Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 10 Впечатления и проблеми (2)

Featured Replies

Във уиндоус магазина го има аз от там си го инсталирах.

rgh1466370169e.png

Редактирано от Me4oPyx (преглед на промените)

• Отговори 14,2k
  • Прегледи 1,3m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Относно "модата" да се инсталира най-новата ОС, без да се осмисля необходимостта, е следствие от действията на самите създатели на ОС. Дълго време "господстваше" ХР и относително дълъг период Майкросо

• Да ви разправя един майтап под Windows 10 днес. Трябваше ми да печатам, нооо...принтерът не го правеше. След 2 часа на диагностикка/ремонти/преинсталиране на драйвър,подмяна на win32spl.dll, минах под

• Това ви е проблема - вярвате на някакъв, който бил видял "руски хакер" да разбива криптирането на телеметрията и в пакета имало снимка на екрана. Пълни глупости, целящи медийно внимание. Пакетите на т

Публикувани изображения

преди 32 минути, Me4oPyx написа:

Мислех да мина без да правя акаунт, но се прежалих и инсталирах през магазина (даже и работи:ph34r:). Благодаря ти!

Точно щях да предложа да го изтеглят повторно от сайта на Teamviewer. Прилича на неправилно изтеглеглен.

Теглих го 3 пъти! Ще си инсталирам 10ката на моя лаптоп да си играя и ще пробвам там. Този от магазина работи, но не ми харесва как е направен интерфейса. Там трябва да ровиш в допълнителен таб за да си видиш id-то, а на някои хора и това им е твърде сложен процес.

На някого случвало ли му се е да трябва да чака на login екрана? Аз при последните три-четири build-а наблюдавам следното - студен старт отнема може би 10 секунди от включване на компютъра до показване на login екрана, но след това ми се налага да чакам доста - понякога отиват 20-30 секунди - мога да движа курсора, но екранът не реагира на нищо, за да ми покаже снимката и поленцето за парола/PIN.

P.S. Четох, че може да е свързано с Cortana и SearchUI.exe. Cortana не ползвам, махнал съм и всички локации от настройките за индексиране.

Редактирано от killchain (преглед на промените)

Пробвай за теста да спреш изискването на паролата на старта. (netplwiz) и виж как ще се държи. Ако е ОК, пусни искането на парола и като зареди логин тапета, веднага цъкни някъде по него.

Пробвай и чисто зареждане.

Лентата със задачи на Автомат. скриване ли е?

Ако ползвате издание преди 14279 .

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Аз не съм инсайдер,но и при мен напоследък се бави.Понеже съм dual boot ,до екрана дето ми излизат двата уйндоса(8.1 и 10)и трябва да избера с кой да продължа всичко си е нормално.Когато избера 10 и на мен ми бави докато се появи стартовия екран,не е както беше преди.......Когато избера 8.1 ми се появява почти веднага стартовия екран,та и аз се чудих защо стана така напоследък.

преди 2 минути, дръндю написа:

не ползвах парола, но пак си излиза на екран логване и чака докато не натисна бутона за логване

Ами спри му искането на празната парола,

преди 1 минута, дръндю написа:

благодаря, ще пробвам ...ъ-ъ-ъ... ама не сега, щото гледам филм

Живот си живееш направо. :D

преди 2 минути, дръндю написа:

благодаря, ще пробвам ...ъ-ъ-ъ... ама не сега, щото гледам филм

Киномаан

преди 1 час, дръндю написа:

фен на фентъзи и анимации

а, това от предният пост го направих, махнах отметката, поиска ми парола, потвърдих празната парола и странното е че зарежда по-бързо
па де да знам, може и да е самовнушение

Пробвай да си сложиш някаква парола, рестартирай, махни я и пак рестартирай. Аз така решавам този проблем още от XP насам. 

току що, дръндю написа:

аз си го оправих, благодарение на ExaFlop, но ме учуди промяната в скоростта на зареждане
все пак аз не съм специалист в тази област

Добре, аз се включих, защото си помислих, че продължава да те пита за влизане при липса на парола и просто се е ускорил процесът на влизане след цъкане върху "Влизане". Радвам се, че всичко е наред при теб.

на 6/19/2016 в 6:52, B3M2W0 написа:

Зависи от това как са инсталирани. Всички програми, които имат папка само в един дял от С:, се местят много лесно-барабар с папката-с изрязване и поставяне ( Cut-Paste) , става без грешка, даже прекият път продължава да работи за новата дестинация. А програмите, които имат папка и в друг дял( за да записват архив или нещо друго, конфигурация) се местят пак по същия начин, като част от тях си правят същата папка отново в новия дял, а за други е по-сложно. Това съм го правил и то от харддиска на ССД-виж по-долу, всичките са преместени с изрязване и поставяне. И не става дума за местене на цялата системна папка Програмни файловех86 (на пр.) , а за папката на самата програма.

123.JPG

Не мога да те разбера, как даваш такива индиански съвети. Това го няма на сайта на MS. Това са някакви индиански гимнастики, от които я тръгнат 10% после програмите, я не. На тази снимка, която прикачвам: когато пише C:\Program Files(X86), а ти я метнеш на J:\ Programki i drugi raboti., как очакваш програмата да тръгне от иконката, при положение, че пътя е друг и в регистъра е зададено, че е инсталирано там??? Tова е Windows,  а не човек. Портативните програми, могат да се слагат на всякакви дялове, но тия които са инсталирани... много глупаво. 

18a0b9c53c46b0ab.JPG

PS: Преди много години, когато имаше Windows XP и нищо ново, един познат ми твърдеше, че като копира иконката от игра или програма, на друг комп. тя ще му тръгне.  И ти ли си мислиш същото???:D

Редактирано от Евгени Симеонов (преглед на промените)

преди 6 минути, дръндю написа:

номера е на снимката ...бг езиков пакет
та на мен всичко ми е на български

пп

чакам за съвет преди да съм изключил компа, какво да правя

Вариант едно: може да добавя превод и може да не скапе системата

Вариант две: може да добавя превод и да скапе системата

Вариант три: Работи ли ти нещо, не го пипай.

преди 10 минути, дръндю написа:

добре, ще рестартирам, па ако се наложи ще преинсталирам
благодаря

пп

за сега не виждам разлика ...ъ-ъ-ъ... за сега

Може тия от ms да са се бъгнали нещо. Гледай какво време е навън.

Това са корекционни добавки за БГ езиковия пакет.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

преди 20 минути, Евгени Симеонов написа:

Може тия от ms да са се бъгнали нещо

Не, не са се бъгнали, а от това, че са добавили нещо, сега са локализирали на БГ

Цитат

E значи се оказах прав.

Е, значи не си прав. :) 

току що, дръндю написа:

а аз се учудих, какво е това

много странно ми се видя, като не знаех , че е корекция

Би трябвало да цъкнеш някъде там и да ти се отвори сайта на ms  за повеч инфо.

току що, ExaFlop написа:

Не, не са се бъгнали, а от това, че са добавили нещо, сега са локализирали на БГ

Е, значи не си прав. :) 

Не съм прав че са се бъгнали, но по-нагоре споменах за трите варианта.

преди 52 минути, дръндю написа:

странен ъп на 14366

'ма ти още ли си на 14366? Айде, няма време - 14367

Почва да ме влудява тая драма с уифито.Племеничката и тя постоянно се оплаква, че и се губи сигнала.Май няма да я бъде тая десятка...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.