Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

В гората. Кумчо Вълчо се върти с новия си мотор в кръг.
Наобиколили са го горските животни. Кумчо Вълчо крещи:
- Кой има такъв мотор! Кой има такъв мотор!
Лъвът се ядосал и казал:
- Аз имам такъв мотор!
- Как се спираааааааааааааааааааааа?!...

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Върви тайната вечеря. Исус с апостолите хапват, пийват и си говорят. След това всички стават и си отиват. На масата спи пияният Юда.
Сервитьорът го събужда и му дава сметката. Юда гледа втренчено и казва:
- Мамка му, и откъде да взема тези 30 сребърника?

При учителя по латински идва старец и иска да взема уроци. Учителят недоумява:
- Но вие сте на 80, защо ви е на тази възраст латински?
- Е, разбирате ли, на тая възраст човек вече почва да мисли за смъртта... ще умра, ще ида в рая, ще срещна някъде там апостол Павел, като знам латински, ще мога да си поговоря с него...
- Ами ако попаднете в ада?
- Е, немски вече научих.

Когато Мимето се прибра с бира в ръка, пусна футбол и започна да прави стриптийз, Киро разбра, че колата не подлежи на ремонт...

Жена, подай ми тая жица.
- Заповядай скъпи!
Тя: "Без мен нищ-о не може да свърши."
Той: "Хммм... значи това е нулата.":27:

Вуте казва на жена си Пена:
- Пено, искаш ли да си поиграем на пролет?
- Що е това бе Вуте?
- Ами аз ще те чукам, а ти ще цъфтиш...
Пена:
- Ооо, това не е интересно, дай да играем на зима. Комшията Нане да ме чука, а ти да фучиш...

В аптеката: - Имате ли хапче против мързел? - Имаме! - Може ли да ми го поставите на езика?

Холандците ще снимат филм за приключенията на агент 007. В момента тече кастинга за момчето на Бонд.

Три приятелки завършили училище.
Разделяли се, а искали да поддържат връзка; решили да си пишат писма; ако пишат за с*кс вместо това да използват "ядем картошки".
След половин година първата писала - омъжих се за директор; имаме кола, къща, вила, ходим на почивка в чужбина, ала ядем веднаж в месеца картошки.
Втората писала: омъжих се за инженерче , имаме къща и кола , ядем два пъти в месеца картошки.
Третата писала на другите две: омъжих се за студент: мизерия, живеем в кучешка колиба, нямаме удоволствия, всеки ден ядем картошки, а като свърши яденето единия облизва лъжицата, а другия - паницата.

- Докторе, бихте ли преместили съседа по легло, който се прави на мотор?!
- Шума ли ви пречи?
- Не, изгорелите газове! :emoji_smiley-36:

Габровец се разхожда с гаджето си /севлиевка/ по центъра на София. Минават покрай някакъв ресторант...:
- Ау-у-у, как хубаво мирише... - казало момичето.
Габровецът:
- Нали? А искаш ли на връщане пак да минем покрай ресторанта? :cooking1:

Не е луд този, който яде баницата, а този, който си говори с нея!:questions:

След реч в начално училище президент Буш позволява на децата да зададават въпроси. Едно момченце, Били, събира куража да вдигне ръка и да запита "Как така нападнахте Ирак без подкрепата на ОН?"

Точно когато започва да отговаря звъни звънеца и Буш казва, че ще продължат след това. След половин час децата се връщат.

"Та докъде бяхме?" казва Буш "О, да: някой да иска да ме пита нещо?"

Друго момче вдига ръка и казва, "Аз имам три въпроса: Първо, защо нападнахте Ирак без подкрепата на ОН? Защо звънеца би 20 минути по-рано? И трето, къде по дяволите е Били?!...

- Ангелино, защо всички викат на малкия ти внук диплома? Няма ли си име?
- Има си, как да си няма, ама майка му, като отиде да следва в София, вместо с диплома, се върна с него! :girl1:

на 13.10.2023 г. в 10:06, Нушо написа:

Разговарят двама политици. Единият държи дебела книга.
- Какво четеш? - пита другия.
-"Капитал" от Карл Май.
-"Капитал" не е от Карл Май, а от Карл Маркс.
- Божеее! - плеснал се по челото първият.- Аз прочетох вече 100 страници и се чудя защо още не съм стигнал до индианците.

Не е "Капитал", а "Капиталът" ("Das Kapital" на немски)

14437.jpg

- Всичко зарязах! И пиенето, и пушенето, и жената!!!
- Жената пък защо?!?
- Не заслужава такова щастие... :getout:

Семейство майка, баща и син решили да отидат в зоологическата градина. Обиколили всички места и видели какви ли не животни. Най-накрая се спрели пред клетката на слоновете. Момчето ги огледало внимателно, забелязало члена на мъжкия слон и попитало:
- Мамо, какво е онова нещо, дето виси на слона?
- Това, сине, е хоботът.
- Не, погледни от другия край.
- Това, сине, е опашката на слона.
- Не, мамо, онова отдолу.
Жената замълчала объркано и накрая отсякла:
- Това не е нищо.
Майката отишла да купи сладолед, а момчето, останало незадоволено от отговора й, се обърнало към баща си със същия въпрос:
- Татко, какво е онова нещо, дето виси на слона?
- Това е хоботът, сине - отвърнал бащата.
- Не, питам за онова в другия край.
- А, това е опашката.
- Не, татко, онова отдолу - казало отчаяно момчето.
- Това е половият орган на слона, сине. Защо питаш?
- Ами мама каза, че това е нищо - казало момчето.
- Ех, сине - въздъхнал бащата. - Страшно разглезих майка ти…

- Имате ли хоби?
- Да, жени и пиене.
- Но това са пороци, не хоби!
- Добре, тичане!
- И къде тичате?
- Където има жени и пиене.:weather2:

13 фрази за живота:
1. Обичам те, не затова какъв си ти, а за това какъв съм аз, когато съм до теб.
2. Никой не заслужава да лееш сълзи за него, а този който заслужава това, никога няма да те разплаче.

3. Само защото някой не те обича, както на теб ти се иска, не значи, че не те обича от все сърце.
4. Истински приятел е този, който ти подава ръка и докосва сърцето ти.
5. Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой.
6. Никога не се разделяй с усмивката си, дори и когато ти е тъжно, ... откъде да знаеш, може някой в тоз момент да се влюби в нея.

7. За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
8. Не си губи времето с човек, на когото му е все едно дали си до него..
9. Може би Бог иска да срещнеш няколко неподходящи личности, преди да срещнеш човека за теб, за да бъдеш на ясно със себе си.

10. Не плачи, когато всичко свърши, усмихни се, че нещо ти се е случило.
11. Винаги ще има хора, които ще те нараняват, но за всеки случай, трябва да продължиш да вярваш в хората.
12. Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти.
13. Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.
Габриел Гарсия Маркес

Един пич заминал в командировка и жена му си поканила тримата любовница наведнъж. Хубаво ама оня си забравил нещо и се върнал ненадейно. Единият любовник се скрил в кухнята, втория в банята, а третия на балкона. Влиза пича в къщи, взел си там квото бил забравил и влиза в кухнята. Гледа някакъв бъзика печката.
- Кво правиш ти тука бе?
- Ми нещо печката ви се била развалила, а аз съм техник, та я поправям тука. Жена ти ме извика бе, да оправя печката.
- Ааааааа хубаво тогава, аре свършвай бързо и ела в хола да пием по ракия.
Влиза след това в банята и гледа друг бъзика крановете на чешмата.
- Ти па къв си бе?
- Как какъв бе, не виждаш ли? Аз съм от ВиК, оправям ви крановете.
- Аааа ясно. Оправяй ги тогава и като свършиш ела да пием по ракия в хола.
Седнали те в хола, жената направила салатка, пият си ракията, а оня на балкона гледа през затворения прозорец и му текат лигите.
По едно време не издържал и почнал да тропа по стъклото и да вика домакина:
- Алооооо, алоооо пусни ме при вас бе и аз еб*х жена ти....

За да получи внимание от мъж, жената е готова на всичко. Дори да отиде за бира.

Испанец обяснява на пловдивска майна значението на израза "маняна, маняна" - Маняна, маняна, брато, значи, представи си плаж, море, жени, бири, коктейли… - Аха! - казал майничката. - Хайде сега ти ми обясни к'во значи вашето "айляк?" - Айляк, майна, е същото като вашето "маняна, маняна", ама без всичкото това напрежение!

Две хлапета: - Аз пък се научих да си задържам въздуха повече от две минути! - Ехаа, и как се научи? - Често ми се налага да влизам в тоалета след батко ми.

Когато в края на деня, искаш да си тръгнеш най-сетне, но те спрат със "Само още едно нещо, ако може да свършиш…" Безценно!

По време на полет двамата пилоти разговарят:
- Да вземем да пием по едно кафе и след това да изчукаме стюардесата, а?
- Ами да...
Обаче микрофоните били включени и разговорът се чувал из целия самолет.
Стюардесата се притеснила и хукнала към пилотската кабина да им каже. В бърэината се препънала в килимчето и паднала в скута на една бабичка.
Тя й помогнала да стане и рекла:
- Ще се убиеш бе чедо! Защо бързаш? Те казаха, че първо ще пият кафе...

- Изтеглих си п*рно... ще потренирам щъркела...

Най-срамното нещо, което може да се случи на един мъж - да тича с ерекция срещу стената и да си счупи носа!

Крикор работел като агент на ЦРУ, а районът му бил България, гр.Чавдарци. Един ден от ЦРУ му пращат шифрограма: "Отиваш на адрес ул.Мургаш № 13, където живее друг наш агент - Гарабед Ованесян, и му казваш паролата "Вие ли продавате черно пиано с бели крака?", той ще ти отговори "Да, напълно запазено, заповядайте да го видите", ще те приеме и ще ти каже какво да правиш по-нататък". Крикор отишъл на посочения адрес и гледа - пететажна кооперация, а на входа - пет звънеца и на всеки пише Гарабед Ованесян. Зачудил се Крикор на кой звънец да позвъни, кой ли е неговият човек, на кой ли етаж живее? Чудил се, чудил, па накрая си рекъл: почвам от първия етаж, казвам паролата и който ми отговори по указания начин, значи той е моят човек. И така, позвънил на звънеца за първия етаж, собственикът отворил и Крикор попитал: "Вие ли продавате черно пиано с бели крака?", а човекът му отговорил: "Не, ама щом търсиш Гарабед Шпионина, качвай се на петия етаж, там живее"...

- Намерих един малък плаж, ама фамозна работа - разказва току-що завърналият се летовник. - Нито жива душа. Постъпих на пълен пансион у един рибар. Кеф голям! Само че първата седмица му умря свинята - ядохме от нея осем дни. На втората седмица пукна едно теле - петнайсет дни го ядохме. На третата седмица се разболя бабата. Уплаших се, вдигнах си багажа и си дойдох.

В хотелът на морски курорт двама приятели разговарят:
- Я ми кажи, жена ти вика ли много когато прави с*кс? - пита единият.
- О, да - отговаря другия - чувам я дори когато съм долу в бара...

Блондинка си купува кондом. Аптекарят я пита кой номер иска. Тя отговоря:
- Оооо-оооо-оо-осми номер!

Кагато се запознаеш с момиче, то ти говори с очи.
Когато ти стане любовница, ти говори с тяло.
Когато ти стане жена... ми не млъква, бе! :50:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.