Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Скъпи момичета,
имате суха кожа? Накъсана и изтощена коса? Проблемна фигура? Елате при нас... Тук е тъмно и ние сме пияни...

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Казват, че всяка жена трябва да има в гардероба си малка черна рокля. Аз имам - черна е и вече ми е малка...

- Не всичко се връща на този свят! - промълви сервитьорът и прибра рестото...

- Скъпи, трябва да намалим малко миенето на ръцете!
- Защо?
- Дойде сметката за водата. Все едно имаме делфинариум...

Експресно тръгване от работа... На вила със секретарката... Коняк. Бонбони. Споделен душ. И после... Безумие... Безумие... След това чинно прибиране вкъщи. Изморен поглед. Обичайна целувка. И молба към милото:
- Моля те слагай вечерята, днес се изморих като куче...
Жената се мотае в кухнята. Котлети. Бира. Десерт. Бламанже. В леглото грейка лежи. Екранът на телевизора се отразява в очилата.
Жената мърка:
- Как те чаках... Цял ден мечтая за този момент, когато ще съм с теб...
И внезапно - есемес. И ти бос, бързо се прокрадваш в тоалетната за да прочетеш на спокойствие:
- Обичам те! Мислиш ли за мен? Какво вълшебство беше днес, колко възторг ни подари любовта! И този фантастичен, незабравим оргазъм... Такава сласт! И задоволство... Не е ли това Раят?
И ти бързо изтриваш есемеса. Поправяш пижамата... Трябва да си много внимателен в бъдеще... Вярно, зад прозореца и в душата ти е пролет, но не дай Боже милото да надуши... А жената с хладен тон те посреща в спалнята: - Защо взе в тоалетната моя телефон?

10 бири пия Нищо ми няма! Едно кебапче изядох и то ме събори!

Звъня на Радио „Ереван”.
- Ало, Радио „Ереван”?
- Радио „Ереван” слуша.
- Искам рецепта за унищожаване на тъщи.
- Записвайте: половин килограм стари бръснарски ножчета, натрошавате в хаванче. Обелвате и нарязвате с ножовка 25 сантиметра стоманен кабел. Варите в половин литър нафта. Супата „Вечно спяща тъща” сервирате гореща. След това ОСНОВНО ЯСТИЕ: Мусака „Мечтата на тъщата”. 300 г гъби - бели мухоморки. 150 г червени мухоморки. 300 г дяволска гъба. Запарвате в блатна вода. Наръсвате с ловджийски барут. Заливате с жълтъци от змийски яйца. АЛКОХОЛНА НАПИТКА: „Тъщен елексир”. 25 г отрова от пепелянка. 300 г отвара от кожа на кобра. Разбърквате. Прибавяте 30 г цианкалий. Лъжичка кураре. Накрая ДЕСЕРТ: Три чаши бял цимент. Три лъжици гипс. Смесвате. Добавяте 200 г машинно масло. Три бучки асфалт. Едри резени от стар африкански кактус. Печете в умерена фурна. Сервирате студен и със свещи. Рецептите струват 1225 щатски долара. Преведете ги на нашата банкова сметка.
Превеждам ги. Месец събирам продукти. Осми март сутринта. Гоня всички от къщи. Слагам противогаз и каска. Започвам... Правя супата. Отварям за миг капака. От парата хлебарките обръщат гръб. Агонизират. Пръскат се като пуканки. Комшиите от съседния балкон драйфат. И се трупират... моментално. Викам „Бърза помощ”. Затварям капака. Бързо се справям с мусаката. Изваждам я. Кучето я подуши. Обели очите. Подви опашка. И се трупира... моментално.
Забърквам сладкиша. Комшиите са в реанимация. Заекът им Шошо - при мен. Гризе от африканския кактус. След първата хапка хрипти. И се трупира... моментално. Разбърквам коктейла. От изпаренията мухите по тавана и прозорците поръсват земята и се трупират... моментално. "Ах, да ми дойде тъщата!" Звъни се.
- О, скъпи ми зетко! - влиза тя.
- Мирише ми на най-новите гозби на Радио „Ереван”. Я да видя що си приготвил за скъпото мамче. Това да не е супа „Вечно спяща тъща”. Ах, ах, ах! Какъв вкус! Какъв аромат! Превъзходно! (Сърба шумно с черпака.) Туй ли е „Мечтата на тъщата”? Ц-ц-ц! Това се казва мухоморки. Сладурче! Знам, че обичаш мамчето. Знам. (Пие от коктейла. Налива си втора чаша.) - Върхът! Върхът! - крещи жизнерадостно и ме целува по противогаза.
Втрещих се. Повдигнах за момент дихателя и гаврътнах половинка гроздова. За смелост!
- Ще ме водиш на тържество на внучето! - заповядва безсмъртната.
Качваме се в колата. На светофара - КАТ! Проверка за алкохол. Тъщата му дъхна. Полицаят се трупира... моментално.
Връщам се. Телефонирам.
- Радио „Ереван” слуша.
- Умря...
- Кой?
- Полицаят...
- Не се занимаваме с властта! - затварят телефона.
Набирам отново.
- Радио „Ереван" слуша.
- Не умря...
- Кой?
- Тъщата...
- Народност?
- Върнете ми парите...
- Народност?
- Българска...
- За български тъщи рецептите са на базата на водородната бомба. Изпратете още 1000 долара. Ще ви ги продиктуваме. Трупирам се... моментално.

- Алооо, скъпичак... ний тука с момичитата пийнахме малко узаки... Е, добре де... стига вика, ми ела и ма прибери от Тасос!

Мама кенгуру се чеше неистово по корема, изважда малкото кенгурче от джоба, удря му един шамар и му се кара:
- Колко пъти съм ти казвала, да не ядеш бисквити в леглото...

преди 8 минути, grizly написа:

Мама кенгуру се чеше неистово по корема, изважда малкото кенгурче от джоба, удря му един шамар и му се кара:
- Колко пъти съм ти казвала, да не ядеш бисквити в леглото...

„We accept any cookies“!

Накрая всички спират да пият, някои дори приживе.

По-добре да работиш с пияни професионалисти, отколкото с трезви идиоти...

преди 9 минути, jhoro написа:

„We accept any cookies“!

- Прасчо,искаш ли да те науча на френски?

- Да!

Засилил се и му забил шут вгъ за.

Прасето изквичало:

- Уииии.....

Срещат се ловец и риболовец. Риболовецът се хвали: - Хванах толкова голяма риба, че от опашката й направих метла и жената още мете къщата. Ловецът - Аз пък отидох на лов и застрелях един елен и не щеш ли се показа горския. За да не ме хване дигнах пушката и го застрелях. Изкопах един трап и таман да го зария хоп двама цигани. Не ми трябват свидетели - дигнах пушката и ги застрелях. Таман да ги зария хоп един рейс пионерчета. - Е, и? - казал риболовецът. - Намали малко от рибата, щото ще застрелям и пионерчетата - казал ловецът.

Пътуват момче и момиче със влак в спален вагон на горният етаж. Отдолу пътува един дядо. На вечерта младежите почват да правят с*кс.
Дядото:
- Какво правите бе младежи?
Младежите:
- Четем книга дядо.
Дядото:
- Как така на тъмно, бе?
Младежите.
- Ми, ние на свещ.
Дядото:
- А бе, мани я тая свещ, че ми капе в устата.

Мъж и жена се запознават в купе на влак.
Мъжът:
- Жена ми навярно в момента ми изневерява.
Жената:
- Моят мъж - също.
Мъжът:
- Хайде да им отмъстим!
Жената:
- Хайде!
Мъжът:
- Да им отмъстим и още веднъж?
Жената:
- Да!
Жената:
- А сега да им отмъщаваме, отмъщаваме, отмъщаваме!
Мъжът:
- Не-е-е, аз не съм толкова отмъстителен…

Една жена се обажда на съответните ЖП служби и се оплаква:
- А бе, като минава влакът и ми се тресе гардеробът! Падат ми дрехите оттам, бели стават! Пратете човек да види на място и да оправи проблема!
Идва майстор, влиза в гардероба и чака да мине влака. През това време обаче се прибира мъжът на жената и гледа... мъжки обувки в коридора! По инерция отваря гардероба и гледа... мъж!
- К'ъв си ти, бе?! К'во правиш тука?!
- Ами... ако ти кажа, че чакам влака, надали ша ми повярваш!

Младо семейство имат проблеми и не успяват да си направят дете. След няколко години опити, решили, че трябва да направят нещо нестандартно. След дълги размисли, решили жената да преспи с друг мъж, при условието, че и двамата ще изберат, кой да бъде той. Качили се на един влак, резервирали купе в спалния вагон и се заседяли във вагон ресторанта. След няколко минути се появил един страшен пич, нагласен, с прическа, изискани дрехи и т. н. И двамата решили, че тоя ще бъде техния избраник.
Мъжът отишъл при непознатия и уж тайничко му посочил жена си:
- Пич, искаш ли да правиш с*кс с тази мацка за 100 кинта?
- Ами, защо пък не, ама няма къде.
- Има, има. Не се притеснявай, аз ще те уредя.
След 30 минути пичът се връща и казва, че мацката е била страхотна, а сексът вълшебен. Само, че мъжът се замислил "Ами, ако пък не стане от един път?" И решил да предложи на онзи:
- А, какво ще кажеш, след като си толкова доволен, срещу още 100 лв. да те уредя за още веднъж?
- Екстра, нямам против.
След 30 минути, нещата се повторили. Пичът пак бил супер щастлив от преживяното, а мъжът продължавал да се притеснява, дали от два пъти ще стане работата. Мислел си, как той пробвал толкова години, пък сега само от два пъти ... и решил пак да попита:
- А, какво ще кажеш и за трети път? Този път ще е даже само за 50 лв.
- О-о за 50 лв. със сигурност. Давай пак.
Нови 30 мин., нашият човек вече пред нервна криза "Ами, ако и от три пъти не стане?" И онзи само като се появил и веднага го подхванал:
- Пич, хайде и четвърти път, този път даже без пари ще те уредя.
- А, не, не става.
- Що бе човек, дай само още веднъж, какво толкова?
- Не мога човек, разбери ме, свършиха ми презервативите!

Докторе, не знам какво да правя. Мъжът ми ме хвана с любовник и от тогава заеква. – Елате утре и доведете съпруга си. Ще пробваме с метода клин- клин избива. На другия ден жената идва с мъжа си при доктора и той се обръща към него: – Сега ще ми казвате всичко, което правя с жена ви. – Д-д-добре. – Какво правя сега? – С-с-събличате жена ми. – А сега? – Л-л-лягате върху нея. – А сега? – Х-х-хващате т-т-трипер. – К-к-как-к-кво-о-о???!!!

Почнах да разбирам пед*расите! Цял ден пиеш и като се върнеш вечер, вместо жена с точилка, те посреща мъж с бутилка водка!

- Вчера бях на среща с мадама и угасна тока в заведението.
- Ти възползва ли се?
- Веднага. Изпих и уискито!

Забелязал съм, че ако не пушиш, не ядеш хляб и тлъсто месо, не пиеш бира с рибка, лицето става по-свежо и слабо... Но тъжноооо!

Дъщерята на домакина свири на пиано пред гостите. - Изглежда си дал цяло състояние, докато твоята дъщеря се научи да свири? - пита един от гостите. - Напротив. Благодарение на нейното свирене купих съседния апартамент на половин цена.
.....
- Тате, ще ми помогнеш ли с домашното по физика? - Разбира се. - Как умират звездите? - Е, как – от свръхдоза на 27 години....
.....
Ядосан съпруг към жена си: - Вече 14 години ме поправяш непрекъснато за всичко! - 15, скъпи, 15!
.....
Блондинка лежи в болница и минава лекар на визитация: - Приятно ми е, госпожо, аз съм Вашият лекуващ лекар, а това е Вашата сестра! - О, боже господи, докторе! Не знаех, че имам сестра!

Жена ражда на улицата. В този момент минава един пиян.
Жената:
– Моля те, помогни ми!
Пияният:
– Лелее, к'во да правя?
Жената:
– Дърпай детето за главата!
Пияният:
– Опааа, излезе!
Жената:
– Хвани го сега за крачетата, обърни го с главата надолу и го плесни по дупето!
Пияният го плеснал няколко пъти по дупето и казал:
– И повече да не влизаш там, ей...

Скучаещата жена и фейсбук е същото, като да пиеш ракия с бира. Става - "пастет!"

Македонците категорично заявиха, че не желаят никой да им ходи по луната!

Мъжете се гордеят, че им е дълъг, докато не започнат да им вкарват... катетър.

Хан Крум хванал Никифор и го заразпитвал:
- Ти имаш ли братя, сестри?
- Нямам! За какво са ти?
- Е, здраве да е! Мислех сервиз да си правя, ама...

ДЕТСКИ БРОЕНКИ

1. Онче, бонче,
гроздова в патронче,
риба щука,
иде махмурлука!

2. Митко-Миташки
с глътките юнашки,
неговите булки -
фиркани гъдулки!

3. Ала-баланица
огнена водица!
Ой, гиди Ванчо
пийнал капитанчо!

- Пил ли си?
- Не!
- Я кажи "Клара открадна коралите на Карл!"
- Крадла!

Този профил не използва бисквитки. Набляга на бирата!

- Като момче мечтаех да стана моряк.
- И эащо не стана?
- Много съм раэсеян. Кой энае, какви глупости щях да иэвърша на кораба!
- А сега какво работиш?
- Аптекар съм...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.