Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Покажете вашите авторски снимки част 4

Featured Replies

Я кой е бил в Пловдив :)  Страхотни снимки. Поздравления.

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 307,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Зима в Родопите The region of Rozhen peak, Rhodopi Mountains by Никола Атанасов, on Flickr Snezhanka (Snow White) peak, Rhodopi Mountains by Никола Атанасов, on Flickr Rhodopi Mountains

• L'église de la Madeleine - Църквата Света Мария-Магдалена в Париж. Изключително впечатляваща сграда. Необичайната (поне за мен) за католически храм архитектура се дължи на най-очевидното обяснение -

• Кукери на фестивала Сурва в Перник

Публикувани изображения

Надявам се да няма проблеми с размерите..  :)

19827585735_5b3dd96440_h.jpg19639554908_e1a12a3893_h.jpg

Сигурно час спорихме за това грозде какъв сорт е  :D и накрая се оказа, че е цариградско, а някои си мислеха, че е сибирско  :D

19204956104_fc5043ccea_h.jpg

Я кой е бил в Пловдив :)  Страхотни снимки. Поздравления.

Даа бил ни е на гости. И очаквано е направил яки снимки. :D

11754891_10203750342953871_5944869008540

Линка (тагването) е от профила ми във FaceBook

Nikon D3100 с китовия 18-55 мм VR Обектив при параметри f/25; 3 sec; Iso-100 и 24 mm. Снимано е с малко "джобно" стативче. Снимката е с коригиран контраст и няколко още параметъра и кропната в отношение 4:3, за да се извади частта от дървената пътека в долния десен ъгъл.

Дестинацията е Крушунските водопади, а датата - 18.07.2015 г.

Дано ви хареса!

Поздрави!

Редактирано от quickJO (преглед на промените)

Здравейте,колеги,не мога да разбера какъв е смисъла от толкова безсмислени снимки? А и никой не пише с какъв апарат е направено,какви стойности,какъв е смисъла на дадена фотография! Помоемо от този раздел,всеки който се интересува и се занимава с фотография да може да научи нещо и евентуално да коригира своите познания! Във всяко нещо требва да има смисъл!! Какво примерно иска да покаже автора с умрялата муха? Та да се помисли по този въпрос!!

Здравейте,колеги,не мога да разбера какъв е смисъла от толкова безсмислени снимки? А и никой не пише с какъв апарат е направено,какви стойности,какъв е смисъла на дадена фотография! Помоемо от този раздел,всеки който се интересува и се занимава с фотография да може да научи нещо и евентуално да коригира своите познания! Във всяко нещо требва да има смисъл!! Какво примерно иска да покаже автора с умрялата муха? Та да се помисли по този въпрос!!

Смисълът е, да се покажеш свои снимки, които смяташ че другите може да харесат.

Какъв е смисълът да ходиш на изложба? Това е същото, просто без претенциите...

А ако някой има желание да попита, да научи нещо - има и такива теми.

Освен казаното по-горе, много от снимките са качвани от сайтове, към които е даден линк, напр. Фликър и ако се интересуваш, може да погледнеш там Exif-а. Да параметрите на снимката не са публикувани, но е много лесно да ги видиш. Просто трябва малко усилие. Тук публикуват хора, които са да доста "напред с материала" и обикновено файла с данните на снимките им е публичен. Просто влизам в сайта от където е качена снимката и разглеждам файла с настройките подробно. Така се уча от тях. От това по -хубаво, здраве му кажи. Понякога смисълът е да не търсиш смисъл, а да се наслаждаваш на това, което виждаш. (дано последното не ти е прозвучало много наставнически :D )

А и още нещо. нито един от въпросите които съм поставял лично аз не е останал без отговор. Така, че ако имаш желание на научиш нещо винаги може да попиташ в подходящата тема. Гарантирам ти, че ще останеш доволен и ще получиш верните отговори.

Редактирано от NNNNIKKKK (преглед на промените)

• Автор

19595309606_76611e888c_b.jpg_M2A4486 by Romeo Ninov, on Flickr

19444757310_4ec909befa_b.jpg_M2A4496 by Romeo Ninov, on Flickr

19029489384_2605f0fbc0_b.jpg_M2A4513 by Romeo Ninov, on Flickr

19464034578_35d6646010_b.jpg_M2A4505 by Romeo Ninov, on Flickr

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

18808906984_32ce370dca_b.jpg

Може ли да поясните, какво представляват връзките, които висят от чантата на К.? :)

Три кадъра и от мен (архивни), първите две с Пентакса, а третата е с Канона, и на нея е майка ми:

20252496732_9056358b74_b.jpg

20234606376_e6789d14e2_b.jpg

20072850108_7d6e185b25_b.jpg

Архивни са защото са последните, които правих, и може би последните кадри които качвам. Благодарение на някого ми се уби всякакво желание за снимане (той си знае кой е)! Опитах, но не се получава - тъкмо да натисна спусъка и като го няма желанието дори и това не успявам да направя. Знам, че дължа много на Капитана и Flare заради това, което направиха за мен, но наистина не успявам да превъзмогна случилото се (не ме питайте за подробности моля ви)!

Созопол 2015!

Кръстил съм си снимката ''Улови мига" :camera2:

8289774u.png

Уловил си го, но и отпуска ти свърши!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.