Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Положението в Украйна - част 4

Featured Replies

Аз! Неукия по политика и не вземащ участие в темата надничайки пак като един шпионин прочетох мнение на една дама относно Евросъюза!

Та...по този повод реших пак да се изтропам в темата и с риск да досадя реших да изкажа мое мнение.

Този Евросъюз няма да просъществува още дълго.Помнете ми думата!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Макар и не точно по темата  ''Пророкът'' се изтропа (незнайно защо) и Ви пожелава приятна дискусия.

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 94,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Чул те господ.  :)  

Този Евросъюз няма да просъществува още дълго.Помнете ми

Не е нужно да помним, думите ти са записани навеки. Ориентирай си деловите решения около това, няма проблем. Естественият подбор никога не е спирал да работи.

...Не е нужно да помним, думите ти са записани навеки...

Те са ''изковани'' още при създаването му (на EС), ма трябваше време за да се осъзнаят (от някои)!

Те са ''изковани'' още при създаването му (на EС), ма трябваше време за да се осъзнаят (от някои)!

Мале изгоря ми еврото, ще минавам на долари таман нови, новички таман излезли от печатницата ще бъдат.

Мале изгоря ми еврото, ще минавам на долари таман нови, новички таман излезли от печатницата ще бъдат.

Ти си лесен ве-в Доминикана има банани.Парите са за грешниците.

Ти си лесен ве-в Доминикана има банани.Парите са за грешниците.

Много ви е грешна представата за страни от третия свят или така наречените бананови републики. Не знам кой ви ги пуска тия слухове там че с 200-300 усд ще ядеш, пиеш, мурви, къщи с басейни, ... че и ще ти останат щото нямат харчене.

Точно вчера си купих от една сергия на пътя 20 банана средно големи. Тукашните са доста по малки от африканските де ги помня по Бг.

Та ми струваха точно 2€. За останалите неща смятай как е щом бананите струват толкова за средностатистическия гражданин.

...Много ви е грешна представата за страни от третия свят или така наречените бананови републики. Не знам кой ви ги пуска тия слухове ...

Бе има тука един izabel -той ги плямпа едни, та му се вързваме.

Русия ке падне ММХVI 2016

Как ке падне бе Реджи?

Начи не е верна онаа приказка ''Мощен кат Съветския съюз''!

Те, тия, дето командват света, са много зле. Ще трябва да ги светнем.

Много ви е грешна представата за страни от третия свят или така наречените бананови републики. Не знам кой ви ги пуска тия слухове там че с 200-300 усд ще ядеш, пиеш, мурви, къщи с басейни, ... че и ще ти останат щото нямат харчене.

Точно вчера си купих от една сергия на пътя 20 банана средно големи. Тукашните са доста по малки от африканските де ги помня по Бг.

Та ми струваха точно 2€. За останалите неща смятай как е щом бананите струват толкова за средностатистическия гражданин.

горе долу като тука са цените и аз купих 20 бр.зайо байо-същите пари! :) :) ;)

Бе има тука един izabel -той ги плямпа едни, та му се вързваме.

Бъркаш ме с наборката си явно, и тя така си мислеше милата та не се учудвам.

Те, тия, дето командват света, са много зле. Ще трябва да ги светнем.

Само ми кАжи де са тия илюминати и ша отида да ги светна.

Или пък  може би са тези (господарите дето командват)?

https://www.youtube.com/watch?v=XxeEh9OQ1MI

Много оспамих аз, па нищо не отдявам, та...лека вечер от мен :)

(Извинете ме за спама)

Кат зряла дюля връз чернозем !!!

Бе то тва е ясно , но какво ли ще кажат 114-те милиардера от Москва ? Именно заради това ситуацията не е толкова лесно предвидима.

Дори само затова че парите им  и семействата им са в "злия згниващ запад"  и .. "ФАЩ" :)

Дори тези които са прости гос-депутати , дечицата и парите им са НАВЪН.

ехооо .. .осъзнайте го някак си - 114 олигагси милиардери в Москва ! .

Дали още ще пеете патосни севернокрейски песни и оди за Путя, на този "фон" ???

Луд Миро умора няма - очаквам да отиде да набие украинците, които са подписали Минските споразумения... Защото Миро и началниците му не смятали да ги изпълняват.    Защо тогава непрестанно лъжат?

То че не се спазват , не се.. но най наглите , арогантни, и офанзивни действия се водят от вашите любими "опълченци" , казано по накратко - руски терористи и руски кадрови  спецчасти.

Що си мислите че с патосни изречения в стил "соц реализъм" ще излъжете някой ? лъжете самите себе си   :) :)  и никой друг 

И още нещо , което тепърва май ще се развие в скандал, но никой не му обръща внимание

- поне аз за 3-ти  път го споменавам - по повод путинския режим , който иска ревизия чрез генералната прокуратура която е внесла питане  за законността на решенията относно независимостта на балтийските републики.

По назад споменах че това е вратичката, през която путинския рашистки режим си проправя път и за там да установи " исконния русский мир" .

http://ukrainiancrisis.net/news/11820

и отговора на президента на Литва :

https://twitter.com/Grybauskaite_LT/status/615847091722678272

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

ехооо .. .осъзнайте го някак си - 114 олигагси милиардери в Москва ! .

Дали още ще пеете патосни севернокрейски песни и оди за Путя, на този "фон" ???

и 514 да станат Путин пак ще е номер едно в света!а и мъж на годината ще бъде още дълго време!и причината не е че в еврогейския съюз няма мъже! :lol6:

klz1435689135n.jpg

Редактирано от glen (преглед на промените)

Аз! Неукия по политика и не вземащ участие в темата надничайки пак като един шпионин прочетох мнение на една дама относно Евросъюза!

Та...по този повод реших пак да се изтропам в темата и с риск да досадя реших да изкажа мое мнение.

Макар и не точно по темата  ''Пророкът'' се изтропа (незнайно защо) и Ви пожелава приятна дискусия.

Има един мохабет, че каквото тегне над България винаги се е разпадало. Като започнете: византийско робство, турско робство, съюз с Хитлер, СССР и сега са наред ЕвроГейския съюз и Нато :). Какво ще се случи тепърва предстои да видим...

Със СССР донякъде не е било толкова лошо, както писах по-горе за постиженията ни по онова време. Защото по-добре 16-та Съветска република, отколкото арабски халифат ;). Както предстои да стане сега с издаването на гражданство на този и онзи от близкия изток... които влизат незаконно в България.

Редактирано от baner4ooo (преглед на промените)

Американският министър на отбраната Аштън Картър обяви по време на посещение в Естония, че САЩ ще се разпространи около 250 танка, бронирани машини и друга военна техника в цяла половин дузина от източните членки на НАТО, които се чувстват най-застрашени от Русия. Столтенберг каза шефът на Пентагона също предлага транспортни самолети, способност за зареждане с гориво въздух-въздух, специални сили и разузнаване, наблюдение и разузнаване активи в подкрепа на Силите за бързо реагиране на НАТО. «По-добре е да се говори за Москва от позиция на силата»

Изявления на Русия по повод  увеличаване потенциални стратегически сили : Причина за безпокойство или Претекст да ескалира напрежението

http://www.strategic-culture.org/news/2015/06/30/russia-statements-boosting-strategic-forces-potential-reason-concern-pretext-escalate-tension.html

по друг повод Владимир Путин твърдо заяви,че ако напрежението ескалира и се прехвърли през Руската граница,НАТО ще се сблъска с истинска агресия,такава,каквато не е виждала откакто е основано!засега натовските войски държат дистанция от 180 мили от руската граница! :)

и 514 да станат Путин пак ще е номер едно в света!а и мъж на годината ще бъде още дълго време!и причината не е че в еврогейския съюз няма мъже! :lol6:

klz1435689135n.jpg

мхм... в "еврогейския" съюз /което си е опорна  червена точка щото няма за какво да се заяждат/  няма толкова милиардери.

Странна логика - оправдаваш милиардерите които се превиват от смях на такива като нас / визирам всъщност теб / и които са им втълпшили че най злото е "еврогейския съюз" :) 

а се превиват от смях не за друго , а че такива като вас са повЕрвали толкова ентусиазирано в това :) 

Едва ли ще повярваш, но гейовете в РФ са не по малко , колкото и .. примерно ... фашистите нацисти  :) :) 

Всъщност тук не съм прав.. признавам го .. кая се... - фашистите нацисти в РФ са повече.

мхм... в "еврогейския" съюз /което си е опорна  червена точка щото няма за какво да се заяждат/  няма толкова милиардери.

Странна логика - оправдаваш милиардерите които се превиват от смях на такива като нас / визирам всъщност теб / и които са им втълпшили че най злото е "еврогейския съюз" :)

а се превиват от смях не за друго , а че такива като вас са повЕрвали толкова ентусиазирано в това :)

Едва ли ще повярваш, но гейовете в РФ са не по малко , колкото и .. примерно ... фашистите нацисти   :) :)

Всъщност тук не съм прав.. признавам го .. кая се... - фашистите нацисти в РФ са повече.

тоя,който ти плаща та плещиш глупости със сигурност и гей! :lol6:

viu1435691042p.jpg

Има един мохабет, че каквото тегне над България винаги се е разпадало. Като започнете: византийско робство, турско робство, съюз с Хитлер, СССР и сега са наред ЕвроГейския съюз и Нато :). Какво ще се случи тепърва предстои да видим...

Със СССР донякъде не е било толкова лошо, както писах по-горе за постиженията ни по онова време. Защото по-добре 16-та Съветска република, отколкото арабски халифат ;). Както предстои да стане сега с издаването на гражданство на този и онзи от близкия изток... които влизат незаконно в България.

За "мохабета" не си прав.

За СССР пак прокарваш някакви утопии... СССР бе утопична структура която доказа правото си на несъществование.

Единствения "тласък" на тази система бе чрез терор , насилие и геноцид над СОБСТВЕНИЯ си народ, което в никоя нация не е било .

Визирам античовешката кампания на Ленин, Сталин , и техните последователи.

Със този "тласък" на откровен геноцид , системата просъществува половин век.. след което логично даде заден ход.

Пак казвам - има толкова много документи вече за фалитИТЕ на системата, че .. е просто наивно да ми повтаряте такива утопизми за  "цъфтене" на системата.

"електричеството" , трактора, компютъра, първия автомобил в семейството.. извинявайте, НЕ Е достижение на социализма.. а е чисто и просто научнотехнически прогрес, който много други държави развиха в много по голяма степен.

СССР само крадеше - ФАКТ.

По назад даох списък със една камара крадено.

специално ти , прегледа ли го ? или да ти го повторя ? 

Щото се сещам преди няколко страници ми беше постнал една камара простотии за "достиженията на соца" копиани от един червен пенсионерски сайт.

защо не заведеш дело при Карла дел Понте да им отнемеш постиженията и патентите на тия мошенници! :)

Виж ся.. когато няма какво да кажеш , не е нужно винаги да слагаш за отговор някаква простотия :) :)

Аз не ти отговарям, но не знам защо си мислиш че си казал нещо супер оригинално и "умно" :) :)

Да, знам сега ще кажеш нещо за кой ми плаща, за гейовете, за ФАЩ или за Менделеев :) Отсега ти казвам  - и това няма да те направи по умен: :)

Виж ся.. когато няма какво да кажеш , не е нужно винаги да слагаш за отговор някаква простотия :) :)

Аз не ти отговарям, но не знам защо си мислиш че си казал нещо супер оригинално и "умно" :) :)

Да, знам сега ще кажеш нещо за кой ми плаща, за гейовете, за ФАЩ или за Менделеев :) Отсега ти казвам  - и това няма да те направи по умен: :)

и ти не ми проповядвай фашизъм и гей политика!фашизма е осъден одавна! :)

и ти не ми проповядвай фашизъм и гей политика!фашизма е осъден одавна! :)

Странно.. точно това разобличавам и във вас - откровенния фашизъм , облечен в рашистки принципи  , гаменски методи и език.

Нямам нито една дума в защита на гейовете / а и няма как да имам след като съм абсолютно против, но да си против гейовете не те прави путинист, дори бих казал напротив/ 

Нямам и нито един нацистки пост, дори осмивам и питам за много такива прояви , които вие не забелязвате във РФ .Отговор обаче нямам

Като каза - точно това осъди със закон Украйна - и фашизма и комунистическите идеологии.

Което и ние , в България сме осъдили СЪЩО.

Вземи си припомни някои елементарни неща .

Така и не ми отговори - прочете ли какво е откраднато от руснаците ? 

ъъ.. всъщност това бе отговор на един друг твой колега, с типични комунистически утопии.. но това не променя въпроса ми , щом правиш опити за отговори тук 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.