Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 10 Впечатления и проблеми (2)

Featured Replies

преди 7 минути, svetliof написа:

Правиш си "жива флашка" с Linux Mint, зареждаш от нея, разцъкваш и виждаш дали всичко работи. Тази опция е независима от състоянието на компютъра ти в момента и е безболезна, защото нищо няма да промениш при изпробването. Поздрави.

С фабричните настройки на биос, може и да не успее да бутне от флашка с линукс...

• Отговори 14,2k
  • Прегледи 1,3m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Относно "модата" да се инсталира най-новата ОС, без да се осмисля необходимостта, е следствие от действията на самите създатели на ОС. Дълго време "господстваше" ХР и относително дълъг период Майкросо

• Да ви разправя един майтап под Windows 10 днес. Трябваше ми да печатам, нооо...принтерът не го правеше. След 2 часа на диагностикка/ремонти/преинсталиране на драйвър,подмяна на win32spl.dll, минах под

• Това ви е проблема - вярвате на някакъв, който бил видял "руски хакер" да разбива криптирането на телеметрията и в пакета имало снимка на екрана. Пълни глупости, целящи медийно внимание. Пакетите на т

Публикувани изображения

преди 34 минути, Person написа:

Здравейте!  Колко струва Windows 10 къде се продава и на какъв носител? Предполагам в Техно магазините.... Имам лаптоп подарен с Windows 10, но му разказах играта. Браузера не ми отваряне някои сайтове и му направих reset на лаптопа (има такава опция в windows) и ми почнаха проблемите.... Иска ми user, но аз забравих паролата... И май с това приключих с windows. Мога ли на този лаптоп да сложа нещо безплатно, примерно Линукс Минд ? 

Можеш да го освежиш(Refresh), да го нулираш (Reset) и без носител с инсталатор.

А защо пишеш тук, а не в темата за форума? Защото си с Линукс?
И не те ли досрамя сам да си харесаш поста?

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

на 8/8/2016 в 14:25, ExaFlop написа:

Има инструменти за целта - програмно регулиране на яркостта на десктоп машини направо от ОС:
https://www.raymond.cc/blog/software-to-adjust-monitor-brightness-and-contrast-for-dell-studio-one-desktop/

http://freemonitormanager.com/
http://clickmonitorddc.bplaced.net/

Здравей!

Благодаря ти  много за дадената информация. За да не пиша надълго какъв ми е бил проблема ще кажа накратко само, че горният пост на ExaFlop ми разреши проблемите и улесни "живота". Точно това търсих като насоки за действие от много дълго време и най сетне се намери човека и специалиста, който да ми ги даде. Още веднъж благодаря много, ExaFlop !

Natona

Здравейте от известно време Ръбчо почна да се е...ва нещо,започна да замръзва,примерно съм в калдата връща ме на начална страница и такива странни магарии почна да прави.Вируси няма проверено е,с другите браузъри проблем няма.Мога ли да направя нещо по въпроса.Благодаря предварително.

Без име.png

преди 9 минути, (_)(_)=====D написа:

Здравейте от известно време Ръбчо почна да се е...ва нещо,започна да замръзва,примерно съм в калдата връща ме на начална страница и такива странни магарии почна да прави.Вируси няма проверено е,с другите браузъри проблем няма.Мога ли да направя нещо по въпроса.Благодаря предварително.

Без име.png

на мен ми замръзва във форума
не мога да поправя пост, не мога да пиша, мигащия маркер изчезва
за да разгледам постовете, се налага да чакам

преди 12 минути, дръндю написа:

на мен ми замръзва във форума
не мога да поправя пост, не мога да пиша, мигащия маркер изчезва
за да разгледам постовете, се налага да чакам

на мен навсякъде го прави,не мога даже и един онлайн филм да изгледам

конзолата(f12) дава ли грешки? 

да няма конфликт с тия два защитни пакета?

за всеки случай забраних ABP, пак се държи добре

Редактирано от Aquaris
добавено (преглед на промените)

преди 9 минути, Aquaris написа:

конзолата(f12) дава ли грешки? 

да няма конфликт с тия два защитни пакета?

няма единия си е дефендъра,а другия е адгуард,опитвал съм и без него е същата работа

f12

Без име.png

преди 8 минути, Aquaris написа:

само тва ли показва като натиснеш ф12?

щото лошо

само това

изключих адгуард и сега това се показва но не знам какво да гледам

Без име.png

Провери си файловата система за грешки - ако няма, си ресетни Ръба

преди 12 минути, Aquaris написа:

какво да правя:ohmy:

преди 10 минути, ExaFlop написа:

Провери си файловата система за грешки - ако няма, си ресетни Ръба

първото е направено,как да го ресетна

преди 1 час, ExaFlop написа:

направих всичките процедури,и ефекта е нулев:D

преди 18 минути, ExaFlop написа:

А в други форуми има ли такова поведение?

на мен в други сайтове, не го прави
само в калдата

Пробвай да заредиш калдата в съвместим режим. Възможно е да е несъвместимост на сайта с Ръба.
Пиши в темата за форума

преди 27 минути, ExaFlop написа:

А в други форуми има ли такова поведение?

в другите за сега се държи прилично,само тука е така,но имам напредък щото преди процедурите ми го правеше и в другите сайтове:D

Здравейте не пускам нова тема защото тази работа с таговете не ми е ясна. А в нета намерих само някакви теми за това как се слага в цс.  При чиста инсталация на уиндоус 10 от двд ми излиза този проблем....и не се сещам от какво е защото правя чиста инсталация, а не ми се е случвало.Ако някой може да каже защо се получава така?

еаояао 009.jpg

Таговете не са задължителни. Може въобще да не ги попълваш.

За каква машина става въпрос?

Като гледам лаптопът надали е първа младост, уверен ли си, че твърдият диск работи(вижда се в биоса)?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.