Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Полицай е на изпит. Изпитващият задава дълго въпроси, но не получава верни отговори. Накрая задава спасителен въпрос:
– Как се казва столицата на Великобритания?
– Букурещ.
– Грешка. Казва се Лондон. Съжалявам, но не мога да ви пусна. Нека влезе следващият.
Полицаят решил да помогне на колегата.
– Пич, накрая ще те попита коя е столицата на Великобритания, верният отговор е Лондон. И за да не го забрави, го написал на едно листче и му го залепил на подметката. Влиза полицаят на изпита, но бележката се отлепила и паднала. Изпитващият след дълго задаване на въпроси пита:
– Коя е столицата на Великобритания?
Полицаят погледнал бързо подметката и казал:
– Адидас....

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

– Как си щерко? Как е у градо? Послушен ли е мъжо ти?

След два дни получават отговор:

– Мамо и тате, всичко е наред! Много е убаво у градо! Апа мъжо е имане! Готви, чисти, а в леглото е невероятен… Качи се на раклата па рипне връз мене и право там, па като се почне…

На следващия ден писмо от майка и:

– Щерко идвай си, баща ти се утрепа…

Г-н Хонда умрял и отишъл на небето, за да го съдят.
При райските порти Св. Петър му казал:
- Понеже си бил такъв добър човек, а твоите мотори промениха света, наградата ти е да покараш заедно с който искаш в Рая!
Г-н Хонда помислил малко и казал:
- Искам първо да се видя с Господ. Трябва да го питам нещо много важно!
Св. Петър помислил малко, но се навил и завел г-н Хонда в Тронната Зала, а там го представил на Господ.
Тогава Хонда попитал Господ:
- Ти ли си изобретателя на жените?
- О, да - определено съм аз!
- Ами - казал г-н Хонда - като един професионалист на друг, имаш някой много сериозни пропуски в конструкцията:
1. Няма никаква консистентност (повтаряемост) в предните изпъкналости.
2. Дрънка постоянно с висока скорост.
3. Всяка втора задница е прекалено мека и се клати твърде много.
4. Входящите колектори са поставени прекалено близко до изходящите.
5. Като сложим и ежемесечният им принудителен престой и бездействие става нечовешко! А за средствата, които отиват за поддръжка - просто да не говорим!
- Хм, ти определено направи няколко много добри попадения... - отговорил Господ.
- Нека да погледнем!
Господ отишъл до нечовешкия си супер компютър, написал някакви команди и зачакал за резултата...
След малко казал:
- А бе-е-е, май ще излезе, че си напълно прав и моето творение технически не е издържано, но според проверените ми данни повече мъже се возят на моето изобретение, отколкото на твоето!

Красивите във Фейсбук - селфи след селфи. Пък ние по-грозничките - виц след виц...

Настъпва един от най-критичните периоди на лятото. Всички "свободни" мъже от Фейсбук, трябва да отидат със съпругите си на море!

- Мамо, наистина не мога да разбера, какво ти е толкова сложно в боравенето с компютър!
- Ами и аз не разбирах сине, защо като беше малък, ти беше трудно да ядеш с лъжица, та трябваше да те уча с месеци...

- А вие какъв сте?
- Джигит.
- Паспорта, моля... Но тук пише "джедай?"
- А, да, това ми е международният паспорт...

1ced09c1a8d48987aad96a02473ebfd2.gif

Всеки път като се обадя за проблем с интернета ме питат това... (следва разговорът):
- Ало. Някакви проблеми има ли с мрежата, щото тук при мен яко "прекъсва"!??
- Ами рестартирахте ли модема?
- Да, рестартирах го!
- А компютъра рестартирахте ли?
- Да, и него рестартирах!
- Аха, а рестартирахте ли първо компютъра и после модема?
- Рестартирах първо модема, после компютъра, после пак компютъра и докато се презареждаше рестартирах модема, рестартирах и телевизора, после си спрях бойлера и пак го включих да грее. Докато грееше включих и изключих 3 пъти сешоара. След това пак рестартирах и модема и компютъра. След това рестартирах и ютията, включих тостера и пералнята, рестартирах асансьора на блока, спрях си парното, сложих си топломери, пуснах си парното, рестартирах модема и компютъра и пак нямам Интернет като хората.
- Ами продължавайте така и до 15 минути сам трябва да се оправи!

- Мамо, защо компютрите са толкова умни?
- Защото слушат своята "маtherbord!"

- Главата ти е като компютър!
- Умна, нали?
- Не, квадратна...

Вадя си телефона да видя колко е часът? Минавам през фейсбук, туитър, уатсап, вайбър, скайп. Прибирам го. Пак не зная колко е часът!

Пристига кандидат за работа в автосалон. Шефът задава въпрос:
— Имате ли професионален опит? Трябва да знаете, че тук ще се наложи да продавате, както се казва: “хладилник на ескимоси”!
— О, разбира се, имам продажба даже на един шейх, който имаше 32 жени...
— Това не е достатъчно убедително! Шейховете имат толкова пари, че не е трудно да им продадеш и най- скъпа кола.
— Така е, но аз му продадох надуваема секс кукла.

- И запомни, сине! Когато затвориш една врата, друга ще се отвори!
- Знам бе, тате. И преди съм го карал тоя Опел...

1ced09c1a8d48987aad96a02473ebfd2.gif

Според проучване във Фейсбук най-харесвани са статусите свързани с пиене и ядене, в които присъстват думите "Наздраве", "Салата" и "Ракия". Следват статусите за семейния живот, в които най-често присъстват думите "Жена", "Къща" и "Тъща". В тройката влизат и комунистическите лозунги от преди 10 ноември. Следователно, най-харесвания статус би трябвало да изглежда така:
- "НАЗДРАВЕ! НЕКА РАКИЯТА И САЛАТАТА БЪДАТ ДО ВАС, А ЖЕНАТА ПРИ ТЪЩАТА, ПО-ДАЛЕЧ ОТ КЪЩАТА".

Библията на изтрещелия Фейсбук психопат:
- Всяка жаба да си знае профила.
- Всеки статус за три дни.
- Вълкът профилната снимка си мени, но нравът — никога.
- Гладна кокошка Фармвил сънува.
- Да би мирно седяло, не би рипорт видяло.
- Един линк пролет не прави.
- И сам потребителят е потребител.
- Покажи ми списъка с приятелите си, за да ти кажа какъв си.
- Който рипорт прави, от рипорт умира.
- Краставото куче всички го сръчкват.
- Лоша рана заздравява, хейтърска дума не се забравя.
- Фенове за страница с трици не се ловят.
- Малкият коментар профил закрива.
- Мижи да те тагна.
- По профилната снимка посрещат, по ума изпращат.
- Рибата още в морето, той драска на стената.
- Сърдитко Петко, празна му стената.
- Тихият профил е най-дълбок.
- На гол тумбак - два профила.
- Кучетата си лайкват, керванът си върви.
- Да би мирно седяло, не би профил осрало.

1. Закон на механика: В момента, в който си омажеш и двете ръце с машинно масло, носът те засърбява зверски и освен това ти се допикава.

2. Закон на гравитацията: Всеки инструмент, ядка, болтче, гайка, падайки на земята, се спира на възможно най-труднодостъпното място в стаята.

3. Закон на вероятността: Вероятността някой да те гледа е правопропорционална на тъпотията, която правиш.

4. Закон на случайния номер: Ако набереш грешен номер, никога няма да дава заето и някой винаги ще вдигне.

5. Закон на алибито: Ако кажеш на шефа си, че си закъснял, защото си спукал гума, на следващата сутрин ще спукаш гума.

6. Закон на смяната: Ако смениш лентата, по която се движиш, онази, в която си бил преди това, ще започне да се движи по-бързо от тази, в която си в момента.

7. Закон на банята: Когато едно тяло е изцяло потопено във вода, телефонът звънва.

8. Закон на близките срещи: Вероятността да срещнеш някой познат се увеличава драматично, когато си с някого, с когото не искаш да бъдеш виждан.

9. Закон на доказателството: Когато се опитваш да покажеш на някого, че определено нещо не работи, то проработва (това важи с пълна сила в случаите, в които служебният компютър се скапва, идва любимият ни IT специалист и точно в този момент всичко заработва като добре смазана машина).

10. Закон на биомеханиката: Колкото повече те сърби, толкова по-трудно достигаш мястото.

11. Закон на театъра и стадиона: Хората, чиито места са в най-отдалечената от пътеките част на реда, винаги пристигат в последния момент, налага им се да излизат по няколко пъти по време на представлението / филма / мача, за да си взимат храна, бира или да ходят до тоалетната и си тръгват преди събитието да е приключило. Хората, чиито места са в самия край на реда, винаги идват първи, никога не стават да си купуват неща, имат крака като на Питър Крауч или огромни шкембета и стоят до самия край на събитието, че даже и след това. Тези хора са вечно в лошо настроение.

12. Закон на кафето: В момента, в който си направиш кафе, шефът ти ще те помоли да свършиш нещо, за което ще ти е нужно време точно колкото кафето да изстине.

13. Закон на съблекалнята: Ако само двама души използват съблекалнята, шкафчетата им задължително са съседни.

14. Закон на логичния аргумент: Всичко е възможно, ако нямаш представа за какво говориш.

15. Закон на търговията: В момента, в който откриеш продукт или стока, която наистина харесваш, спират да я произвеждат.

16. Закон на доктора: Ако не се чувстваш добре и си уговориш преглед при личния лекар, докато стигнеш до него, вече се чувстваш по-добре. Ако не се обадиш на лекаря си, си оставаш болен.

Може да бъде изображение с един или повече хора и текстово съобщение

През 1983-та година, паднах от колелото, и си обелих коляното. Тъй като, тогава нямаше фейсбук, за това ви го съобщавам сега.

Фейсбук пристрастяване по Рихтер:
1 степен - само четеш.
2 степен - започваш да коментираш.
3 степен - започваш да играеш игри.
4 степен - започваш да правиш тестове.
5 степен - започваш да крадеш статуси.
6 степен - започваш спорове по статуси.
7 степен - правиш си втори профил.
8 степен - започваш да спориш с хората и от двата профила.
9 степен - започваш да блокираш хората и от двата профила.
10 степен - след дълъг спор блокираш сам себе си от другия си профил.

Ако погледнеш на живота трезво, веднага разбираш, че трябва да се напиеш.

Мишо се оплаква на личния си лекар:
- Докторе, имам сериозен проблем с алкохола...
- Слушам ви, продължете.
- Свърших парите за бира и вино, а заради карантината няма светски партита и не мога да пия на аванта...

Във виното е истината, в коняка благородството, във водката приключения, във водата микробите.
- Какво ще пием?

На МОН предлагам следните назначения и нововъведения за новия сезон 2019/2020 година:
1. Бареков влиза като учител по английски и по български; при нужда води СИП по география.
2. Божинката става учител по логика и философия. Може да го замества Мис Тигрова, когато рита топка.
3. Кобилкина води часовете по биология.
4. Часовете по история се водят от македонски гост-лектори.
5. Приемът след 7-ми клас се осъществява на база фейсбук лайкове и ретуити. Може и фолоари в инстаграм.
6. Часовете по физическо - спонсорирани от Кока-Кола.
7. Уроците по свят и общество се водят от местни бюти блогърки.
8. Стартира образователното реалити "НВО Брадър", в което учениците биват затворени в сградата на училището и се елиминират по реда, в който загубят разсъдък. Тези, които останат, се считат за успешно преминали матурите.
9. Мис Тигрова води часовете по етика и право, както и френски (устен) за учениците от 11-ти клас нагоре.

- Какво работите?
- Ланшафтен дизайнер.
- На компютър?
- Не, на булдозер.

Намирам за леко извратено компютърът да ме проверява дали съм робот...

С*КСА... НЕ е ПОВОД... за ПРИЯТЕЛСТВО във ФЕЙСБУК...

на 1.03.2021 г. в 20:15, ined написа:

Че защо евреина Иосеб Бесарионис дзе Джугашвили ще избива други евреи?

Щото е грузинец, и само той и още един руснак от 52-ма не са били руски евреи в "болшевишкото" ЦК на КПСС....борба за власт. Само евреите могат да финансират режими, които избиват евреи...и после 80 години да "бутат в очите" "ролята на жертвите" си сякаш само те са дали такива, което е недопустимо да се критикува...."с едната ръка ти показва, а с другата ти бърка в джоба".

....ся остава и банче да ми праснат....

Обратна еволюция съществува! Влизаш в кръчмата като Пеперуда, изпълзяваш като Гъсеница.

При гледачка:

— Хвърли едни карти, че май жената ми изневерява с комшията.

— Е, как ще изневерява на мъж като теб?

— Ами връщам се вчера — няма я вкъщи. Излизам на терасата и гледам комшията пуши по гащи на терасата.

— Е, то това нищо не означава.

— Как да не означава нищо, като гащите бяха нейните!

Шанхай - гид води двама туристи в пушалня за опиум и ги уговаря да опитат. Двамата дръпват по няколко пъти и първият казва:
- Егаси, това няма никакъв ефект!
- Абсолютно не действа! - добавя вторият.
Дръпват пак няколко пъти и първият обявява:
- Решено! Днес купувам контролния пакет акции на Microsoft!
- Ще ме прощаваш, Гошо, обаче въобще нямам намерение да ти го продавам! - отговаря вторият...

В ГДБОП, отдел „Компютърни престъпления.“
Учител по история се жалва на служител:
– Хакнаха ми профила, умът ми не го побира, как са успели да ми разкрият паролата?!
– И каква беше паролата?
– Годината на канонизацията на Папа Григорий Х.
– Еха… и коя година е това?
– 1234 г. след Христа!

Потребител:
- Не ми работи цифровата клавиатура.
Админ:
- Натиснeтe клавиша Num Lock.
Потребител:
- Вече 10 пъти го натиснах.
Админ:
- О! Трябва да го натиснете нечетен брой пъти!

- Знаеш ли, мязаш ми на Добруджанска нива!
- Защото съм красива ли?
- Не, оти много семе е хвърляно връз теб...
- Простак, с простак!

От новогодишните късмети във Фейсбук ми се пада годеж! Някой ще ми каже ли, какво да правя мъжа си?!

Форум за програмисти:
- Как да сканирам документ, в къщи съм, нямам скенер, и не ми се излиза?
- Сложи документа на прозореца, влез в Google Earth, приближи до прозореца и направи скрийншот...

Шефа внезапно нахълтва в стаята на подчинен и го заварва във Facebook
- Винаги когато влизам тук, вие сте във Facebook . Как да си го обясня?
- Мокетът в коридора е много дебел и не се чуват стъпките ви.

Най-сложният проблем за една жена е да намери точния баланс между количеството храна и размера на зaдника си.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.