Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Анкета с американските жени - бихте ли спали с американския президент?
Отговори:
1% - да.
2% - не.
97% - никога повече!

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Разкопават новооткрита пирамида и се оказва, че фараонът вътре е жив.
Първият му въпрос към втрещените археолози бил:
- Абе Лили Иванова още пее ли ?

На Слави Трифонов му умирало всяко второ гадже.
И един ден Слави не издържал, хванал се за главата и казал:
- Оле, Боже Господи, що тъй бе? Що на мен се случва такова нещо?
И Господ му отвърнал:
- Нали така се разбрахме - едно за теб, едно за мен!

398643492_735080008662565_53796690597423

- Знаете ли защо последният стил на Лили Иванова е рокерски?
- Защо?
- Защото по време на първия й стил не е имало двигатели с вътрешно горене.

Бай Ганьо отишъл при свой приятел в Япония. Когато почукал на вратата бил ударен и изпаднал в кома. Когато дошъл в съзнание видял японеца и го попитал какво се е случило, а японеца отговорил:
- Нищо особено, просто японска техника - карате!
На другата година японеца дошъл на гости на Бай Ганьо в България. Още преди да достигне вратата нещо силно го ударило и той изпаднал в кома. Когато се събудил видял Ганьо и го попитал какво се е случило а той просто му отвърнал:
- Японска техника - полуоска от "Тойота"!

398086591_734250275412205_61236693137137

Бай Ганьо отишъл при свой приятел в Япония. Когато почукал на вратата бил ударен и изпаднал в кома. Когато дошъл в съзнание видял японеца и го попитал какво се е случило, а японеца отговорил:
- Нищо особено, просто японска техника - карате!
На другата година японеца дошъл на гости на Бай Ганьо в България. Още преди да достигне вратата нещо силно го ударило и той изпаднал в кома. Когато се събудил видял Ганьо и го попитал какво се е случило а той просто му отвърнал:
- Японска техника - полуоска от "Тойота"!

Бай Ганьо тръгнал на гурбет в чужбина. Стигнал и до Япония. Поработил там известно време и като си тръгнал японците от благодарност му подарили дърворезачка. Обяснили му, че това е последен модел и с нея може да нареже 40 кубика дърва без да усети умора. Върнал се бай Ганьо в България и след време отишъл в гората за дърва. Цял ден рязал, успял да нареже 20 кубика и се прибрал в къщи много уморен. На следващия ден станал по-рано, пак отишъл в гората и цял ден рязал без да почива. Успял да нареже 22 кубика и се прибрал капнал от умора. Обадил се ядосан на японците и им обяснил, че тяхната прехвалена дърворезачка не може да нареже повече от 20 кубика дърва на ден. Японците се разтревожили и изпратили комисия, която да провери на място какъв е проблема.
Отиват японците с бай Ганьо в гората и той започва да реже дърва. След малко японците започват да говорят по между си:
- Леле, този ако се сети да включи дърворезачката цялата гора ще нареже за един ден.

Учителката в детската градина разбра, че бонбоните са "Пияни вишни", чак когато децата започнаха да псуват зверски правителството...:girl1:

Жена влиза при доктора в поликлиниката.
- Докторе, имам един проблем. Постоянно ми щръкват ц*ците.
Докторът:
- Трябва да видя.
Жената си сваля сутиена и пита:
- Виждате ли докторе, какво мислите?!
Докторът поглежда надолу към пакета си и казва:
- Не знам какво е, но със сигурност е заразно... :27:

Рота войници каца на Луната. Старшината ги строява и им обяснява:
- Онзи кратер вляво от мен виждате ли го?
- Да.
- Там ще ни е спалното помещение. А онзи вдясно?
- Да.
- Там ще ни е консерваторията. А онзи зад мен?
- Да.
- Там ще ни е обсерваторията. Някакви въпроси?
Редник Иванов:
- Разрешете да запитам.
- Казвай, Иванов!
- Спалното помещение е ясно - там ще спим, консерваторията е ясна - там ще си държим консервите, но за какво ни е обсерватория?
- Идиоти, вие да не искате цялата Луна да обсерете?!...

На един мъж е по-лесно да дадеш, отколкото да му обясниш защо не му даваш. :girl1:

Катаджия спира кола.

- Добър вечер! - казал катаджията.

- До ‘р вечир! - отвърнал водачът на превозното средство.

- Вие май сте пили?

- Ти си пили…..аз съм орел!

Поредните разлики между мъжете и жените.
1. Мъжете биха дали 2 лева за нещо полезно, дори да струва 1 лев. Жените биха дали 1 лев, за нещо което струва 2 лева, макар да е напълно безполезно.

2.Жената се притеснява как ще живее докато не си намери съпруг. Мъжа не се притеснява как ще живее докато не си намери съпруга.

3.За да е щастлива жената, тя трябва да бъде обичана и уважавана. За да е щастлив мъжът, трябва да я обича, но да "уважава" колежките.

4.Женен мъж живее повече като брой години от ерген. Обаче по-често се срещат мъртви женени мъже по гробището, отколкото ергени.

5.Всеки женен мъж трябва да забравя грешките. Какъв е смисъла да се помнят от двама души?

6.Жената се омъжва с надеждата че мъжа ще се промени.Уви. Мъжът се оженва с надеждата че жената няма да се промени. Уви!

7.Само в два периода мъжете не разбират жените: Преди сватбата и след сватбата.

Мъж и жена решават да си купуват кола. Обаче не им стигат 1000 лева. Поумували, поумували, и се сетили, че мъжът има доста заможна съученичка. И решили, мъжът до поиска от нея 1000 лева. Отива той, връща се и казва:
- Жена, ще ни даде. Ама първо иска да преспя с нея. Жената не мислила много. Колата убава, мъжът грозен... Пуснала го...
Прибира се нашия, носи 1000 лева, а тя го кара да разказва. И той почва:
- Вечеря, малко пиене и у одъра. Таман да почнем, тя извади отнекъде една пчела, тури я на оная ми работа та ме ужили и почнахме. Та допреди малко.
Жената, да не изпусне, напълнила вечерта една кутия с пчели, легнали, тя извадила една та го жилнала и почнали. На заранта тя се опъва блаженно, мъжът става и казва:
- Отивам за колата.
А тя:
- К'ва кола те гони бе!?! Кошери ще купуваме!!! КОШЕРИ!!!:basketball5:

Мъж шофира към дома си, но по пътя го спира пътен полицай заради счупен мигач. Ченгето разгледал колата и забелязал на задната седалка на колата колекция от ножове.
"Господине, защо носите всички тези ножове?" попитал полицая.
"Те ми трябват за представлението, което изнасям. Аз съм жонгльор." казал мъжа.
"Не ти вярвам." отговорил полицая. "Докажи го". Мъжът излязал от колата, взел ножовете и започнал да жонглира с тях. В това време покрай тях минала друга кола с 2-ма мъже в нея.
"Човече", казал първия. "Много добре направих, че отказах пиенето. Тези нови тестове за алкохол са наистина трудни...

В мъжката баня се срещат два члена. Единия пита другия:
- Как си?
- Много добре. Спокойно... средно два пъти в седмицата работя. А ти как си?
- Ужас... няма ден, няма нощ... ставай да работиш... Моя стопанин съвсем е изперкал...
- Лошо-о-о... а ти пробва ли да не ставаш?
- Пробвах, мамка му... и едва не ме изядоха... :lol6:

Вилхем Тел, Робин Худ и Бай Ганю решили да видят кой е най-добър в стрелбата с лък. Застанал един човек с ябълка на главата и пръв по него стрелял Робин Худ. Стрелата се забила право в ябълката.
- I am Robin Hood! - казал той.
Втори стрелял Вилхем Тел. И той улучил ябълката и казал:
- I am Wilhelm Tel.
Бай Ганю се прицелил, стрелял, и:
- I am sorry...

Пряко педаване на мач на националите по радиото:
- И ето, Любо Пенев минава първия защитник, минава втория, остава сам срещу вратаря... да видим какво ще стане... изстрел... но Здравков спасява.

- От къде тоя убав часовиник бре Манго?
- Подарък от сестра ми е, Асане...
- Ма, ти немаш сестра?!

- Е, немам, ама ми казаха, че така пише на часовнико...:wors:

- моето куче е много умно! когато гледаме мач по телевизията, ако бием, то започва да лае, а ако паднем, прави салта.
- по колко салта прави?
- ами зависи колко силно съм го ритнал...

Един моторист както си карал с бясна скорост, ударил един прелитащ над пътя врабец. Загризала го съвестта, върнал се да види как е врабецът. Врабецът - жив, но в безсъзнание. Мотористът го взел, сложил си го в джоба и продължил. Върнал се вкъщи, сложил врабеца в клетка, сложил му вода и трохички и си излязъл. По някое време врабецът се свестил, огледал се и си казал:
- Решетки, хляб, вода... ясно... убил съм моториста...

Димитър Якимов и Георги Аспарухов се надлъгват:
- Гунди, знаеш ли че вчера бях на посещение при папата - похвалил се Якимов.
- Знам. А ти знаеш ли, че когато аз бях при папата, хората се чудеха кой е този дето разговаря с Гунди?

Живели си Мики Маус и жена му Мини Маус. Имали си те една сърничка Дейзи. Един ден Мики Маус се прибира в къщи при жена си и й казва:
- Minny Mouse, I want a divorce!
- Are you fucking crazy?!
- No, I"m fucking Dazy.

Умрял Любо Пенев един ден и тръгнал към рая. Стигнал той до райската врата и почукал. Свети Петър отворил и попитал:
- Кой си ти бе?
- Как кой? Любо Пенев, номер 9.... на който не му изнася да духа супата!
- Не може да си Любо Пенев, щом още от първия път улучи вратата!!!

399606584_822569349877244_76737779478816

Любовна игра при семейни двойки:
- Спиш ли, ма?
- А млъквай, бе!
- Ади, ма!
- Уфф, добре!:emoji_smiley-36:

Значи, действието се развива в едно от частните радиа в Перник. Върви някаква радио-игра, в която слушател трябва да предложи най-оригиналната употреба на
дума, която я няма в речника (големия Български тълковен, един такъв тъмнокафяв, ако се сещате). Наградата е екскурзия до Слънчев Бряг. Предаването върви доста скучно до един момент, в които се обажда някакъв байно:
- Алоо, радиото ли е?
- Да радиото е - отговаря радиоводещия - коя дума ще предложите?
- Ами думата е "Тиго".
- "Тиго"? Момент така - чува се прелистване на голям тълковен речник - тиго,тиго... Няма такава дума! И сега, за голямата награда - екскурзия
до Слънчев Бряг - какво изречение ще предложите с тази дума?
- Ми... Тиго навра у газо!
Радиоводещия прекъсва линията, и след 5 секунди гробна тишина пуска музика.
Предаването продължава да върви, обаждат се разни лелки със тъпи предложения,обажда се един дядо да каже, че оня, предния байно, е комунист,но общо взето - скука. И три минути преди края на предаването се обажда
поредния....
- Алооо?
- Добър ден, приятно ми е да ви чуя - веднага реагира водещия - коя дума ще
предложите за участие в играта?
- Ми... "Пасъм"!
- Момент така - прелистване на тъмнокафявия речник.... - не, няма я! За екскурзия до Слънчев Бряг, какво изречение ще предложите?
- Ми... Пасъм аз бе, тиго навра...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.