Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 10 Впечатления и проблеми (2)

Featured Replies

преди 34 минути, rado84 написа:

Предния път като си инсталирах 10-ката,

Не казваш кое издание си качил.

• Отговори 14,2k
  • Прегледи 1,3m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Относно "модата" да се инсталира най-новата ОС, без да се осмисля необходимостта, е следствие от действията на самите създатели на ОС. Дълго време "господстваше" ХР и относително дълъг период Майкросо

• Да ви разправя един майтап под Windows 10 днес. Трябваше ми да печатам, нооо...принтерът не го правеше. След 2 часа на диагностикка/ремонти/преинсталиране на драйвър,подмяна на win32spl.dll, минах под

• Това ви е проблема - вярвате на някакъв, който бил видял "руски хакер" да разбива криптирането на телеметрията и в пакета имало снимка на екрана. Пълни глупости, целящи медийно внимание. Пакетите на т

Публикувани изображения

преди 2 часа, rado84 написа:

Windows 7 излезе 2010 г., а стана годен за ползване 2016 г.

Абсолютно невярно! Още от бета версиите 7 си беше, Е и ще бъде още дълго време една чудесна ОС.

преди 4 часа, ExaFlop написа:

Не казваш кое издание си качил.

Иба ли го, много помня. Свалих от замундата 64-битово home издание. Кой билд е било - не помня. Ама беше скоро след излизането на 10-ката.

преди 2 часа, baikolio95 написа:

Абсолютно невярно! Още от бета версиите 7 си беше, Е и ще бъде още дълго време една чудесна ОС.

Да, бе, много е "чудесно" към края на инсталацията малко преди да изкара десктопа да изпише "Windows Explorer stopped working" и да ти зареди десктоп без лента на задачите. Направо перфектен беше по онова време (сарказъм). А, да не забравим и как сам си сменяше подредбите. Пишеш нещо на кирилица и изведнъж почваш да пишеш на маймуница, защото "чудесната" бета версия решаваше, че не може да пишеш на кирилица - "От кадя на кадя ше пишиш на кир'лица, бе?".

преди 37 минути, rado84 написа:

Иба ли го, много помня. Свалих от замундата 64-битово home издание. Кой билд е било - не помня. Ама беше скоро след излизането на 10-ката.

Да, бе, много е "чудесно" към края на инсталацията малко преди да изкара десктопа да изпише "Windows Explorer stopped working" и да ти зареди десктоп без лента на задачите. Направо перфектен беше по онова време (сарказъм). А, да не забравим и как сам си сменяше подредбите. Пишеш нещо на кирилица и изведнъж почваш да пишеш на маймуница, защото "чудесната" бета версия решаваше, че не може да пишеш на кирилица - "От кадя на кадя ше пишиш на кир'лица, бе?".

По-некомпетентно, лигаво и просташко изказване не бях срещал отдавна в този раздел... Всичко за което говориш е в резултат на твоето незнание, неумение и непознаване на материята. За да разбереш откъде идват проблемите, няма защо да търсиш надалече - просто погледни в огледалото...

Когато пробвах първото издание на 10ката преди 2 години. Още като излезе, нямах такива проблеми както @rado84 пише и нито сега.

2011-та на първия ми лаптоп сложих 7ца ultimate. Никакви такива проблеми. Имах само 3-4 сини екрана и то заради кофти драйвери. 10ката ми пречука веднъж драйверите за wifi, след един ъпдейт. Това беше преди 2 години. Тъпо, но факт.

• 2 седмици по-късно...

странна ситуация
Ръбчо отваря флаш видео само там дето му е кеф, а с IE11 няма този проблем
това стана след последния ъп на 15063
може ли нещо да се направи?

преди 1 час, дръндю написа:

странна ситуация
Ръбчо отваря флаш видео само там дето му е кеф, а с IE11 няма този проблем
това стана след последния ъп на 15063
може ли нещо да се направи?

Може да,да не се занимаваш с недоразумението на майкрософт ръбчо,или квото е там и да използваш читав браузър.Вече не ги и следя,но тая 10ка стабилна версия ли е,или е инсайдер.............но имам чувството,че сте в непрестанен ъп,как не ви омръзва-не знам,а изненадите нямат край.Що няма такива проблеми с 8.1?Аз тая 10ка сигурно над месец вече не съм я пускал дори и за малко.

При мен на лаптопа (Тошиба) след последната кумулативна актуализация , Edge престана да може да отваря PDF файлове и се наложи да инсталирам Адобе редер. Дали е възможна преинсталацията му или някаква поправка? При опит да отворя , се отваря само една бяла страница.

Славчо, и аз, по тези съображения, си пазя на един компютър 8.1 , от който съм много доволен, но защо ли винаги избирам да работя на 10?

Ми............явно сте мазохисти:))И кво му намирате на тоя Edge-не знам!Те сигурно хората дето работят в майкрософт не го ползват,ма вие сте се хванали здраво за него,е берете му предимствата сега!

преди 1 час, B3M2W0 написа:

При мен на лаптопа (Тошиба) след последната кумулативна актуализация , Edge престана да може да отваря PDF файлове и се наложи да инсталирам Адобе редер. Дали е възможна преинсталацията му или някаква поправка? При опит да отворя , се отваря само една бяла страница.

Пробва ли с ресет на Ръба? Писано е по въпроса тук

преди 15 минути, ZeroG написа:

Добре дошли...

И к'во каза? Нищо ли? Да, ама се вижда, нали? ;) 
Трябва да се кандидатираш за държавен пост - много писал нищо не казал.
Що щеш в тази тема тогава? Да генерираш офтопици? ноу полезна дейност ша знаш.

Сега кажи и че ползваш Windows 10 и си пострадал от 

преди 1 час, ZeroG написа:

безкрайни ролинг ъпдейти

А, ко?
Много е хубаво ткива като теб с големи усти да минават курс за управление на потоците.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Здравейте,от известно време 3-4 пъти в месеца ето това "нещо" се опитва да ме накара да го инсталирам,аз непрекъснато отказвам 

но без ефект!!!!Кажете как да я махна този нахалник.Screenshot_1.thumb.jpg.6172bef97ecfadd349a36612d14d5d66.jpg

на 19.08.2017 г. в 10:08, ExaFlop написа:

Браво, всичко се оправи даже и без рестартиране на лаптопа! Без теб сме загинали!

преди 16 часа, Слави Маринов написа:

Ми............явно сте мазохисти:))И кво му намирате на тоя Edge-не знам!Те сигурно хората дето работят в майкрософт не го ползват,ма вие сте се хванали здраво за него,е берете му предимствата сега!

Нищо не му намираме, само ,когато PDF файлове се отварят с него, го използвам ща неща. На времето, след като си играх безуспешно да оправя батака в отметките два часа и не можах да изтрия една, го отписах от употреба като браузер. Може много бързо да отваря това или онова, но е устроен лошо и труден за употреба.

преди 53 минути, B3M2W0 написа:

Браво

Няма по-голямо удоволствие от това човек да е полезен на другите. :) 

преди 9 часа, B3M2W0 написа:

Нищо не му намираме, само ,когато PDF файлове се отварят с него

Е pdf файлове отваря всеки един от популярните браузъри,не виждам смисъл...............да не си мислиш,че само Edge може да отваря подобни файлове?

преди 1 час, Слави Маринов написа:

Е pdf файлове отваря всеки един от популярните браузъри,не виждам смисъл...............да не си мислиш,че само Edge може да отваря подобни файлове?

нямам опции за търсене в документа с браузър Vivaldi
вярно, че Ръбът е шибан браузър, ама и той си има някакви предимства пред другите браузъри

на 9/24/2017 в 16:47, ZeroG написа:

Ми махнете го и оставете само "проблеми", така или иначе това ви остава единствено вече с 10ката ...

Това го бях давал като идея, преди време. Резултатът бе сърдене, реване.... то от таа 10ка впечатленията беа в началото. Сега кво й се чудите не ми е ясно...

преди 10 часа, ExaFlop написа:

Няма по-голямо удоволствие от това човек да е полезен на другите. :) 

Ама да не се надява на много благодарност, че ще остане излъган.

преди 30 минути, дръндю написа:

нямам опции за търсене в документа с браузър Vivaldi

F3 не работи ли?

преди 10 минути, ExaFlop написа:

F3 не работи ли?

вярно ве, ама като не знаех, се с Ръбът търсех

преди 7 минути, ExaFlop написа:

И?

ами ще си използвам  Vivaldi  вече
предполагам, че има и други възможности, които не знам, но не са за тази тема

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.