Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета "Борисов-2"

Featured Replies

преди 14 часа, miro20 написа:

Отново се оказах прав  , а някои промити от черевена пропаганда мозъци, отново се доказаха че не могат да мислят:

Прав си наистина . Аз също бях подведен и коментирах но е лесно да бъдеш подведен като виждаш как се водим по акъла на Турция да им съдействаме  за безвизовото което означава да напълним Европа с всякаква паплач с турски паспорти а Турция да се обърне в печатница на документи срещу съответното заплащане - безумно е .

• Отговори 2,9k
  • Прегледи 167,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 5 часа, karadzha написа:

Значи твоя разум е елементарен:D

Не. Означава че не виждате елементарни неща от въпросния етикет.  :)

преди 2 минути, lsmurf написа:

се водим по акъла на Турция да им съдействаме 

Няма лошо да се дискутира това, но прекалено много негативна хейтърска енергия има за абсолютно всяк осъбитие и покрай премиера и покрай президента.

Не бих казал дали е добър или лош резултата от визитите,  хубаво е да се прецени СЛЕД а не ПРЕДИ това.

преди 3 часа, miro20 написа:

Не бих казал дали е добър или лош резултата от визитите,  хубаво е да се прецени СЛЕД а не ПРЕДИ това

След е късно винаги трябва да се мисли преди . Ще чакаме да видим какво ще стане не мисля че е добра политика. Аз съм за твърда политика на ЕС по отношение на Турция - тя явно само от това разбира - виж само как клекна пред Русия.

Да им предложим безвизово пътуване 2 години след като получат такова за САЩ , Русия и Китай. :D

преди 42 минути, lsmurf написа:

След е късно винаги трябва да се мисли преди . Ще чакаме да видим какво ще стане не мисля че е добра политика. Аз съм за твърда политика на ЕС по отношение на Турция - тя явно само от това разбира - виж само как клекна пред Русия.

Да им предложим безвизово пътуване 2 години след като получат такова за САЩ , Русия и Китай. :D

"Чисто" логически погледнато - логично е !

Ама САЩ , Русия и Китай не ни пращат бежанци (в същност за САЩ не е ясно ! :)) , нито пък бежанците от там минават .....

Действителността е доста по-различно нещо от чисто голата логика . Тази логика е също като чисто голата жена  .....Носи наслада и се разглежда само от гледна точка на изкуството - който го може , разбира се ! Тук Реджеп е "специалиста" ....ама той къде е в същност .....?! :lol6:

Действителността е доста по-рутинен и прозаичен въпрос на интереси. Някак не се вързва с "чистата"логика...!

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

преди 3 часа, lsmurf написа:

Те тия срещи са само проформа- един вид, на тях се обявяват решения, взети много преди това.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

АБВ: Правителството се провали с бежанската криза, обмисляме вот на недоверие

Цитат

"Ние сме неспособни, като държава, да изградим една ограда. През 40-те години оградата е изградена за 3 месеца, а вече 3 години не можем да построим ново съоръжение. Правителството прехвърли отговорността на областните управители и по този начин се скри. Така държавата стимулира един грабеж и става съучастник в престъпленията. За това трябва да продължим да обсъждаме идеята за вот на недоверие към правителството. Това не е провал единствено на вътрешния министър Румяна Бъчварова. Това е провал на политиката на кабинета и на ГЕРБ", категоричен беше Петков.

Вотът на недоверие може да се забави малко, но ще го има.

кой са тея  АБВ да не са от  оня сайт за пощите

• Автор
преди 8 часа, Yvan Sergeev написа:
Цитат

Относно кандидатурата на Трайчо Трайков за президент, Минеков го похвали и заяви, че е възможно той да спечели изборите. Той има опит, политическо лице е, бил е министър, показал е своето поведение спрямо Борисов и неговите бензино-петролни далавери и ядрените му далавери, заключи той.

Трайков няма никакъв шанс да спечели изборите.

преди 21 минути, Мойра написа:

Трайков няма никакъв шанс да спечели изборите.

Ами няма, защото може и Гроздан Караджов да е кандидата на РБ. Пак номера от селски вечеринки... тези наши политици съвсем изкуфяха!

А иначе Трайков има и то големи шансове.

кои беха тия РБ и има ли значение.

преди 29 минути, Нел написа:

Има. Ако гласуват само членове и симпатизанти на РБ. Иначе 5% му е максимума.

Фракцията ГЕРБ-Цветан: Кандидатът ни ще остане анонимен и след изборите, за да не влизате в риторика

преди 10 часа, Yvan Sergeev написа:
преди 10 часа, Yvan Sergeev написа:

Напълно вярно, но както се казваше в един виц: Га яде кифтетата, ни рива! :wink12:

• Автор
преди 8 часа, Нел написа:

Ами няма, защото може и Гроздан Караджов да е кандидата на РБ. Пак номера от селски вечеринки... тези наши политици съвсем изкуфяха!

Имах предвид президентските избори.

Шанса му е нулев.

преди 2 часа, Мойра написа:

Шанса му е нулев.

Ако говорим за шансове, не бих заложил на никой освен на кандидата на Герб. Просто такова е поведението на средностатистическия избирател. :(

И на този фон , кво му е лошото на Митьо Пищофа ?? :)

Новия Плевнелиев ако спечели кандидата на ГЕРБ. Радев пък ще го командва Корнелия или новия Орешарски.

Те ни знаят психологията и ни управляват! С Жорж Ганчев ще ги изненадаме! Да им объркаме сметките.

Нямам нищо против.С митьо пищофа също :)

Светльо Витков пък е повече от подходящ - алтренативен, но и сериозен.

преди 5 минути, miro20 написа:

Нямам нищо против.С митьо пищофа също :)

Светльо Витков пък е повече от подходящ - алтренативен, но и сериозен.

От коя партия е кандидат? И от РБ да спечели ще искат нещо и ще си стиснат ръцете! За нас театъра по медиите.

Е как от коя??? той си има партия :) всъщност, не знам само малката подробност дали е кандидат :)

Ще ни управляват по същия начин докато народа търпи и не протестира! Вярвате ли че всички партии са се загрижили за съдбата на България и толкова време избират кандидат. Различен стойностен и така?

• Автор
преди 7 часа, flare написа:

Ако говорим за шансове, не бих заложил на никой освен на кандидата на Герб. Просто такова е поведението на средностатистическия избирател. :(

За жалост е така.:(

Ще бъде чудо, ако изборите спечели кандидат от друга партия.

преди 4 минути, Мойра написа:

За жалост е така.:(

Ще бъде чудо, ако изборите спечели кандидат от друга партия.

Когато говорим за личности, както са президентските избори, аз гледам да се абстрахирам от това коя партия го е издигнала. В този конкретен случай обаче, без да ме интересува кой ще посочат, аз няма да гласувам за него. Просто не мога да си представя как човек с нормално самоуважение ще се съгласи да го изтупат отпред и да го обявят за пионка пред всички. Защото иначе "нормален" кандидат би искал да разполага с някакво време, през което да убеди избирателите си че има нещо у него, което го прави по-подходящ. Което е точно обратното на "няма кой да сложим, затова ще изберем теб и ще разчитаме, че няма да имат време да осъзнаят, ами ще гласуват щото си от нашата партия."

• Автор
преди 17 минути, flare написа:

Когато говорим за личности, както са президентските избори, аз гледам да се абстрахирам от това коя партия го е издигнала. В този конкретен случай обаче, без да ме интересува кой ще посочат, аз няма да гласувам за него. Просто не мога да си представя как човек с нормално самоуважение ще се съгласи да го изтупат отпред и да го обявят за пионка пред всички. Защото иначе "нормален" кандидат би искал да разполага с някакво време, през което да убеди избирателите си че има нещо у него, което го прави по-подходящ. Което е точно обратното на "няма кой да сложим, затова ще изберем теб и ще разчитаме, че няма да имат време да осъзнаят, ами ще гласуват щото си от нашата партия."

Аз ще гласувам за личност, независимо от коя партия е, вече го казах.

Със сигурност обаче няма да гласувам за Борисов, ако издигнат кандидатурата му.

При нас силната позиция е на премиера, президента е най вече представителна, без реална власт.

Затова би ме спечелила кандидатура от интелектуалните среди за президент.

С половин око бих погледнал дори към червения Стефан Данаилов

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.