Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета "Борисов-2"

Featured Replies

След малко започва протестът срещу "правителството". А да видим какво ще излезе...

http://dnes.dir.bg/news/protest-balgarka-oon-24118973?nt=10

http://www.cross.bg/protest-chasa-kristalina-1522037.html

http://www.dnes.bg/politika/2016/10/06/stiaga-se-protest-borisov-vyn-bokova-e-na-naroda.317834

http://www.blitz.bg/news/article/451253

http://offnews.bg/news/Politika_8/BSP-se-vdiga-na-protest-V-18-chasa-pred-Ministerski-savet_637274.html

http://www.mediapool.bg/bsp-organizira-protest-zaradi-mezhdunarodnite-gafove-news254877.html

• Отговори 2,9k
  • Прегледи 167,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Жената е трета, въпреки саботажа от страна на собствената и държава, тоя спреляк и вика комунистическа подводница. :D Типичен "реформатор". Тия всичките са тотално спрели.

Герберастки маниер на управление в цялата му хубост:

Цитат

"Управляващи са оказали натиск върху членовете на УС на Националното сдружение на общините в България. От управителния орган на сдружението са били инструктирани да приемат позиция, в която да се обясни, че ако в страната има политическа нестабилност и предсрочни избори, то те биха поставили под риск усвояването на средства по европейски програми", съобщиха от левицата.

http://www.mediapool.bg/razdor-sred-kmetovete-zaradi-iskanata-ostavka-na-borisov-news254895.html

Уплаши се май Премиерът-тиква, да се свети името Му, да не го свалят пак...

• Автор
преди 31 минути, иноТ написа:

Жената е трета, въпреки саботажа от страна на собствената и държава, тоя спреляк и вика комунистическа подводница. :D Типичен "реформатор". Тия всичките са тотално спрели.

Според Ройтерс Бокова е втора.

В ООН не гледат произхода, а качествата на кандидата, както и трябва да е, само ние правим обратното.

преди 1 час, Wankata написа:

След малко започва протестът срещу "правителството". А да видим какво ще излезе...

Малко закъсняха с протестите, вече захладня и  не знам как ще издържат бабичките, като ги докарат с автобусите да видят Софията :D

• Автор

Германски експерт: Бокова можеше да оглави ООН, България допусна катастрофална грешка и нанесе огромни вреди

Така е, и тези, които сътвориха тази политическа катастрофа трябва да си отидат.

преди 4 минути, Мойра написа:

Германски експерт: Бокова можеше да оглави ООН, България допусна катастрофална грешка и нанесе огромни вреди

Така е, и тези, които сътвориха тази политическа катастрофа трябва да си отидат.

Не да си отидат, а да отидат на едно място, подходящо за "подвизите им".

преди 1 час, Wankata написа:

Аз съм против да го закачат. Инак операцията по провала беше образцова.

преди 1 час, иноТ написа:

Споко бе..  ще си изберете генерала :)

преди 56 минути, Jokerface написа:

Малко закъсняха с протестите, вече захладня и  не знам как ще издържат бабичките, като ги докарат с автобусите да видят Софията :D

да,  всек път се сещам за митинга на Орлов мост дето се целуваха  Стани Шеф и Местан, пред няколко автобуса цигани, организирани от ДПС.

А отстрани  хората от магазинчета и офисчета им се ревеше , гледайки тази пародия....

преди 58 минути, Мойра написа:

Единственото за което е права въпросната госпожа, е че е проблем по скоро на напегнатите  отношения между ЕНП и социалистите.

Последните нямат място не само в България, но и в Европа.

http://offnews.bg/news/Protesti_17652/Stotina-na-protest-pred-Ministerski-savet-Te-poGERBvaha-Balgariia_637300.html

Цитат

Стотина се събраха на протест тази вечер пред Министерски съвет. Демонстрантите настояват за оставката на премиера Борисов и водения от него кабинет заради резултатите от гласуването за генерален секретар на ООН.

чудото голямо някаква измислена организация ким чен им го е казал че тая организация е неква измишльотина

и че си прави квото иска кеф му ядрени кеф му лагери кеф му смъртни наказания

преди 11 часа, Нел написа:

Ами не бих казала... Гутериш е първи във всички гласувания. Така, че той не е третия, беше си първи от самото начало.

Ми явно съм бил прав.

и тук

Мойра ще ме извини,че като аргумент давам линк към постовете и. Нямам нито време нито желание на търся из мрежата.

преди 8 часа, Мойра написа:

Ройтерс обяви драматичен обрат: Бокова е втора в битката на ООН!

Ню Йорк , САЩ
1475733065-1.jpg

Бокова била нямала шанс...

И сега кой ще поеме вината за издигането на кандидатурата на Кристалинка - Плевнелиев, Борисов или Митов?:rolleyes:

Абе Мойра не виждаш ли грубата фалшификация . Членовете на Съвета за сигурност на ООН е 15 Доколкото знам да събирам 7+1+9=17 а не на 15 както е при Гутериш 13+2=15.

Второ важното е кой е първи останалите получават тиквен медал.

Трето важни са броя на чарвените бюлетинки другите са за да си имат балъците какво да броят.

Реакциите на политиците е много показателна.  Ако някой се чуди кой какъв е в тази пропаганда ... тези реакции са като "лакмус" .

За ориентир.

• Автор

Борисов: Бокова прояви нахалство и блокира Кристалина Георгиева

Цитат

Не виждам никаква логика в искането за оставката ми, заради гласуването за генерален секретар на ООН. Това каза премиерът Бойко Борисов пред журналисти след старта на новата агенция на ЕС „Европейска гранична и брегова охрана” на ГКПП „Капитан Андреево”. Поводът за изявлението му бе искането на АБВ, БСП и ДПС да подаде оставка, след вчерашното гласуване в Съвета за сигурност.

Две години Ирина Бокова положи много усилия, но не можа да влезе в позиция, от която да атакува първото място. В същото време Антонио Гутериш през цялото време неслучайно на всички класирания вървеше първи, явно си е имало и такава спогодба между големите държави, коментира пред журналисти Бойко Борисов, съобщава "Фокус".

"Тъй като ние знаехме, че Бокова ще получи червени бюлетини от нашите партньори, опитахме и с втори кандидат, само че тя тогава прояви нахалство и не се отказа. На практика тя отиде да блокира Кристалина Георгиева. Нещото, което беше предрешено, че и двете ще получат вето, стана. Стана, защото първо противопоставянето между САЩ и Русия тази седмица мина всякакви граници. Не вижда нищо, което да не сме го знаели предварително. Не виждам никаква логика в искането за оставката ми по тази тема, защото всички всички премиери, извън този на Португалия трябва да си подадат оставка“, коментира премиерът.

На какво ли не е способен човек, когато иска да се оправдае...Борисов направи опит да мисли! :lol6:

преди 11 часа, nikssi написа:

Ми явно съм бил прав.

Не точно, Никси. Това, че България се яви с две кандидатури по никакъв начин не промени класацията от самото и начало. ;) Това казвам аз.

Докато ти казваш, че Гутериш е спечелил заради цирковете относно нашите кандидатури.

Лично аз изобщо не съм мислела, че някой от България може да оглави ООН. "Юнеско" поне засега е максимума ни(лично мнение). Така, че цялата тази истерия с издигането и сваляне на кандидатури ми идва в повече и определено не и отдавам особено значение.

преди 17 минути, Нел написа:

Така, че цялата тази истерия с издигането и сваляне на кандидатури ми идва в повече и определено не и отдавам особено значение.

Истерията я развиха нашите политици и медии с цел вътрешна употреба и повод за собствени спекулации и дивиденти. Колкото да се плюе нещо, заради нещо, и разбира се, оставки да се искат :)

преди 1 минута, miro20 написа:

Истерията я развиха нашите политици и медии с цел вътрешна употреба и повод за собствени спекулации и дивиденти. Колкото да се плюе нещо, заради нещо, и разбира се, оставки да се искат :)

Именно!

Цитат

Поводът за изявлението му бе искането на АБВ, БСП и ДПС да подаде оставка,

Събраха се :)  Ето това ще са очертанията на политическите "битки".

не че са се разделяли де.... но симулираха такива , уж принципни , цепения

• Автор

Бокова нямаше шанс, Кристалинка също, вече съм писала по въпроса.

Но Митов и Борисов сътвориха огромен политически гаф, издигайки втора кандидатура.

Дали са взели решението да издигнат кандидатурата на Кристалинка сами, или някой умишлено ги е подвел, едва ли ще разберем.

А решението Гутериш да стане шеф на ООН е взето предварително.

преди 1 час, Мойра написа:

На какво ли не е способен човек, когато иска да се оправдае...Борисов направи опит да мисли! :lol6:

Мисля, че това не беше цялото. :D  Сърдитият Борисов ни изложи и още малко отгоре, като говори против Бокова.

преди 27 минути, Мойра написа:

Но Митов и Борисов сътвориха огромен политически гаф, издигайки втора кандидатура.

Дали са взели решението да издигнат кандидатурата на Кристалинка сами, или някой умишлено ги е подвел, едва ли ще разберем.

И аз съм склонен да вярвам в това. Всеки път, като слуша определени доброжелатели и свършва зле. Но не се отказва.

• Автор
преди 18 минути, Melmak ® написа:

Мисля, че това не беше цялото. :D  Сърдитият Борисов ни изложи и още малко отгоре, като говори против Бокова.

И аз съм склонен да вярвам в това. Всеки път, като слуша определени доброжелатели и свършва зле. Но не се отказва.

Не бива да забравяме, че Борисов е шоп, а шопът най-мрази да мисли, но пък за сметка на това е упорит, много упорит...:D

Редактирано от Мойра (преглед на промените)

мдааа... кръгове "кинжали" 

Неговите му спретнали превратче....

Ех, липсваше ми  а-спекто с червената си пропаганда :) развята до абсурди :)

В потвърждение на горното:

След провала: Бокова е на път да стане зам.-генерален секретар на ООН

Цитат

След неуспеха в гласуването, Ирина Бокова е на път да заеме поста заместник-генерален секретар на ООН, съобщава британският вестник "Guardian”( "Гардиън").

Според изданието, броени часове след като Антониу Гутериш получи пълната подкрепа на Съвета за сигурност за поста генерален секретар са се появили спекулации, че Русия ще бъде компенсирана за своя вот.

Издигането именно на Бокова е един от жестовете, който може да бъде направен към Москва. В първото си публично изявление след избора, бившият премиер на Португалия заяви, че ще служи на жертвите на конфликти, тероризъм, бедност и несправедливост.

Очаква се Общото събрание да се събере следващата седмица, за да одобри окончателно Гутериш начело на ООН.

http://www.novini.bg/news/382604-след-провала-бокова-е-на-път-да-стане-зам-генерален-секретар-на-оон.html

Цитат

Канцлерът на Германия Ангела Меркел поддържаше кандидатурата на еврокомисаря Кристалина Георгиева за генерален секретар на ООН

няма как боко да се цепи от колектива после  баба меркел няма да му пусне селфита си прави наш боки...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.