Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Положението в Украйна - част 2

Featured Replies

Каква е връзката между ционизма, Сирия, Ирак, Либия и тежкото икономическо положение и нас?

Ааааа, сетих се - рептилиите-илюминато-свободни зидари.

• Отговори 2k
  • Прегледи 80,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Недей, не е интересно. Липсват всякакви доказателства къде е снимано и коя е дамата. Прекалено праволинейно ми изглежда, както и коментарите на местата където е постнато.

Отново, в типичния 'демократичен' стил, се прави манипулация. Видиш ли, 100 държави не подкрепят референдума. А само 11, са го подкрепили. Но, странно се пропускат, 58 въздържали са и 24 негласували.  :D  Важното е, да се хване читателя, за бройката 100 държави.  ;)  А това гласуване, няма никаква стойност, и никакъв ефект. Но и това се пропуска. Дам   :D А за въпросната телевизия, в Крим действат законите на РФ. И всяка телевизия, трябва да отговаря на конкретни изисквания. Като не са изпълнени, ще жъде спряна. Ама, трябва да се реве, видиш ли колко са лоши руснаците. 

Та по темата. Между ДНР и ЛНР, е възобновен железопътния транспорт.

http://www.vesti.ru/doc.html?id=2461653

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Недей, не е интересно. Липсват всякакви доказателства къде е снимано и коя е дамата. Прекалено праволинейно ми изглежда, както и коментарите на местата където е постнато.

Вита Заверуха, от украинския неонацистки батальон "Айдар". 

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

"Сасай русня, сасай ВР. Ми не відступимо. Ми відвоюємо тереторії, окуповані Росією, та Київ, окупований жидами. Смерть всім, хто проти нас. Ми оголошуємо Джихад".

С таким заявлением на своей страничке в соцсети "ВКонтакте" обратилась неонацистка с Винницы, боец батальона "Айдар" Вита Заверуха и выложила видео, на котором она обстреливает из миномета село на Донбассе.

Как ще коментирате това   http://novorus.info/news/events/34733-ukrainskaya-neonacistka-iz-granatometa-rasstrelyala-mirnoe-selo-video.html

Точно пък на новорусийските новопръкнали се медии нямам никаква вяра.

Ти гледа ли филма на нашите журналисти, които посетиха "гнездото" на новорусийските медии? И чистосърдечното признание, че се заглушават всички украински и чужди медии, включително забрана на стотици сайтове в интернет. Допускат се само руски медии.

На това ако му се вика правдиво отразяване на действителността ... бих казала, че е тотална дезинформация, при това с нарушение на правата на хората там, а именно да имат достъп до разнообразна информация.

Вита Заверуха, от украинския неонацистки батальон "Айдар". 

мдам... аз пък съм лейди Гага от "Азов"... :D

бе как вярвате на такива глупости, не знам...

Дори да е вярно , театрални постановки за снимки с ГСМ има колкото си щете.

Не отричам че има такива при украинците, но искате ли снимки на руски фашисти в Украйна ?

И преди съм казвал - не е коректно да се вади еденичния случай, и да се представя за глобален.

По данни на международни организации и наблюдатели /давал съм в другата тема/ - зверства и престъпления има и от двете страни спрямо мирното население.ВОЙНА Е

КАто повечето нарушения обаче са от страна на руските сепаратисти-опълченци.

По голямата трагедия в момента е живота на мирните хора в ДНР и ЛНР . освен битови трудности, реално  тях всеки може да ги опандизи или ограби с елементарен повод, или без.

"русский мир" в действие.

Тя е световно известна.    Дано не я убият - за да доживее да бъде съдена.Който търси - може да намери много неща  за това украинско психопатче  момиче  https://www.google.bg/search?hl=bg&source=hp&q=%D0%92%D0%B8%D1%82%D0%B0+%D0%97%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D1%80%D1%83%D1%85%D0%B0&gbv=2&oq=%D0%92%D0%B8%D1%82%D0%B0+%D0%97%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D1%80%D1%83%D1%85%D0%B0&gs_l=heirloom-hp.13..0.1938.1938.0.3125.1.1.0.0.0.0.94.94.1.1.0.msedr...0...1ac..34.heirloom-hp..0.1.94.8f1SEnoTVCQ

Редактирано от attj (преглед на промените)

В много държави има нацисти и какво е общото с положението в Украйна?    Защото украинските нацисти са една от причините за ожесточаване на сраженията.  С такива руснаците не могат да преговарят.....те  ще  ги избият.    Ако е нужно - още доброволци ще подсилят сепаратистите.

Ей, много трoл, много нещо. Бoклукът сам си се регламира, да не го правим и ние.

63ef434d03fe.png

8106d3a52fb6t.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=uvpJUBBYCiM

Колкото до телевизиите, които се гледат ще питам. Свободно ефирно се гледат над 30. И в Украйна, и в Крим. Не е като при нас след толкова потрошени пари да няма и 10.

В Крим има РЕД - наслагани са камери навсякъде. Дори и в магазините, като специално се обръща внимание на цените на стоките от първа необходимост. Всяка проява на спекула и повишение се санкционира много сериозно.

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

Точно пък на новорусийските новопръкнали се медии нямам никаква вяра.

Ти гледа ли филма на нашите журналисти, които посетиха "гнездото" на новорусийските медии? И чистосърдечното признание, че се заглушават всички украински и чужди медии, включително забрана на стотици сайтове в интернет. Допускат се само руски медии.

На това ако му се вика правдиво отразяване на действителността ... бих казала, че е тотална дезинформация, при това с нарушение на правата на хората там, а именно да имат достъп до разнообразна информация.

Викаш злите жители, от ДНР и ЛНР, правят цензура, над свободните и правдиви украински медии? А дали, в самата 'демократична' Украйна, бандеровците, не забраняват излъчването на руски медии? И забраната, на всякакви руски филми, книги и всичко свързано с Русия? Това се прави и в балтийските държави. Ама викаш, правата се нарушават от руска страна, а западните страни, защитавят свободата на словото.  :D

На тая пикла, със свастиките, брадатите кавказки доброволци в Новорусия, много ще и се радват.  :ph34r:

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Викаш злите жители, от ДНР и ЛНР, правят цензура...

Ами НЕ! Това ти го казваш, а аз, че не вярвам на новорусийските и на повечето руски медии, което не означава, че съм ласкава(напротив имат моето презрение, не че то е важно, но....) спрямо другите, които нарушават едно от основните човешки права, а именно правота на разнообразна информация. Няма такъв момент при мен - да не харесвам нещо в едните и същото да го харесвам в другите. Затова както не харесвам американската агресивна външна политика, така не харесвам и руската. Не намирам оправдание нито за едните, нито за другите. За разлика от повечето тук пишещи.

Ей, много трoл, много нещо. Бoклукът сам си се регламира, да не го правим и ние.

Нали затова заявих, че съм лейди Гага :D ... и това смяташ ли, че е вярно и че съм толкова важна, че да коментирате малоумието ми(примерно). Защо се ловите за сламки, при това изкуствени?

"Ярош: Правый сектор эффективнее армии, может и Донецк взять"   А Порошенко твърди, че украинската армия не убива мирно население в източна Украйна  -  и двамата лъжат своите.  Да не си на мястото на обикновените украинци    http://news.bigmir.net/ukraine/886218-Jarosh--Pravyj-sektor-effektivnee-armii--mozhet-i-Doneck-vzjat-

• Автор

Какво е това?

www.ukrainadnes.com:

screenshotz4ugh.jpg

Очевидно това трябва да мине за безпристрастен източник. Ето за това говорех в предната тема - правим нещо (в случая водим хибридна информационна война) и после обвиняваме Русия, че го прави.

Не е зле от уважение към останалите да слагаш поне някакво обяснение какво е това, дето си го постнал, не да им хвърляш някакви линкове като на кучета...

Добре де, кеф ли ви прави да мажете темата с абсолютни глупости?!?!

Забравихте ли заглавието какво е?

Има цяла тема за троловете, а вие тук се надпреварвате със спама...

Защо?

Освирепели сте и вече дори не ви прави впечатление къде какво пишете.

Какво толкова делите не мога да разбера - милиони ли печелите, още една звездичка в пагона ли получавате или снимка пред знамето?

Ама при модераторска намеса се скъсвате да ме храните, да ме псувате, да докладвате и да тролите как не съм бил прав, колко били интелигентни постовете ви и баш по темата и бла бла бла...

Засрамете се малко!!!

Някои съфорумци все тяхното си знаят и "абсолютно вярват" на такива като Турчинов - миналата година беше казал  "Украина, отражая агрессию России, не только обороняется, но и защищает всю Европу".    Явно сепаратистите в Донецк-Луганск вече са заплаха за цяла Европа и затова всячески трябва да се помага на несправящите се сами украинци за смазването  на бунта им.  Не искат да им дават автономия - страх ги е, че после  те ще се присъединят към РФ.   Как изобщо водят тази война - като такава паника и страх са налице при тях?   Защо все се страхуват!?  Яценюк виждаше реална трета световна война заради събитията в Украйна... САЩ и ЕС  да си жертват благополучието ...заради тяхната жалка и бедна Украйна - това никой реалист не вярва да се случи.   Украинците трябва да намерят начин да лекуват ръководителите си - за да не ги докарат те до икономическо, физическо и психическо колабиране.    А сепаратистите искат само да им бъдат възстановени правата.     Странно и жалко е случващото се в Украйна.

Ето и мнението на Гари Каспаров, човек който е доказал, че умее да мисли логически

http://gordonua.com/news/politics/Kasparov-v-Kieve-Vopros-ne-v-tom-chto-Ukraina-pobedit-a-v-tom-kakoy-cenoy-73275.html

Ето и мнението на Гари Каспаров, човек който е доказал, че умее да мисли логически

http://gordonua.com/news/politics/Kasparov-v-Kieve-Vopros-ne-v-tom-chto-Ukraina-pobedit-a-v-tom-kakoy-cenoy-73275.html

Аха и е напълно "неутрален".

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.