекратяват, всякакво военно сътрудничество с Турция. И май ще отрежат, и икономическите взаимоотношения.

Един пилот е загинал, другия е в неизвестност. Не е праен опит за връзка с пилотите или визуален контакт с пилотите. Дори имат доказателсва, че турският самолет, е бил в сирииското въздушно пространство. При спасителната акция, е загинал и един морски пехотинец, след като са обстрелвали халикоптера.

П.П Военното командване на РФ  обяви, че ще свалят всяка въздушна цел, която предствалява опасност, за самолетите им.

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Айде, време е някой да се сети отново за Южен Поток! Нека използваме ситуацията, та и ние да имаме малко полза от войната. 

преди 1 минута, attj написа:

Умен човек си - а аз съм в вечно в реални други измерения.  За около 10 години тук в този форум имам над 30 000 мнения с акаунти с над 100 пъти Бан.  И вече не ми е интересно да дразня модератори ...  Дори е нормално  и да ги харесвам... Просто пиши само при реален интерес - това не е трудно...

Това, което пишеш просто не се връзва с 10-те години опит и 30000 мнения.
Би трябвало да си разбрал някои неща. Кажи, че вече започваш да схващаш !

преди 9 минути, kolev_74 написа:

Този, който при всеки удобен случай говори за дружба и сътрудничество, не би трябвало да постъпва така коварно както турция, е заявил главата на Чечения, Рамзан Кадиров

ще уплашат гаргите руснаците, турците могат без Русия, но мужиците без турчулята не. 

преди 3 минути, ghostBG86 написа:

Един пилот е загинал, другия е в неизвестност. Не е праен опит за връзка с пилотите или визуален контакт с пилотите. Дори имат доказателсва, че турският самолет, е бил в сирииското въздушно пространство. При спасителната акция, е загинал и един морски пехотинец, след като са обстрелвали халикоптера.

Значи наистина са взривили онзи хеликоптер? Лошо, но и донякъде очаквано.

Пепера, за втори път си показва простотията. Тоя, да не е преродения Реджеп?

Лошо. Много лошо. НАТО заства зад Турция. Е нямам думи. Човек, който не признавеа грешките си, не е човек. Макар че е пресилено да се говори за човек, визирайки една организация. 

преди 4 минути, Кико написа:

Айде, време е някой да се сети отново за Южен Поток! Нека използваме ситуацията, та и ние да имаме малко полза от войната. 

Някой да, САЩ не! :)

Според мен загубиха интерес, но сега като взеха да се вдигат шансовете ще си припомнят.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.