Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пентагонът: ”Ислямска държава” е по-опасна от ”Ал Кайда”

Featured Replies

преди 4 часа, Blago72 написа:

Ей, кретен. Я да си събереш малко мислите.

В този форум наистина се събраха душевно болните.

:) споко..  Все пак имат напредък. Виж как се поозаптиха с гаменщината  в сравнение с преди  :)

• Отговори 10,7k
  • Прегледи 550,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На мен друго ми е чудно. Как тия, дето привеждат подобни примери и обясняват колко лошо било положението в Русия, как там имало н'ам-си-къф-си режим, че те всъщност били русофили, ама само антипутинис

• Да ви напомня за едни други теми? Източник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407154266&hc_location=ufi

• САЩ не само създадоха ИДИЛ. САЩ до последно покровителстват, съдействат и финансират ИДИЛ, доколкото в техните очи ИДИЛ е единствената алтернатива на сирийския президент, съответно- на руското хуманит

Публикувани изображения

Цитат

Стотици хора си взеха последно сбогом със руския пилот, който загина, след като турски изтребители свалиха бомбардировача Су-24. Опелото на Олек Пешков се състоя в катедралата в Липецк, съобщава tvzvezda.ru.Роднини, приятели и колеги на авиатора дойдоха в руския град, за да отдадат последна почит на героя, който изпълни задълженията си към страната до самия край.

Олег Пешков оглавяваше екипажа на руския бомбардировач Су-24, който беше свален от турски изтребители. Той почина, след като джидахисти от сирийска радикална групировка стреляха по катапултиралия пилот. За проявения кураж и смелост подполковник Пешков беше награден посмъртно със званието "Герой на Русия".

На път за вкъщи тялото на загиналия авиатор беше придружено с ескорт от изтребители. На военното летище в Москва тленните му останки бяха посрещнати от министъра на отбраната и главнокомандващия на ВСС на Русия, които се присъединиха и днес към опелото на летеца.

По молба на своето семейство, Олег Пешов ще бъде погребан в алеята на почетните граждани в Липецк с пълни военни почести.

http://www.blitz.bg/news/article/378507

А тукашния по-турчин от турците, пише поредните си тъпотии. :ph34r:  Чак се възмущава, как ученици събират пари, за военна техника. Поклонника на евро-гей морала, няма как да разбера. :ph34r:

преди 5 часа, miro20 написа:

:) разбира се, то всеки нормален би натиснал копчето отдавна... :) мдам...

Нямам нищо против да оспориш или посочиш лъжи, по същия начин както аз показвам лъжите във вашите дезинформационни сайтове, изброени по горе.. и много други де... те се роят като гъби...  хибридна война в действие...

Хвърляй по някое око и на "Ню Йорк Таймс" и "Гардиън". Ама те може да не са от "правилните" източници:)

след намесата на САЩ на тези държави им беше подарена свобода и демокрация!тези снимки сега  показват какво е свободата и демокрацията, И че тези страни сега се радват.

Разликата между глупостта и гений е, че геният има своите граници.
Алберт Айнщайн

Преди и след намесата на САЩ -

20151201_inter.jpg

преди 43 минути, karadzha написа:

Хвърляй по някое око и на "Ню Йорк Таймс" и "Гардиън". Ама те може да не са от "правилните" източници:)

Заповядай, цитирай колко лъжи са пускани в същите обеми или тотално на 180' от истината както го правят руските.

В Момента директна пресконференция на руската армия.

Изтипосаха всичко със снимки, маршрути кое откъде се краде и накъде се кара и преработва. Групи от няколкостотин до хиляди камиони, преминаващи границата без спиране, Общо около 8500 камиона, Всеки ден се товари по един танкер. Отделно в турските рафинерии.

Директно е обвинена турската върхушка и семейство като организатори и обогатяващи се.

Обясниха че ще унищожават източниците на финансиране на ислямистите.  Засега са им сринали дохода от 3 милиона на ден на 1,5 - наполовина. Всичко е давано на американците, реакция срещу това никаква, освен увеличаване няколко пъти полетите на безпилотни самолети. Затова руснаците ще качват всичко със свободен достъп и който иска да проверява и взима мерки.

http://www.vesti.ru/doc.html?id=2693622

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

преди 2 часа, miro20 написа:

:) споко..  Все пак имат напредък. Виж как се поозаптиха с гаменщината  в сравнение с преди  :)

Квооо!

На всеки нормален човек му е под достойнството да ви чете, та комо ли опонира!

Вярно - моного щупротии се изписаха в тая тема, но както казах по - горе "Кучетата си лаят, керванът си върви"

В момента сомо можем да изчакваме и наблюдаваме! Настанало е някакво затишие пред буря!

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

Къщата на  демократите предупреждава че действията на Обама може да доведат до "Опустошителни ядрена война"...
Предполага се, че решението на Обама да постави американските изтребители, оборудвани " за да се насочат към руските самолети" на границата между Турция и Сирия, и заявеното си противопоставяне на подкрепяния от Русия  Башар Асад, би могло да доведе САЩ в ядрена война с Русия.Съгласно международното право, Сирия е суверенна държава с демократично избран лидер и никой няма право да влиза сирийската територия или въздушно пространство,освен ако са поканени, като Русия. Всякакви "Инциденти" ще бъдат като пряк резултат от престъпване на международното право. ако чужда държава реши да хвърля бомби върху сирийската територия без разрешение на сирийското правителство,  действията представлява акт на война.Обама е действал  и  не е имало официално потвърждение от хилядите "военни съветници", ангажирани пряко с различни знайни и незнайни противници.  казваме безброй,  най-малко 16 специфични случаи в само през последните две години, в който Обама обеща да не прави това, което току-що направи!
     "Монтаж на зенитна тяхната система за противоракетна отбрана на Русия увеличава тази възможност за - независимо дали е умишлено или дори случайно събитие - когато едната страна могат да свалят самолет на другата страна," каза Габард Картър. "И това е наистина, в които потенциалът е за тази опустошителна ядрена война."
Уважаема г-жо Габард: Наистина ли мислите, Обама не знае това?
 как точно Русия ще реагира на тази много ясна ескалация на прокси война?

http://www.zerohedge.com/

преди 4 минути, Филипов написа:

В Момента директна пресконференция на руската армия.

Изтипосаха всичко със снимки, маршрути кое откъде се краде и накъде се кара и преработва. Групи от няколкостотин до хиляди камиони, преминаващи границата без спиране, Общо около 8500 камиона, Всеки ден се товари по един танкер. Отделно в турските рафинерии.

Директно е обвинена турската върхушка и семейство като организатори и обогатяващи се.

Обясниха че ще унищожават източниците на финансиране на ислямистите.  Засега са им сринали дохода от 3 милиона на ден на 1,5 - наполовина. Всичко е давано на американците, реакция срещу това никаква, освен увеличаване няколко пъти полетите на безпилотни самолети. Затова руснаците ще качват всичко със свободен достъп и който иска да проверява и взима мерки.

Чакаме оставката на Ердоган!

преди 2 минути, glen написа:

Къщата на  демократите предупреждава че действията на Обама може да доведат до "Опустошителни ядрена война"...

Да така е! Спомняте си и моята тема дето модераторите побързаха да затворят, че плашела хората! Ако Европа не каже на САЩ - СТОП, нашите политически, икономически, геополитически интереси не съвпадат с вашите, така, че от тук насетне започваме нова своя политика! Не стане ли това то ядрена война ща има и то съвсем скоро! 

Те казаха че с Ердоган трябва да се занимава турския народ. Тяхната работа са ислямистите и кражбите им от законните собственици,  И са загрижени за евентуална екологична катастрофа - ислямистите са направили цели  нефтени езера направо в пясъка.

http://www.vesti.ru/doc.html?id=2693619

Цитат

В регионе действует единая команда бандитов и турецких элит по краже нефти у соседей. Эта нефть в огромном количестве, в промышленном масштабе по живым нефтепроводам из тысяч бензовозов поступает на территорию Турции", 

Турция грабит своих соседей и финансирует терроризм.

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

И са прави - Русия, пък и който и да е друг, не може да се бърка във вътрешните работи на Турция. Само че Ердоган се хвърляше, че щял да подаде оставка. И да я подаде, и да не я подаде, това едва ли ще промени нещо, въпросът е дали ще си удържи на публично казаната дума.

Присъствието на американски войници на земята в Сирия липсва мандат от сирийското правителство. Дамаск казва, че е извършено нарушение на суверенитета и.

В изявлението на Пентагона за изпращане на силите за специални операции в Сирия, за да се бори  с Daesh (Исил) е "направо лъжа", защото Вашингтон е имал тези командоси на земята, тъй като тя започна война срещу Сирия!САЩ ескалира участието си в Сирия на фона на засилването на кампанията на Русия в страната, за да помогне на президента Башар ал-Асад в борбата срещу Исил терористи. Силите на САЩ ще останат в Сирия в обозримо бъдеще.

http://www.strategic-culture.org/news/2015/12/02/us-telling-outright-lies-about-syria-analyst.html

"Още един" инж, който се е разминал с банан в друг форум. Мирко няма настигане :D  Разбира се, там коментарите му са още по-малоумни и протурски насочени.

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

преди 6 минути, glen написа:

Присъствието на американски войници на земята в Сирия липсва мандат от сирийското правителство. Дамаск казва, че е извършено нарушение на суверенитета и.

В изявлението на Пентагона за изпращане на силите за специални операции в Сирия, за да се бори  с Daesh (Исил) е "направо лъжа", защото Вашингтон е имал тези командоси на земята, тъй като тя започна война срещу Сирия!САЩ ескалира участието си в Сирия на фона на засилването на кампанията на Русия в страната, за да помогне на президента Башар ал-Асад в борбата срещу Исил терористи. Силите на САЩ ще останат в Сирия в обозримо бъдеще.

От силното вълнение правите грешки, които правят писанията неразбираеми. Губи се мисълта.
А какво е Исил ?

преди 23 минути, 1Force1 написа:

"Още един" инж, който се е разминал с банан в друг форум. Мирко няма настигане :D  Разбира се, там коментарите му са още по-малоумни и протурски насочени.

Не знам колко пъти трябва да повтарям че повърхностно мислещите смесват нещата - след инцидента разделиха нещата на "русофили" и "туркофили"

Който не е с руската версия, значи е туркофил :)  което е пълен нонсенс. Ако подобен инцидент бе станал  в Китай, Япония, Финландия , това не ме прави китайфил , японофил, финландофил :) И идея си нямам кого сочиш във въпросния форум , какви банани и защо .

Относно  руските "брифинги" за доказателствата за каналите на петрол , имаме голям опит на тотални фейкове и фотошопове от руския генщаб... визирам версиите за малайзийския боинг, където се кълняха във всичко свято че имало втори украински самолет наоколо, че е свален от въздуха, и още една камара абсолютно правдоподобни поотделно,  версии  :):)

Така че бих поизчакал коментарите и реакциите, пък ако е вярно - очакваме оставката на Ердоган :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Не, само че дългогодишната ти тролска дейност те е принудила да си регистрираш профили със всякакви никнейми, че като се чистят тези с името miro20 останалите да отцелеят :D

преди 26 минути, 1Force1 написа:

:D Сменил си е ника. :D Или работят заедно.

Току що, 1Force1 написа:

Не, само че дългогодишната ти тролска дейност те е принудила да си регистрираш профили със всякакви никнейми, че като се чистят тези с името miro20 останалите да отцелеят :D

Аз нямам и не съм имал друг профил в този форум.
Ти можеш ли да кажеш същото за себе си ? Отцеляващия.

преди 5 минути, Ken написа:

Нямам профил  в друг форум. Имам още един профил в този форум, който съм изоставил преди почти 2 години и няма да ползувам повече. Той имаше една лилава табелка, която вероятно още му стои, но на мен просто ми омръзна да я нося. А иначе, навремето доста съвети за  конфигурации и отделни компоненти съм давал,  драснал съм и кратко представяне на един от основните класове компоненти.

преди 10 минути, Ken написа:

Хм, ти що отговаряш бе, аз теб не съм те тупал по главата за профила ти?

преди 4 минути, 1Force1 написа:

Нямам профил  в друг форум. Имам още един профил в този форум, който съм изоставил преди почти 2 години и няма да ползувам повече. Той имаше една лилава табелка, която вероятно още му стои, но на мен просто ми омръзна да я нося. А иначе, навремето доста съвети за  конфигурации и отделни компоненти съм давал,  драснал съм и кратко представяне на един от основните класове компоненти.

Хм, ти що отговаряш бе, аз теб не съм те тупал по главата за профила ти?

Ха, че ти що ми отговаряш на отговора ?

преди 34 минути, Ken написа:

От силното вълнение правите грешки, които правят писанията неразбираеми. Губи се мисълта.
А какво е Исил ?

Ken ,онова нещо,дето трябва да го ползваш за мислене сякаш е панирано от Kentucky Fried Chicken !няма проблем,че ти се губи,не се притеснявай!;)

Spoiler

Я да видим, турските изтребители са били на своя територия и са защитавали страната си, какъв чеп търсят руснаците там?! Това да не би да е Русия?! Или пак подкараха нов световен интернационал!? Или някой е нападнал Русия?! На тяхна територия?!
И не, не мразя руснаците, напротив, русофил съм, затова и плюя Путин и съдружие, защото унищожават точно Русия и руския народ....

Все едно чета, тукашния по-турчин от турците. :ph34r:

1Force1 бомба си. :whist:

преди 7 минути, Ken написа:

Ха, че ти що ми отговаряш на отговора ?

Видях, че си преборил усмирителната риза и си избягал от темата за идиотите. Та реших да проверя какво правиш при нормалните.

преди 8 минути, glen написа:

Ken ,онова нещо,дето трябва да го ползваш за мислене сякаш е панирано от Kentucky Fried Chicken !няма проблем,че ти се губи,не се притеснявай!;)

Нямам представа за какво говориш. Не употребявам подобни неща. И наистина - обуздай малко еуфорията или намали халюциногените !

преди 4 минути, 1Force1 написа:

Видях, че си преборил усмирителната риза и си избягал от темата за идиотите. Та реших да проверя какво правиш при нормалните.

Бягай далеч от човек, който твърди за себе си, че е нормален.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.