Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Положението в Украйна - част 2

Featured Replies

Темата е за положжението в Украйна. А положението в Украйна е такова благодарение на агресивната политика на САЩ или по точно благодарение на агресивното намесване във вътрешните работи на суверенни държави. Кой финансира пуча в Украйна? КОЙ?

Ще ти отговоря аз. :P  Този за който се разправя, в този филм, от 4 части. Най-демократичната страна, на света. Световния жандарм. Филма е преди 3 години, но много актуален в днешната ситуация. Като се почне, от Сърбия, и се мине през арабската пролет /дето стана арабското разрушение/, та се стигне до Украйна. А преди това, 'протестите; в Русия, след президентските избори.

https://www.youtube.com/watch?v=la2ckRs_zBM

• Отговори 2k
  • Прегледи 80,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

http://www.blitz.bg/news/article/327525

Достоверен коментар, от този журналист. То и тук, нашите тролчета из журналята /и не само/, квичат за митичната руска агресия. И разни митични руски военни колони. Дето никой не е виждал.

В предишната тема коментирах въпросния Пол Крейг... доста вицове разказва човека, включително и за ядрен удар от САЩ... :)

И никак не ме учудва че само про-путински сайтове и такива като теб се скъсват да му копират тези вицове :)

Путински казвам , зашото вие не сте русофили. Вие сте същите както едно време са оправдавали агресията на Хитлер спрямо съседите си .

Да защитаваш такъв режим е въпрос на избор, но най малкото е далеч от цивилизован разумен избор.

Отностно присъствието на руски кадрови войници , наричани "доброволци" има една камара данни,

И дори не е нужно украинците да търсят доказателства - те руснаците сами се хвалят със снимки и т.н..

примерно :

https://informnapalm.org/7382-svydetelstva-uchastyya-v-boyah-na-donbasse-61-j-brygady-morskoj-pehoty-sf-vmf-rf

Предния месец пък бе мисеца на якутим буряти и др кадровици от Улан-Уде...

Дори Кобзон се изложи , отивайки на посещение при онова пострадало танкистче, което доста неща си разказа...

По преди бяха чеченци , цели кадировски подразделения , и други такива от осетинския окръг - опитни , тренирани в две чеченски битки , руски войски.

Ако се чудите, защо замлъкнаха за сваления самолет, ето повод за размисъл. И защо така изведнъж, се спря темата. Ето какво казва, доказал се журналист. Робърт Пери.

http://www.blitz.bg/news/article/327522

Да, то и преди излизаха какви ли не супер запознати разследващи, някакви испански диспечери се кълняха .. и какво ли не ... :)

Всъщност, я прочети отново статията ?

Супер скандалните му изявления се основават на едно единствено нещичко - че е направил запитване, и те му отказали, т.е. предоставили му старите известни данни до момента.

Уау... каква логика  извади този жуналист, нали :)

Иначе разследването си тече и всички очакват холандците да оповестят резултати, но това едва ли ще стане скоро , дори се говори за другата година.

И което е по важно - аз не очаквам присъди от разследващите.

Ще излезат със сухи цифри, максимално неангажиращи , както направиха в миналогодишния публикуван доклад, който много от вас не бяха чували че съществува дори :) както и да е...

Последно което излезе от холандците преди няколко седмици , отново като предварителни данни , но даващи доста определена насока е :

https://www.youtube.com/watch?v=LzU4g_-mGPQ&feature=youtu.be

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Гледам тук, друга песен се пее. А преди, един от форумците, твърдеше че доклада на холандците, доказвал че самолета е свален от руснаците. :D  А сега, щяло да има само сухи цифри, без да обвиняват. ;)  Ей къса памет има. Даже не помнят, какво са писали. :ph34r:

Та, борбата между олигарсите в Украйна, минава в друга фаза. Порошенко, ще се опитва да отнеме батальоните на Коломойски. Фашиста и бандеровец Дмитрии Ярош, ще става съветник в ГЩ на украинската армия. И после, ще ми разправяте, че Украйна не се управлява от фашисти. :ph34r:  Очаквайте под вещите съвети на тоя бандеровец, да се започне нова война.

http://www.vesti.ru/videos/show/vid/640240/cid/1/#/video/http%3A%2F%2Fplayer.rutv.ru%2Fiframe%2Fvideo%2Fid%2F1195099%2Fstart_zoom%2Ftrue%2FshowZoomBtn%2Ffalse%2Fsid%2Fvesti%2FisPlay%2Ftrue%2F%3Facc_video_id%3D640240

Има един единствен начин. Русия да си изтегли войските от окупираните територии и Крим.

Русия да си изтегли доброволците - как да стане това?  Те сега се подчиняват на началства в ДНР и ЛНР.   Сепаратистите не слушат дори Путин - а те са и украински граждани.    Руската Дума потвърди приемането на Крим в Руската федерация - всеки опит за нещо различно вече се счита за атака срещу териториалната цялост на огромната държава.   Има единствен начин според теб - твърде много обаче на практика са реалните и различни начини. Спри да повтаряш едно и също.

Гледам тук, друга песен се пее. А преди, един от форумците, твърдеше че доклада на холандците, доказвал че самолета е свален от руснаците. :D  А сега, щяло да има само сухи цифри, без да обвиняват. ;)  Ей къса памет има. Даже не помнят, какво са писали. :ph34r:

Та, борбата между олигарсите в Украйна, минава в друга фаза. Порошенко, ще се опитва да отнеме батальоните на Коломойски. Фашиста и бандеровец Дмитрии Ярош, ще става съветник в ГЩ на украинската армия. И после, ще ми разправяте, че Украйна не се управлява от фашисти. :ph34r:  Очаквайте под вещите съвети на тоя бандеровец, да се започне нова война.

http://www.vesti.ru/videos/show/vid/640240/cid/1/#/video/http%3A%2F%2Fplayer.rutv.ru%2Fiframe%2Fvideo%2Fid%2F1195099%2Fstart_zoom%2Ftrue%2FshowZoomBtn%2Ffalse%2Fsid%2Fvesti%2FisPlay%2Ftrue%2F%3Facc_video_id%3D640240

Да, доклада точно това показва - че е свален от руска система БУК, и което е по интересното , което и преди споменах - от последна версия - модификация на ракетата, която май няма как да е украинска.

"Бук-9M317", современной версии системы "Бук-М1-2".

"сухи цифри" имам предвид точно това - те ще кажат - ето - Боинга е поразен от бук, версия еди коя си , точка.

Но директно обвинение те едва ли ще направят, просто защото не са те тези които трябва да го направят.

ИЗвода аз пак го добавям - ракета която няма как да е на въоръжение при украинците.

Другото което показаха десетки любитлески клипове и др.  журналистически разследвания за придвижването на системата - допълват този извод.

Минаването на граница би било лесно доказуемо. Нали световния жандарм, борец за свобода, добрият чичко сам имал доказателства? Засега само чувам лай на помияри. Все още чакам сателитните снимки на огромните руски колони с военна техника, руски войници и т.н. За толкова време нито една...странно!?

А не, не всичко е лесно доказуемо. Поне не и за пред публиката. Пример - сегашния самоубийствен полет на германския самолет, сравнен със сваления малайзийски самолет над Украйна. Единия случай бе ясен на втория ден, другия случай и след години няма да бъде ясен, въпреки че САЩ имаха доказателства от сателитни снимки и въпреки, че черната кутия бе предадена на уж единствените разшифровчици на черни кутии в Холандия. Така, че кое се доказва лесно и кое не, е доста относително. Още повече, ако става въпрос за игричките на Брюксел. 

Какво му имаше на малайзийския самолет? Много парченца от ракета, която го е свалила. Или не? Много трупове, които можеха да се изследват. Или не? сателитни снимки, доказващи нещо си. Или не? Черна кутия, която да каже какво са си говорили пилотите след удара и преди него. Черна кутия, която да опише действието на "хардуера" след удара с ракета. И самата ракета, която е лесно да се индефицира какъв модел е, къде е произведена и още по-лесно, в кого се е намирала тая ракета на тоя етап. 

Какво имаме в самолета със самоубилия се пилот? Равномерно дишане, ни гък, ни стон, удари по вратата, евентуално от капитана и липсваща към тоя момент по-важната черна кутия, която описва точно как е работил "хардуера". Защо пък точно тя липсва? Явно не е и нужна, щом вече случаят е разкрит. Като оня с малайзийския самолет.

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Понеже и тук някак си подминахте ама тотално подминахте проведения нацистки международен митинг, докато  за всеки подозрителен сниман бандеровец оревавате света  ,

Малко  въпросчета за размисъл :

Что показательно - ни один из лично знакомых мне людей, бесконечно камлающих про фашизм в Украине и нацистов на Майдане, не заметил съезда неонацистов в Питере.

Что показательно - депутат французской провинции Рона-Альпы Висса Оливье похвалил свободу слова в России, потому что "в Европе им бы точно не дали провести конгресс националистов".

Что показательно - России настолько нужны "друзья", что она готова их привлекать из самых маргинальных политических рядов.

Что показательно - русские нацисты, воюющие на Донбассе, не считают нужным этого скрывать. И напоминать об уголовной ответственности (согласно УК РФ) за это - бессмысленное сотрясание воздусей.

Что показательно - существо из сопредельной, не устающее возмущаться "укрофашистами", в ответ на фотографию с питерского конгресса написало: "Что вы сразу "свастика, свастика"? Это, между прочим, древний славянский символ".

Что показательно - пока нацистов кормили и поили в отеле, под отелем разогнали "Антифу" с антифашистскими лозунгами. Ибо нефиг.

Что показательно - единственный депутат парламента Петербурга, лично пикетировавшая отель, коммунистка Ирина Комолова, рассказала, как две прохожие старушки, которые увидели ее антифашистский плакат, долго ругали фашизм и нацизм, потому что "это плохо", а потом сказали, что во всем в мире виноваты евреи.

И вот это последнее - оно самое показательное, пожалуй.

Страна победившего антифашизма, чего уж там. Они помнят, они гордятся, дедывоевали...

Спасибо "Новой Газете" за репортаж.

https://www.facebook.com/irina.korotych/posts/906725809379218

Превод трябва ли ви ? мога да се постарая, но мисля ще го разберете сами

как ли ще завърши тая касапница?Украйна никога няма да съществува без значение кой ще устои!  хората в източна Украйна са били бомбардирани и убити от хората, които сега искат да се обединят и да бъде едно голямо щастливо семейство! Украйна е повредена непоправимо от страна на САЩ , които  измамно иззеха контрола на Майдана  за да инсталират собствено правителство, циничен акт за цел да навреди на Русия. САЩ не се интересува от украинския народ изобщо, никога не го е интересувал!Порошенко  приема поръчки доброволно от Вашингтон и НАТО!Ю̀шченко, любимецът на САЩ и ЕС, пося семената на тази касапница!проблем като Украйна никога няма да бъде решен! това се случва във всички страни, когато се оставят управници да продават  страната,както и тука при нас на американските и западните интереси и после да се използват като инструмент в ръцете им.

Ама тя руската армия вече е вкарана в Украйна. Просто Русия вече се задъхва. Украинците спряха настъплението и нещата се обърнаха. Отделно камионите с товар 200 създават огромни проблеми на рашистката шайка в Кремъл.

Украинците ги погребват с почести, докато на рашистите им се налага да плащат големи суми, на роднините на избитите руски бойци, за да си мълчат.

Лелееееее..Ама че смях,така весело не ми е било отдавна,айде давай още факти да се смея.Че ти си бил голям познавач?Всички други грешат,ама ти си прав?Да ти се чуди човек как ги виждаш тия работи,дето убягват на другите.Не ти се връзват приказките с фактите и е време да приемеш нещата от друг ъгъл.Русия е в Украйна,Русия е в Украйна, едно и също на всеки пост,цял свят знае,че не е така,ама ти наобратно.

Понеже и тук някак си подминахте ама тотално подминахте проведения нацистки международен митинг, докато  за всеки подозрителен сниман бандеровец оревавате света  ,

За първи път да прочета твой пост и това трябва да се отбележи някъде. 

Что показательно - Днес лявото, дясното, центриското, либералното... са размити понятия. Всъщност, по малка част от тия така да ги нарека идеологии, има във всеки. Дори и съпартийците мислят и действат по различен начин. Не мога да кажа, че аз съм крайно ляв. защо? Ами защото съм за плоския данък. Не мога да кажа, че съм и десен. Защо? Защото не одобрявам грабенето на народа, както и облагодетелстването на 10-20% от хората за сметка на останалите 80-90%. Не мога да кажа че съм центрист, защото съм краен в почти всички свои оценки. Не мога да кажа и че съм либерал, макар дефакто да съм много по-либерално мислещ човек от други около мен, представящи се за либерали. Не мога да кажа че съм и крайно десен ( нацист), щото не мразя евреите, само задето името им е такова, но пък и не мога да се съглася една единствена нация да бъде издигана над всички останали нации по света, сякаш другите са някакви раби. Не мога да кажа и че съм комунист, макар по принцип да смятам, че комунизма е и ще бъде най-върховата форма на съществуване, но пък в същото време смятам, че тия, дето се наричат или са се наричали комунисти, нямат нищо общо с комунистическите идеии и не се стремят към тях! Това се видя след 10 ноември 1989 година м,ного ясно - бивши "комунисти" станаха най-големите демократи, най-големите либерали, най-богатите българи. Така, че кой е нацист, кой ляв, кой десен, кой сват и кой на булката брат, са понятия, които отдавна, ама много отдавна не важат и не определеят никой като човек. 

Что показательно - Днес лявото, дясното, центриското, либералното... са размити понятия. Всъщност, по малка част от тия така да ги нарека идеологии, има във всеки. Дори и съпартийците мислят и действат по различен начин. Не мога да кажа, че аз съм крайно ляв. защо? Ами защото съм за плоския данък. Не мога да кажа, че съм и десен. Защо? Защото не одобрявам грабенето на народа, както и облагодетелстването на 10-20% от хората за сметка на останалите 80-90%. Не мога да кажа че съм центрист, защото съм краен в почти всички свои оценки. Не мога да кажа и че съм либерал, макар дефакто да съм много по-либерално мислещ човек от други около мен, представящи се за либерали. Не мога да кажа че съм и крайно десен ( нацист), щото не мразя евреите, само задето името им е такова, но пък и не мога да се съглася една единствена нация да бъде издигана над всички останали нации по света, сякаш другите са някакви раби. Не мога да кажа и че съм комунист, макар по принцип да смятам, че комунизма е и ще бъде най-върховата форма на съществуване, но пък в същото време смятам, че тия, дето се наричат или са се наричали комунисти, нямат нищо общо с комунистическите идеии и не се стремят към тях! Това се видя след 10 ноември 1989 година м,ного ясно - бивши "комунисти" станаха най-големите демократи, най-големите либерали, най-богатите българи. Така, че кой е нацист, кой ляв, кой десен, кой сват и кой на булката брат, са понятия, които отдавна, ама много отдавна не важат и не определеят никой като човек.

Пиши ме и мен в твоята партия  :D

Жискар д,Eстен: Ползване на сила на Югоизток не е решение за конфликта в Украйна

Като че ли е прав бившият френски президент..

Украйна

“Ползване на сила на Югоизток не е решение за конфликта в Украйна. Необходимо е да се извърши политическа реорганизация и създаване на конфедерация, което би спасило страната.”

Оф, трябва да намерим начин да изолираме САЩ от Европа! Трябва нещо да направим, иначе светът ще загине! Искате ли свят под нацистки ботуш? Или ядрен холокост, който ще унищожи градени с векове градове, държави, архитектура, история, култура, природа.............. Защото САЩ са на принципа "След нас и потоп"!  Трябва да направим нещо! И то по . бързо, САЩ са обезумели и може скоро да ударят Русия! Толкова са полудели, че не ги интересува, че и те може да умрат! САЩ се управлява от психично болни престъпници, загубили връзка с реалността!

На путин ще му трябва екип от психолози и психиатри, които да го съветват как да действа с тези умопобъркани!  Знаете, че отчаянието води до лудост! Трябва да спрем САЩ да унищожат Европа! Единственият начин за съжаление е превантивен удар по Вашингтон!  Ако ще има война, нека да не е с ядрени оръжия! Една - две над САЩ мисля, са достатъчни!

А китай трябва да се осъзнае бързо, че ако Русия бъде победена, те ще са следващите жертви на САЩ! Викам да бият тревога за ядрена война и да се обърнат към нациите си и да поставят краен ултматум на проамериканските страни -  или ще се откажат начаса от подкрепата си за САщ и НАТО, или нищо няма да им коства  да ги ударят с конвенционален арсенал, а ако не им е дошъл още ума - и с ядрен!  На политиците не може да се разчита, но при така поставен свършен факт, народите ще излезнат по улиците и ще стане революция! Ще стане нещо подобно на Френската революция. Ако Оланд и Елизабет ІІ не послушат народа си, няма да се очудя, ако ги застигнат съдбите на онзи Луи там кой беше и на един английски крал, Чарлз някой си..........Да видим какво ще стане тогава. На хората не им се мре за САЩ,  ще се обърнат срещу фалшивите си правителства.

А тук ако направим подобно на това, което беше онзи февруари, но в два - три пъти по - голяма численост,  Тиквуня и Роската ги пишете бегали от страната! Така ще успеем да се измъкнем от САЩ. И бързо да се обявим за съюзници на Русия. Така ще избегнем отмъщението на Русия и ядрените удари!

Но трябва да сме единни и да не се страхуваме от жандармерия и армия! Защото страхът проваля всичко! Не бива да забравяме най - важното - политиците най - много се боят от народния гняв!

• Автор

Щото все някъде е трябвало да се проведе. Защо са го позволили - нямам идея, и за мен е изненада провеждането му точно в Русия. Вероятно просто напук на така наречения Запад, само че точно в Русия да се провежда... ум не ми го побира. Порових в интернет, но се оказа, че това е първи такъв конгрес. Вероятно става дума просто за пари... Това е като провеждането на гей-парадите - никой не ги иска и трасето им се охранява силно от "народната любов", но всички управляващи се надпреварват да доказват колко са демократични, като допускат провеждането им.

А иначе в последните години неонацизмът в Европа е в подем - като започнем от Георг Хайдер, който спечели избори и предизвика изолация на Австрия, след което се превърна в заплаха и беше самоубит, през огромните успехи на крайно левите във Франция, минеш през успехите на националистите Унгария и стигнеш до нашия белокос фюрер, който въпреки всичките си издънки остава във властта вече сума време, и влизането на НФСБ в парламента.

И още нещо по темата:

Регулярни митинги в подкрепа на Донбас и срещу НАТО, във всички европейски страни:

Международен митинг против нато и американската агресия и в подкрепа на Донбас!

България, Европа и света - ЗОНА на МИРА!

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

И аз май за пръв път да ти отговоря /може и да съм , ама всичките сте ми толкова еднакви понякога.. с копи пейст на едни и същи путинистки неща/

- А защо позволяваш да те водят за носа ?

Подчертал съм ти жокера.

Разбира се , въпроса и акцента е единствено и само в аспекта на темата.

Щото все някъде е трябвало да се проведе.

Знаех си че отговора за неонацисткия митинг в РФ  ще е нещо от този род :)

Проблема ви е че това си е ФАКТ , в който дори не можете да изсмучете някакво съмнение или някаква поредна "украинска провокация".

Знам че дори косъм съмнение да имаше , щяхте да ревнете в един глас :)

КАкто и да е.. нека си е на вашата съвест....

С тези неща провокирам гънката на обективното ви мислене, ако въобще е останала такава.

Не знам защо си мислите че искам опровержение, или неща в стил футболни запалянковци - единия е фен , защото е фен , другия е фен защото и той е фен...

Не.

Не е така.

Аз не искам  елементарни опровержения в стил - Путин направил това, ама САЩ онова ! и бият негрите !

Това е наивно детинско мислене.

В Украйна се води война.

Сепаратистите терористи лека полека напредват благодарение не на друго , а на масираната путинска поддръжка.

Иловайски котел, Деб*лцевски котел...

Споменах какви войски се бият там, дори май Филипов" ли се пишеше тук, приведе данни от първата мобилизация на украинската АТО , деот 30 % дезертирали , и избягали ...

Ами разбира се.. я си представете вашите , наши синвое, дето не са помирисвали барут да ги пратиш срещу закоравели преживели няколко горещи военни конфликта главорези ???

Не се ли питате - А откъде се взеха толкова "местни опълченци" с такава подготовка ?

Та те са съученици на нашите синове ,.. същите разпуснати дрисльовци ?

същие пияници бащи  , както и украинските...

Е да , ама не.. отговора е много простичък - защото там воюва  руски спецназ, а не местни дрисльовци

В РФ се води олигархична война също .

На руските олигарси въобще не им е приятно отлив на стотици милиарди долари .

Това са живи оборотни пари.

Не сикам да давам ухо дали Путин е жив, и колко двойници са пуснали.. но .. и тази версия някои лансират.....

А "Ани" е типично пиперче на дискусията.. то бива паника, то бива чудо .. ама .. драга Ани , поне прочети отгоре отгоре алтернативи на тези пропагандни неща.

:)

И преди съм ти казвал, ама ти си знаеш едно ....

• Автор

И аз май за пръв път да ти отговоря /може и да съм , ама всичките сте ми толкова еднакви понякога.. с копи пейст на едни и същи путинистки неща/

Подчертал съм ти жокера.

И въпросната облагодетелствана НАЦИЯ е...?

Подчертал съм ти жокера.

Извадено от контекста нищо не значи. В случая говоря за една нация, но на практика мога да кажа подобни неща и за много други нации, макар и по различни поводи. Например не приемам, че в света се налага една валута - американската. Не приемам, че в света се налага един език - английския. Не приемам, че има само една права религия, всички знаят коя. Не приемам и думите на нашия външен министър днес в парламента или по-точно ги приемам, както ги прие Сидеров. А именно, че външния сам се вкара в капана твърдяйки, че е нарушена Хелзинската спогодба от 1975 година, според която граници не могат да се променят. В Същото време Сидеров му 'благодари", че е влязал сам в капана, защото ако наистина външния е прав, то нелегитимна е не само Украйна, но и десетки други новоилюпени и отцепили се държавички. Пример за насилствено отцепена държава - Косово. Примери за новоизлюпени държави, нарушили Хелзинската спогодба, всички от бившия СССР, всички от бивша Югославия и още доста по света, които в момента не са в полезрението ни. така, че нека забравим тая спогодба и гледаме, какво става сега и защо това нещо става. Със сигурност, всеки случай може да се разглежда поотделно, но това не променя факта, че едно нарушение на Хелзинската спогодба, води до други нарушения на същата тая спогодба. С други думи, или СССР трябва да се възстанови в предните си граници или тая спогодба да бъде зачеркната завинаги и на нейно място да се измисли нещо, което да отговаря на съвременните условия.

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

А китай трябва да се осъзнае бързо, че ако Русия бъде победена, те ще са следващите жертви на САЩ!

Ами те са в много добра симбиоза от много години .. защо ти чак сега се сещаш да тръбиш и да предупреждаваш горките китайци ? :)

Отделно че да ти напомня - Китай  пдпомогна Украйна с 3.6 млрд , и се готвят проекти за още 15 млрд  в строителството.

Защо ли не инвестират в РФ, откъдето изтекоха, и вероятно ще зитичат още стотици милиарди инвестиции ??

• Автор
Знаех си че отговора за неонацисткия митинг в РФ  ще е нещо от този род :)

Проблема ви е че това си е ФАКТ , в който дори не можете да изсмучете някакво съмнение или някаква поредна "украинска провокация".

Знам че дори косъм съмнение да имаше , щяхте да ревнете в един глас :)

КАкто и да е.. нека си е на вашата съвест....

Съвестта ми е абсолютно чиста. Говоря по убеждение, никога от никого нищо не съм откраднал, скъсвам си това, дето седя върху него, от работа - когато има 7 дни в седмицата, по 12-14 часа на ден... А как да ти отговоря на нещо, което за мен е изненада, освен да ти кажа, че за мен е изненада, и за мен няма друго логично обяснение, освен че става дума за пари, след като очевидно не става дума за официална политика? Официална подкрепа на неонацисти в Русия - ти майтапиш ли се? Кога за последно говори с руснаци?

Марк Твен: "По лесно е да излъжеш човек, отколкото да го убедиш в истината!"  Човек е още по-лесно не да се излъже, което е еднократно действие и изисква още усилия за измисляне на следващи лъжи, а да се зомбира с капиталистическо-консуматорска идеология. При това положение, потърпевшите просто вярват на всичко проведено през своите господари, без значение колко абсурдно е всъщност.

П.П. Това е цитат от друг потребител в този форум по друг повод, но идеално изразява състоянието и в настоящата ситуация. Надявам се да не се сърди, че го цитирам, още повече, че не ползва вече същия ник :D

Не приемам и думите на нашия външен министър днес в парламента или по-точно ги приемам, както ги прие Сидеров.

Е аз пък сидеров и добър ден да каже, не бих му повярвал де е слънцето ни на йота :) :)

Спрямо темата, изненадва ме че руснаците го жертваха да се обозначи еднозначно като руски проект.

Много по лесно е да впрегнат АБВ, БСП , но вожда - това е самоубийство.

Просто защото няма по света националист, дори на най забутанаа африканска държава, който да се води "националист" и да работи толквоа явно като националист на ЧУЖДА държава.

• Автор

Ами те са в много добра симбиоза от много години .. защо ти чак сега се сещаш да тръбиш и да предупреждаваш горките китайци ? :)

Отделно че да ти напомня - Китай  подпомогна Украйна с 3.6 млрд , и се готвят проекти за още 15 млрд  в строителството.

Защо ли не инвестират в РФ, откъдето изтекоха, и вероятно ще изтичат още стотици милиарди инвестиции ??

Пост 33

Цък тука

Цък и тука (досега не бях чувал китаец да говори български) :D

Съвестта ми е абсолютно чиста. Говоря по убеждение, никога от никого нищо не съм откраднал, скъсвам си това, дето седя върху него, от работа - когато има 7 дни в седмицата, по 12-14 часа на ден... А как да ти отговоря на нещо, което за мен е изненада, освен да ти кажа, че за мен е изненада, и за мен няма друго логично обяснение, освен че става дума за пари, след като очевидно не става дума за официална политика? Официална подкрепа на неонацисти в Русия - ти майтапиш ли се? Кога за последно говори с руснаци?

Специално за теб :

http://fakeoff.org/socium/puteshestvie-iz-moskvy-v-kiev-i-obratno-glazami-ochevidtsev

Аз не вярвам на 100% че е имало такава случка, но посланието е показателно.

Напълно ти вярвам че говориш искренно.

Обаче ..  хайде да помислим ?

Цък тука

/КРОСС/ Преките китайски инвестиции в Русия за 8 месеца са се увеличили със 73% в сравнение с миналогодишния показател, съобщи заместник-председателят на Държавния съвет на Китай Ван Ян по време на деветия руско-китайски икономически форум в Сочи.

Преките инвестиции на Китай в Русия са надхвърлили 4 милиарда долара, като са се увеличили в сравнение с предишния период 6 пъти, каза той.

Прочети цялата статия тук: http://www.cross.bg/rysiya-prekite-yv

4 млрд долара преки  инвестици и и в РФ ? ами добре :)

• Автор

Специално за теб :

http://fakeoff.org/socium/puteshestvie-iz-moskvy-v-kiev-i-obratno-glazami-ochevidtsev

Аз не вярвам на 100% че е имало такава случка, но посланието е показателно.

Напълно ти вярвам че говориш искренно.

Обаче ..  хайде да помислим ?

При этом зашкаливает настолько, что разобрать, где тут правда, а где хардкорно черный юмор я вообще не могу!

Ну да ладно потешаться над жертвами Киселева и его телевизора, давеча они мне такой анекдот рассказали, что, я не выдержал и решил поделиться:

...

Нататък е ясно. Тоя сайт е като нашите НеНовините и Невероятно.ком.

Та коя е облагодетелстваната НАЦИЯ според теб?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.