Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Вчера на ветроходната регата във Варна французите взеха златен медал, испанците взеха сребърен медал, а сомалийците взеха заложници...

Тръгвайки за работа жена помолила мъжа си да запише рецептата за Киевска торта. Съпругът включил радиото и се приготвил да запише рецептата, но го настроил между две станции. В това време от Москва предавали урок по гимнастика, а от Киев - рецептата за тази торта. Мъжът едва успявал да записва:
- Повдигнете и двата крака нагоре, посипете между тях брашно и добре разтрийте, налейте половин чаша мляко, поставете краката на ширината на раменете, наклонете се напред и измийте яйцата в купа, това повторете 7-8 пъти, след което легнете на земята и бийте яйцата докато не се появи гъста пяна. Дишането през това време трябва да е много спокойно. Направете няколко скока на място и проверете да не са останали черупки от яйцата. След 10 минути извадете и разтрийте с мокра кърпа. Вече можете да се облечете и да поднесете на масата.

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Семейство от Габрово, за да икономиса пари за видео оператор решило да запомни сватбата си...

Годината е 2027 г. Началото на футболния мач в София е дадено. 10 минути по-късно, фенове на двата отбора са заловени да прескачат оградата на стадиона. Полицаите ги връщат обратно да догледат мача.

Снимала си ръката с пръстен и написала:
- "Казах - ДА"...
А половината град знае, че тя не може да казва НЕ!

- Бяхме на сватба в Перник! - разказва един човек на приятеля си.
- Такова ядене и пиене не бях виждал. Ама нали са побойници - мен ме хванаха, спукаха ме от бой, жената я хванаха, скъсаха я от е*ане. Сега пак ни канят на сватба. Жената вика да вървим, аз се колебая.

- Скъпа, какво си купи днес от МОЛА?
- Няколко чифта бикини, че старите вече омръзнаха на целия град!

Според последното преброяване в София живеят около 100 000 истински софиянци, останалите са спам.

Трите най-редовни студентски лъжи:
1. От утре почвам да уча!
2. Съблечи се, нищо няма да ти направя.
3. Дай 20 кинта, утре ти ги връщам
Дневник на студент:
"Събудих се сутринта със страшен махмурлук. Опитах да си сваля пижамата - всички копчета се скъсаха. Опитах да си отворя чантата - дръжката ми остана в ръката... Сега лежа и ме е страх да ида до тоалетната...

Родителите на студентка я попитали :
- Къде беше цяла нощ?
- На лекция.
- До четири сутринта?
- Ами оказа се, че професорът заеква.
Студент в стола:
- За мен два кренвирша, ако обичате!
Глас отзад:
- Я па тоя баровец!
Студентът допълва:
- И осем вилици...

На изпит по физика. Влиза първият студент.
- Колега, представете си сега че пътувате във влак. - казва изпитващият. - Става ви горещо, какво ще направите?
- Ами ще отворя отворя прозореца. - казва студента.
- Добре, това до какво ще доведе, до намаляване или увеличаване на скоростта?
- До намаляване.
- Грешен отговор, колега, съжалявам - двойка.
Излиза студента и предава на другите. Влиза вторият. И на него изпитващият задава същия въпрос.
- До увеличаване. - казва уверено студента.
- Грешен отговор, колега, съжалявам - две.
Излиза отчаян студента и предава на следващите. Влиза трети.
- Така. колега, представете си сега че пътувате във влак. - казва изпитващият. - Става ви горещо, какво ще направите?
- Ами ще си съблека якето. - казва студента.
- Добре де, ще ви стане още по-горещо?
- Ами ще си съблека пуловера. - хитро пак отговаря студента.
- Добре де, ще се пукнете от жега в купето, какво ще направите?
- Абе от жега умирам ама не отварям прозореца...

Фирма преместила своя офис. По този повод приятелите на шефа решили да изпратят букет цветя. Когато букетът пристигнал, на картичката пишело: "Почивай в мир!" По-късно от цветарския магазин се получило следното извинение: "Уважаеми господине, моля приемете нашето искрено извинение за допуснатата грешка! Оказа се, че вашият букет е бил изпратен на едно погребение с картичка "Приемете нашите поздравления на вашия нов адрес!"

- Имам тяло на гръцки бог!
- Буда не е гръцки бог.

Ония ден ми свалиха номерата на колата, защото съм карал без технически преглед.Вчера ми взеха книжката, защото съм карал без номера. Днес ми взеха колата, защото съм карал без книжка. А утре какво - ще ме вкарат в лудница, защото карам без кола ли!?

По социалистическо време група студенти се явяват на изпит по политикономия. Излиза един - доволен, ухилен... Колегите му го питат:
- Какво стана бе?
- Скъсаха ме.
- А защо си такъв доволен?
- Това нищо не е, Пешо направо го арестуваха...

Попитали един американец:
- За колко време можете да научите китайски?
- За около пет години.
Попитали един руснак:
- Ако се напрегна, мога за една година.
Попитали студент от българско ВМЕИ:
- Дайте конспекта и ми се обадете утре...

Възрастен бизнесмен отива при сексолог.- Докторе, имам проблем, жена ми не може да забременее.- Ами, във вашата възраст. . . .- Можете ли да ми помогнете?- Мога да ви посъветвам, да си вземете млад секретар. . .След няколко месеца докторът среща бизнесмена на улицата.- Здравейте, как е жена ви?- О, благодаря ви за съвета. . . Тя забременя.- А как е секретарят?- Тука нещата са по - лоши. . . И тя забременя.

Отидох в Пенсионното да си подам документите за пенсия. Жената на гишето ми поиска личната карта, за да провери възрастта ми. Проверих всички джобове, няма я. Явно я бях забравил вкъщи. Казах на жената, че много съжалявам, но съм си забравил личната карта и ще дойда по-късно. Жената каза: - Разкопчайте си ризата. Разкопчах я, и се разкри побеляла къдрава гръд. Тя каза: - Побелялата коса на Вашата гръд е достатъчно доказателство за мен. И прие документите ми за пенсия. Когато си отидох вкъщи, веднага разказах на жена си какво ми се е случило в Пенсионното и тя каза: - Трябваше да си събуеш панталоните. Щяха да ти дадат и инвалидност

Един човек отива на психиатър и му казва:
- Докторе, сънувах ужасен кошмар. Сънувах, че тъща ми води един крокодил. Ах, тези жълти очи! Ах, тези големи зъби! Ах, тази сбръчкана зелена кожа!
- Наистина звучи страшно!
- Чакайте, сега ще Ви опиша и крокодила.

Един човек си върви, негов приятел го вижда и го пита : - Накъде така бе, приятел ? - На рожден ден на тъщата. - Е, какво ще й подариш ? - Обици. - А тая пушка защо я носиш? - За да и пробия ушите…

Българин го пратили командировка в Париж. Отколешна негова мечта да види Плац Пигал. За съжаление имал само 30 франка командировъчни, но отишъл да види как са цените!
- Колко? - пита първата прост*тутка.
- 300 франка!
- А няма ли нещо по-така?
- Вижте по нататъка, господине! - посъветвала го.
Продължил той, цените обаче растели - 500, 700, 800 франка. Накрая спрял при една страхотна красавица:
- Колко маце?
- 1500! За един час!
- Бива! - рекъл нашия човек и отишли в нейния апартамент.
Другите момичета нямали много работа и поглеждали завистливо след колежката си, особено след като минали няколко часа, а българинът все още не излизал:
- Бреей, напълни се тая с пари!
Едва призори се показала прост*тутката посинена, трепереща и раздърпана!
- Никога повече българин!
- Що бе сестро?
- Чука, бие и вика - "Намали цената!" Докато не паднах на 30 франка - не ме остави!

Разговор между съседи на ж.к. Тракия в Пловдив:
- Как си, майна?
- БОМБА съм!

Трънчанин отишъл на работа в София и отишъл на театър. Припикало му се и вместо у мъжкия влезнал у женския клозет, а вътре невеста.
- Не те е срам! Тука е за жени!
- Па това що държим у ръце да не е за мъже!

На самотен остров попаднали българина, американеца и руснака. Островът обаче бил пълен с алкохол. И така цяла година тримата не спряли да пият. Но Господ ги съжалил и решил да им изпълни по едно желание. Американеца си пожелал да го върне вкъщи- така и станало. Руснака си пожелал същото- и той бил върнат у дома. Накрая останал българина, които казал на господ- Искам да ги върнеш тия двамата да си допиеме.

В автобуса от Перник:
- Извинете, ще ми отстъпите ли място - бременна съм?!
- Няма ма! Да си се еб*ла с някой, който има кола!

Младеж от Студентски град:
- Понеже нямаме телевизор, хапваме от ония гъби и после гледаме големия мамин гоблен на стената.

- Муцкаа, пристигнах! В София съм вече!
- Къде по-точно в София?
- Не знам! На светофар някакъв...

А пък в Пловдив казват на Каменицата "Майнекен!"

109404702_2480731058833022_2477705249411329209_n.thumb.jpg.24775513b2bdb471ba58042954195cf8.jpg

Мъж се бръсне в банята. Изведнъж чува жена му да крещи: – Пешо, ела бързо! Пешо!! – Какво, ма? – Мама падна от балкона! – Колко пъти съм те молил да не ме разсмиваш като се бръсна! Да се порежа ли искаш?!?

Малко момиченце с майка си на плажа. - Мамо, а защо чичовците имат нещо в банските, а а ти нямаш? - Дъще, те там си крият портфейлите. - Мамо, а защо на едни са им по-големи, а на други по-малки? - Едни са по-богати, другите са по-бедни... - Маммо, мамо, а този чичко като те гледа, става все по-богат!

Попитали една студентка какъв трябва да е идеалният пенис.
- Дълъг, тънък и мек; - отговорила тя - като го сгънеш на две става нормално дебел и се празни навън...

Наркоман в Стани Богат и водещия му задава първия въпрос за 100лв. Наркомана незнае отговора и иска жокер 50:50, пак не го знае и иска втори жокер помощ от публиката. Публиката му казва кой е отговора и наркомана го познава.
Втори въпрос: Зависимия пак не го знае,използва последния жокер и звъни на дилара:
- Брато има ли поста?
- Да
Наркомана към водещия:
- Дай парите от първия въпрос и да бягам оттук !

Питат студентка:
- Каква е разликата между професор, асистент и трамвай?
- Ами, между професор и асистент няма никаква разлика, а под трамвай още не съм лягала...

След тежък семеен скандал: -Скъпа, хайде да се разведем. Много те моля! Не мога повече да продължавам така. Много те моля! Хайде да се разведем. -А-а-а! Надявай се, ама няма да те огрее. Вдовица взе, вдовица и ще ме оставиш

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.