Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пентагонът: ”Ислямска държава” е по-опасна от ”Ал Кайда”

Featured Replies

преди 18 минути, miro20 написа:

Даже не се и надявах да си помислиш за сравнение със Солженицин или поне за Немцов от нашето съвремие...  :)

Откъде накъде... ти не си ги и чувал дори из бесепарските и атакистки сайтове тези хора :)

Ха ха остави ги сайтовете. За радост съм имал щастието да пътувам из Русия и съм доста приятно впечатлен. Путин е истински националист ,и крайно неудобен на запада. Разбирам и руски ,и английски и имам възможността да следя ,както източната ,така и западната преса. Не мога да проумея ,защо си така краен ,но вероятно си имаш сериозни причини или мотивация по един или друг начин ,да си с тази си нагласа. 
Я ми кажи ,защо НАТО в момента наблъсква войски покрай Русия? Ти това подкрепяш ли го? Сещаш ли се ,че всяка една провокация може да се превърне в реални бойни действия ,и утре да осъмнеш без близките си ,или изобщо да не осъмнеш ,само заради нечии алчни амбиции? 
Да ,разбира се има хора ,които са сериозно финансово облагодетелствани да допринасят за насаждане на напрежение спрямо Русия. Днес е модерно и даже доходоносно ,може кариера да се гради по този начин в нашите медии ,обаче провокаторите изпускат един детайл ,ако стане война на никого няма да му се размине. С пари не се съживяват изгубени близки и пари не се отнасят в гроба. Направо съм потресен ,как масово не осъзнавате сериозността на ситуацията и възможните последствия. Ако я осъзнавахте ,България отдавна нямаше да е в НАТО. 

Редактирано от Soviet Soldier (преглед на промените)

• Отговори 10,7k
  • Прегледи 548,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На мен друго ми е чудно. Как тия, дето привеждат подобни примери и обясняват колко лошо било положението в Русия, как там имало н'ам-си-къф-си режим, че те всъщност били русофили, ама само антипутинис

• Да ви напомня за едни други теми? Източник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407154266&hc_location=ufi

• САЩ не само създадоха ИДИЛ. САЩ до последно покровителстват, съдействат и финансират ИДИЛ, доколкото в техните очи ИДИЛ е единствената алтернатива на сирийския президент, съответно- на руското хуманит

Публикувани изображения

преди 1 час, miro20 написа:

Като кои неща ?

Например :

оппааа...? Чии бомби са поразили бежанския лагер се питам ?

Кой казваш бил манипулатор лъжец, блаблабла ? :)

Благодаря ти за инфото .

Какъв е извода ? - че освен че провалят операции на международната коалиция, руските сили защитават ПРЯКО силите на ИД, чрез бомбардиране на техни противници от местната опозиция.

Защо се радвате на провалите на операции срещу ИД , наистина не разбирам.

Обяснете ми , по възможност, логично .

не че "anonybulgariq.wordpress...."  е надеждан източник... но кой съм аз че да споря с теб :):)

Абе кво да ти кажа. Радваме се, щото си гола вода. 

току що, Soviet Soldier написа:

Направо съм потресен ,как масово не осъзнавате сериозността на ситуацията и възможните последствия.

И аз съм потресен. Но точно защото НАТО  а и ЕС  са  с доста закъсняла реакция.

Агресията е поне 8-10 г . преди тазгодишната среща и реакция на НАТО.

току що, Кико написа:

Абе кво да ти кажа. Радваме се, щото си гола вода. 

Каза го тоя с чужд флаг пред българския :)

преди 1 минута, miro20 написа:

Каза го тоя с чужд флаг пред българския :)

Когато няма риба и рака е риба, а?

ПП: Ей това ме изкефи от горепрочетената статия:

2016-07-13_230637.jpg

Редактирано от Кико (преглед на промените)

току що, miro20 написа:

За стартирането на проекта за натовски ракетен щит говориш предполагам? Да ,разбира се. Полските политици с това разрешение не осъзнават ,че сами се превърнаха в мишена за руските ракети. Сега пак плачат ,понеже в Русия се появиха масово хипер-звукови ракети ,срещу които въпросната противоракетна отбрана на НАТо е беззащитна ,и започнаха да набиват флот и сухопътни войски по границата. Смешници. . . 

преди 2 минути, Soviet Soldier написа:

За стартирането на проекта за натовски ракетен щит говориш предполагам? Да ,разбира се. Полските политици с това разрешение не осъзнават ,че сами се превърнаха в мишена за руските ракети. Сега пак плачат ,понеже в Русия се появиха масово хипер-звукови ракети ,срещу които въпросната противоракетна отбрана на НАТо е беззащитна ,и започнаха да набиват флот и сухопътни войски по границата. Смешници. . . 

Преди 7-8 години нарекох един поляк "полски педал" в чата на играта, която играехме и бяхме в един отбор - GRID. Обиди ми се, вчера питам брат ми, как е на полски 'педал", щото беше в Полша и Чехия доста време, а той ми вика "педал си е педал'. Аха. Ясно що оня се разсърди и ме изхвърли от групата си. Педали са били и педали ще си останат поляците!

Редактирано от Кико (преглед на промените)

преди 12 минути, Кико написа:

Преди 7-8 години нарекох един поляк "полски педал" в чата на играта, която играехме и бяхме в един отбор - GRID. Обиди ми се, вчера питам брат ми, как е на полски 'педал", щото беше в Полша и Чехия доста време, а той ми вика "педал си е педал'. Аха. Ясно що оня се разсърди и ме изхвърли от групата си. Педали са били и педали ще си останат поляците!

И при тях има част от населението ,което разбира руски и подкрепя Русия. Да вярно масовката е русофобски настроена ,и не помни ,как СССР подари крупни немски територии на Полша. Имал съм възможността да контактувам с поляци. Караха всяка година по 40 души в моята гимназия на разменни начала. Нищо лошо не мога да кажа. Млади хора ,които не бяха обременени с политика. Само за полякините мога да кажа ,че са прекрасни и много разбрани. Най-важното ,не са и на половина надути ,като българките ,но за сметка на това ги превъзхождат ,от към красота многократно. Все още поддържам контакт с част от тях. Дето се вика ,всяко стадо си има черни овце. Но държа да подчертая ,че и в Полша има правилно мислещи хора ,макар и да не са много. 

току що, Soviet Soldier написа:

И при тях има част от населението ,което разбира руски и подкрепя Русия. Да вярно масовката е русофобски настроена ,и не помни ,как СССР подари крупни немски територии на Полша. Имал съм възможността да контактувам с поляци. Караха всяка година по 40 души в моята гимназия на разменни начала. Нещо лошо не мога да кажа. Млади хора ,които не бяха обременени с политика. Само за полякините мога да кажа ,че са прекрасни и много разбрани. Най-важното ,не са и на половина надути ,като българките ,но за сметка на това ги превъзхождат ,от към красота многократно. Все още поддържам контакт с част от тях. Дето се вика ,всяко стадо си има черни овце. Но държа да подчертая ,че и в Полша има правилно мислещи хора ,макар и да не са много. 

Всъщност, доста са си глуповати относно това, братя славяни ли сме или не. Брат ми само за месец в Полша, им разбираше всичко и доста учудени останали ония, след като им казал, че разбира какво искат от него и че не му трябва превода на българо-поляка, който е бил там. Между другото в казармата през 1990 година си нямах работа и научих полския от разговорник. Знаеш ли колко смешно ми стана след като се уволних и на едно завеедение имаше един поляк, който се опитваше да обяснява на българи, че внася автомобили от Полша и после си заминава, а ония не разбираха какво внася? Хаха. Само слушах на съседната маса и се чудех на простотията на българина. че той човека си говори на практика на български, щото автомобил на полски е "samochod", което на български е самохуд или самоход. А кажи сега кой произнася 'автомобил' по-правилно на български? Ами поляка, да му го  на...кам. Така, че поляците се правят на умрели буболечки, ама и поляци и руснаци разбират българския. Само дето българина не разбира езика си и ползва всякакви чуждици.

Още при комунизма поляците бяха тарикати. Идва при нас в автосервиза един поляк с Полски ФиЯт, правим му капака и оня издебна момента портала да е отворен - газ и дим да го няма без да плати. Егати глупаците...само дето глупаци бяха колегите ми. Та такива педерасти са си поляците от време оно.И полякините - курви големи. 

преди 34 минути, Soviet Soldier написа:

понеже в Русия се появиха масово хипер-звукови ракети ,срещу които въпросната противоракетна отбрана на НАТо е беззащитна

Да де.. благодаря че от твоите уста се показа кой какви ракети се е въоръжил ,  и кой се защитава. :)

преди 35 минути, Soviet Soldier написа:

и започнаха да набиват флот и сухопътни войски по границата.

Ами Крим Пу  затова го анексира. За да го превърнат във военна база, и точно това правят.

преди 36 минути, Soviet Soldier написа:

Смешници. . . 

Да, НАТО закъсняха  , а някои държави забравиха за будапещсткия меморандум.

За съжаление.. така е... Оказаха се смешници пред путинската агресия.

преди 39 минути, Кико написа:

ПП: Ей това ме изкефи от горепрочетената статия:

Цитираното е пълни глупости . Няма нормален човек познаващ руската култура да мисли по този начин. Четивото е за промити бесепарски и атакистки мозъци за "надъхване" :)

И го правите де :)

преди 29 минути, Soviet Soldier написа:

Да вярно масовката е русофобски настроена ,и не помни ,как СССР подари крупни немски територии на Полша.

Това кога   ? когато в началот на ВСВ разделиха с нацистите Полша и провеждаха заедно с тях съвместни паради ?

:)

Айде моля ти се :)

преди 38 минути, Кико написа:

Ясно ми е колко си се разбирал....  :)

Да не се чудиш що те изхвърлят де.. :)

преди 7 минути, miro20 написа:

Да де.. благодаря че от твоите уста се показа кой какви ракети се е въоръжил ,  и кой се защитава. :)

Ами Крим Пу  затова го анексира. За да го превърнат във военна база, и точно това правят.

Цитираното е пълни глупости . Няма нормален човек познаващ руската култура да мисли по този начин. Четивото е за промити бесепарски и атакистки мозъци за "надъхване" :)

Това кога   ? когато в началот на ВСВ разделиха с нацистите Полша и провеждаха заедно с тях съвместни паради ?

Не, поляка си беше педал, а аз не наричам никого педал, без да съм сигурен, че наистина е педал. Виж, теб не съм те нарекъл още така, щото знам, че не си педал. Но него го нарекох, щото вършеше педерастки работи, свързани с играта разбира се. Поляците са гадняри...имаха и папа, който ги отдалечи от нормалния свят. С поляк вземане даване да си нямаш. Иначе губиш. 

Е аз  пък имам братовчед с полякиня,  да ти кажа, поне са доста плодовити... в което няма нищо лошо.... и с живеят там.

преди 19 часа, miro20 написа:

От моите уста ли? Ми ако на професионален военнослужещ не вярваш точно в тая сфера ,не знам на кого. :) 

Русия не е анексирала Крим за да прави военна база. Тая база в Крим си я има още от съветско време и никъде не е мърдала ,а населението на Крим е 90% руско и 10% татари. 

Каква Путинска агресия?!? Аз не знам Путин да е обкръжил САЩ с военна техника ,или да е пратил целия си флот там. 

Какво са делили с нацистите викаш? Ти знаеш ли ,че единствено Сталин е биел тревога от великите сили ,относно действията на Хитлер? 

Мирче мама, здраво си пребозал с гьобелско-натовката пропаганда. Колкото и да е тъжно историята се повтаря....Тотална е пропагандата за "Руската агресия"(WTF?!!! и мада -фака, да добавя)..дислолицането на американски военни части около "Империята на злото", уж да пазят, че случайно видиш ли ти, руснаците ще хукнат с батальони да завземат Полша, Румъния и на баба ви селото. Ние по-старите Мирка, тоя филм сме го гледали го вече (някои сме е и снимали в него), та освен да се надяваме, че здравия разум ще наддлее и бесните натовки кучета ще си останат вързани. На този сценарии следваща му стъпка преди разпалване на война ще е някое събитие, което уж са го направили русите и ще бъде повод за нападение в стил "нападнахме първи, за да не ни нападнат нас". :(

На изток нещата също съвсем не изглежат добре. В момента в Южна Корея се стоварват американски ракети, уж против Северна Корея. Въпреки многобройните протести от страна на корейците+ протестната нота от страна на Китай, процесът не спира-подготовка за втория фронт. :(

преди 6 часа, Soviet Soldier написа:

Какво са делили с нацистите викаш? Ти знаеш ли ,че единствено Сталин е биел тревога от великите сили ,относно действията на Хитлер? 

Знам че са били съюзници :) И в случая с Полша, си я разделят и правят съвместни паради.

преди 5 часа, Vladov написа:

Тотална е пропагандата за "Руската агресия"(WTF?!!!

Питай преките им съседи ...  И кого смятат за пряка заплаха.

Пропаганда има, да, така е. и то путинска, особенно в България.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 4 часа, miro20 написа:

Знам че са били съюзници :) И в случая с Полша, си я разделят и правят съвместни паради.

Питай преките им съседи ...  И кого смятат за пряка заплаха.

То па американска пропаганда липсва. Или това, че Русия е заплаха за мира не е такава. Руснаците си взеха Крим обратно и с него беля на главата – обявиха ги за заплаха за околните народи. Това на САЩ и от тотото не може да им се усмихне по-голям късмет:)

П.П. Намали малко лъжите, ако обичаш.

преди 6 часа, miro20 написа:

В твойта глава тая пропаганда звучи с небивала мощ.

1991г. се разпуска ОВД. С което се слага край и на военната опасност от СССР. Стига се до устно обещание НАТО да не се разширява на Изток от Германия. Друг факт, съветските войски напускат Европа, а заедно с тях и системите за ракетни войски и ПРО. Трети факт, САЩ карат Русия да спре полетите на стратегическите си бомбардировачи и да подпише договора ДОВСЕ- да няма право да придвижва голямо количество войски в собствените си граници. Наред с тези факти, ДОКУМЕНТИРАНИ, какво се получава? Факт първи- НАТО нахлува в Югославия и съсипва страните там, навлиза в Близкия Изток, започва настъпление на Изток в Европа. Стратегическите бомбардировачи на САЩ летят край границите на Русия, а войски се приближават до рускте граници. Едностранно НАТО погазва ООН с войните в Югославия, Ирак, Либия. Създава прецеденти като Косово. Друг факт, който е, че след 1991г. американските бази се увеличават драстично, за сметка на премахването на съветските. Стигаме до идването на Путин. Факт Но1, след 2001г. Путин пуска въздушното пространство за САЩ да бомбят Афганистан и да се разположат в Средна Азия. В отговор САЩ се ,,настаняват" в Афганистан и забравят да си тръгнат. И когато на Путин и на Русия им писна да ги имат за бананова държава решиха да направят ,,имперските си действия". Да излязат от ДОВСЕ- тоест да могът да движат войски В СОБСТВЕНИТЕ си граници. О какво погазване на международния ред. Друго което направиха, развиха си воената индустрия- оооо ужас. И когато все пак Путин каза- щом американски бомбардировачи летят навсякъде по света, то и руските ще започнат. И веднага скочиха- диктатор, тръгва на война и т.н. И когато отново Русия придоби 2-3 БАЗИ на фона на 800-те на САЩ и всички казаха- агресоооор. И чашата преля когато САЩ направиха цветните революции в Грузия и Украйна през 2004 и 2012г. и решиха да докарат НАТО-ски войски на 100 км от Русия. И на фона на тези ФАКТИ, не на пристрастия, има хора които говорят за Руската агресия и отговора на НАТО???!!! Или сте наистина високо платени или имате проблеми с исловната дейност

Редактирано от hristo58 (преглед на промените)

преди 11 минути, hristo58 написа:

1991г. се разпуска ОВД. С което се слага край и на военната опасност от СССР. Стига се до устно обещание НАТО да не се разширява на Изток от Германия. Друг факт, съветските войски напускат Европа, а заедно с тях и системите за ракетни войски и ПРО. Трети факт, САЩ карат Русия да спре полетите на стратегическите си бомбардировачи и да подпише договора ДОВСЕ- да няма право да придвижва голямо количество войски в собствените си граници. Наред с тези факти, ДОКУМЕНТИРАНИ, какво се получава? Факт първи- НАТО нахлува в Югославия и съсипва страните там, навлиза в Близкия Изток, започва настъпление на Изток в Европа. Стратегическите бомбардировачи на САЩ летят край границите на Русия, а войски се приближават до рускте граници. Едностранно НАТО погазва ООН с войните в Югославия, Ирак, Либия. Създава прецеденти като Косово. Друг факт, който е, че след 1991г. американските бази се увеличават драстично, за сметка на премахването на съветските. Стигаме до идването на Путин. Факт Но1, след 2001г. Путин пуска въздушното пространство за САЩ да бомбят Афганистан и да се разположат в Средна Азия. В отговор САЩ се ,,настаняват" в Афганистан и забравят да си тръгнат. И когато на Путин и на Русия им писна да ги имат за бананова държава решиха да направят ,,имперските си действия". Да излязат от ДОВСЕ- тоест да могът да движат войски В СОБСТВЕНИТЕ си граници. О какво погазване на международния ред. Друго което направиха, развиха си воената индустрия- оооо ужас. И когато все пак Путин каза- щом американски бомбардировачи летят навсякъде по света, то и руските ще започнат. И веднага скочиха- диктатор, тръгва на война и т.н. И когато отново Русия придоби 2-3 БАЗИ на фона на 800-те на САЩ и всички казаха- агресоооор. И чашата преля когато САЩ направиха цветните революции в Грузия и Украйна през 2004 и 2012г. и решиха да докарат НАТО-ски войски на 100 км от Русия. И на фона на тези ФАКТИ, не на пристрастия, има хора които говорят за Руската агресия и отговора на НАТО???!!! Или сте наистина високо платени или имате проблеми с исловната дейност

Така е, но клакьорите на НАТО си знаят, че същата организация е миротворческа. А много добре знаят нещата.

Според Миро в САЩ изобщо не бият негрите и фактът, че  редовно отстрелват по някой афро-американец за него е, вероятно, "фейк" новина и пропаганда. А иначе Мирко разправя, че не лъже:)

Spoiler

О да, в хамерика бият още негрите... :)

преди 43 минути, hristo58 написа:

. И на фона на тези ФАКТИ, не на пристрастия, има хора които говорят за Руската агресия и отговора на НАТО???!!! Или сте наистина високо платени или имате проблеми с исловната дейност

Тази глупост няма как да коментирам освен....:

преди 21 минути, miro20 написа:
  Покажи скритото съдържание

О да, в хамерика бият още негрите... :)

Тази глупост няма как да коментирам освен....:

Лъжко, вече те е срам и да показваш лъжите си, та ги криеш. Ма ние и без това рядко та четем, колкото да не заспим:)

преди 1 час, hristo58 написа:

Браво, много точно казано. Каквото и да се опитват да ни втълпяват няколкото агент-провокатора на САЩ в тоя форум, то това дето си написал, е единствената истина :) Затова продължавайте в същия дух, за да обезличите агент-провокаторите.  

Като каза Грузия... ето ви нагледно "руския свят" и геноцида над грузинците : https://informnapalm.org/bg/ruski-svyat-pogled-ot-kosmosa/

разораното от бомби и кръв  поле на руския свят в Донбас го знаем вече... но путинистите упорито искат да го превърнат в това в което превърнаха  тези "братски" православни грузински села

преди 46 минути, Кико написа:

Каквото и да се опитват да ни втълпяват няколкото агент-провокатора на САЩ в тоя форум

:) дежавю с времената и уродливата соц пропаганда отпреди 30 г.... :) не се ли усещаш ?

преди 1 час, karadzha написа:

та ги криеш.

Старая се за разлика от вас, офтопиците да са по дискретни... ама де да разбереш тези неща...  :)

Башар Асад: Руската политика не е базирана на сделки, а на ценности

Цитат

"Само сирийският народ решава кой е президент, кога да дойде, кога да напусне", каза Асад.

По думите му Русия уважава правото на сирийците да избират и никога не е обсъждан вариант за политически преход към нов президент. Асад отхвърли хипотезата, че Русия може да се договори със САЩ за подобен сценарий.

"Не, поради една причина - руската политика не е базирана на сделки, а на ценности', заяви той.

Башар Асад определи като повратен момент включването на Русия в конфликта в Сирия. По думите му Дамаск и Москва имат общи цели и се борят срещу същите терористи, които заплашват Русия и Европа. За разлика от западните лидери, Владимир Путин вижда тази заплаха, твърди сирийският президент. Той описа отношенията си с руския му колега като честни и базирани на взаимно уважение. 

По думите му войната в Сирия може да приключи за няколко месеца, ако страни като Турция, Катар, Саудитска Арабия и САЩ преустановят подкрепата си за терористите в страната,  

Един от основните проблеми, които посочва Асад е финансирането, което Саудитска Арабия предоставя на терористи, влизащи от Турция. Според него тези страни целенасочено удължават войната.

"Ако е изолиран конфликт, няма да отнеме повече от няколко месеца, но ако не е такъв, какъвто е случаят сега, с намесата на много регионални и международни сили, ще отнеме дълго време", заяви той.

Сирийския президент ясно разграничи въздушните удари на Вашингтон и Москва. Макар и да имат някои общи цели, действията на САЩ са незаконни, твърди той. От друга страна Русия е поканена да съдейства във войната, добави Асад.

Да припомня и едно интервю, в което Путин отговаря на въпрос,зададен от журналисти на Bild:

"-Г-н Президент ,Вие приятел ли сте ни или не?

-Вие ме питате: Вие приятел ли, сте ни или не!? Отношенията между държавите се изграждат не по начина, както е в отношенията между хората.

Аз не съм ви приятел, не съм ви невеста и не съм ви жених, аз съм Президент на Руската Федерация.

146 милиона души имат своите интереси и аз съм длъжен да ги отстоявам. Ние сме готови да направим компромис и да няма конфронтация, но, разбира се на базата на международното право..."

Редактирано от NIKISHARK (преглед на промените)

Кери с визита в Москва. Да видим какво ще се договорят:

http://newtimes.ru/articles/detail/114651

Цитат

Вашингтон считает, что Москва не соблюдает принятых на себя обязательств, и, несмотря на частоту контактов между США и Россией, Сирия не приблизилась к миру. «Если вы спрашиваете меня о том, разочарован ли госсекретарь происходящим в Сирии, то ответ — да. Я бы даже сказал, он чрезвычайно разочарован... И это одна из причин того, почему он направляется в Москву —выяснить, возможны ли изменения и собираются ли русские делать то, что они раньше говорили, что собираются делать», — сообщил на брифинге 12 июля представитель госдепартамента Джон Кирби. 

«Он (Керри) убежден в том, что прогресс может быть достигнут. Он уверен в том, что Россия может внести вклад в реальное (он сделал упор на этом слове) решение политических проблем в Сирии и установление мира», — добавил Кирби. При этом он не стал вдаваться в детали пакета инициатив, который Керри везет в Москву, поскольку его материалы не обнародованы.

......................

Корреспондент CNN при Пентагоне утверждает, что военное командование также весьма негативно оценивает новое соглашение с Москвой о координации действий в Сирии и не намерено делиться с партнером, не заслуживающим доверия, наиболее чувствительной информацией.  

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Айде платените почнаха, друга лъжа. За 'невинната' Грузия. Дето и ООН и ЕС, са я обявили за виновник, за войната. :ph34r: Как скача от лъжа в лъжа, като лъжлив скакаУец. :D Че и нов порно сайт, се е пръкнал.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.