Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Всяка жена стига до дилемата:
- Да чака ли принца,или да преспи с офицера?

Докато човечеството търси интелигентни същества в Космоса, аз се въртя в кухнята и се чудя за какво дойдох?!

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Според народната мъдрост, може да опознаеш един човек ако си изял с него една торба сол! А според мен и две шишета ракия стигат!

Търся си гадже! Моля такива, които не притежават прасе, зимнина и ракия да не ми звънят!

Алберт Айнщайн умира и отива на небето. Посреща го самият Господ.
- Добре дошъл, Алберт! За нас е чест, такъв велик учен, такава велики формули измислил!
Айнщайн казва:
- Остави ги моите формули. Аз цял живот чакам този миг, та да видя твоята формула – онази, по която направи човека.
Господ се дърпа:
- Това са стари работи, нищо интересно няма, какво толкова…
След дълго настояване Господ дава на Айнщайн едно смачкано листче. Ученият чете внимателно, по едно време се сепва и казва:
- Но, Господи, тук има грешка?!
- Е, да де…

Най-доброто лекарство против махмурлук било бирата. Глупости на таркалета! Вече 10-та бира пия и все по-зле ми става!

Дионисий никога не е имал махмурлук. Затова древните гърци го мислели за бог.

Немско семейство решава кръстословица:
- Любима супа в Русия, приготвяна с червено цвекло. Последната буква е "schtsch?"

- Какво се блъскаш отгоре ми бе, простак?
- А бе, Венче, с*кс правим, бе...

На мъжа му се пийва ракия. Тръгва към хладилника да извади бутилката, но жена му го разубеждава:
- Остави шишето на мира, току виж някой ни дошъл на гости и тогава с какво ще го почерпя?
Мъжът се съгласява. През нощта жената проявява желание за любов, а той на свой ред ѝ казва:
- Остави го на мира, току виж някоя ми дошла на гости и тогава...

Мъж прочита обява във вестник: "Продавам мерцедес 600 за 5 долара". Отива на адреса и вижда, че някаква жена наистина продава Мерцедес 600 за 5 долара. Купува го и си тръгва доволен. След една седмица обаче не издържа и отива отново при жената: - Кажете, защо все пак за 5 долара ? - Ами защото мъжът ми избяга със секретарката си. Остави ми бележка: "Скъпа прости ми! Оставям ти всичко, имам само една молба, продай мерцедеса и ми прати парите!"

– Рекси!
– Бау!
– Ти си най-тъпото куче, което познавам!
– Бау! Бау!
– Аз ти викам донеси ми вестника, а ти ми преинсталираш компютъра...

Дълго не вярвах, че котка е издрала гърба на моя мъж, докато куче не ми направи смучка на врата!

Всяко куче може да бъде куче водач, стига да не ти пука къде отиваш...

Върви си Червената шапчица през гората и среща вълка:
- Стой, ще те ям!
- Ама недей така, аз съм млада, неопитна...
- Няма недей, ще те ям.
- А може ли поне да ми изпълниш едно последно желание?
- Не едно, три ще ти изпълня даже.
- Искам да правим любов... Да разбера и аз нещо от тоя живот.
Подхваща я вълка, оправя я.
- Казвай второто желание.
- Амиии... Като първото.
Пак я подхваща вълка, озорва се, но я оправя още един път.
- Казвай третото желание.
- Амиии... И то като другите.
Вълка пак я почва, ама вече е много на зор - изпотен, зачервен, сърцето му бие до пръсване...
В този момент на полянката се показват Бабата и Ловеца. Ловецът вдига пушката, прицелва се и - бам! - Червената шапчица между очите.
Бабата писва:
- Леле, какво направи, утрепа ми внучката!
- Мамка й на твоята внучка, три вълка ми е уморила само миналата седмица...

В имота зад къщата имало едно дърво, на което трябвало да се отрежат няколко клона и една събота Манол запалил резачката, подпрял стълбата и се покатерил да свърши тази работа. В другия край на двора, двете момчета на семейството ритали топка. И както често се случва в такива истории, топката ударила стълбата, тя се разклатила, Манол изгубил равновесие, отрязал си няколко пръста, при падането си счупил левия крак, който бил заклещен, а при съприкосновението на главата му с цимента, тя се сцепила, носът не издържал и от тялото му не издържали няколко ребра. Когато успял да вкара въздух в изпразнените си дробове, Манол ревнал като заклано прасе на жена си Минка, която пък си гледала нейната работа вътре в кухнята:
– Аааай…! Мино маааа…! Аааай…, Миноооу…
Изскочила Минка и като видяла Манол изплющян на плочника, целия в кръв, със сцепена кратуна, без няколко пръста, без няколко зъба, единият му крак гледа на обратно, без малко да припадне.
– Божке, Маноле…! Какво стана, сърце мое?
– Викай бърза помощ, ма! Да идват да ма закарват у болницата, ааай…, че целия са потроших ма, ееей…
Хукнала тя вътре да си вземе телефона и след малко се връща.
– Маноле бе, на моя му свършила батерията, пък твоя блокиран, – кажи паролата да го разблокирам!
Станал Манол, пообърсал се, поотупал се понагласил си крака и казал:
– А, нищо ми няма, к’во ши звъниш, – ей сега ще ми мине кат’ на куче…

Може да бъде изображение с текст, който гласи '69% квартал лозенец- софия 12h обяснете ми моля как e възможно в такъв престижен и скъп квартал на софиа да вали такава градушка и такъв дъжд? плащам по 1400 лв за 48 кв. M. ултра скъп апартамент. мерцедеса ми e навън и не знам какво става c него. това e безобразие! 360 122 comments Like 11 shares Comment Share'

Разликата между ново гадже и ново куче е, че след една година кучето все още ще иска да те вижда...

Ром влиза във ветеринарна аптека и пита:
- Имате ли хапче против бълхи?
- А, Вие какво имате - куче или котка?
- Бълхи имам!

Приятел, ако искаш куче най-добре си вземи от кучкарника на Гранични войски. Ще разбереш защо след първия намерен по време на разходка, пакет марихуана.

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

May be a cartoon

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

Жената искаше да си вземем котка, а аз - куче. Направихме компромис и взехме котка!

Семейство с две деца в ресторант.
Майката:
- Извинете, бихте ли ни опаковали храната, която остана за кучето?
Келнера:
- Разбира се.
Децата:
- Ураааа! Ще ни купят куче!

Ето един от преди четвърт век...
Умрял Тито. В Югославия обявили едномесечен траур. В едно село кметът събрал селяните и казал:
- Умря другарят Тито. От днес - един месец никакви веселби, никакви песни и танци, никакви сватби...
Един се обадил:
- Кмете, а можем ли да е**м?
- Това може. Но само с бавни, скръбни движения. И само собствената жена, за да бъде мъката пълна...

Влизам в магазина и ми викат:
- Маска, госпожо?
- Нямам маска!
В този момент се сещам, че имам чорапогащник в чантата, вадя го и си го слагам. Лудото лелче като ме видя и скочи на паник бутона, от там полиция, жандармерия... и всичко това за едни макарони!

Жена отива на шивач.
- Майсторе, искам да ми ушиеш дълга официална рокля, но да бъде по мене, да се вижда стройната ми фигура.
- Добре госпожа. След три дни заповядай на проба.
Минали три дни и жената пристигнала за пробата. Облякла роклята. Всичко било супер, само дето едвам пристъпвала.
- Майсторе, да вземеш да ми направиш една цепка отдясно. Хем по - лесно ще вървя, хем ще ми се вижда дясното прасенце.
- Става. Ела утре на проба.
На другия ден жената отишла, облякла роклята разходила се и казала.
- Браво майсторе, идеално. Сега вървя по - лесно и ми се вижда дясното прасенце. Майсторе, ти що не вземеш да ми направиш и от ляво една цепка, да ми се вижда и лявото прасенце?
- Госпожо, аз що не взема да ти направя и отпред една цепка че да ти се види и кочината!

Кихнах на касата в Кауфланд и касиерката вика:
- Наздраве.
- Кажи едно число.
- 94 лева и 76 стотинки!

Една жена залага в Лас Вегас, но не и върви. Остават и само 50 долара.

— Ама че късмет! — възкликва тя — Какво да правя сега?

Мъжът до нея я съветва да заложи на възрастта си и отминава. След минута чува възбудени гласове. Да не би жената да е спечелила? Той се връща бързо до игралната маса и си пробива път през тълпата. Жената лежи в несвяст на пода.

— Какво стана? — пита мъжът.

Крупието отвръща:

— Нямам представа. Дамата заложи всичките си пари на 29, а излезе 36. Тогава тя просто припадна.

- Келнер, какво сте ми донесли? Това пиле ли е? Само кожа и кости!
- Сега ще погледна в кухнята, дали са останали пера!

Много пиян бръснар бръсне клиент.
- Да не ме порежете?
- Приятелю, как мога да те порежа, като даже не те виждам.

Прокурор:
- Същия нос ли счупихте, когато бяхте дете.
Свидетел:
- Ами аз имам само един...

Интервю за работа:
- Защо напуснахте предишната си работа?!?
- А, при вас защо има свободна длъжност!?

Ресторант. Пиян влиза и сяда на единствената свободна маса.
Притичва келнер:
- Извинете, тази маса е заета.
- Тогава си я вземи и ми донеси свободна!

Шеф се обажда в офиса на секретарката си и пита:
- Някой тъпанар да се е обаждал?
- Не, шефе! Вие сте първият!

Блондинка влиза в аптека и казва на аптекаря:
- Имам ужасно главоболие. Посъветвайте ме нещо!
- А вие "Ефералган УПСА" не пробвахте ли?
- Ама, какви ги говорите!! Аз дори с мъжа ми не правя такива работи...

Бистро "Философска среща". Идва сервитьорката:
- Едно кафе без сметана.
- Сметаната свърши. Мога да ви донеса кафе без мляко.

Шеф към секретарката си:
- Нека нашите взаимоотношения да не влияят на правописа. Пише се "управител", а не "оправител".

Двама парашутисти скачат от самолета. Носят се във въздуха. По някое време единият казва на другия:

— Ябълка искаш ли?

— Искам.

Дава му, ония я изяжда.

— Още една?

— Давай.

И нея изяжда, но пита:

— Откъде пък ги вадиш тия ябълки?

— На гърба ти цяла раница има с

Леля Пенка, чистачка в голяма банка, си записва час за среща с големия шеф.... и след едноседмично чакане най-накрая влиза:
- Шефе, ще бъда кратка, дай един ключ от сейфа.
- Ама лельо Пенке, как така? Тука ключ имат само двама души…
- Е да де, ама на мен вече ми омръзна всеки път да се мъча по 15 минути да го отключвам с кламер, като трябва да измия…

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.