Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

268134653_1611590665843020_7124978570071522648_n.jpg

269590306_597659354832583_3166125786670106921_n.jpg

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Възрастна двойка разговаря:– Знаеш ли, че съседката Петрова паднала много лошо по стълбите!?– Какъв ужас!– И много се потрошила!– Какъв ужас!– Но... намерили много добър хирург.– Интересно...– И сега тя изглежда както преди.– Какъв ужас!

Двама борци си говорят:
- Знаеш ли, че синът ми вече ходи на училище?
- Така ли? И какво училище?
- За бавноразвиващи се...
- Е, ами хубаво, щом го влече...

image.png.7f304d9952f99d898696bcda72c9cf19.png

---

image.png.97843772e2632f15d9ddbe6d6778f08c.png

---

image.png.0e2b03afa6c01e64eb431471a4787ec5.png

---

image.png.611bc8971f5546777c4ae973a9f3c017.png

---

image.png.b9789a51e8cedfa911f962f1aca6eac7.png

Дело за изнасилване. Идва първият свидетел. - Кажете какво видяхте? - Аз съм бояджия, седя на скелето на втория етаж и си боядисвам. И видях, че това момиче седеше в стаята отсреща. И гледам оня, ей там първия на пейката, влезе в стаята, хвана я и я хвърли на кревата. - После. - После й съблече роклята. - После. - После й съблече бикините и сутиена. - После. - Ами останаха голи и той легна върху нея. - И след това какво видяхте? - Нищо не видях повече, щото скелето се счупи и паднах долу. Вече бяхме станали 15 човека върху него.

Митничар влиза на проверка в автобус и пита:
- Цигари, алкохол, наркотици, оръжие?
Пътник от последните седалки сънено се обажда:
- За мен две бири ако обичате...

Двама седят на леглото. Той пуши, тя скромно мълчи. След около половин час тя: - Ваньо, аз навярно ще си тръгвам. Той: - Що? Стой. Минава още половин час. Тя: - Ваньо, аз все пак ще тръгвам. Той: - Стой ти казвам... Минава още половин час. Тя става и си тръгва. Той съкрушено дърпа от цигарата: - Ех, и тая не ми даде!????????

Ако правителството въведе мярката алкохол да се купува само със зелен сертификат, за 24 часа всички ще се ваксинират

Събота сутрин. Тя и той в леглото. Тя замечтано поглежда към прозореца:
- Ето... и слънцето се надига...
- Айде, без сарказъм, моля ти се!   😓

Събота сутрин. Тя и той в леглото. Тя замечтано поглежда към прозореца:
- Ето... и слънцето се надига...
- Айде, без сарказъм, моля ти се!   😓

---

Според пернишки диетолози най-добрият начин за отслабване е фрактура на долната челюст.
Следвайте ме за още съвети!

---

Назначиха ни нов колега.
Каза, че бил хетеросексуален.
Понеже не знаем к'во значи това го пребихме за всеки случай.

Пешо монтьоро от Перник

---

В Перник няма сметана! Има само бита сметана!

---

Знаете ли кой е любимия актьор на цял Перник? Голф Лундгрен!

---

Свалка по пернишки:
- Че те тресем като канго асвалт!

---

- Знаеш ли какво е пернишки парктроник?
- Теглич.

---

- Бой до посиняване...

---

Флирт по пернишки:
- "Миче, ти уук ядеш уи?"
- Ям.
- "А суанина ядеш уи?"
- Ям.
- "Ма ква си ми суадурана!"

---

Пернишките хакери ползват тротил.

---

-Знаеш ли с какво перничани си търкат билетите от Лотарията?
- ????
-Със зъб от софиянец.

---

Пернишка дефиниция за колянов вал: - Железо, изкривено от бой до безобразие.

---

Двама перничани си говорят:
- Брато, каква порода ти е кучето?
- Самоуед!
- Да бе... въртоуед!

---

Когато перничанинът не може да заспи, бие овце.

---

Не ми се мисли какво би станало, ако вятърът бе отвял френските командоси не в Коиловци, ами в Перник.

---

Градски транспорт в Перник. Контрольорката се приближава до Чък Норис:
- Карти и билети за проверка, моля…
- А бе, ти знаеш ли аз кой съм?!
- Не ме и интересува… Карти и билети за проверка!
Чък Норис ядосано пита:
- Колко ти струва тъпият билет?!
- Едно левче…
Чък вади едно желязно левче от джоба и го перфорира със зъби. После го подава на контролата със злобен и победоносен поглед. Контрольорката го взема, къса го на две и подава на Чък Норис половинката…

---

Само в Перник като заговориш на една жена за тройка и тя си мисли за голфове.

---

Пернишки учени са изобретили хапчета за глава, които се пият с ракия.

---

Някъде в Перник. Мъж влиза в магазин:
- Дай един нов анцунг!
- За сватба или за всеки ден?

---

media.jpg.13f5cb27206b2236b0c83c07788d73f9.jpg

medfghfia.jpg.4ee46656e9d59cfa81b412044a1e3456.jpg

mefghfghdia.thumb.jpg.36b0fbc42069f3416014668c5ba2fe69.jpg

У Враца
Уважаеми клиенте,
Молиме ви, да не фръгате пиратки по келнерете, оти таа простотиа я прайте 5-6 човека, а они после плюват на сички ора у рикиите зарди вазе!

Мъж вдигнал слушалката на телефона и с въздишка започнал да обяснява: – Да, майко. Имах тежък ден. Таня е в много лошо настроение… Знам, че трябва да съм по-твърд с нея, но никак не ми е лесно. Знаеш я каква е. Да, помня, че ти ме предупреждаваше… Да, помня също, че я описваше като зло същество, което ще ми стъжни живота… Да, помня това, че ме умоляваше да не се женя за нея. Признавам си, ти беше права… Искаш да разговаряш с нея ли? Добре! Мъжът оставил слушалката и извикал на жена си в съседната стая: – Таня, майка ти иска да приказва с теб!

Cтудент и студентка..седят в стаята и той казва: всеки да си намисли едно желание и да фърляме ези-тура.. който спечели..... другия го изпълнява... ..аз ше фърлям монетата, а ти в това време оправи леглото...

Международен симпозиум на фармацевтите. Обсъждат се хапчета за полова потентност. Става англичанинът и казва: – Ние, господа, създадохме хапче, дето като го изпиеш – след час ти става 8 cм. Въпрос от залата: – На дължина ли…? Англичанинът гордо отговаря: – О-о-о, господа, ние проблеми с дължината нямаме! На диаметър… Ръкопляскания в залата… Става французинът и казва: – Ние, господа, създадохме хапче, дето като го изпиеш – след час ти става 25 cм. Въпрос от залата: – На дебелина ли…? Французинът гордо отговаря: – О-о-о, господа, ние проблеми с дебелината нямаме – на дължина…! Ръкопляскания в залата… Става българинът и казва: – Е па ние, господа, създадохме хапче, дето като го изпиеш – след час ти става като пъпеш. Въпрос от залата: – Ама как, на дължина ли, на дебелина ли …? Българинът гордо отговаря: – О-о-о, господа, ние проблеми с дължината и диаметъра нямаме! На вкус господа! На вкус…!

В родилния дом пристига мъж с огромен букет цветя и с усмивка се обръща към жената на портала:
- Добър ден, бих искал да видя жена си и сина си!
- Вие сте щастливият татко, нали? Как е името на жена ви?
- Надя Петрова.
Служителката изпада в смут:
- Но... днес един господин вече я посети, той също ми каза, че е таткото...
- Той може да е таткото, но аз съм съпругът!

Пред родилния дом ... Един куп мъже, всеки от които крещял с пълен глас към жена си:
- Марияяяя! Излез да те цункааам!
- Таняааа! Покажи ми бебенцетооо!
- Дафинкеееее! На кого приличааа?
- Катяааа! Момче ли е или момичеее?
Изведнъж, сред всички тези щастливи мъже, се появил някакъв здравеняк с ушанка и ватенка, който също отправил поглед към родилния дом и мощно изревал:
- Иванеееее! Иване, бееее ...
Всички млъкнали и го загледали ужасени... Но човекът продължил да вика:
- Иванеее! Покажи се бе, Иванее ...
Хората седели като гръмнати, някои взели и да се кръстят, а човекът с ушанката погледнал към покрива на родилния дом и пак изкрещял:
- Иванеее! Взел съм ти кафе, ела долу като оправиш керемидите ...

Kakво е крайна нищета - 
пак ст. град...... гола стая...... на леглото лежи гола студентка....... на гол стол, пред гола маса седи гол студент и лепи скъсан презерватив...

Мъж и жена спят. Изведнъж жената скача с писъци. Съпругът загрижено: - Мило, какво има, как си? Жената: - Лелее, сънувам , че ме гони някакъв павиан с ееее такава патка! Аз бягам, и стигам до пропаст! Онова нещо ме настига... аз се подхлъзвам и падам... и таман да се размажа се хващам за едно дръвче и... се събудих! Мъжът: - Виждаш ли, било е кошмар, а сега ми пусни дръвчето и спинкай!

преди 2 часа, grizly написа:

Kakво е крайна нищета - 
пак ст. град...... гола стая...... на леглото лежи гола студентка....... на гол стол, пред гола маса седи гол студент и лепи скъсан презерватив...

Неее, кофти е!😵

На един мъж жена му не обръщала никакво внимание, не искала вече да си лягат заедно. Много се натъжавал ден след ден, но се сетил, че има познат нeгъp, много успешен с жените и го помолил за съвет. Той казал: - Тихо ще се приближиш, ще ѝ подушиш врата, нежно ще ѝ прекараш ръка по гърба, ще я целунеш... Прибрал се нашият, изненадал я така, но тя се обърнала рязко и извикала: - Аааа, я да се махаш от тука с тия нeгъpcки номера!

Говорят си жените на двама полицаи и едната казва: - Не мога да разбера защо всички твърдят, че мъжете ни са прости?!? Ето онзи ден с моя бяхме на погребение, засвири музика и само той се сети да ме покани на танц...

Един габровец вика на минаващ работник: - Хей, приятел в двора ми има заровено имане, ако го изровиш ще го поделим по равно. - Ааа.. Не искам, на един друг цял кладенец направих без да открия друго освен вода.

Бойко излязъл на разходка със своята приятелка с колата.
- Не мислиш ли, че съм добър шофьор? - похвалил се той, тъй като скоро бил взел книжката си.
- Не знам, но ако още веднъж включиш коляното ми на задна скорост и бръкнеш под полата ми, слизам и се

- Вижте, колко красиво са нарисували плакатите, другарю премиер! - каза министъра на културата.
- Какво толкова се оплакват, че нямало изкуство и култура?
- И са написани граматически правилно, без правописни грешки! - допълни министъра на образованието.
- Значи и образованието е наред.
- Добре облечени са, с маратонки, лаптопи... Значи и икономиката... процъфтява! - смутолеви министъра на икономиката.
- По-голямата част са дошли с велосипеди... От другия край на София! А се оплакват, че улиците били разбити? - възбудено се обади и министъра на регионалното развитие.
- И са млади хора! Значи и с раждаемостта сме окей! - да не остане назад вметна и министъра на социалното.
- Ммм да! - замислено каза премиера.
- Всичко това показва, че срещу себе си имаме мафия, другари. Всичко им е наред, а те тръгнали да протестират?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.