Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 10 Впечатления и проблеми (2)

Featured Replies

преди 1 минута, дръндю написа:

0 и на втория ред 2?

Същото и аз го направих но не знам свали ми се на англ. език.

• Отговори 14,2k
  • Прегледи 1,3m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Относно "модата" да се инсталира най-новата ОС, без да се осмисля необходимостта, е следствие от действията на самите създатели на ОС. Дълго време "господстваше" ХР и относително дълъг период Майкросо

• Да ви разправя един майтап под Windows 10 днес. Трябваше ми да печатам, нооо...принтерът не го правеше. След 2 часа на диагностикка/ремонти/преинсталиране на драйвър,подмяна на win32spl.dll, минах под

• Това ви е проблема - вярвате на някакъв, който бил видял "руски хакер" да разбива криптирането на телеметрията и в пакета имало снимка на екрана. Пълни глупости, целящи медийно внимание. Пакетите на т

Публикувани изображения

току-що, PigManu написа:

Същото и аз го направих но не знам свали ми се на англ. език.

вероятно не си изчакал
монтирането на бг става след завършване на английското исо

преди 5 минути, DarkEdge написа:

Им 2016 LTSB 14393.2396.1.1, който съдържа русски, английски, украински и български - Sebaxakerhtc 

Покажи скритото съдържание

Описание:
В основе сборки лежит оригинальный образ:
- Microsoft Windows 10 Enterprise 2016 LTSB 14393 Version 1607 EN 10.0.14393.0
Все манипуляции проводились исключительно по инструкции с сайта Microsoft с помощью утилиты для развёртывания образов (DISM) Ни одна из систем ни разу не запускалась в режиме аудита, что позволило сохранить точную оригинальность системных файлов и программ. Ничего не вырезано, не заблокировано, не отключено и не изменено в системе.

- 2 образа на выбор: чистый Английский оригинал 10.0.14393.0 или с дополнительными языками и обновлениями
- 4 языка на выбор (En, Ru, Bg, Ua)
- Компрессия install.wim в install.esd (compress:recovery), чтоб поместилась на 4Gb флэшку
- На Рабочий стол вынесены иконы (Этот Компьютер, User files, Панель управления)
- В панели управления вид по умолчанию: Большие значки
- Интегрированы обновления от 30.07.2018(KB4346877) Build 14393.2396.1.1

Аз го свалях от Reddit и там има БГ но на мен ми се свали на англ. 

преди 1 минута, дръндю написа:

вероятно не си изчакал
монтирането на бг става след завършване на английското исо

Може.

преди 20 минути, DarkEdge написа:

Не е съвсевм така...

Помолих да ми пратиш на лично, ако имаш източник, но браузъра ми заби и така не можах да поискам. Видях, че си вметнал някакви самоделки. А ние говорим все пак за оригинални издания.

bg_windows_10_enterprise_2016_ltsb_x64_dvd_9060109.iso

В корпоративна среда като се разпраща имидж,  актуализиран с инструментите на M$, и той е самоделка, нали?

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

преди 2 минути, Mlechko написа:

bg_windows_10_enterprise_2016_ltsb_x64_dvd_9060109.iso

това ли искаш?
може ли да теглиш от мега.нз?

Тъй, тъй - и аз уча секи ден...в този бизнес всеки ден се чете

преди 13 минути, Mlechko написа:

Да. Имам профил към мега.

не е нужно да имаш профил там, въпроса е да му дадеш разрешение и след като го изтеглиш, чак тогава ти се появява в папката

преди 50 минути, DarkEdge написа:

Им 2016 LTSB 14393.2396.1.1, който съдържа русски, английски, украински и български - Sebaxakerhtc 

Покажи скритото съдържание

Описание:
В основе сборки лежит оригинальный образ:
- Microsoft Windows 10 Enterprise 2016 LTSB 14393 Version 1607 EN 10.0.14393.0
Все манипуляции проводились исключительно по инструкции с сайта Microsoft с помощью утилиты для развёртывания образов (DISM) Ни одна из систем ни разу не запускалась в режиме аудита, что позволило сохранить точную оригинальность системных файлов и программ. Ничего не вырезано, не заблокировано, не отключено и не изменено в системе.

- 2 образа на выбор: чистый Английский оригинал 10.0.14393.0 или с дополнительными языками и обновлениями
- 4 языка на выбор (En, Ru, Bg, Ua)
- Компрессия install.wim в install.esd (compress:recovery), чтоб поместилась на 4Gb флэшку
- На Рабочий стол вынесены иконы (Этот Компьютер, User files, Панель управления)
- В панели управления вид по умолчанию: Большие значки
- Интегрированы обновления от 30.07.2018(KB4346877) Build 14393.2396.1.1

Уау, доживяхме да видим български в бозата! :D  От излизането на Уиндоус 8 насам преводачите нещо ги домързя да превеждат. В 7-цата за кратко имаше БГ и после - мъжки полов орган за българите. Не че не знам английски, де, ама да не можеш да ползваш нещо (било то и боза) на родния си език - това е подигравка.

преди 2 минути, Колев60 написа:

Е, не си честен! От как спряха седмицата от поддръжка, пуснаха и българси. А година след пускането на Win 7, около 2009-2010 имаше български кирилизатор за нея. Още го пазя като фаил на някое колело.

Е затова казах "за кратко". При 8-цата ако попаднеш на някоя нова версия (2017-2018) преведена, това си е събитие на годината.

А "кирилизатор" е друго, няма общо с превода на интерфейса.

преди 15 часа, Николай Гергишанов написа:

Само програмата за разглеждане на снимки зацепва малко

На всичките ми десятки съм записал регистър, който дава възможност да се използва "Разглеждане на снимки в Уиндоус" и съм много доволен.

55.PNG

преди 8 минути, B3M2W0 написа:

На всичките ми десятки съм записал регистър, който дава възможност да се използва "Разглеждане на снимки в Уиндоус" и съм много доволен.

От какво? Че си намерил начин да ползваш най-скапания софтуер за разглеждане на снимки? :D

преди 1 минута, RudeBoy написа:

От какво? Че си намерил начин да ползваш най-скапания софтуер за разглеждане на снимки? :D

аве ти що смени аватара, къф е тоя дръндю де си го сложил за аватар?

преди 7 часа, Слави Маринов написа:

www.heidoc.net/php/myvsdump_name.php?family=Windows+10&name=Windows+10+Enterprise+2016+LTSB     И тук си има бг. Хах ,това е инфо,не е за теглене!:)

на мен това инфо ми върши работа

Цитат
SHA1 Hash 8A3D80805D1B65041C7CDD8159A2C4FF009333F8

мдаа, полезно е за мен

преди 41 минути, B3M2W0 написа:

Искаш да кажеш, че използваш стария Photo Viewer... То голямо откритие това :) 
Как забрай да споменеш и стария регулатор на звука, и стария изглед на мрежата за свързване,  добавянето на контекст за стартиране тук на cmd, powershell конзола с админски права, добавяне на контекст към bat, cmd, msi, ps1, vbs, wsh за стартиране с администраторски права
Има още мноого гъдели, които могат да се "пипнат" в Windows и обвивката му.

преди 16 минути, дръндю написа:

аве ти що смени аватара, къф е тоя дръндю де си го сложил за аватар?

Google-то това ми предложи, като си написах ника, и цъкнах на "Картинки" ;) Ма щом не ти харесва - сменям го веднага :P

Иначе, като става дума за туулчета, които бърникат в регистрите - тези двете винаги ги ползвам след инсталация:

877204.jpg

преди 30 минути, RudeBoy написа:

Google-то

А що не е Гугле-тът?
(I'm just kidding - по нашенски - гъбаркам се)

преди 1 час, B3M2W0 написа:

сега го активирах и няма  възможностите на...,  ма пък е бръз кът светкавица

преди 46 минути, RudeBoy написа:

Google-то това ми предложи, като си написах ника, и цъкнах на "Картинки" ;) Ма щом не ти харесва - сменям го веднага :P

хъ, хъ
аве, аз се пошегувах
:giggle1:

никой немой да ти нарежда, къф аватар да си сложиш

преди 49 минути, дръндю написа:

Kaто съм го теглил първия път не съм натиснал 0-та а само 2-та и затова ми е свалило само на англ. език.

Сега въведох и 0 и 2 и се свали на БГ.

Без име.png

преди 39 минути, дръндю написа:

сега го активирах

Аз, пък, ползвам или Zoner Photo Studio или Honeyview

преди 1 час, дръндю написа:

сега го активирах и няма  възможностите на...,  ма пък е бръз кът светкавица

Искаш ли да го сравниш с FastStone Image Viewer 6.5 ?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.