Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Положението в Украйна - част 3

Featured Replies

Колкото по бързо я построят, и то на цялата граница с РФ ,  толкова по бързо ще спре и руския терор  в Донбас

Миро, ти в кой век живееш, бе? Кви са тия вишки и ровове? :D Това е поредният опит на агонизиращите фашисти в Украйна да се изтъкнат пред света. На света обаче му омръзна от тях - всяко чудо за три дни. Порошенко, Яценюук, Турчинов са американски марионетки, които не изпълниха предназначението си, а ние знаем какво става с безполезните неща. Тук ще има грузински сценарий и две нови републики. Нека бъдем обективни. Санкциите скоро ще паднат, светът се променя, а САЩ за пореден път се провали. В последно време се дънят доста грандиозно. 

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 92,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Как мислите - ще има ли широка автономия за руснаците в източна Украйна?   Според мен това при Порошенко е невъзможно. Той сега от незнание какво да прави... нищо не прави и се занимава с глупости - оплаква се на света от руски доброволци в Украйна.   И като олигарх-милиардер не се вълнува от банкрута на Украйна....

по нервноста на мис "майната на ЕС "след срещата в Сочи може да се каже,че нейния план претърпя пълен провал,САЩ загуби милиарди,не е в състояние да вземе Крим,който беше истинската цел,европейските им парньори,които по принцип са послушни,но като чуят за война с Русия не само спират да слушат,но и да расъждават!Сащ нямат повече пари за тая авантюра!

по широката усмивка на Кери след срещата,някои виждат добра сделка!американците са прагматичен народ и със сигурност не само искат да излязат от тая каша,но и с възможно най-малко загуби!сделката е САЩ продаде Украйна!Украйна не е нужна на никого освен на Русия,защото те не искат буферна зона с нато, а обща граница!!!друга част от сделката е Сащ ще помогне на Русия,заедно да елиминират Сорос!

това,което може да се очаква е Новорусийската,голяма и много добре въоръжена армия да направи широка офанзива,да разчисти страната от въоръжени нацистки банди,да свали марионетното превратаджийско правителство и да подготви Украйна за нови избори!едвали истинските виновници ще получат възмездие за невинната кръв,хаоса и тоталното ограбване и разруха на Украйна!същите тия управници се редят на опашка да купуват имоти в Ню-Йорк,вероятно се подготвят за бягство!

Явно ни е навик, да гледаме само в „чуждото канче“!?

Ако отделяхме поне 10% от времето си (не за положението в Украйна,Русия, САЩ и др.) за положението в България, щяхме да сме доста по-добре. Не можем да си оправим „кочинката“, но имаме сили да „оправим“ останалия свят!?

Четете, ровете, търсете и публикувайте това, което се случва с нас, а после ще мислим за останалия свят!

Те са отбор юнаци - да са живи и здрави!   Омръзна ми да им обяснявам - доброволците са пръснати из бригадите на сепаратистите. Путин и да иска ...е невъзможно да ги изтели от източна Украйна...   Те обаче до безподобие си преповтарят опорната точка и все ме разсмиват!  Затова нека пишат и още смешни неща...  Потрошенко и той ми е смешен също като тях - не става този трошител  за президент на голяма държава като Украйна!

Ами ако си мислиш че твоите "обяснения" са нещо по различно от субективна руска дезинформация, мисля се лъжеш и то много :)

Както и да е... за двамата пленени спецназовци.. - докато руската деизнформационна фейк пропаганда бълва ли бълва "версии" като вашите :

http://www.pravda.com.ua/rus/news/2015/05/21/7068586/

то украинските служби опубликуваха списък на "колегите" им руски спецназовци, воюващи срещу украинците :

http://www.pravda.com.ua/rus/news/2015/05/21/7068586/

Появяват се и поредни свидетелства за загиналите в Украйна руски войници :

http://ruslanleviev.livejournal.com/36035.html

/които ги няма там по принцип/

това,което може да се очаква е Новорусийската,голяма и много добре въоръжена армия да направи широка офанзива,да разчисти страната от въоръжени нацистки банди,да свали марионетното превратаджийско правителство и да подготви Украйна за нови избори!

мдаааа.. 2.8 % от територия, окупирана от руски спецназ и измислени терористични групировки ДНР/ЛНР , казваш ще въдворят ред във "фашистка" Украйна и ще сваля правителства ?

:)

дообреее :)

Дали ще се учудуш че виждам в твоите призиви нищо повече от сепаратистки фашистки призиви за терор и бандитска саморазправа ??

А избори в Украйна имаше - есента 2014г имаше избори, на които вашите правосеки фашисти взеха 1.8 % ли беше... :)

Или викаш , какви са тези избори без мащабната военна офанзива на "зелени човечета" които да следят за "правилната линия на партията" и "правилното" провеждане на "свободни" избори, както направиха в Крим със реерендума, и както събраха с автоматите кримския парламент да "прогласува демократично " декларация за присъединяване към РФ :)

/които неща не ги казвам аз, а са широко обяснени във вашия пропаганден филм за Крим, дори с демонстрации и възстановки как е ставало това/

доообрееее :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Явно ни е навик, да гледаме само в „чуждото канче“!?

Ако отделяхме поне 10% от времето си (не за положението в Украйна,Русия, САЩ и др.) за положението в България, щяхме да сме доста по-добре. Не можем да си оправим „кочинката“, но имаме сили да „оправим“ останалия свят!?

Четете, ровете, търсете и публикувайте това, което се случва с нас, а после ще мислим за останалия свят!

Темата е за чуждото канче. У нас какво. "Под мустаците увиснали, живота псуваме сърдито". "И толкоз". Понеже не умеем да мислим логически, думите лустрация и солидарност не са ни в речника.

Редактирано от Реджеп Иведик (преглед на промените)

И още нещо -  човек се учи от собствените си грешки, умния човек - от грешките на другите.

Та ...тази тема и така я разбирай.

За съжаление, много хора тук са толкова увлечени в пропаганда и лъжи , че спокойно представят черното за бяло, а какво да говоря дали виждат "грешките на другите" ...за огромно съжаление.

Интервю на руски журналист при пленените спецназовци

http://www.novayagazeta.ru/politics/68506.html

момчетата се разплакват когато разбират че са предварително уволнени от руската армия, и не вярват в това...

И че всички са ги посетили - червен кръст, ОССЕ, всякакви журналисти , единствено от руското консулство/посолство или нито един военен руски рпедставител не се интересува от тях.

Ето така руснаците захвърлят своите...

Независимо какъв е статута им там - на военопленници или като терористи от ЛНР ДНР, няма логика нито една руска институция да не се интересува от воите граждани.

Като че ли това е най грозното в цялата ситуация

По-грозна е ситуацията със загинали деца, жени и старци при разрушени сгради в източна Украйна.Отвратително е станалото в профсъюзния дом в Одеса! Така украинците настройват руснаците до последно да воюват за правата си. Три месеца украинците не бяха прибрали телата за своите загинали(около 400 души) при летището до Донецк - за да ги обявят за безследно изчезнали и да не плащат нищо на близките им - това е още по-грозно. Може този конфликт да го замразят с години - би било още по-зле за положението в Украйна.

По-грозна е ситуацията със загинали деца, жени и старци при разрушени сгради в източна Украйна.Отвратително е станалото в профсъюзния дом в Одеса! Така украинците настройват руснаците до последно да воюват за правата си. Три месеца украинците не бяха прибрали телата за своите загинали(около 400 души) при летището до Донецк - за да ги обявят за безследно изчезнали и да не плащат нищо на близките им - това е още по-грозно. Може този конфликт да го замразят с години - би било още по-зле за положението в Украйна.

И преди съм ти казвал, но ти си пееш като латерна  :) - да прав си .

Абсолютно грозна работа е че загиват мирни жители, деца и т.н.. Но причината за това са руснаците терористи, които поне аз така и не разбрах за какви "права" се борят, и кога са им били нарушени !

Нито е имало терор , нито геноцид, нито нищо такова, което да оправдае военното решение което те сами взеха.т.е. Путин взе това решение.

Да, имаше предложение за приемане на официален език само украинския, и това бе раздугхано от пропагандата като ужасно престъпление на "бандитската фашистка хунта" , а то си е съвсем нормално и логично според мен.

Айде няма да правя паралели  с у нас, но сами ш се сетите...

АТО е следствие, а не причина за терора. Това  няма как да излъжете.

За труповете пак си пееш една лъжа , колкото да замажеш факта че не украинската страна, а руската не се интересува от руските граждани воюващи в Украйна.

Коментирай защо са се разплакали спецназовците, давайки интервю на РУСКИ , не на украински медии, след като разбират че никой от официалните руски власти не ги търси , и са се отказали от тях със задна дата уволнение !

Докато украинските войници са погребвани с високи почести, и огромно гражданско уважение - давал съм по назад клипове, стотици са, където хората на колене изпращат своите герои !

И този факт , колкото и да се скъсате да лъжете, няма как да не го признаете.

При всички войни има терор и жертви. АТО се превърна във форма на държавен тероризъм срещу рускоезично население. Защо ми е да изопачавам реалности? Изказвам съболезнования и съжалявам славяните, които се докараха до тази ситуация. Надлъгването с пропагандни подходи отдалечава изпълнението на споразуменията от Минск. За съжаление.

Да Нел, предовериха се, ама към ЕС и САЩ. Не знам, защо казваш на бялото черно. Колкото до 'пленените' спецназовци, нима си мислиш че Порошенко, няма да нададе вой, ако пленят 60 човека? Ще нададе същия вой, който надава и платеният. А такова нещо няма, значи Порошенко отново лъже, също както и платения форумен писач. Нали развяват военни книжки, на пленените. Ти си поне достатъчно интелигента, да приемем, че Русия вкарва войници без опознавателни знаци, те ще си носят ли военните книжки? Това само, тъп украински политик, и платен форумен НПО писач, ще го повтаря.  :D  Как и от къде се появиха, тези прясно напечатани документи? Кой лъже Нел? И преди няколко месеца, Порошенко развяваше същите документи. Това го разбираш, сигурен съм.  ;) Нел, не знам наивна ли си, или просто ей така си пишеш, да помагаш на служителя от НПО-то. Колко е населението на източна Украйна? Какво са 60 000 мобилизирани хора, за няколко милиона население? 

Страничен наблюдател съм, Духче. И виждам черното във всички нюанси, както и бялото(ще рече, че нямам пряка лична заинтересованост и емоционална обремененост), така че те уверявам - не съм наивница(бих била ако не съзирах намесата на Русия).

За пътя на Украйна... - това е избор на една държава(най-голямата по площ в Европа), на народа и, аз нямам думата да им определям дали ще са с ЕС, или в Евразийския съюз(ще рече, че ако сменят посоката за мен е все тая). Надявам се ме разбираш правилно.

Демократ-идеалист съм, т.е.отсъждам(за себе си, разбира се) по спазването на законите. Е, в случая законът е на страната на Украйна. Свалянето на Янукович е вътрешнодържавна работа и да, имаше невинни жертви, за съжаление такъв е ефектът и на революциите, и на войните(това нито ти, нито аз можем да променим). Правителството и президенът на Украйна са напълно законно избрани, с избори. Дали ми харесват(по физиономия хич не ми дападат, да ти призная :D ) това няма никакво значение, тях ги избират украинците, те и ще ги свалят от власт.

Също чисто украинска държавна работа е от кого ще иска, получава и т.н. кредити, как ще разполага с тях и т.н. Това мен няма как да ме касае, Украйна си има население и то е, което може да съди, да сваля и да избира властимащите си(това важи за всяка държава, включително и нашата, според личните ми възгледи).

Така, че каквото и да си измисля Порошенко, за мен няма значение. Имат значение фактите - а тях всички ги знаем.

Съжалявам, Духче, но няма как да се отрека от мнението, че в Донбас присъстват руски военни и то реално действащи(а не уволнени), командировани там, с ясни заповеди и т.н.

Наясно съм, че има. Наясно съм, че организацията и провеждането на акцията в югоизточна Украйна е дело на Русия.

Можеш да кажеш, че съм инат, но не и наивник. :D (за ината ще си напълно прав)

Редактирано от Нел (преглед на промените)

Страничен наблюдател съм, Духче. И виждам черното във всички нюанси, както и бялото(ще рече, че нямам пряка лична заинтересованост и емоционална обремененост), така че те уверявам - не съм наивница(бих била ако не съзирах намесата на Русия).

За пътя на Украйна... - това е избор на една държава(най-голямата по площ в Европа), на народа и, аз нямам думата да им определям дали ще са с ЕС, или в Евразийския съюз(ще рече, че ако сменят посоката за мен е все тая). Надявам се ме разбираш правилно.

Демократ-идеалист съм, т.е.отсъждам(за себе си, разбира се) по спазването на законите. Е, в случая законът е на страната на Украйна. Свалянето на Янукович е вътрешнодържавна работа и да, имаше невинни жертви, за съжаление такъв е ефектът и на революциите, и на войните(това нито ти, нито аз можем да променим). Правителството и президенът на Украйна са напълно законно избрани, с избори. Дали ми харесват(по физиономия хич не ми дападат, да ти призная :D ) това няма никакво значение, тях ги избират украинците, те и ще ги свалят от власт.

Също чисто украинска държавна работа е от кого ще иска, получава и т.н. кредити, как ще разполага с тях и т.н. Това мен няма как да ме касае, Украйна си има население и то е, което може да съди, да сваля и да избира властимащите си(това важи за всяка държава, включително и нашата, според личните ми възгледи).

Така, че каквото и да си измисля Порошенко, за мен няма значение. Имат значение фактите - а тях всички ги знаем.

Съжалявам, Духче, но няма как да се отрека от мнението, че в Донбас присъстват руски военни и то реално действащи(а не уволнени), командировани там, с ясни заповеди и т.н.

Наясно съм, че има. Наясно съм, че организацията и провеждането на акцията в югоизточна Украйна е дело на Русия.

Можеш да кажеш, че съм инат, но не и наивник. :D (за ината ще си напълно прав)

С една малка разлика Нел. Свалянето на Янукович, убийствата на Мейдана, се извършиха с чужда помощ. Идваща от запад. Това би трябвало да го виждаш. Много общо говориш, за неща дето не са еднозначни и толкова лесно обясними. Виж оня лъжец, си знае своето, разбираемо все пак стипендия взима. Ама ти си достатъчно интелигента, за да схванеш че преврата в Украйна, не беше вътрешна работа. И ако си спомняш Нел, имаха подписани документи, Яникович с представителите на опозицията, като гаранти бяха политици от ЕС. Помниш ли го това? И на следващия ден, Десен сектор завзе властта с оръжие.

Викаш, в реда на нещата, са самоубитите опозиционни депутати и журналисти?

С една малка разлика Нел. Свалянето на Янукович, убийствата на Мейдана, се извършиха с чужда помощ. Идваща от запад. Това би трябвало да го виждаш. Много общо говориш, за неща дето не са еднозначни и толкова лесно обясними. Виж оня лъжец, си знае своето, разбираемо все пак стипендия взима. Ама ти си достатъчно интелигента, за да схванеш че преврата в Украйна, не беше вътрешна работа. И ако си спомняш Нел, имаха подписани документи, Яникович с представителите на опозицията, като гаранти бяха политици от ЕС. Помниш ли го това? И на следващия ден, Десен сектор завзе властта с оръжие.

Типично изказване в стил, моята истина е истина, а вашата следва да я докажете. 

снощи по телевизията съобщиха ,че украинското правителство се е обърнало към нато да вкара войски за противодействие на проруските терористи (не се хващайте за израза той беше употребен по телевизията не от мен). от цялата работа ми засмърдя на война, дано се лъжа

снощи по телевизията съобщиха ,че украинското правителство се е обърнало към нато да вкара войски за противодействие на проруските терористи (не се хващайте за израза той беше употребен по телевизията не от мен). от цялата работа ми засмърдя на война, дано се лъжа

Не се лъжеш, украинското правителство отдавна цели война, но едва ли ще ги огрее.

НАТО няма да вкара войска в Украйна.

Типично изказване в стил, моята истина е истина, а вашата следва да я докажете. 

Така е.. надъхали са се с пропаганда и дезинформация от "русвесна" и подобни жълти дезинформационни руски сайтове, и аргументите им след това са... "всички знаем че.. САЩ еди какво си " :) :)

Знаем знаем , колко да знаем.. само вие и руската дезинформация си знаете :)

Това много отдавна се чува, Порошенко много отдавна иска международни миротворчески сили, но Путин не дава :)

Не знам по коя телевизия си го видял това вчера, да не е по руската :) :) :)

И второ - война с руския сепаратизъм и тероризъм се води от началото на АТО - април 2014 г.

При всички войни има терор и жертви. АТО се превърна във форма на държавен тероризъм срещу рускоезично население. Защо ми е да изопачавам реалности? Изказвам съболезнования и съжалявам славяните, които се докараха до тази ситуация. Надлъгването с пропагандни подходи отдалечава изпълнението на споразуменията от Минск. За съжаление.

Какъв тероризъм над рускоязичното население ?

Войната в окупираните 2.8 % от територията на Украйна казваш е  показателно за геноцид и терор ли ???

От 1-та тема тук ви питам - как така на останалата част на донецка и лугански области /дори не говоря за цяла Украйна където също е показателно това/  , но дори там , дето са най много руснаците ,  никой не тероризира и избива рускоезичното население ?

А терор има точно там , където са т.нар. опълченци терористи и подпомагащите ги руски спецчасти и кадрови войски ?

Отговор не получих

Пак не си хванал основното, Духче, нарочно ли го правиш?

Кой кого финансирал няма значение за мен, това е грижа на онези 40 милиона украинци, те живеят там, те виждат нещата най-ясно, те са тези, които ще реагират, ще създадат гражданско общество и ще търсят сметка на когото трябва. Мен и теб това не би трябвало дори да ни интересува, не и дотолкова, че да оправдаваме една война. Разбираш ли ме? - Разликата между теб и мен е, че не търся оправдание(ничие) за ставащото в Украйна.

Другата разлика е, че групичката тук явно с лекота заставате на страната на силата(Русия) и се мъчите по всякакъв начин да оправдаете участието и...

Какво мислиш, че щеше да е в Украйна сега, ако Путин не беше анексирал Крим, не беше подготвил и не провеждаше акцията в Източна Украйна...

Хипотетично, разбира се, войната там вече факт повече от година. Какво?

Миро продължава с пропагандата и на мен все ми е странно и учудено.  Сега за бандеровските украинци какво следва - още ли ще искат да воюват?   Или ще са принудени да отстъпят широка автономия за Новорусия?  За какво я водиха изобщо тази АТО?   Можеха и без такава операция да са съгласни.  Глупостите и гадостите им свършване нямат.   Тук е крайно време Миро, Реджеп и Нел да спрат с украинската псевдопропаганда.  И без това мненията им съвсем нищо реално не могат да променят!

Миро продължава с пропагандата и на мен все ми е странно и учудено.  Сега за бандеровските украинци какво следва - още ли ще искат да воюват?   Или ще са принудени да отстъпят широка автономия за Новорусия?  За какво я водиха изобщо тази АТО?   Можеха и без такава операция да са съгласни.  Глупостите и гадостите им свършване нямат.   Тук е крайно време Миро, Реджеп и Нел да спрат с украинската псевдопропаганда.  И без това мненията им съвсем нищо реално не могат да променят!

Да, знаеш ли - тук отново си прав :)

Моите мнения, не знам за другите, но моите мнения нищо не могат да променят, защото истината и фактите не могат да се променят.

За разлика от вашите пропагандни лъжи, това което съм казал до момента, мога пак  да го повторя, с чиста съвест.

За вас не съм сигурен.

Колко пъти трябва да ти повторя нещо което умишлено отказваш да чуеш ?

А  факта че повтаряш една и съща лъжа , за мен е ярък сигнал че много добре осъзнаваш какво казвам :)

- АТО е следствие на всеки който иска да си защити държавата, след приложения военен метод на сваляне на украинската символика и държавност, свалени без грам причина !,

АТО повтарям не е причина за терора на Донбас, а следствие от въведените маскирани зелени човечета и широка руска дезинформационна война на службите, по същия образец както в Крим.

Какви бандеровци искат да воюват на тази 2.8 % окупирана от руски спецназ територия ??? естествено че никой не иска,  искат го само терористите.

Каква "широка автономия" на новорося ???

До сега какви са им били ограниченията че да искат "обособена някаква автономия" ???

КАкво е това понятие "новоросия" ? Да си обсебен от такова виртуално понятие , за мен е същото да си обсебен от една "новоосмания" и от една КНДР /кърджалисйка народна демократична република/

Каква причина за държавност има това понятие ?

Обясни ми наистина - каква "автономия" трябва да имат , след като никой за нищо не им е пречил или репресирал ???

АТО бе престъпно груба грешка на Турчинов и компания.   Още тогава бяха нужни преговори.   Бъдещето ще покаже кой е крив или прав -  обаче на виновните за гражданската война много скоро ще им се търси отговорност за военни престъпления срещу народа на Украйна.  Никой няма да им прости...

АТО бе престъпно груба грешка на Турчинов и компания.   Още тогава бяха нужни преговори.   Бъдещето ще покаже кой е крив или прав -  обаче на виновните за гражданската война много скоро ще им се търси отговорност за военни престъпления срещу народа на Украйна.  Никой няма да им прости...

Отново няма отговор на елементарни въпроси :)

Пеем си заученото , добре.

Иначе виждам пак си прав в едно - за военните престъпления  и аз се надявам някой да отговаря - това е Путин.

Я кажи - дали по същия начин ще защитаваш една "новоосмания" в България ?

И дали по същия начин ще обявиш реакцията на българската армия по защита на същата тази българска граница , за пресичане на сепаратизма и въоръжения тероризъм ?

Историческо погледнато - Тук имахме взривен влак на майки с деца...  в Украйна имат над 50 теракта вече...

И грозното е че от предните постове, стигнахте до абсурда да защитавате тероризма с обвинения че ... сравнявам... - те майките с деца сами са си взривили вагоните...  те украинците сами се взривяват...

И една малка скоба как се твори руската дезинформация :

http://www.svoboda.org/content/article/27030514.html

Иначе виждам пак си прав в едно - за военните престъпления  и аз се надявам някой да отговаря - това е Путин.

Не Путин разбунтува руснаците в Украйна!  Гледай ти да не отговаряш скоро за писани абсурдни мнения.    То не зная - дали въобще има кой да ги приема за обосновани и достоверни.   Скоро всички ще обявят АТО за много груба грешка.   И само идиоти още ще насърчават възможна победа на тази АТО.    За наказателна отговорност са всички - които са причина за взаимното избиване между украинци и руснаци!!!

Пак не си хванал основното, Духче, нарочно ли го правиш?

Кой кого финансирал няма значение за мен, това е грижа на онези 40 милиона украинци, те живеят там, те виждат нещата най-ясно, те са тези, които ще реагират, ще създадат гражданско общество и ще търсят сметка на когото трябва. Мен и теб това не би трябвало дори да ни интересува, не и дотолкова, че да оправдаваме една война. Разбираш ли ме? - Разликата между теб и мен е, че не търся оправдание(ничие) за ставащото в Украйна.

Другата разлика е, че групичката тук явно с лекота заставате на страната на силата(Русия) и се мъчите по всякакъв начин да оправдаете участието и...

Какво мислиш, че щеше да е в Украйна сега, ако Путин не беше анексирал Крим, не беше подготвил и не провеждаше акцията в Източна Украйна...

Хипотетично, разбира се, войната там вече факт повече от година. Какво?

Нел, схванал съм всичко. За теб, не съм сигурен. А за платения, гарантирам.  :D  Как да няма значение, кой е финансирал преврата? Ти изобщо чуваш ли се? Или си голяма идеалистка /което не е лошо, но е наивно/. Ако нямаше преврат и САЩ не се бяха намесили /те го направиха преврата/, сега нямаше да има война. Просто е. Ако спреш да следваш лъжите на онзи лъжец, ще разбереш доста неща. 

Я кажи - дали по същия начин ще защитаваш една "новоосмания" в България ?

И дали по същия начин ще обявиш реакцията на българската армия по защита на същата тази българска граница , за пресичане на сепаратизма и въоръжения тероризъм ?

Историческо погледнато - Тук имахме взривен влак на майки с деца...  в Украйна имат над 50 теракта вече...

И грозното е че от предните постове, стигнахте до абсурда да защитавате тероризма с обвинения че ... сравнявам... - те майките с деца сами са си взривили вагоните...  те украинците сами се взривяват...

Да пееш едно и също, Все едни и същи лъжи.  :ph34r:  Вземи да смениш опорните си точки, колко пъти ти го казвам? Изоставаш и ще ти спрат стипендията.  :ph34r:

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Ние им опонираме и косвено ги насърчаваме още да пишат - а май им е нужна една здрава пръчка с бой да ги научи кое е ценно и задължително трябва да се уважава!   Като едно време - с възпитанието в килийните училища...Това заслужават феновете на прословутата АТО.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.