Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 10 Впечатления и проблеми (2)

Featured Replies

https://www.ghacks.net/2016/08/05/manage-windows-defender-notifications/

• Отговори 14,2k
  • Прегледи 1,3m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Относно "модата" да се инсталира най-новата ОС, без да се осмисля необходимостта, е следствие от действията на самите създатели на ОС. Дълго време "господстваше" ХР и относително дълъг период Майкросо

• Да ви разправя един майтап под Windows 10 днес. Трябваше ми да печатам, нооо...принтерът не го правеше. След 2 часа на диагностикка/ремонти/преинсталиране на драйвър,подмяна на win32spl.dll, минах под

• Това ви е проблема - вярвате на някакъв, който бил видял "руски хакер" да разбива криптирането на телеметрията и в пакета имало снимка на екрана. Пълни глупости, целящи медийно внимание. Пакетите на т

Публикувани изображения

Всяка подобна програма си има "планировчик", в който е описано кога се извършва сканиране. Мисля, че с CCleaner има раздел, където са събрани всякакви задачи от този тип.й

преди 7 часа, дръндю написа:

благодаря, а сега ако може, обясни как да си наглася нещата, така че да знам кога сканира

Ти па като почнеш да се вталяваш,те ти правят един куп неща без да знаеш,ма ти за сканирането се безпокойш,сигурно ти пречи на филмите.:)

преди 11 минути, ExaFlop написа:

Може и да му "спъва" работата на машината

вече свикнах, спрях да му се сърдя, че сканира, без да предупреждава

• 2 седмици по-късно...

аве, някой ползва ли "Ръбчо" за форума, щото при мен много бави и  съм принуден да ползвам "вивалди"

На вътрешните честито - 17063

преди 12 минути, дръндю написа:

аве, някой ползва ли "Ръбчо" за форума, щото при мен много бави и  съм принуден да ползвам "вивалди"

Тоу-що го пробвах в твоя чест - зарежда нормално.

преди 8 минути, дръндю написа:

И при мен на моменти с Гугъл Хром много бави, ма само в форума другаде няма проблеми.

преди 9 минути, ExaFlop написа:

На вътрешните честито - 17063

Тоу-що го пробвах в твоя чест - зарежда нормално.

благодаря, но аз имах предвид честа употреба на тоя браузър, при което често се налага доста чакане докато зареди форума, а за други сайтове не е така

преди 20 минути, дръндю написа:

имах предвид честа употреба на тоя браузър

Нещо не те разбирам - не съм поллзвал едж, съответно кешът му е празен и директно заредих точно тази страница (тук). И сиу зареди нормално. Така, че търси мишката в твоята градина.

преди 1 минута, ExaFlop написа:

Нещо не те разбирам - не съм поллзвал едж, съответно кешът му е празен и директно заредих точно тази страница (тук). И сиу зареди нормално. Така, че търси мишката в твоята градина.

аве само на форума го прави, па ти си с по-нова версия и при теб може да е оправено това

преди 35 минути, дръндю написа:

благодаря, но аз имах предвид честа употреба на тоя браузър,

Честа употреба??!!Ти си единствения в БГ дето използва често този браузер,така че питането ти е риторично;)

преди 1 минута, Слави Маринов написа:

Честа употреба??!!Ти си единствения в БГ дето използва често този браузер,така че питането ти е риторично;)

бързо ми отваря, докато другите браузъри ги чакам да отворят за около 3-4 секунди, но като отворят са по-добри от Ръбчо, но аз съм нетърпелив и за това цъкам на Ръбчо

преди 44 минути, дръндю написа:

бързо ми отваря, докато другите браузъри ги чакам да отворят за около 3-4 секунди, но като отворят са по-добри от Ръбчо, но аз съм нетърпелив и за това цъкам на Ръбчо

То да цъкаш с него трябва да си търпелив по-скоро,не нетърпелив:PНадявам се  да получиш заслужена награда от майкрософт за това си търпение и упорство:)

преди 12 часа, дръндю написа:

имам същия проблем с всички браузери

преди 2 минути, =Ivan= написа:

имам същия проблем с всички браузери

а днес при мен всичко е нормално и не зная на какво се дължи

преди 4 минути, дръндю написа:

а днес при мен всичко е нормално и не зная на какво се дължи

при мен оправия няма:(

преди 1 минута, =Ivan= написа:

при мен оправия няма:(

Вивалди пробвал ли си?
в адресната лента се вижда как ти зареждат страниците, външния вид наподобява опера, но си е хром браузър

преди 8 минути, дръндю написа:

Вивалди пробвал ли си?
в адресната лента се вижда как ти зареждат страниците, външния вид наподобява опера, но си е хром браузър

сега ще го пробвам

преди 11 минути, =Ivan= написа:

сега ще го пробвам

уф, некой мъ урочаса, тамън съ пофалих и ся пак съм кът охлюф:crying10:

преди 1 час, дръндю написа:

уф, некой мъ урочаса, тамън съ пофалих и ся пак съм кът охлюф:crying10:

Голямо мрънканье...ми абонирай се към някой дейта център с 5Gbps канал и ще се отварят на мига

Ще използвам темата, за да споделя едно впечатление. На два почти еднакви компютъра с добри качества имам уиндоус 8.1 и 10. Следя състоянието им ,актуализирани са нацяло, почистват се редовно. Уиндоус 10, след всяка нова кумулативна актуализация, все повече затъва в порой от грешки от всякакъв вид, отчетени в Event Viewer. Нещо повече-доста от грешките са в опасни места (Кернел). Под привидния блясък се крие опасно съдържание. Непрекъснато нещо е отпаднало от старт, всякакви услуги не се зареждат нормално. Сякаш всичко се движи по тънък лед и не се знае кога ще рухне. Дали няма да се повтори историята с Нокиа с уиндоус? Скапването на Уиндоус 10, инсталиран в милиони компютри, ще трагедия от световен мащаб.

Двата компютъра, за които говоря, работят по приблизително еднакво време и с еднакви задачи, така, че сравнението ми се струва коректно. Понеже по-рано съм защитавал Уиндоус 10, с риск да бъда упрекнат в непоследователност, ще попитам-в скоро време какво ще правим? Назад към какво? Вие как мислите?

Долната снимка е на 8.1.

34.JPG

Грешки 8.1.PNG

Редактирано от B3M2W0 (преглед на промените)

не съм забелязал, аз след всяка актуализация, забелязвам, че се натрупват грешки, но след почистване на логовете и стартиране на определени програми от вида или подобни на RegOrganizer, повече грешки не се появяват
опс излъгах, появяват се грешки от забавено стартиране или изключване, което мисля, че се дължи на седем годишния механичен хард

преди 56 минути, B3M2W0 написа:

Ще използвам темата, за да споделя едно впечатление. На два почти еднакви компютъра с добри качества имам уиндоус 8.1 и 10. Следя състоянието им ,актуализирани са нацяло, почистват се редовно. Уиндоус 10, след всяка нова кумулативна актуализация, все повече затъва в порой от грешки от всякакъв вид, отчетени в Event Viewer. Нещо повече-доста от грешките са в опасни места (Кернел). Под привидния блясък се крие опасно съдържание. Непрекъснато нещо е отпаднало от старт, всякакви услуги не се зареждат нормално. Сякаш всичко се движи по тънък лед и не се знае кога ще рухне. Дали няма да се повтори историята с Нокиа с уиндоус? Скапването на Уиндоус 10, инсталиран в милиони компютри, ще трагедия от световен мащаб.

Двата компютъра, за които говоря, работят по приблизително еднакво време и с еднакви задачи, така, че сравнението ми се струва коректно. Понеже по-рано съм защитавал Уиндоус 10, с риск да бъда упрекнат в непоследователност, ще попитам-в скоро време какво ще правим? Назад към какво? Вие как мислите?

34.JPG

Грешки 8.1.PNG

назад към 8.1,и аз я имам тая грешка 10016 и не можах да се справя с нея

преди 2 минути, дръндю написа:

не съм забелязал, аз след всяка актуализация, забелязвам, че се натрупват грешки, но след почистване на логовете и стартиране на определени програми от вида или подобни на RegOrganizer, повече грешки не се появяват
опс излъгах, появяват се грешки от забавено стартиране или изключване, което мисля, че се дължи на седем годишния механичен хард

я виж за тая 10016

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.