Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета "Борисов-2"

Featured Replies

мойра признай си, че ще гласуваш за владо кузов :D

• Отговори 2,9k
  • Прегледи 167,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 1 час, mitosandov написа:

Ами така и така ще е п---рас  поне да е автентичен.:)

• Автор
преди 49 минути, mitosandov написа:

Добре, че мога да се обидя само от мнението на хора, които познавам лично и уважавам!:)

Не съм решила за кого ще гласувам, защото все още не знам всички кандидати.

Бих гласувала за силна личност, независимо от партията, която го е издигнала кандидатурата.

Такива като Плевнелиев за мен не са личности.

Редактирано от Мойра (преглед на промените)

Плевнелиев е не по зле от Гоце, дори от Желью Желев.

Разликата е че "мнението" на много тук е  формирано от тоталната субективна пропаганда, която изкривяваше дори позитивни инициативи на президента.Примери в темата за Плевенлиев колкото щете, и аз съм цитирал една камара такива.

За добро или лошо, съвременната пропаганда е на доста по високо и агресивно ниво , и все по трудно хората ще имат собствено милене и преценка.

С добър пи-ар и магаре да издигнат, пак ще се прехласнат хората каква "силна и принципна" личност е издигната.

преди 22 минути, lsmurf написа:

Ами така и така ще е п---рас  поне да е автентичен.:)

Да, поне няма да се крие. :)  :)

преди 9 минути, Мойра написа:

Такива като Плевнелиев за мен не са личности.

Защото в а-спекто , твАлфа и вестник Дума са казали така, нали :)

Всъщност, ситуацията малко е патова... Изведнъж се оказа че повечето партии нямат реално кандидати.

Хем искат помпозно да се издигнат с някоя добра кандидатура, хем не им се хабят хора за  кандидати за този пост, който има реално само паркетна функция.

преди 1 час, miro20 написа:

Плевнелиев е не по зле от Гоце, дори от Желью Желев.

Разликата е че "мнението" на много тук е  формирано от тоталната субективна пропаганда, която изкривяваше дори позитивни инициативи на президента.Примери в темата за Плевенлиев колкото щете, и аз съм цитирал една камара такива.

За добро или лошо, съвременната пропаганда е на доста по високо и агресивно ниво , и все по трудно хората ще имат собствено милене и преценка.

С добър пи-ар и магаре да издигнат, пак ще се прехласнат хората каква "силна и принципна" личност е издигната.

Да, поне няма да се крие. :)  :)

Съгласен съм че не е по- зле ама то и няма накъде да е де. На нас ни трябва наистина умен , принципен и най - важното деен президент. Последното не забелязах в сегашния затова съм недоволен от него. А за пропагандата не съм много съгласен с теб . Толкова тъпо и плоско е направена че трябва да си доста дебилен за да и се вържеш. Но може и да са прави да я правят по този начин щом в крайна сметка им върши работа. Пък ние ще продължаваме да разправяме колко интелигентни сме били.

А за това дали ще се крие или не и каква точно му е сексуалната ориентация въобще не ми влиза в работата казах го най - сериозно че предпочитам човек с нетрадиционна ориентация отколкото такъв за който употребяваме п---рас в преносен смисъл. А усмивката беше за някои пишещи тук които редовно ползуват "гейско" като мантра.

току-що, lsmurf написа:

принципен и най - важното деен президент

Да, ама колко да е деен някой при една административна паркетна длъжност ? Ние не сме президентска република .

преди 1 минута, lsmurf написа:

А за пропагандата не съм много съгласен с теб . Толкова тъпо и плоско е направена че трябва да си доста дебилен за да и се вържеш.

Ами връзват се. И още как.

преди 1 минута, lsmurf написа:

Но може и да са прави да я правят по този начин щом в крайна сметка им върши работа. Пък ние ще продължаваме да разправяме колко интелигентни сме били.

Аз нямам претенции да се оценявам, просто гледам до колкото мога обективно да сравня кой какво е правил , без "оценките на медиите" и партийните централи.

Затова и споменавам че не съм видял Плевнелиев да е по зле от Гоце и др. Дори ходи на много места и в чужбина , пропагандирайки българщината , цървата и културата /за което бе подобаващо оплют от червените медии/ .

С какво запомнихме Гоце ? Аз освен с "архарите" с друго не :)

преди 1 час, miro20 написа:

С какво запомнихме Гоце ? Аз освен с "архарите" с друго не :)

Аз примерно го запомних като голям бриджьор с големия му шлем седем вътре. :):)

Но да оставим паркетниците, пак си оставам на мнението че и на партиите не им е интересен този пост.Заради което и пада това лавиране, чудене, липса на кандидатури. Нормално.

По е важно за България какво ще си говорят ББ в Турция, а и после щял да ходи при Меркел

Не вярвам да има полезен ход с Турция . Нито е добре да се скараме с тях нито да приемем искането им за безвизово пътуване - което по принцип значи отново наводнен ЕС само че с хора с турски паспорти. Затова и съм бесен на Меркел че покани бежанците да идват в Германия а след това се усети и реши че ще ги разселва в целия ЕС. Разбирам че изпитва нужда от работна ръка ама трябваше да се измисли някаква система подобна на тази на Канада за прием. Сега съм много скептичен че ще измислят как да удържат положението.

Г-н muff или както ви е там потребителското, не ме цитирайте. Преди време писах, че знам как разсъждават хора като вас, знам и мотивите им и не ги приемам. Ако не сте съгласни с мен, просто не ми обръщайте внимание, така, както правя аз със вашите литературни напъни. Може също и да ме блокирате. Тук ме интересува мнението на хора, които се срамуват от това гнусно управление, а не на такива, които го защитават.

Редактирано от crazy katon (преглед на промените)

И извода от днешното посещение в съседите е "или накарай ЕС да ни даде визи или те заливаме с бежанци и после ЕС да те спасява от тях, ако мислиш, че ще могат"
тооооолкова "мили" съседки си имаме :) а нашия кретеноид както винаги ще избере единствения грешен подход към ситуацията...

• Автор
преди 52 минути, mitosandov написа:

И извода от днешното посещение в съседите е "или накарай ЕС да ни даде визи или те заливаме с бежанци и после ЕС да те спасява от тях, ако мислиш, че ще могат"
тооооолкова "мили" съседки си имаме :) а нашия кретеноид както винаги ще избере единствения грешен подход към ситуацията...

По всяка вероятност пак ще стане така, но този път ще си плати за грешката.

Започне ли да приема мигранти и да строи лагери, оставката му е вързана в кърпа.

Вижте снимките и си направете изводи за някои неща...

14117841_1653657454963778_57184571536060

14100321_1653657574963766_71956123577179

13939329_1653657508297106_57652433851166

Изт.

Редактирано от Мойра (преглед на промените)

Земи тоа Ердо. Ма турците са си ислямисти и си го харесват. Проблем... ко прайм с Турция?

брюксел критикува парламента в области в които борисов се хвали с най-голям напредък

за съседите няма какво да направим докато правителството ни е русофобско... Всички евентуални решения минават през това външната ни политика да стане неутрална и да лавираме умело между отделните лагери. Като сме заели евроатлантическа позиция ще лапаме солети... Няма как геополитически да си на гранично място и да заемаш една единствена позиция, при това толкова явно.

преди 13 часа, Мойра написа:

Вижте снимките и си направете изводи за някои неща..

Поне да беше целунал турското знаме за да е пълно шоуто.:) 

Никой нормален политик не би позволил поне да го снимат в това унизително положение.

преди 9 часа, mitosandov написа:

брюксел критикува парламента в области в които борисов се хвали с най-голям напредък

за съседите няма какво да направим докато правителството ни е русофобско... Всички евентуални решения минават през това външната ни политика да стане неутрална и да лавираме умело между отделните лагери. Като сме заели евроатлантическа позиция ще лапаме солети... Няма как геополитически да си на гранично място и да заемаш една единствена позиция, при това толкова явно.

По какво съдиш че правителството ни е русофобско ?

Европа сама си е виновна като се съгласи да работи със старите партийни кадри в нереформираната ни държава сега няма защо да се оплаква.

• Автор
преди 2 часа, lsmurf написа:

Поне да беше целунал турското знаме за да е пълно шоуто.:) 

Никой нормален политик не би позволил поне да го снимат в това унизително положение.

Не са му намекнали, не го е целунал, пък и не само знамето...;)

Боже, какъв срам доживяхме!:(

Спирането на Белене за да се прецака РФ доведе до 100к+ евро на ден глоба на страната, която я плащаме аз и ти с данъците си, но важното беше да се докаже лоялност към американосите чрез саботажа на  „Бургас-Александропулис”, „Белене”, „Южен поток”
Изказването януари на роско, че се гордее, че е против РФ и че съседите ни "пазят" границите
Многократното заявяване от правителството, че РФ води хибридна война на балканите без да се казва нищо по отношение на американските военни пръснати в цяла Европа и на 4 места у нас
Намеренията да изпратим 400 военни на учения до руската граница срещу руска "агресия" като аз такава спрямо нас не съм видял, но може и да видя с оглед писмата от военното окръжие които получавам пък и гледам младежи от сливен също реваха по телевизията, че са получили, се притеснявам да не "видя" руска агресия спрямо мен (как точно някой ще ме накара да ходя да се стрелям заради неговите цели още не мога да си обясня)

Вярното решение за България е тунел под земята (като на метрото ! ) - от Турция в Европа и обратно ! Директно !

Пък ние си садим домати и картофи от горе на китната земя която си имаме , че много скъпи ни излизат вносните...Ама то не остана кой да сади . За плюскане винаги се намира кой.....!:)

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

Борисов във вихъра на патриотизма си:

14045707_1258147430904730_27963744915329

преди 3 часа, mitosandov написа:

Спирането на Белене за да се прецака РФ доведе до 100к+ евро на ден глоба на страната, която я плащаме аз и ти с данъците си, но важното беше да се докаже лоялност към американосите чрез саботажа на  „Бургас-Александропулис”, „Белене”, „Южен поток”

Моето мнение за Белене и другите далавери е че не го спряха защото са лоялни към американците а защото така е по сладко за тях и руските им партньори. Българския народ плаща за празни обещания а те делят паричките. Защо България загуби делото за Белене - защото без да има окончателно сключен договор сме започнали да плащаме за оборудване , което е абсолютно противозаконно и по този начин сме поели ангажимент за производството на оборудването. Между другото някой да потърси сметка на хората превели аванса без да имат това право ? А някой да се поинтересува дали оборудването за което си плащаме като попове заедно с лихвите е действително налично произведено с необходимото качество и документи и годно за предназначението си. Да бяхме изпратили поне една комисия която да приеме или откаже оборудването - но не , отидохме да го продаваме уж на арабите за да видят хората колко сме загрижени.

преди 1 минута, mitosandov написа:

Борисов във вихъра на патриотизма си:

14045707_1258147430904730_27963744915329

Огъват го както си искат , от всякъде , и гледат само да не го счупят , че им е удобен.....

преди 2 минути, lsmurf написа:

Моето мнение за Белене и другите далавери е че не го спряха защото са лоялни към американците а защото така е по сладко за тях и руските им партньори. Българския народ плаща за празни обещания а те делят паричките. Защо България загуби делото за Белене - защото без да има окончателно сключен договор сме започнали да плащаме за оборудване , което е абсолютно противозаконно и по този начин сме поели ангажимент за производството на оборудването. Между другото някой да потърси сметка на хората превели аванса без да имат това право ? А някой да се поинтересува дали оборудването за което си плащаме като попове заедно с лихвите е действително налично произведено с необходимото качество и документи и годно за предназначението си. Да бяхме изпратили поне една комисия която да приеме или откаже оборудването - но не , отидохме да го продаваме уж на арабите за да видят хората колко сме загрижени.

Стига с наивитета ! За взета комисионна никого не са осъдили....За продажни сделки - също ! Всичко е по план и под контрол....

преди 17 часа, Мойра написа:

По всяка вероятност пак ще стане така, но този път ще си плати за грешката.

Започне ли да приема мигранти и да строи лагери, оставката му е вързана в кърпа.

Вижте снимките и си направете изводи за някои неща...

14117841_1653657454963778_57184571536060

14100321_1653657574963766_71956123577179

13939329_1653657508297106_57652433851166

Изт.

Дежурните мдийни плювалници не спят :):)

Тази простотия със знамената се въртят във всички тези  клоаки.

Да припомня и други снимки :

main_1453560818.jpg

http://www.coe.int/documents/16695/8642425/20160803_Jagland_Erdogan_Ankara_image002.jpg

И на Плевнелиев:

1354111517.jpg

Моето обяснение е че е възможно протокола да е такъв - при президенти се слагат двете големи знамена отазд

А при премиер - президент - млаките знамена отпред а отзад на домакина.

преди 2 часа, Мойра написа:

Боже, какъв срам доживяхме!:(

Така е... и мен ме е срам от такива като вас, които се водите по медийните клоаки какво ви внушават, а не по елементарния разум.

Отново се оказах прав  , а някои промити от черевена пропаганда мозъци, отново се доказаха че не могат да мислят:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Не си прав а гладък, но както и да е

преди 13 часа, miro20 написа:

Дежурните мдийни плювалници не спят :):)

Тази простотия със знамената се въртят във всички тези  клоаки.

Да припомня и други снимки :

main_1453560818.jpg

http://www.coe.int/documents/16695/8642425/20160803_Jagland_Erdogan_Ankara_image002.jpg

И на Плевнелиев:

1354111517.jpg

Моето обяснение е че е възможно протокола да е такъв - при президенти се слагат двете големи знамена отазд

А при премиер - президент - млаките знамена отпред а отзад на домакина.

Така е... и мен ме е срам от такива като вас, които се водите по медийните клоаки какво ви внушават, а не по елементарния разум.

Значи твоя разум е елементарен:D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.