Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 10 Впечатления и проблеми (2)

Featured Replies

http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/nb/Drivers/VGA/Intel/VISTA/V8.40/VGA_VT_070921.zip
Пробвай да инсталираш с админстраторски права.
https://www.asus.com/Laptops/X51RL/HelpDesk_Download/
Аз съм почти сигурен, че и драйвърът за чипсета не е интелски.

• Отговори 14,2k
  • Прегледи 1,3m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Относно "модата" да се инсталира най-новата ОС, без да се осмисля необходимостта, е следствие от действията на самите създатели на ОС. Дълго време "господстваше" ХР и относително дълъг период Майкросо

• Да ви разправя един майтап под Windows 10 днес. Трябваше ми да печатам, нооо...принтерът не го правеше. След 2 часа на диагностикка/ремонти/преинсталиране на драйвър,подмяна на win32spl.dll, минах под

• Това ви е проблема - вярвате на някакъв, който бил видял "руски хакер" да разбива криптирането на телеметрията и в пакета имало снимка на екрана. Пълни глупости, целящи медийно внимание. Пакетите на т

Публикувани изображения

@ExaFlop Не ме разбра за "липсващия" драйвър. :D Просто го "броя" липсващ - така или иначе трябва да се инсталира правилният от сайта на производителя.

Чипсетът е си поддържа интелски процесор, но тогава вградената графика все още беше към чипсета, не към процесора. Така че не почти, ами направо си сигурен, че драйвърът не е интелски.

Забеляза се увеличаване на разделителната способност,но след рестарта ми излезе съобщение че май нещо на ATI не можа да се инсталира.Освен това в настройките на дисплея положението е същото.Дали да не повторя процедурата?!

Вместо да БАН-ва спамаджиите,модератора ги поощрява.Кво да говорим...намираме се в България,където всичко е обратно.Повтарянето е за да видя какво съм пропуснал да разбера за това,което не се е инсталирало,"уважаеми".

преди 19 часа, Alpine Trail написа:

Вместо да БАН-ва спамаджиите,модератора ги поощрява.Кво да говорим...намираме се в България,където всичко е обратно.Повтарянето е за да видя какво съм пропуснал да разбера за това,което не се е инсталирало,"уважаеми".

Въпреки че нямаш чувство за хумор, ще ти дам и аз джокер -> http://dl-eu2.driverscape.com/files/notebook/F5RL_VGA_VT_070921.zip?access_key=magRDipFnRJPOMf5fLZvoTHplfcLmoy7J-piji3a03CQmuszEseSmvHVPlDG0vvsmGIoHPyAHblJabCVD62RcgWevAtcFH4vrUPE1RFil1g,

на 7/21/2017 в 21:23, Alpine Trail написа:

Първо аз съм редактор, а не модератор, второ, ако трябва да съм честен въпросът ти не е пряко свързан с Windows 10, така,че ако трябва да сме честни въпросът ти е за самостоятелна тема, а не тук. Трето, Не е, като да не ти е отговорено и да си получил САМО офтопик. Чевърто - май ти липсва изобщо чувството за хумор.

Здравейте има ли начин да си забързам стартирането на ОС щото докато изгрее изпуша една цигара.Благодаря предварително.

Редактирано от (_)(_)=====D (преглед на промените)

преди 1 час, (_)(_)=====D написа:

Здравейте има ли начин да си забързам стартирането на ОС щото докато изгрее изпуша една цигара.Благодаря предварително.

Опция 1 - Купуваш си SSD и инсталираш системата с програмите на него.

опция 2 - Приспиваш машината вместо да я гасиш.

опция 3 - Купуваш си адекватни за времето процесор, дъно, памет и SSD.

преди 1 час, (_)(_)=====D написа:

А да беше споделил каква система се зарежда. Може да е проблем в твърдия диск/системния дял; множество зареждащи се програми; адуър/спайуеър/вирус; проблем в самия windows...............

преди 7 минути, ExaFlop написа:

А да беше споделил каква система се зарежда. Може да е проблем в твърдия диск/системния дял; множество зареждащи се програми; адуър/спайуеър/вирус; проблем в самия windows...............

win 10 вируси няма,диска е малко позаминал но това забавяне го имаше и когато си беше наред:)

И?
Провери си системния дял за грешки, провери Windows  за счупени системни файлове.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

преди 6 часа, (_)(_)=====D написа:

Пак ли ве Ванка!

преди 1 час, _Alex&Vanko_ написа:

Пак ли ве Ванка!

мани че така ме дразни че  не е истина 5 мин ще чакам да изгрее:angry22:

преди 13 часа, (_)(_)=====D написа:

тук чекнал ли си ? аз си карам на хибернация,иначе ужас !!

New Bitmap Image.jpg

преди 1 час, emil644466 написа:

тук чекнал ли си ? аз си карам на хибернация,иначе ужас !!

New Bitmap Image.jpg

чекнал съм го,да взема и аз да си включа хибернацията:(

В cmd като админ постави:
perfmon /report

и натисни Enter.
И виж къде има проблем.

преди 28 минути, ExaFlop написа:

В cmd като админ постави:
perfmon /report

и натисни Enter.
И виж къде има проблем.

гледам у това като индианец у пишешта машина и нищо не разбирам:D

Без име.png

dod.png

Кликни на

Цитат

A service is reported as having an unexpected error code

Виж и зад "System service checks"   - Failed

Е, продължавай да разгръщаш > NcaSvc
Гледай къде има отчетена грешка

Освен това и в eventyvwr регистрираните грешки могат д помогнат

на 23.07.2017 г. в 13:03, ExaFlop написа:

И?
Провери си системния дял за грешки, провери Windows  за счупени системни файлове.

преди 23 часа, (_)(_)=====D написа:

Не си проверил за грешки най-вероятно... Направи го задължително. Ето как.

преди 7 минути, baikolio95 написа:

Не си проверил за грешки най-вероятно... Направи го задължително. Ето как.

това го изпълних,всичко е наред,явно от твърдия диск идва проблема

преди 7 минути, (_)(_)=====D написа:

това го изпълних,всичко е наред,явно от твърдия диск идва проблема

и аз мисля така
предполагам, че за същия диск беше постнал тема, в която се виждаше, че е дефектен

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.