Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ако си начинаещ в Линукс, задай въпроса си тук

Featured Replies

преди 1 час, Тодор Андреев написа:

Открих топлата вода - Камината!

Добър е сайта, че и форумчето. Само, че продължавам да имам проблем с игрите. Имам една дълга лента от горната и лявата страна, и много, ама много ми сече на игри, които на Бозата ги играя без проблем с щайата от 2009г.

Явно има още хитри настройки.

https://community.linuxmint.com/tutorial/view/547

преди 8 часа, Белгиеца написа:

Тоя Белгиец се справя успешно, чете на 4 езика и гледа да не пита по форуми, първо сам търси дали не е писано някъде.

А линукса си е тъпня отвсякъде, ама нали е без пари, ще го ползвам. Даже дълго време ще го ползвам.

Най-големата простотия при линуксите е, че постоянно изкарват нови версии и за старите в Синаптик нема Firefox 64 например, животът е спрял на 57. А лисицата ми вика че ми е стара версията. Е хубаво, ама от тъпия ѝ сайт не дават .deb да си я исталираш лесно. Искат да се мъчиш като пингвин команди да пишеш.
Нищо де, аз питах на английски и на френски в гугъл и видях как се инсталира. Ама можеше и да не са такиви олигофрени.

Спрял си ти, особено като си мислиш, че знаеш всичко. Ако спреш да мислиш като уиндоус потребител, може и да ти се получи.... но нямам надежда за теб.

image.png.9276bd34538c04985d1503980a44182d.png

Цитат

sudo add-apt-repository ppa:mozillateam/firefox-next
sudo apt update && sudo apt upgrade

Казах ти да спреш да се излагаш, защото го правиш по всички форуми, ама не поемаш:
image.jpeg.af2a809403f829ad436001c91a16e461.jpeg

• Отговори 9,2k
  • Прегледи 765,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• +1 За темата.   Нека си я има, пък ще се види, какво толкоз? Заглавието е добро, и ще грабне окото на всеки начинаещ, така ще се ориентират по лесно, защото има доста които не знаят дори кое дистро

• Културен мога да бъда само към хора, които отвръщат със същото, проявяват уважение, влагат старание да вникнат в даден казус, мислят логично и са възприемчиви, независимо от това, че са начинаещи в да

• Вчера си купих мотоциклет, до сега съм карал само кола. Защо го купих, ще оставя на вас да прецените. Много гаден този мотоциклет, вместо скоростен лост, му сложили педал за смяна на скоростите. Обико

Публикувани изображения

преди 9 часа, petie1 написа:

...,ко нямало за Firefox викаш?

Викам братле дека си много зле в общуването с начинаещи потребители.
На сайта на лисицата не ти дават да си я свалиш във формата на .deb файл който се инсталира лесно с десен бутон на мишката.
От сайтовете на Опера и Скайп например ти дават такива файлове.
Линка към лиско се появява сам, щото го е имало преди това в Минт. И настройките му са си останали същите.

преди 2 часа, Topper написа:

Ако спреш да мислиш като уиндоус потребител, може и да ти се получи.... но нямам надежда за теб.

sudo add-apt-repository ppa:mozillateam/firefox-next
sudo apt update && sudo apt upgrade

Последната от командите не върши работа при мен, не успява да си дръпне от едни белгийски източници нещо си там.
Та, начинът по който стана и на трите компютри е следният.
Махам от Синаптис предишната инсталирана версия заедно с езиковите ѝ пакети - английски и френски.
После изпълнявам първите две команди от горе и след това отварям Синаптик и там се е появила Firefox 64.
Инсталирам я оттам заедно само със пакета за френски език за нея.
А това за синаптик го прочетох на френски език, виждаш ли сега колко  е полезно да поназнайваш езици. 
И да ти припомням ли, че съм писал първият ред от цитираното от теб, на предната страница, значи сам съм го намерил.

И хайде пак, не съм те питал нито тебе, нито никой друг как да се справя с лиско.

Да не дава господ бог човекомразец от сисадмин съвет да искаш на форум в тема за начинаещи, че направо те праща в казана на пингвинския дявол в пъкъла, на вечни страдания.

Ако щеш и на китайски го прочети, няма оправия с теб. Оправяй се сам и не ангажирай тук 100 човека с комплексите си.
Освен да ти напиша и apt install, но ти си мнооого учен и четящ, за да те подценявам. А и Б трябва да научиш, не да цъкаш батенце, ай бягам.

преди 5 минути, Topper написа:

Освен да ти напиша и apt install, но ти си мнооого учен и четящ, за да те подценявам. 

Чел съм как се подиграваш на един форум за Коди на други хора, които според теб били сисадмини ама елементарни неща не знаели.
Твоето поведение го харектеризирам като арогатно агресивно с доминнатни мераци. Ти да осмееш някой по-незнаещ, ти да изпъкнеш на всяка цена. Потребност от помагане на новобранци е явно че нямаш никаква. Но ти не си единственият по форумите на български език. Много пъти са ми отговаряли с - "трябва да попрочетеш" - на сателитните форуми например, като опре работата точно до линуксите. Ми хубаво, знам езици и чета другаде, където хората са настроени по друг начин. Помагат си.

Ако на въпрос "как да си инсталирам" трябва да отговарям с "apt install"  - това не е искане на помощ, това е мързел да се ограмотиш поне на А и Б.
Виж какво си писал - след apt update нищо не се е случило ! А какво искаше да се случи?
Чел съм те в много форуми, забелязвам че винаги все някой около теб е виновен и макар да славиш чуждите форуми, пак търсиш помощ тук....
arida circum interiorem

преди 3 часа, Белгиеца написа:

...

Дрън-дрън ярина!
И защо толкова сложно и засукано, като може да стане по линията на най-малкото съпротивление.

За избягване проблеми с user-agent и navigator теглим firefox от този адрес:
https://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/

Кликайки на хиперлинк - аdvanced install options & other platforms
Избирате платформа. Теглите. Да речем, 64 битова за Linux.

9490254n.png

Получавате архив firefox-64.0.2.tar.bz2 ( към дата на тази публикация ).
Разархивирате го. Влизате в каталога и там ви чака изпълним файл Program.

Край на клизмата. Изпълнявате го. Било локално или на ниво система, според кефа ви.

лисица

"Синаптик", "белгийски източници", нямало деб пакети, "repository ppa:mozillateam/firefox-next".
Класическа далбонщина.

Редактирано от Profruit (преглед на промените)

преди 3 часа, Topper написа:

Ако на въпрос "как да си инсталирам" трябва да отговарям с "apt install"  - това не е искане на помощ, това е мързел да се ограмотиш поне на А и Б.

Да точно така, мързел виж как позна, браво.
Аз като като вечен начинаещ по пингвинските алабалистики, имам божественото право да искам да ми е лесто с лисицата точно толкова колкото е лесно и с Опера.
Кухите пингвински мозъци първо ми викат стара ти е версията.
После на сайта ми викат, че за начинаещи потребители препоръчват да инсталират от това дето от Минт са го предвидили. Да де, ама те ония от Минт са го погребали вече 18.2 и времето  еспряло на 57 версия в Синаптик.
Аха и има там на сайта на лисицата един файл   firefox-64.0.2.tar.bz2 който съм бил могъл да го изпълнявам от някакво място, ама само аз като потребител, нещо друг ако имало като профил, нямало да става. Пък и старата ми версия щяла и тя да си е там четох някъде.
И всичките тия простотии, просто защото някой  е решил, че не е пингвинско да раздава .deb файл както го правят от Опера и Гугъл Кром и Скайп и разни други.

А в същото време, на най-новия сглобен от мен компютър, в лисицата няма Гугъл като възможен мотор. А що го няма, еми обясняват ми нещо че яху им бил давал нещо и та тях като го ползвали потребителите на Лисицата. Значи искат пари да изкарват правачите на лисицата, ама не искат да им е лесно на максимален брой хора да могат да я ползват повече от година. Еми като не искат нови потребители тяхна си работа. Аз си сложих гугъл за търсещ мотор в лисицата и хич не ми пука, че някакви си нямали пари да изкарват. 

Те и комунистите викаха едно време че трябвало да се работи за да яде човек, ама аз не им вярвах. Няма никакъв шанс да им повярвам на влюбените в пингвинската религия, че било трябало да съм щастлив да пиша 2019г. в черен прозорец команди, както през миналия век в МС ДОС. Ще ги пиша, ама само в краен случай. А на самата лисица е толкова лесно да ѝ бия един шут и да не я ползвам, щом като има други браузъри които са user friendly.

В калдата влизам само с опера, защото ми дава нещо, което лисицата или го няма, или трябва да изкарам специален вечерен курс за да мога да го ползвам.

преди 2 часа, Profruit написа:

Дрън-дрън ярина!

Получавате архив firefox-64.0.2.tar.bz2 ( към дата на тази публикация ).

Не го искам този файл, искам да ми дават за сваляне .deb от техния сайт.
Така както си го обяснил с картинките, изглежда че уж е всичко наред, ама като отидат и се пробват начинаещите, ще установят че нещо не е наред. Нека сами открият какво е то. На мен ми се отварят на френски страниците там и не ми се превеждат дълги текстове на български. Нека пробват и да си преценят кое е по-добре, дали твоят вариант или както аз съм направил.

Но, иначе така както си ползвал картинки, така трябва да се обяснява в тема за начинаещи. Това е правилният подход.

Какво казваш, имаш ли някакъв въпрос? Имаш ли идея защо не получаваш последната версия? Changelog прочел ли си, "мотора" знаеш ли му зависимостите?
Въобще се питам, кога ще спреш да се изглагаш във всеки форум, в който те срещна!

Като си толкова наясно с подхода - почвай да правиш пакети, ако не софтуер. debian пакет може да си направи всеки, това е свободата на Linux (ти си с Минт, цитираш пингвин, въобще в кой свят живееш)

преди 2 минути, Topper написа:

Въобще се питам, кога ще спреш да се изглагаш във всеки форум, в който те срещна!

Всеки луд с номера си, аз обичам да се излагам, така научавам някои неща.
Ама това излагането е висш пилотаж, трябва да си като котките които никога не падат по гръб.
Когато провокираш читателите с излагане, получаваш от тях информации които , ако ги питаш възпитано си траят и нищо не казват. Хората подават полезни информации когато искат да се похвалят, че те нещо са постигнали. Това се случва когато на тях им е дошъл кефа да се фукат. Като ги питаш 2 години по-късно на друг форум за същото, еми минал им е меракът да се фукат точно с информацията която ти трябва. И не ти отговарят нищо, правят се на умрели. Вярно е че никой не е длъжен никому да му помага без пари, ама що па да не изкопчам нещо с хитрост. Като се разкрякаш като гъска набираща скорост за летене и дигнеш пушилка, някой те забележи и вземе та реагира, за да ти обясни колко си прост само. И се изпусне и каже по нещо.

Та така, знаеш ли как хубаво върви пингвина, ехееее ... радост вкъщи е направо.

преди 10 часа, Белгиеца написа:

Викам братле дека си много зле в общуването с начинаещи потребители.
На сайта на лисицата не ти дават да си я свалиш във формата на .deb файл който се инсталира лесно с десен бутон на мишката.
От сайтовете на Опера и Скайп например ти дават такива файлове.
Линка към лиско се появява сам, щото го е имало преди това в Минт. И настройките му са си останали същите.

Спри да се правиш на шут не ми останаха сили от смях.... Прочети какво е .deb и къде расте и какво е .tar и къде расте? То голям зор за разархиваране на един .tar в Минт и местенето в /opt буквално два клика на мишката е после си едитваш пътя до новия Лиско или си правиш шорткъта и си в джаза... С .tar е даже по лесно ама отде да знае нашия Белгиец с амнайсет езика.. И ти дадох линкове за   deb .

преди 3 минути, petie1 написа:

И ти дадох линкове за   deb .

Сега трябва да ми посочиш 10 новобранци, които знаят какво да правят със страницата която даде.

преди 4 минути, Белгиеца написа:

Сега трябва да ми посочиш 10 новобранци, които знаят какво да правят със страницата която даде.

А със страницата на Mozzila ко ще правят м? Щут ди си ко си не те знам?

Случайно видях, че спорите за браузъра Мозила Файърфокс. Личното ми мнение, че мозила Файърфокс трябва да го има в хранилищата. За Минт в хранилището на Минт. За Убунту в Софтуерният център. За Дебиан в Синаптик. И това трябва да се направи от разработчиците на дистрибуциите. Почна ли свалям .deb или .rpm файлове от неизвестни сайтове да си набутам линукса с вируси. Още по- лошо да свалям архиви с бинарен код уж с изпълним файл пенкилер за всички видове дистрибуции. Такова нещо не съществува. От софтуерният център на Минт да инсталираш Wine = Ress in Pass. От софтуерният център Ubuntu Mint да инсталираш Wine HQ = Ress In Pass. Wine for Mint = Ress In Pass. Wine for Ubuntu Mate = Ress In Pass. Имаше една песен на Луна Йорданова Йорданова. - Тук- Там, Тук - Там дали да ти дам. Та и аз за Ace Stream Player дали да те инсталирам, ама кога мъртав биде пръдне та тогава. Руски софт да исталирам. Чакай да питам Гана и Пена, че не мога да преценя. 

Правиме следният експеримент. В Една стая Убунту с Ace Stream Player, а в съседната стая Windows 7 x64  със Readon Radio Tv Player = Full Free Gratis

Водим първо Линукс потребителя при Руския, а след половин час при Radeon TV Player. 

Искам да кажа, че Линукс потребителя, като види Readon Tv Player с възможностите му ще има нужда от памперси, при мъсълта, че не го е ползвал досега.

Ace Stream Player e платен с затворен код, но за сметка на това може да се инсталира само на Убунту и производни.

Някой да каже как се инсталира gRadio с плейлиста или gStreamer Radio с плейлиста.

Предпочитам с Линукс да изкарвам пари. А това може да стане само с инженерен и научен софтуер. Все ми е едно с кой браузър съм.

Интернет мога да разглеждам с таблета или смартфона. Дано да успея да кача снимка. Плащаш си за Линукс софт и / или Линукс дистрибуции.

3 Free Months Ends Tomorrow!
от:
CodeWeavers ([email protected])

дата: 24.01.2019 18:24
до:
Bozhidar ([email protected])

oops50-top.jpg

3FREEMONTHS-email2.jpg

One year of support updates and bug fixes could be yours!

As a thank you for trying CrossOver last year, we are offering a one-year subscription at 25% off (that’s 3 FREE months).

Don’t hesitate!

Let CrossOver run your Windows apps on macOS and Linux.

BUY NOW

2 DAYS LEFT with deal code 3FREEMONTHS.
Offer expires at 11:59 PM on Friday January 25,2019.
Valid only on a one-year subscription.

Cannot read this email?   |   Unsubscribe

img?db=campaign;ecuid=31113012
преди 10 минути, Varadin Angelov написа:

Случайно видях, че спорите за браузъра Мозила Файърфокс. Личното ми мнение, че мозила Файърфокс трябва да го има в хранилищата. За Минт в хранилището на Минт. За Убунту в Софтуерният център. За Дебиан в Синаптик. И това трябва да се направи от разработчиците на дистрибуциите. Почна ли свалям .deb или .rpm файлове от неизвестни сайтове да си набутам линукса с вируси. Още по- лошо да свалям архиви с бинарен код уж с изпълним файл пенкилер за всички видове дистрибуции. Такова нещо не съществува. От софтуерният център на Минт да инсталираш Wine = Ress in Pass. От софтуерният център Ubuntu Mint да инсталираш Wine HQ = Ress In Pass. Wine for Mint = Ress In Pass. Wine for Ubuntu Mate = Ress In Pass. Имаше една песен на Луна Йорданова Йорданова. - Тук- Там, Тук - Там дали да ти дам. Та и аз за Ace Stream Player дали да те инсталирам, ама кога мъртав биде пръдне та тогава. Руски софт да исталирам. Чакай да питам Гана и Пена, че не мога да преценя. 

Правиме следният експеримент. В Една стая Убунту с Ace Stream Player, а в съседната стая Windows 7 x64  със Readon Radio Tv Player = Full Free Gratis

Водим първо Линукс потребителя при Руския, а след половин час при Radeon TV Player. 

Искам да кажа, че Линукс потребителя, като види Readon Tv Player с възможностите му ще има нужда от памперси, при мъсълта, че не го е ползвал досега.

Ace Stream Player e платен с затворен код, но за сметка на това може да се инсталира само на Убунту и производни.

Някой да каже как се инсталира gRadio с плейлиста или gStreamer Radio с плейлиста.

Предпочитам с Линукс да изкарвам пари. А това може да стане само с инженерен и научен софтуер. Все ми е едно с кой браузър съм.

Интернет мога да разглеждам с таблета или смартфона. Дано да успея да кача снимка. Плащаш си за Линукс софт и / или Линукс дистрибуции.

3 Free Months Ends Tomorrow!
от:
CodeWeavers ([email protected])

дата: 24.01.2019 18:24
до:
Bozhidar ([email protected])

oops50-top.jpg

3FREEMONTHS-email2.jpg

One year of support updates and bug fixes could be yours!

As a thank you for trying CrossOver last year, we are offering a one-year subscription at 25% off (that’s 3 FREE months).

Don’t hesitate!

Let CrossOver run your Windows apps on macOS and Linux.

BUY NOW

2 DAYS LEFT with deal code 3FREEMONTHS.
Offer expires at 11:59 PM on Friday January 25,2019.
Valid only on a one-year subscription.

Cannot read this email?   |   Unsubscribe

img?db=campaign;ecuid=31113012

Малей кви глупости дрънка и този човек.... Вируси за Линукс?? Броят се на пръсти... Кои хранилища не са проверени ? Тове не ти е Уиндоус да се сваля кот искаш и после бам то това било вирус... Бинарния код е за компилиране доколкото си спомням така че е нормално да не тръгне под всяко дистро дори и да има някъде изпълним файл... С Линукс драги ми Потребителю се правят страшно много паари където е небходима сигурност и надежност

За какво се говори тук, най-вече глупости? Wine да пускате уиндоус глупости под Линукс... че за какво ви е :) Няма алтернативи ли, мултимедийни центрове ли търсите: Kodi, OSMC, Emby, Plex и мога да утре да изброявам. За това ми е смешно този "чужденец" дето във всеки форум се хвали с постижението си (единствено) acestreamer защото ми е ясно каква е единствената цел.

А ако искате да пускате все пак уиндоус приложения, даже и на .NET - има си Mono. Ама питайте направо какво искате (искате да гледате пиратски стриймове, това е ясно) за да ви се отговори точно. 

преди 2 минути, Topper написа:

За какво се говори тук, най-вече глупости? Wine да пускате уиндоус глупости под Линукс... че за какво ви е :) Няма алтернативи ли, мултимедийни центрове ли търсите: Kodi, OSMC, Emby, Plex и мога да утре да изброявам. За това ми е смешно този "чужденец" дето във всеки форум се хвали с постижението си (единствено) acestreamer защото ми е ясно каква е единствената цел.

А ако искате да пускате все пак уиндоус приложения, даже и на .NET - има си Mono. Ама питайте направо какво искате (искате да гледате пиратски стриймове, това е ясно) за да ви се отговори точно. 

Абе аз друго се чудя защо горния Потребител дрънка абсолютни небивалици? Една кофа мастило за глупости

преди 17 часа, Varadin Angelov написа:

Не хубаво така леко пийнали другарчета да пишат по форумите.
Безплатен е !!!
Този руски софтуер ти дава оригиналното английско аудио, ако си цигане или турче и ти е труден руския език. 
Когато основното аудио е българско, тогава не го превежда на турски и арабски.

преди 16 часа, Topper написа:

За какво се говори тук, най-вече глупости?

Ами да минем тогава на сериозни проблеми.
Защо Opera 58 не иска да се покаже на екрана, въпреки че я виждам като стартирали процеси ( в почивка ), ако го няма инсталиран gnome-keyring   във Mint 18 Sonya ?
Защо Синаптик не иска да премахне само gnome-keyring ами премахва заедно с него и Скайп ?
Като се избъзикам с Линукса с това:
sudo rm /usr/bin/gnome-keyring-daemon

и Скайпа пак си тръгва и без него, само че иска да си напиша паролата в него, за да се свърже към сървъра си.
А Операта не иска да се покаже. Но по-старата ѝ версия 49 си работи и без наличен gnome-keyring.
При инсталиране на Опера 58 върху 49 при отворен браузър, новата работи докато не е спряна веднъж и после пак никаква я няма.
Гугъл Кром обаче се показва и без да има gnome-keyring в Минта.

Да бе, новобранците и такива въпроси си задаваме, разрешено ни е.

преди 1 час, Белгиеца написа:

Ами да минем тогава на сериозни проблеми.

Защо Opera 58 не иска да се покаже на екрана, въпреки че я виждам като стартирали процеси ( в почивка ), ако го няма инсталиран gnome-keyring   във Mint 18 Sonya ?
 Защо Синаптик не иска да премахне само gnome-keyring ами премахва заедно с него и Скайп ?
Като се избъзикам с Линукса с това:
sudo rm /usr/bin/gnome-keyring-daemon

и Скайпа пак си тръгва и без него, само че иска да си напиша паролата в него, за да се свърже към сървъра си.
А Операта не иска да се покаже. Но по-старата ѝ версия 49 си работи и без наличен gnome-keyring.
 При инсталиране на Опера 58 върху 49 при отворен браузър, новата работи докато не е спряна веднъж и после пак никаква я няма.
Гугъл Кром обаче се показва и без да има gnome-keyring в Минта.

Боже каква мъка с тоя Линукс за една икона на десктопа това и Уиндоус 95 го може с 2 клика на мишката а тука се праскат команди в конзолата

Обръщам внимание на всички пишещи в тази тема. Пишете в специализиран раздел! Моля, да се придържате към темата конкретно. Без постване на спам материали! Всеки спам материал, или материал нямащ нищо общо с темата ще бъде изтрит, а постващият санкциониран!

Аз да се върна по една тема.

Игрите ми хич не тръгват, или черен екран, или размазани истории. Играта, която тръгна е Battlefield 1, но когато започна кампанията се размазва от горе и от лявата страна. Когато стрелям, все едно правя снимка на екрана.

Тук се нареждате за разни глупости, но по съществени въпроси няма отговор.

Не ме пращайте пак в Камината, защото там питах и получих тишина, тук поне се нареждате и виждам, че има живи хора. Сега остана и някой да ми помогне.

Прочетох, че се инсталира WINE, Vulcan, DXVK и актуализация на драйверите на видеокартата, сторил съм го, но не.

преди 33 минути, Тодор Андреев написа:

Направи си отделна тема, изложи там какъв ти е хардуера, кажи какво ползваш и какво искаш да направиш. Това още най-най-в началото на твоята тема.

преди 3 часа, lainux написа:

Боже каква мъка с тоя Линукс за една икона на десктопа това и Уиндоус 95 го може с 2 клика на мишката а тука се праскат команди в конзолата

Ай поредния.... Нали в предния пост ви казах че и в Линукс Минт става с два клика на мишката? Или важно е да чешем клавиатурата и да си пишем против дали е верно ич не ни пука?

преди 1 час, Тодор Андреев написа:

Игрите ми хич не тръгват, или черен екран, или размазани истории. Играта, която тръгна е Battlefield 1, но когато започна кампанията се размазва от горе и от лявата страна. Когато стрелям, все едно правя снимка на екрана.

Тук се нареждате за разни глупости, но по съществени въпроси няма отговор.

Не ме пращайте пак в Камината, защото там питах и получих тишина, тук поне се нареждате и виждам, че има живи хора. Сега остана и някой да ми помогне.

Прочетох, че се инсталира WINE, Vulcan, DXVK и актуализация на драйверите на видеокартата, сторил съм го, но не.

На това и това ли казваш тишина? Че ти се молим да говориш конкретно и ясно, а ти дори не каза за коя игра става въпрос, та трябва да разбираме от тук? Че те питаме като човек за какво точно става дума, че ти даваме варианти, а ти мълчиш и обвиняваш нас в мълчание? Но що за лъжец и интригант?

преди 23 минути, Mozo написа:

На това и това ли казваш тишина? Че ти се молим да говориш конкретно и ясно, а ти дори не каза за коя игра става въпрос, та трябва да разбираме от тук? Че те питаме като човек за какво точно става дума, че ти даваме варианти, а ти мълчиш и обвиняваш нас в мълчание? Но що за лъжец и интригант?

Относно архивния мениджър с проценти и секунди - такъв няма, инсталираш WinRar с Wine, работи чудесно, просто няма да имаш интеграция с контекстното меню. Дори на времето бях правил нестове, работи по-бързо отколкото при Windows :lol: Разбира се, .rar е доста смотан архивен формат и затова вече не използвам WinRar, а използвам предимно PeaZip и файловия формат .7z. И на мен ми липсват оставащото време и процентите, но... свикнах.

@Mozo Има такъв Архиватор B1archiver там си има и време и проценти също и в PeaZip

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.