Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 10 Впечатления и проблеми (2)

Featured Replies

аве нещо аз ли бъркам, ама няма като че ли ефект
ето създадения файл
nnn.reg

• Отговори 14,2k
  • Прегледи 1,3m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Относно "модата" да се инсталира най-новата ОС, без да се осмисля необходимостта, е следствие от действията на самите създатели на ОС. Дълго време "господстваше" ХР и относително дълъг период Майкросо

• Да ви разправя един майтап под Windows 10 днес. Трябваше ми да печатам, нооо...принтерът не го правеше. След 2 часа на диагностикка/ремонти/преинсталиране на драйвър,подмяна на win32spl.dll, минах под

• Това ви е проблема - вярвате на някакъв, който бил видял "руски хакер" да разбива криптирането на телеметрията и в пакета имало снимка на екрана. Пълни глупости, целящи медийно внимание. Пакетите на т

Публикувани изображения

преди 2 минути, дръндю написа:

ето създадения файл
nnn.reg

Aз се отказах на всичкото отгоре нямам и тоя последния ключ.

Ше пуснат фикс и ше го оправят.

преди 4 минути, Pig написа:

Aз се отказах на всичкото отгоре нямам и тоя последния ключ.

Ше пуснат фикс и ше го оправят.

дръпни тоя файл, кликни върху него и ще го имаш всичкото
ако искаш го разгледай първо с текстови редактор

пп

пак се показва съобщението, но като кликна за ъпдейт, дава че е актуална

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 3 минути, дръндю написа:

дръпни тоя файл, кликни върху него и ще го имаш всичкото
ако искаш го разгледай първо с текстови редактор

А оправи ли се по тоя начин

Казваш че няма ефект в горния пост ?

преди 5 минути, дръндю написа:

пак се показва съобщението, но като кликна за ъпдейт, дава че е актуална

преди 2 минути, Pig написа:

А оправи ли се по тоя начин

Казваш че няма ефект в горния пост ?

преди 14 минути, дръндю написа:

ето създадения файл
nnn.reg

А изтри ли папката
C:\Windows\SoftwareDistribution
Естеаствено при спрени съответните услуги

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

Тоя веселия пак е избягал от психото !!!

преди 12 минути, дръндю написа:

Оставям го докато пуснат фикс.

преди 27 минути, Joss Bomon написа:

Сложили си LTSC, пък голямото натискане за обновяване... няма угодия.

микромеките нъ натискат, а ний са дърпаме ве, нищем нови версии

преди 46 минути, DarkEdge написа:

C:\Windows\SoftwareDistribution

всичко затрито, а то нахално ве, пак се появи
ама поне не ми дава грешка при опит за инсталация, а ми дава, че съм актуален
благодаря
е, от виртуално черпене файда йок, тъй че си оставам с една гола благодарност

преди 37 минути, дръндю написа:

с една гола благодарност

За ино мирси
ни мъ търси... :ph34r:

според потребител на един форум

Цитат

It seems that they still have not blocked UUP upgrades in Retail ring for LTSC, so you will be getting a upgrade which will fail to install.

Изглежда, че те все още не са блокирали UUP ъпгрейди в Retail ring за LTSC, така че ще получавате ъпгрейд, няма да се инсталира.

източника не мога да публикувам, тъй като инфото в този сайт, противоречи на правилата на форума

преди 3 минути, дръндю написа:

източника не мога да публикувам, тъй като инфото в този сайт, противоречи на правилата на форума

Има ли iso такова,мани го това през уиндоус ъпдейт?

преди 10 минути, Слави Маринов написа:

Има ли iso такова

Няма това е бъг, за който предполагам ще пуснат фикс по някое време.

на 29.05.2019 г. в 6:51, B3M2W0 написа:

Вече на два десктопа и един лаптоп инсталирах 1903. За сега, единственото нещо, което май не е както трябва, е картината на заключен екран-и на трите излиза по един и същ начин-пълна мътилка, все едно не е на фокус, ама много. И на трите се инсталира 18362.116.( един Про и два Хоум)

За оправяне на мътилката и поява на нормалната снимка за екрана на заключване намерих интересно решение: Източник-друг колега от друг форум.

11.jpg

Да беше казал, че предложението за графично решаване на проблема не е свършило работа преди. Ето ти и друго решение - с директно задаване на запис в регистратурата:
reg add "HKLM\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\System" /f /v "DisableAcrylicBackgroundOnLogon" /t REG_DWORD /d 1

на ‎3‎.‎6‎.‎2019‎ г. в 20:12, Слави Маринов написа:

Както казва  калеко Алеко-изостанала работа!Компания за милиарди долари с поддръжка за кашмер!

VLC плеъра да не е по-различен? Авторите отказват поправка на основна функция и продължават напред вече втора година да интегрират нови фатални повреди. Последното е лилав артефакт на картината за всякакво видео, който потребителя трябва да махне ръчно, поставяйки настройката на output video от подразбиране към една от останалите дузината възможни. Вероятно се е счупил с подразбиращата опция. Имат проблем с DirectX - счупили са го перманентно (умишлено и съвсем съзнателно), но не го барат, имат проблем и с плейлисти за онлайн възпроизвеждане. Като знам колко е популярен, но не ги вълнува какво се случва... А ти за най-големите магьосници им дигаш гюрунтия, че нещо е оплескана за момента. Ако си бяха разменили местата, щеше да си живееш на Линукс. :P 

преди 11 часа, Бонбон с катран! написа:

VLC плеъра да не е по-различен? Авторите отказват поправка на основна функция и продължават напред вече втора година да интегрират нови фатални повреди. Последното е лилав артефакт на картината за всякакво видео, който потребителя трябва да махне ръчно, поставяйки настройката на output video от подразбиране към една от останалите дузината възможни. Вероятно се е счупил с подразбиращата опция. Имат проблем с DirectX - счупили са го перманентно (умишлено и съвсем съзнателно), но не го барат, имат проблем и с плейлисти за онлайн възпроизвеждане. Като знам колко е популярен, но не ги вълнува какво се случва... А ти за най-големите магьосници им дигаш гюрунтия, че нещо е оплескана за момента. Ако си бяха разменили местата, щеше да си живееш на Линукс. :P 

Значи да сравняваш уиндоус с VLC е меко казано несериозно................уиндоус 10 е платен и струва  немалко пари,VLC е безплатен!Майкрософт струва на борсата милиарди долари,така че не би трябвало поддръжката да прави издънка след издънка!Аз лично нямам проблеми с VLC и никакви лилави артефакти не виждам,пък и плеъри колкото щеш безплатни и се сменят за секунди, докато при уиндоус не седят така нещата!

Някой надграждал ли е успешно до 18912.1001 от свалено от https://uup.rg-adguard.net? При мен няколко пъти се дъни през Windows Update със забравих-вече-каква-грешка (същата, която много хора цитират), та се чудя дали да пробвам с ISO-то.

Да, от там, но от iso, не от опцията за директен ъпдейт.

преди 12 часа, Слави Маринов написа:

Аз лично нямам проблеми с VLC и никакви лилави артефакти не виждам,пък и плеъри колкото щеш безплатни и се сменят за секунди

VLC има доста незаменими функции и не бих го заменил с никой друг. За лилави петна пробвай новоизлязлата преди 4 дни версия 3.0.7

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.