Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Урок по български език. Учителката:
- Деца, днес ще съставяме изречения с думата "поставям". Виждам, че Димчо вече е готов!
- Моят татко постави нов линолеум в кухнята!
- Браво, Димчо! Мишо!...
- А моят татко постави в касичката ми банкноти от 5 и 10 лева!
- Много добре, Мишо! А сега и Иванчо да каже неговия вариант! Давай!
- А моят татко го постави и на Димчо, и на Мишо, и на родителите им и на …
- Иванчо, баща ти да дойде утре в училището!
- И на вас ще го постави, госпожо! Той спечели онзи ден парламентарните избори!

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Видеоконферентна връзка у Шопско : "А бе, Вуте, имаш ли си напредстава кога ще моам да те видим на живо?" "Скоро Нане, съвсем скоро?" "По какво съдиш?" "Ами, щом като депутатите си прецакаха растежа на заплатите само докато трае извънредното положение, значи съвсем скоро ще го отменят!"

Жена праща мъжа си до магазина за кроасани. – Скъпа, а колко да купя? – Толкова, колкото пъти го направихме тази вечер. Мъжът влиза в магазина: – Дайте ми пет кроасана. Замисля се… – Не, дайте ми, моля, три кроасана, един шоколад и близалка!

Седи си Джамал в Берлин, и плюе на земята през дупка в зъбите си.
Изведнъж една фея се появява и казва:
- Аз съм либералната фея! Долетях да ти изпълня три желания!
- Вижте, имам дупка в устата си! Искам да ме излекувате и да имам всички зъби!
Преди Джамал да изрече тези думи, излезе веднага закона
за безплатно лечение и протезиране за социални чужденци, а на устата му блесна белоснежна холивудска усмивка.
- Липсват ми четирите съпруги и петнадесет деца, както и родителите, братята и сестрите, родителите, братята и сестрите на жена ми! Иска ми се да живея
в луксозна вила, както и да имам много пари!
Веднага Джамал се оказа в красива вила! На масата - текстът на закона за събиране на семейството за социални чужденци и банкови разпечатки с информация за получените ползи. Къщата е напълно обзаведена и оборудвана с електроуреди, в съответствие със закона за подпомагане при покупката на мебели и домакински уреди за социални чужденци.
Щастливият Джамал не знаеше какво да иска повече, и попита:
- Искам да бъда истински немец. Не само по гражданството. Аз искам да бъда синеок блондин, и името ми да е Fritz Schulz!
Преди да успее да довърши изречението си, всичко изчезна и той се озова сам отново седнал и плюещ на земята през дупка в зъбите.
- Какво се случи? - попита той феята.
- Не ви е срам, г-н Schulz, да просите от държавата! Вие трябва да се грижите за себе си! Идете и си търсете работа!

По време на футболен мач. Запалянко седи и постоянно повтаря: - 22-ма играчи, 10 000 зрители, трима съдии, двама треньори... Между двете полувремена съседът му по място на трибуната го пита: - Абе, човече, побърка ме! Защо непрекъснато повтаряш - 22-ма играчи, 10 000 зрители, трима съдии, двама треньори? - Защото толкова хора има в момента на стадиона, а тъпият гларус се изсра точно на моята глава...

На един кораб пътували студенти. По едно време корабът катастрофирал. На най-близкия остров оцелели само трима студенти - от МЕИ, от ВИАС и студент по биология. Намерили ги местните канибали и им казали: - Ще ви ядеме. - А, как така ще ни ядете. - В казана и после ще ви ядеме. - Да ама така няма да е честно. Трябва да ни дадете някакъв шанс. Мислили диваците, мислили и накрая един от тях казал: - Който ни преброи овцете, няма да го изядем! Студентите се зарадвали и поискали веднага да им покажат овцете... Повели ги диваците към върха на една планина и като го стигнали, от другата страна се видяло цяло поле пълно с овце! Седнал студентът от ВИАС, смятал размера на полета, размера на овцете и какво ли още не, но накрая се отказал и канибалите го изяли... Седнал после и студентът по биология, смятал откога има овце, с каква скорост се размножавали и т.н., но накрая и той се отказал. Изяли го и него... Седнал накрая студента от МЕИ, помислил малко и казал: - Вие имате 19 456 410 овце! - А, как позна, бе? - Много просто, броиш краката и делиш на 4.

Пращат Иванчо в първи клас. Още първия ден обаче той отива при учителката и казва: - Госпожо, аз съм много умен, не съм за първи клас - пратете ме направо в трети! Учителката се объркала и го води при директора. - Господин директор, Иванчо иска направо от трети клас да започне да учи! - Ами добре, изпитай го да видим. Почнала учителката: - Колко е 3 по 3? - 9. - Правилно. А 6 по 6? - 36. - Добре. А какво е това - кравата ги има четири, а аз - две? - Крака. - А какво е това - ти го имаш в панталоните, а аз го нямам? - Джоб. - Правилно! Ставаш за трети клас! А директорът се обадил: - Направо в пети да го пратим, много е напред с материала! Я как отговори на всичко, а последните два въпроса даже и аз ги обърках!

Реклама: Опитайте новата водка "Буратино"!  Само една малка и си... дърво! :basketball5:

Сутрин, след бурна пиянска вечер мъж се събужда с тежък махмурлук. Жена му шета около него и гледа с нещо да му угоди.
- Искаш ли кафенце?
- Не-е-е!
- Една водчица да ти сипя?
- Не-е-е-е!
- А да ти дам една целувчица?
- Давай! Може пък и да повърна...

Студент доставял пица в апартамента на един старец. - Предполагам, че искаш бакшиш? - навъсено попитал старецът. - Да - отвърнал студентът, - обаче другото момче, което разнася пици, ми каза да не очаквам много от вас. Щял съм да имам късмет, ако ми дадете двадесет и пет цента. Старецът се обидил. - Е, за да докажа, че греши, ще ти дам пет долара. - Благодаря - казал студентът. - Ще ги вложа в сметката си за университета. - Какво учиш? - попитал старецът. - Приложна психология.

В църквата малко негърче разговаря с Бога:
- Господи, защо си ми дал тази черна кожа?
- За да понасяш по-лесно слънцето на Африка, чадо.
- А защо си направил косите ми толкова къси и къдрави?
- За да не се заплитат в шубраците на саваната, чадо.
- А защо тогава, Божe, съм се родил в Полски Тръмбеш?

---

Малкото негърче много искало да стане бяло и един ден зе боядисало с бяла боя.
Първо отишло да се похвали на майка си. А тя като го видяла .... бой. Посли отишло при баща си да се похвали, но и той го набил. Решило все пак и на батко си да се похвали, че вече е бяло, но и той му хвърлил едни шамари. Най-нарая негърчето през зъби казва:
- Ей, няма и час откакто съм бял, ама вече така ги мразя тези негри.

---

На вожда на африканско племе му се ражда бяло дете. Вика той белия мисионер и му вика:
- Я казвай сега, като много знаеш и като си единственият бял на стотици километри, как е станала тази работа с детето?
Притеснил се мисионерът, започнал да мисли трескаво:
- Ами виж, това е игра на гените, стават такива работи: ето например виждаш ли там стадото кози: цялото бяло, а по средата - една черна.
Помълчал вожда, пък казал:
- Добре. Обещавам да не вдигам шум за детето, но и ти си трай за козичката...

---

Двама негри емигрирали в България със семействата си и се хванали на бас кой ще е по-българин след една година. Минало се определеното време и се срещнали.
Първият казал:
- Записах дъщеря си на народни танци, а сутринта ядох шкембе, че не ми е минал махмурлука от ракията снощи. Ти как си?
Вторият отговорил:
- Еб* си майката, ма**ал!

---

По време на расизма в ЮАР.
Бял отива в командировка. Връща се и пита жената - как е, какво са правили, слушал ли е синът им.
- Абе, страшна работа... вчера взел колата и сгазил трима негри.
- Ще му скъсам ушите! То така се започва - днеска негър, утре негър, накрая ще вземе и да пропуши!

---

Новодошъл в ЮАР бял отишъл на кино.
Отишъл на първия етаж и що да види - целият етаж пълен с негри.
Седнал той на свободна седалка, а онзи до него:
- Хей, ти май си нов?
- Да.
- Не виждаш ли, че тук всички сме негри, върви на втория етаж! Там са белите!
Качил се той горе и седнал на свободно място. След време му се допикало.
- Извинете, къде е тоалетната?
- Ти май си нов?
- Да.
- Ами нали си на вторя етаж, върви се изпикай през балкона. Долу всички са негри!
Послушал го той, и докато пикал се чуло:
- Хеей! Ти май си нов?
- Да.
- Ами разтръскай го малко, не съм само аз негър тука!

---

media.thumb.jpg.11a2c8d441971c8f61ef42ce4c905fcc.jpg

На урок в началното училище на чина с Иванчо седи инспекторът. Учителката пише на дъската, но изпуска тебешира и се навежда да го вземе. В същото време пита: - И така, деца, какво имаме тук? Иванчо вдига ръка и отговаря: - Страхотен задник! - Марш навън! Двойка! – изкрещяла учителката. А Иванчо преди да излезе се обърнал към инспектора и му казал: - А ти като не знаеш, недей да подсказваш!

Сватба в малко градче. Младоженците останали насаме за първата брачна нощ. Обаче били пияни до козирката. Пред къщата се били събрали над 30 човека от страна на младоженците за да чакат да видят чаршафа дали булката е "честна". Преди да го направят обаче булката прошепнала на младоженеца: - Скъпи да знаеш, че мен са ме е*али и преди теб. Не знам как ще покажем чаршафа пред всички. Мъжът казал: - Не се притеснявай. Вземи това вино и сипи по чаршафа. В тъмното обаче объркали бутилките и сипали мента. На сутринта излизат и подават чаршафа през прозореца. Всички хора видели зеленото петно, пияният баща на младоженеца се провикнал: - Браво сине, ти направо си и пръснал жлъчката...

Млад мъж върви унил по улицата. Среща го приятел. - А бе Пешо що си толкова кахърен, какво си увесил нос. - Оох Киро не само нос съм увесил. В последно време хич не ми върви с жените. Нещо не ще да става работата. - Нямаш проблем, приятел. Отиваш на пазара, на сергия номер 13 един циганин продава всякакви илачи. Чувал съм, че оправял всякакви болки. Отишъл Пешо право при циганина и му казва каква е работата. - Спокойно бе бате, ето ти тези чехлички. Като ги обуеш, колкото пъти искаш, толкова ще можеш. Пешо начаса обува чехличките, че като скочил, че като грабнал циганина... - Бате, батееее, обул си обратно чехличкитееее...

Из летописите на Спиди:
- Извинете, къде ви стоят куриерите?
- Моля?!
- Искам да говоря с тях... този за Пловдив... в колко часа тръгва, че спешно трябва да изпратя този сак?

Събота вечер. Студентски град. Ани четеше Байрон. Таня шиеше гоблен. Светла и Ирина играеха шах. Дида редеше пасианс… Само защото Криси я мързеше да отиде до денонощния… а беше нейн ред...

Хората, които живеят в един град се наричат съграждани. Хората, които живеят в Перник се наричат съперници.

Хора, тревожа се да не оберат моя колега, който постоянно поства снимки от морето, за да ме дразни. Живее в София, на ул. ХХХХХ, ет. 2, ап. 4.

Във Враца един турист пита един местен жител:
- Извинете, къде има тоалетна?
Врачанинa:
- Тука нема кенефи, баце.
Туриста:
- Защо?
Врачанинa:
- Оти истинскио врачанин, никогиш не пита къде има кенеф?
Туриста:
- Е как така?
Врачанинa:
- Е те така те, баце, я ти казах, че истинскио врачанин, никогиш не пита къде има кенеф, оти он сам решава къде да бъде кенефа!

На Слънчев бряг един нашенец си хванал за гадже една французойка. На другият ден двамата били на плажа. По едно време им се приискало да правят с*кс. Започнали. По някое време французойката започнала да охка, вика и пъшка:
- Жули, жули...
Нашенецът:
- Ми, ще жули, като целия е у пясък.

Вървя си по улиците на Слънчев бряг и не щеш ли - насреща ми трима самураи. Питам ги:
- Какви сте вие, бре?!?
А, те:
- Ние сме Седемте самурая!
- Е, що сте само трима, тогава?
- Няма персонал, бате.

Цялата тая пушилка около Слънчев бряг е с цел да отвлекат вниманието на народа, че в Метро има промоция - троен чушкопек за 28.79 с ДДС!

От сега нататък, когато намерите рапан на плажа в Слънчев бряг и го допрете до ухото си, от 22 до 7 няма да се чува нищо.

Разговор между момичета от град, който едно време се казваше Толбухин:
- Богат ли е?
- Има кинти, на снимката си личи, че у тях са с PVC дограма.

Август, жега. Турист, колекционер на произведения на изкуството се шляе из Колхозния пазар във Варна. Купува си сладолед, влиза в една от сенчестите улички и забелязва пред магазин за евтини сувенири проскубано коте да лочи мляко от паничка, която е изключително ценна и скъпа антика. Придава си нехаен вид, влиза в магазина и подхвърля:
– Много хубаво коте! Ще ми го продадете ли за... например, 50 лева?
Продавача:
– Котката ли? Не може!
– Хайде, аз живея сам, а това коте ще ми бъде страхотен другар!
– 500 лева!
– Сериозно ли искате толкова пари? Наглост! Е, съгласен съм, котето ми допадна.
Колекционерът вади 500 лева и плаща.
– Ще взема и паничката, тя е стара и олющена, но котето е свикнало с нея?!
– В никакъв случай! Паничката ми е късмет! От началото на лятото съм продал 38 котки!

Три часа през нощта. Мъж и жена спят. Изведнъж на вратата се звъни. Мъжът псувайки става и отива да отвори. На вратата стои някакво пиянде яко наквасен: -Мно’о се извинявам! Може ли да дойдете, да ме бутнете малко? -Абе ти ненормален ли си? 3 часа е. Я ходи досаждай на някой друг – ядосал се мъжът! Мъжът се върнал обратно в леглото да си доспи. Жена му го пита, кой е бил. -Някакъв идиот е закъсал и иска да го бутна. Пратих го да върви на майната си. -Ама защо си направил така – замърморила жената? – Помниш ли когато ние бяхме закъсали с колата. В оня голям дъжд, едно момче ни бута един час и благодарение на него едва успяхме да се приберем. Толкова ли не можеш, за една минута да помогнеш на човека? Сигурно не за добро е дошъл да те моли? В беда е човека. Как може да си толкова гаден? -Е добре де – съвестта загризала мъжът. Станал. Облякъл се и пак псувайки слезнал на улицата. -Ей къде си бе, пич – извикал мъжът? -Тук съм – отговорил пияницата. -Къде тук? -Тук ... на детската въртележка.

А Варна е известен с културните си хора... При нас дори ексхибиционистите, преди да разтворят шлифера казват:
– Аз наистина страшно се извинявам, но на това си струва да погледнете...

На една баба и се счупил прозореца. Обадила се и извикала майстор-стъклар. След около час се звъни на вратата. Бабата отваря и гледа някакъв майстор с гащеризон стои на прага. Клати се. Яко почерпен преди тръгне на адреса: -А-а-а... таковата... а-а-а. Вие ли сте викали... таковата ... а-а-а... стъклар? -Да. Аз. -А-а-а... къде е... а-а-а... таковата... стъклото? -Ето тук в хола. Влезте. Майсторът отишъл в хола да прави стъклото, а бабата отишла в кухнята. След малко на вратата пак се звъни. Бабата отива и отваря и гледа на прага пак майстор стъклар. Пак пиян. Клати се. -А-а-а... Стъклар сте повикали? -Да. Ама той дойде един стъклар вече. -А-а-а... не бе. Това пак съм аз.... а-а-а... паднах от прозореца

Той и тя. Той чете:
- Ръцете бавно преминават по гърдите и се насочват към раменете, оттам слизат по гръбначния стълб, плъзгат се към бедрата, плавно се връщат към корема...
Тя пита:
- Скъпи, това "Камасутра" ли е?
- Не, инструкция за митническа проверка...

В дъното на стаята мъждука свещ. Възрастна гледачка намества очилата си и забива поглед в разтворената длан на клиента:
- Вие ще бъдете заклан, одран, нарязан на парчета, сготвен, изяден...
- Госпожо - прекъсва я клиентът, - струва ми се, че и за двамата ще бъде по-добре, ако ми разрешите да си сваля ръкавиците от свинска кожа...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.