Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета "Борисов-2"

Featured Replies

преди 2 часа, crazy katon написа:

Преди години този тип беше казал, че гласоподавателите били лош мат'риал.

Това беше едно от най - точните му и прозорливи изказвания . Наистина няма мат'риал за жалост. Самия факт че го разглежданме като нещо различно от другите клонинги на БКП не говори добре за свойствата ни на мат'риал. Така че пожелавам на всички приятно гласуване.

• Отговори 2,9k
  • Прегледи 167,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор
преди 1 час, lsmurf написа:

Това беше едно от най - точните му и прозорливи изказвания . Наистина няма мат'риал за жалост. Самия факт че го разглежданме като нещо различно от другите клонинги на БКП не говори добре за свойствата ни на мат'риал. Така че пожелавам на всички приятно гласуване.

А ти какъв мат'риал си?

Не е нужно да ми отговаряш, благодаря.

преди 1 час, Мойра написа:

А ти какъв мат'риал си?

Не е нужно да ми отговаряш, благодаря.

Пример за правотата на ББ хем пита хем не желае да и се отговаря. Както беше казал старшината " Като говориш с мене ще мълчиш!" :)

• Автор
преди 11 минути, lsmurf написа:

Пример за правотата на ББ хем пита хем не желае да и се отговаря. Както беше казал старшината " Като говориш с мене ще мълчиш!" :)

Исках да ти подскажа, че първо трябва да си отговориш на въпроса ти какъв си, а после да съдиш за другите какви са.

преди 1 час, Мойра написа:

Исках да ти подскажа, че първо трябва да си отговориш на въпроса ти какъв си, а после да съдиш за другите какви са.

Преди да ми подсказваш каквото и да било чети внимателно и виж изключил ли съм се от определението. Но стига толкова че стана много персонално.

Идеята беше в крайна сметка , че кълвем на въдицата лошия Борисов - добрия Станишев и обратното и вече 27 години ни лъжат с този номер.

А това не говори добре за интелекта ни като нация.

• Автор
преди 2 часа, lsmurf написа:

Преди да ми подсказваш каквото и да било чети внимателно и виж изключил ли съм се от определението. Но стига толкова че стана много персонално.

Идеята беше в крайна сметка , че кълвем на въдицата лошия Борисов - добрия Станишев и обратното и вече 27 години ни лъжат с този номер.

Според мен това, че "кълвем" на въдицата на политици, които са се доказали като некадърни и вредни за България не е въпрос на интелект, а на примиренчество.

Откъде този робски дух у нас, не знам!

При всички случаи не е от турското робство, а по-отпреди.

преди 2 часа, Мойра написа:

Според мен това, че "кълвем" на въдицата на политици, които са се доказали като некадърни и вредни за България не е въпрос на интелект, а на примиренчество.

Откъде този робски дух у нас, не знам!

При всички случаи не е от турското робство, а по-отпреди.

Не може да е преди турското робство. Гърците са ни наричали тогава "гордите българи".

• Автор
преди 27 минути, karadzha написа:

Не може да е преди турското робство. Гърците са ни наричали тогава "гордите българи".

И хора с робска психика могат да бъдат горди, зависи от обстоятелствата.

Според мен робската психика ни е заложена генетично, иначе едва ли щяхме да търпим 500 години робство.

преди 7 минути, Мойра написа:

И хора с робска психика могат да бъдат горди, зависи от обстоятелствата.

Според мен робската психика ни е заложена генетично, иначе едва ли щяхме да търпим 500 години робство.

Какво може да е гордо на човек с робска психика? Роб, който е бил свободен преди това, може да няма робска психика и да е горд (пример Спартак), но робската психика и гордостта се самоизключват (особено в онези безпросветни времена – липсвало е, според мен, някой, който да ти чете история за великите ни царе). Днес е друго, но с всеки изминал ден сме все по-малко горди, за жалост.

П.П. И не сме търпели безропотно 500 години ярема – имало е бунтове, завери, възстания, хайдушки чети, имало е и Левски, и Ботев.

Редактирано от karadzha (преглед на промените)

• Автор
преди 4 минути, karadzha написа:

Какво може да е гордо на човек с робска психика? Роб, който е бил свободен преди това, може да няма робска психика и да е горд (пример Спартак), но робската психика и гордостта се самоизключват (особено в онези безпросветни времена – липсвало е, според мен, някой, който да ти чете история за великите ни царе). Днес е друго, но с всеки изминал ден сме все по-малко горди, за жалост.

П.П. И не сме търпели безропотно 500 години ярема – имало е бунтове, завери, възстания, хайдушки чети, имало е и Левски, и Ботев.

Никой не ми е чел, сама го направих. :P

А робската психика и гордостта не само не се изключват взаимно, но и често пъти вървят ръка за ръка.

Каква според теб е психиката на част от българските политици, които покорно скланят главици пред по-силните от тях и безропотно изпълняват неща, които са в разрез с разбиранията им?

А междувременно тези хора се гордеят със себе си и се бият в гърдите, че са достойни българи.

През турското робство е имало бунтове, завери, възстания, хайдушки чети, но в тях са участвали твърде малко хора, не е нужно да обяснявам защо.

преди 7 минути, Мойра написа:

Никой не ми е чел, сама го направих. :P

А робската психика и гордостта не само не се изключват взаимно, но и често пъти вървят ръка за ръка.

Каква според теб е психиката на част от българските политици, които покорно скланят главици пред по-силните от тях и безропотно изпълняват неща, които са в разрез с разбиранията им?

А междувременно тези хора се гордеят със себе си и се бият в гърдите, че са достойни българи.

През турското робство е имало бунтове, завери, възстания, хайдушки чети, но в тях са участвали твърде малко хора, не е нужно да обяснявам защо.

Да се гордееш със себе си не е гордост, а горделивост. Нашите политици са горди с нещо, за което нямат идея какво е и затова всичко им е само на думи. По делата им ги знаем, че са предатели.

Не всеки е участвал в завери и възстания, но това не е само от страх, а и от наличието на конспирация, за да не ги разкрият.

• Автор
преди 5 минути, karadzha написа:

Не всеки е участвал в завери и възстания, но това не е само от страх, а и от наличието на конспирация, за да не ги разкрият.

Повечето са се страхували, за съжаление.

Малцина са били българите със свободен дух, които са проявили смелост и са въстанали срещу потисниците.

преди 6 часа, lsmurf написа:

A кое би говорило добре, според теб? Да фаштаме Балкана или...

преди 1 час, язе написа:

A кое би говорило добре, според теб? Да фаштаме Балкана или...

Балкана не, но има си начини за изразяване на протест не виждам да са пълни площадите с протестиращи. Не виждам да има масов отказ от гласуване в знак на несъгласие. Само се мяткаме от една измислена фигурка на друга. А "другарите" само ни гледат сеира и се подсмихват. Те добре си знаят че всичките са рожби на една майка - БКП.

преди 1 минута, lsmurf написа:

Балкана не, но има си начини за изразяване на протест не виждам да са пълни площадите с протестиращи. Не виждам да има масов отказ от гласуване в знак на несъгласие. Само се мяткаме от една измислена фигурка на друга. А "другарите" само ни гледат сеира и се подсмихват. Те добре си знаят че всичките са рожби на една майка - БКП.

Последния голям протест, беше Виденовата зима. Сещаш ли се, какво стана после? Протестът беше употребен от едни мерзавци, които продадоха България (предимно под масата) за жълти стотинки... Сега, берем техните плодове. Таковаха ни мамата отвсякъде, Костов и компания.

преди 10 минути, lsmurf написа:

има си начини за изразяване на протест не виждам да са пълни площадите с протестиращи. Не виждам да има масов отказ от гласуване в знак на несъгласие. Само се мяткаме от една измислена фигурка на друга. А "другарите" само ни гледат сеира и се подсмихват. Те добре си знаят че всичките са рожби на една майка - БКП.

да видяхме ви за 16 милиарда пълни бяха улиците... ама по твоята логика по -важно е за 100к да се излиза . и какво като не отидеш да гласуваш  роднините ме щe гласуват и ще си го изберат. в България никога не се решават работите по мирен път ако се решат значи има нещо гнило  и нищо не е оправено.малко трудно рожба на бкп ще е 30 годишен не бил  пионерче.

преди 1 час, язе написа:

Последния голям протест, беше Виденовата зима. Сещаш ли се, какво стана после? Протестът беше употребен от едни мерзавци, които продадоха България (предимно под масата) за жълти стотинки... Сега, берем техните плодове. Таковаха ни мамата отвсякъде, Костов и компания.

Ако трябва да сме точни кражбата по Виденово време беше върхът на сладоледа още се чудя как оцеляхме като народ след неговото управление явно сме доста издръжлив народ.

преди 2 минути, lsmurf написа:

Ако трябва да сме точни кражбата по Виденово време беше върхът на сладоледа още се чудя как оцеляхме като народ след неговото управление явно сме доста издръжлив народ.

американците  му спретнаха хипер инфлация  щото се продаваше нефт на сърбия 

преди 1 час, Yvan Sergeev написа:

да видяхме ви за 16 милиарда пълни бяха улиците... ама по твоята логика по -важно е за 100к да се излиза . и какво като не отидеш да гласуваш  роднините ме щe гласуват и ще си го изберат. в България никога не се решават работите по мирен път ако се решат значи има нещо гнило  и нищо не е оправено.малко трудно рожба на бкп ще е 30 годишен не бил  пионерче.

Не си ме разбрал важно е и в двата случая. Защо пропусна да ме поканиш когато ти излезе на протест бе колега за тия 16 милиарда щях с удоволствие да те подкрепя.

американците  му спретнаха хипер инфлация  щото се продаваше нефт на сърбия 

Ако трябва да сме точни не то продаваше той а нашенските мутри които направиха милиони от ембаргото.

преди 4 минути, lsmurf написа:

Не си ме разбрал важно е и в двата случая. Защо пропусна да ме поканиш когато ти излезе на протест бе колега за тия 16 милиарда щях с удоволствие да те подкрепя.

Ако трябва да сме точни не то продаваше той а нашенските мутри които направиха милиони от ембаргото.

каних те ама ти не дойде, нали на умрелия орешарски му излезнахме а тва наш ББ той ще ги похарчи разумно 16  те така казваш нали не са 100к >. e  да де мутрите ама нали той управлява държавата и мвр  и той носи отговорност  пред световния ред ,ако ги беше спрял нямаше да има хипер инфлация щото си разменяхме суровината за обезценени сръпски пари пак от американите.

каних те ама ти не дойде, нали на умрелия орешарски му излезнахме а тва наш ББ той ще ги похарчи разумно 16  те така казваш нали не са 100к >. e  да де мутрите ама нали той управлява държавата и мвр  и той носи отговорност  пред световния ред ,ако ги беше спрял нямаше да има хипер инфлация щото си разменяхме суровината за обезценени сръпски пари пак от американите.

Стига глупости комунистите спретнаха хипер инфлацията за да могат да си обезценят "кредитите" които бяха взели и да изкупят държавата на безценица с валутата която бяха предварително подготвили защото бяха информирани какво ще стане така за по няколко месеца някои станаха милионери докато народът масово бе докаран до просешка тояга. Затова и досега Жан е особено симпатичен на някои и върло мразен от други.

преди 37 минути, lsmurf написа:

Не бъди голословен, покажи нещо откраднато по виденово, че по костово мога да посоча доста. Достатъчно е да кажа- мистър 10 Процента. :)

• Автор
преди 10 часа, lsmurf написа:

Протести, масов отказ от гласуване?!

Ние, българите, открай време чакаме някой да дойде отнякъде и да ни свърши работата или да ни помогне господ.

Докато не променим начина си на мислене, нищо няма да се промени и все така ще продължаваме да негодуваме, псуваме и пасуваме.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.