Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Положението в Украйна - част 4

Featured Replies

как работи укронази пропагандата?тук- http://thesaker.is/the-dark-side-we-should-never-be-like-them/

има един видеоклип,който цели да демонизира милицията излъчен също и в германските медий!това е извратено падение на човешките същества стигнали до пълно коравосърдечие!за тези,които може да представлява интерес,преди да четете анализа изгледайте клипа!!!когато човек не знае истината остава потресен от действията на участващите!вижте и отдолу коментарите на хората!

изглежда, че медиите се адаптират към факта, че Киевските зверства немогат вече да бъдат скрити напълно. така те се пренасочат към стратегията да обяви, че двете страни са зли, но "сепаратисти" са по-лоши.

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 91,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Да, разбира се, и всеки го е правил. Но това не го прави автоматично глупак?

Или всички сме глупаци :)?

Не!   Глупаци са Турчинов, Яценюк и Порошенко - и ако не са се скрили в дън земя, скоро ще ги разстрелят като предишните бандеровци...Те просто са антиславянски идиоти...

как работи укронази пропагандата?тук- http://thesaker.is/the-dark-side-we-should-never-be-like-them/

има един видеоклип,който цели да демонизира милицията излъчен също и в германските медий!това е извратено падение на човешките същества стигнали до пълно коравосърдечие!за тези,които може да представлява интерес,преди да четете анализа изгледайте клипа!!!когато човек не знае истината остава потресен от действията на участващите!вижте и отдолу коментарите на хората!

изглежда, че медиите се адаптират към факта, че Киевските зверства немогат вече да бъдат скрити напълно. така те се пренасочат към стратегията да обяви, че двете страни са зли, но "сепаратисти" са по-лоши.

Е това не го ли виждаш вече, в постовете на колегата? Пише че и двете страни, нарушават споразумението, ама ДНР и ЛНР, повече пъти.  :D

Е това не го ли виждаш вече, в постовете на колегата? Пише че и двете страни, нарушават споразумението, ама ДНР и ЛНР, повече пъти.  :D

изгледай го да видиш ......то не може да се коментира!Миро е ангелче в укронази пропагандата!!! :)

Украйна скоро ще е в реален фалит - за това се очаква Русия и Путин пак да са виновни...

Намерете информация в Интернет за "Златния Милиард"! А имаше и статия "Златния милиард и мястото на България".

Видя му се края на брутално обидното поведение по форумите:

http://m.capital.bg/biznes/media_i_reklama/2015/06/26/2560926_vnimavai_s_foruma/

Хехехе, сериозно ли, чудесно направо... значи нека хванатия в лъжа и наречен лъжец, да почне да ни съди, с кеф ще се отзова на подобен иск от съда ;)

Или наречения глупак, поради изписаните глупости от него, да съди за обида... е пак с кеф ще се отзова :)

А тролинга, за  него ще цитираш ли какво е решението на ЕСПЧ  :whist:

П.С А доколкото клевета и обида са определени в законодателствата е друг въпрос, и според различните закони те има различни нюанси донякъде ... да не говорим кой и как си мисли че е обиден, понеже са му смачкали фасона и са го хващали в крачка многократно , но той нагло си е продължавал .... та така нататък, и така нататък.... само с цитиране не става, и акъл требе блажко .... 

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

Не, колега, форумите сами ще започнат да свалят нЕкой глупости :)

Но ти ще видиш, спокойно. Не е нужно да споделяш моето мнение ;)

Цензурата за лични нападки и непристойно поведение не е "демократична" или "недемократична", а абсолютно задължителен елемент от нормалното онлайн общуване и аз приветствам това решение.

Трябва да се дръпнат малко юздите.

Цензурата за лични нападки и непристойно поведение не е "демократична" или "недемократична", а абсолютно задължителен елемент от нормалното онлайн общуване и аз приветствам това решение.

Трябва да се дръпнат малко юздите.

Ти къде видя лични нападки? Има нападки от профил към профил. като повечето въобще не се познават лично. В тази връзка, може ли един профил да се обижда и да претендира за човешки права, това е просто някакво виртуална представяне.

Така ли? Ще видим, моето тълкувание е различно, ще изчакаме да видим форумното ръководство какво мисли.

Обидите към друг член на форума за мен са еквивалентни на обиди към непознат на улицата - няма проблем да носиш отговорност за което.

Така ли? Ще видим, моето тълкувание е различно, ще изчакаме да видим форумното ръководство какво мисли.

Обидите към друг член на форума за мен са еквивалентни на обиди към непознат на улицата - няма проблем да носиш отговорност за което.

Това, може би, би било така, ако профилите представляваха реално човека зад тях. Обаче много от стоящите зад тях в реалният живот, са нещо различно от това с което се представят под формата на профил и обидата на профил по повод на някои изяви, може да не кореспондират с човека стоящ зад него. Аз не съм чувал профил самостоятелно да може да се обиди и самите профили няма начин да се ползват от човешките права. Неясна материя е, да разделиш дали обидата е към профила, или към човека който го използува, още повече че нищо не гарантира, че в момента зад даден профил седи и пише неговият създател, а не някой роднина, някой закупил компютъра от който е създаден профила, някой откраднал/хакнал профила и още камара вероятности.

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

И аз да си кажа мнението, ако сте съгласни.
След като сами знаем че сме си "такива" Администрацията на форума трябваше да прекрати отдавна съществуването на тази тема и да е затворена. Визирам само нашият форум, защото на други не съм бил. Няколко пъти темата беше закривана и отново откривана, за да се успокоели страстите.Едно е да си кажем че сме глупаци или там каквото и да било. Това сме ние, ползвателите. Но съвсем друго е на много известен човек по света, държавен ръководител да кажеш или наречеш  "касапин" "Путлер" ( защото той си има име) и да се биеш в гърдите с това, че на никът си си написал ""Агресивен и пълен с комплекси""  защото мястото му е единствено в лудницата, а не по форумите, които се четат по целият свят.
И когато четеш коментара от линка, го чети и се постарай да го разбереш, а не да "цъфтиш" и се радваш, че кой знай какво си казал. Каква беше истинската причина  Реджеп да присъства в коментарите? Единствената, да изостря обстановката, за да се стигне до такива обиди. И точно тук е мястото да се каже, което е видно. Кой освен него употребяваше тези думи от рода на "касапин" Нито едната, нито другата страна -единствено той, но модераторите не си мръднаха пръста да му направят забележка пред целият колектив във темата. Защо ли? Нима не е възможно за Вас, да има хора с друго мислене, различно от вашето?Какво е доказал "миро" Абсолютно нищо.Няколко пъти го питах: освен за политика във форума имаш ли някаква друга тема? Защо именно сега се появи, след като си се регистрирал през 2010 година?Отговор не получих. Той не ми е нужен, защото сам трябваше да се усети и да си седне на задника.Или какво? Пишете се на герои?Пред кого?Какво доказахте с глупостите си? Оправихте ли Украйна? Не беше ли по- добре малко по етично да постъпим от двете страни и да се заслушваме какво пишем и говорим?Все неща, които Ви избягват от погледа. Да сте срещнали някой да ви е казал да не симпатизирате на американците? Няма такъв.За моето поведение: Обидил съм "мохини" Вярно е."оставиме"взе мерки и ме санкционира, за което даже беше написал, че му е неудобно, но правилата на форума са такива. Подписал съм се - ще ги спазвам. Ако ли не - ще си ходя. Наказа и теб за подобно поведение, наказа и миро.  "Оставиме" , единствено е вземал адекватно решение в тази тема и не мога да му се сърдя. Кой освен него взе такова решение? Никой, от екипа модератори. За мен те са най- вече отговорни че се получават такива неприятни инциденти.Да съм модератор, да виждам че човекът  явно с написаното си цели да дразни опонентите си и да не взема отношение като модератор.Какво модерира  тук "Алгор" Нищо. Често даже му правеше приятно впечатление, че защитава вашата страна. За Ани? Намери ли се някой да и напише няколко думи, за да се успокои? Не!Като не е добре със здравето - къде е написано, че някакъв си мод може да я напада и обижда? Не се радвай много на това, а дайте да се замислим и да не се излагаме повече в очите на света.Трябва повече да мислим за нашата си държава, а не за Америка, Русия и най-вече за Украйна.Украинците не мислят какво правят, ние ще ги оправяме. Има още много за казване, но нека спра до тук.Дано от утре всичко е по добре. А на семействата ви - приятно изкарване на почивните дни! 

Ето едно доказателство, написано от самият теб, за вината на модераторският колектив и правотата на моите думи:

"Не, колега, форумите сами ще започнат да свалят нЕкой глупости"

Не трябваше да се допуска от самото начало, а не сега да им намираме работа за модериране.
В дугите подфоруми наблюдават ли се такива деяния, както в тази тема? Аз не срещам нито вулгарности, нито обиди псувни и така нататък.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

NATO defense ministers, meeting in Brussels this week, rushed headlong into a new and potentially more dangerous cold war with Russia by taking the unprecedented decision to station men and matériel directly on Russia’s western border. NATO’s decision, which has no precedent in the history of the last cold war, will only serve to heighten tensions with Russia and may well be the catalyst for ever more violence in the breakaway regions of eastern Ukraine.

Ситуацията, обяснена към днешна дата в точно две изречения. Всъщност и болднатото стига:

http://www.thenation.com/article/210889/nato-ups-ante-ukraine-crisis.

Аз понеже принципно не съм филмар, съм на мнение, че това ще отмине, но... ако реша да се вкарам във филма, бидейки фен на ленти с апокалиптична тематика, и то не филми, в които се появява Брус Уилис, бих си припомнил най-добрият филм от този жанр - не само за мен, но и според други хора - британския Threads (1984) - ако не сте го гледали, гледайте го задължително. Та и там хората си живеят, бърборят, става там някакви спорове на заден план, ама всеки все пак си има жени, деца, проблеми в работата, и изведнъж... Разбира се, днес не сме 80-те, и света няма как да свърши, ама... все пак някой може "да отнесе плувката" - те така за отпускане на напрежението един вид, след което световните лъжци да си стиснат ръцете, да кажат: "Вижте кво стана с тея. Хайде, заради тях, нали..." Ще си поплачат. Може да има и демонстрации - повечето, разбура се виртуални, ще има песни, албум ще издадат, търговийка цяла може да заформят. После ще забравят, нали... Ще подпишат някакъв договор за унищожаване на оръжията (за кой ли път..), И всички ще заживеят щастливо "вместе". Ма кой "ще отнесе плувката"... гос'ин Росене?!!!

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

Според мен темата не трябва да се закрива, а обидите да бъдат трити. За такива събития като това в Украйна трябва да се говори, но без нападки и обиди. И ако някой квалифицира даден човек като "касапин", "хитлерист", "фашист" и тн. трябва да има обосновка. Иначе е грозно тролене... което дразни много хора.

Добре де, а защитата на откровено нацистките ценности в Украйна ( нека не се правим да  умрели лисици) там точно такива ценности са издигнати в култ - Бандера, свастиката, омразата към православните и евреите и погромите над съответните храмове, тези неща не правят ли някого точно нацист? Защото само нацистите симпатизират  на такива неща.

А г- н Магарето ще го помоля да спре с наказанията, щото неговото не е точно спазване на правилата, а заяждане. Не ме познава, и като заваляха оплаквания от фенчетата на Бандерата, ми лепнаха  всичките 5 предупреждения! :angry22:

Ние не сме гадатели - кажи си кои и защо си съжалил...    Но внимавай - ние поставяме клопки за глупаци като Вас...

изгледай го да видиш ......то не може да се коментира!Миро е ангелче в укронази пропагандата!!! :)

Пак нападки , обиди .

Анче, заслужил форумен борец си вече против фашизма и бандеровците. Изпитан в битките както със соросоидите, така и с корумпираната форумна модерация. Дръж се геройски, нали писа, че руски самолети вече кръжат над България? Путин е близо и е с теб!

И аз да си кажа мнението, ако сте съгласни.
След като сами знаем че сме си "такива" Администрацията на форума трябваше да прекрати отдавна съществуването на тази тема и да е затворена. Визирам само нашият форум, защото на други не съм бил. Няколко пъти темата беше закривана и отново откривана, за да се успокоели страстите.Едно е да си кажем че сме глупаци или там каквото и да било. Това сме ние, ползвателите. Но съвсем друго е на много известен човек по света, държавен ръководител да кажеш или наречеш  "касапин" "Путлер" ( защото той си има име) и да се биеш в гърдите с това, че на никът си си написал ""Агресивен и пълен с комплекси""  защото мястото му е единствено в лудницата, а не по форумите, които се четат по целият свят.
И когато четеш коментара от линка, го чети и се постарай да го разбереш, а не да "цъфтиш" и се радваш, че кой знай какво си казал. Каква беше истинската причина  Реджеп да присъства в коментарите? Единствената, да изостря обстановката, за да се стигне до такива обиди. И точно тук е мястото да се каже, което е видно. Кой освен него употребяваше тези думи от рода на "касапин" Нито едната, нито другата страна -единствено той, но модераторите не си мръднаха пръста да му направят забележка пред целият колектив във темата. Защо ли? Нима не е възможно за Вас, да има хора с друго мислене, различно от вашето?Какво е доказал "миро" Абсолютно нищо.Няколко пъти го питах: освен за политика във форума имаш ли някаква друга тема? Защо именно сега се появи, след като си се регистрирал през 2010 година?Отговор не получих. Той не ми е нужен, защото сам трябваше да се усети и да си седне на задника.Или какво? Пишете се на герои?Пред кого?Какво доказахте с глупостите си? Оправихте ли Украйна? Не беше ли по- добре малко по етично да постъпим от двете страни и да се заслушваме какво пишем и говорим?Все неща, които Ви избягват от погледа. Да сте срещнали някой да ви е казал да не симпатизирате на американците? Няма такъв.За моето поведение: Обидил съм "мохини" Вярно е."оставиме"взе мерки и ме санкционира, за което даже беше написал, че му е неудобно, но правилата на форума са такива. Подписал съм се - ще ги спазвам. Ако ли не - ще си ходя. Наказа и теб за подобно поведение, наказа и миро.  "Оставиме" , единствено е вземал адекватно решение в тази тема и не мога да му се сърдя. Кой освен него взе такова решение? Никой, от екипа модератори. За мен те са най- вече отговорни че се получават такива неприятни инциденти.Да съм модератор, да виждам че човекът  явно с написаното си цели да дразни опонентите си и да не взема отношение като модератор.Какво модерира  тук "Алгор" Нищо. Често даже му правеше приятно впечатление, че защитава вашата страна. За Ани? Намери ли се някой да и напише няколко думи, за да се успокои? Не!Като не е добре със здравето - къде е написано, че някакъв си мод може да я напада и обижда? Не се радвай много на това, а дайте да се замислим и да не се излагаме повече в очите на света.Трябва повече да мислим за нашата си държава, а не за Америка, Русия и най-вече за Украйна.Украинците не мислят какво правят, ние ще ги оправяме. Има още много за казване, но нека спра до тук.Дано от утре всичко е по добре. А на семействата ви - приятно изкарване на почивните дни! 

Ето едно доказателство, написано от самият теб, за вината на модераторският колектив и правотата на моите думи:

"Не, колега, форумите сами ще започнат да свалят нЕкой глупости"

Не трябваше да се допуска от самото начало, а не сега да им намираме работа за модериране.
В дугите подфоруми наблюдават ли се такива деяния, както в тази тема? Аз не срещам нито вулгарности, нито обиди псувни и така нататък.

Аз никого не съм обиждал.И не се заяждам в личностен план, и въобще не ме интересуват много от пишещите откровенни манипулации и глупости, опровергавани неведнъж.

Аз опровергавам тях /простотиите и пропагандата/ , и не коментирам личностно никого.

За наказанието - Изказах "съмнение относно лабилност" спрямо даден пост.

Хайде вие си сравнете тоновете помия срещу мен /и не само / , и сами преценете :)

Ако можете.

Относно квалификациите - Аз нямам нищо против когато някой нарича американския президент Обонго , или Украйна с подогравателното Окрайна... Нямам нищо против карикатурите на световни лидери, защо обаче някой се засяга и то лично едва ли не, когато Путин го нарекат Путлер и касапин ?

При това напълно обоснбовано . Едва ли има световен лидер който така ярко да копира нацистката идеология и хитлеристки изказвания .

Не разбирам и защо все търсите сламката а  не виждате гредата ? Увлечени във фейк пропагандата за укронацита бандеровци и т.н.. сте слепи за десетките нацистки организации не в Украйна, а в РФ. Слепи сте за зверствата на руските "опълченци" http://antikor.com.ua/articles/48560-patriot_kotorogo_lomali_9_mesev_i_kotoryj_otkazals_predatj_ukrainu 

http://fakty.ua/201916-nikolaj-kudryavcev-v-gorlovke-bezler-ustroil-komnatu-pytok-v-kotoroj-zamuchili-sotni-ukrainskih-bojcov

прилагащи терористични методи, извършващи терактове в чужда държава срещу мирни жители, но изтъквате украински еденични или епизодични моменти от войната.Това не е номрално.

Цитирал съм клипове и аргументирани статии по назад многократно.

и то не само как Путя копира  хитлериски речи , но и сталинистки принципи и идеи.

Защо обидите прерастват в личностни тук ? 

Ето това не го разбирам.

Каква е логиката когато не можеш да отговориш на даден факт адекватно , да обръщаш на злобни подигравки, да търсиш начин за заяждане с повтаряне на 5 страници една и съща глупост ? .... обиди за фашист , нападки "знаем как да те намерим" , "глупаци като вас" и т.н. ?

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

защо обаче някой се засяга и то лично едва ли не, когато Путин го нарекат Путлер и касапин ?

При това напълно обоснбовано .

А де. И аз това се питам.

Това, може би, би било така, ако профилите представляваха реално човека зад тях. Обаче много от стоящите зад тях в реалният живот, са нещо различно от това с което се представят под формата на профил и обидата на профил по повод на някои изяви, може да не кореспондират с човека стоящ зад него. Аз не съм чувал профил самостоятелно да може да се обиди и самите профили няма начин да се ползват от човешките права. Неясна материя е, да разделиш дали обидата е към профила, или към човека който го използува, още повече че нищо не гарантира, че в момента зад даден профил седи и пише неговият създател, а не някой роднина, някой закупил компютъра от който е създаден профила, някой откраднал/хакнал профила и още камара вероятности.

Профилите са просто средство за обозначаване на реални потребители. Не смятам, че те имат право на самостоятелен живот, извън реалните хора зад тях.

Тезата ми се доказва от многото опити да бъде търсено въздействие чрез лични обиди точно върху реалния човек зад тях. А и противното би означавало някой да може да сее безнаказано примерно расова омраза, защото така мисли профила му за други профили.

Животът в мрежата е част от реалния живот и е радващо, че вече се мисли и действа по темата. С това решение много от процесуалните пречки ще бъдат премахнати и ще има ясно дефинирана отговорност.

Ти говориш, 'истината' и само 'истина'. Нали? И е доказано, каква е твоята 'истина'. За отвлечения Янукович, манипулацията ти, с изказването на Путин  ;) . Последната 'истина' която каза, че един агресор, няма да иска международни наблюдатели. И не отговори, тези от ОССЕ, какви са? А сега, плачеш че си бил онеправдан. :ph34r::D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.