Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 10 Впечатления и проблеми (2)

Featured Replies

Това е ъпдейт пpeз Windows Update.

• Отговори 14,2k
  • Прегледи 1,3m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Относно "модата" да се инсталира най-новата ОС, без да се осмисля необходимостта, е следствие от действията на самите създатели на ОС. Дълго време "господстваше" ХР и относително дълъг период Майкросо

• Да ви разправя един майтап под Windows 10 днес. Трябваше ми да печатам, нооо...принтерът не го правеше. След 2 часа на диагностикка/ремонти/преинсталиране на драйвър,подмяна на win32spl.dll, минах под

• Това ви е проблема - вярвате на някакъв, който бил видял "руски хакер" да разбива криптирането на телеметрията и в пакета имало снимка на екрана. Пълни глупости, целящи медийно внимание. Пакетите на т

Публикувани изображения

преди 6 минути, ExaFlop написа:

Това е ъпдейт пpeз Windows Update.

А от друго место може ли да се изтегли,че не ми се чака:)

Да попитам, понеже съм решил да преинсталирам windows 10 и се чудя кой от всичките build-ове да сложа, и има ли нещо дето да се чака да се появи тия дни, за да не бързам?

Ами, то юбилейнито издание Windows 10 Ver.1607 Anniversary Update RTM 14393.0.160715-1616 излезе. Защо ще го преинсталираш? Не подлежи ли на ремонт?

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Windows - а, който имам е от ноември, миналата година. Пък и постоянно ми сменя часа, и ме кара да се логвам с паролата от имейла. И не на последно място взе да ми бави нещо. Нали там последните издания са по бързи, по това, което чета тук.....  и за това основно. 

Е влез с локален акаунт и не слагай пароли(предполагам знаеш как става).То добре е излязло юбилейното издание и аз сега съм влязъл с 10ката  заради това обновяване,ма няма и следа от него..............:(

Windows 10 Ver.1607 Anniversary Update RTM 14393.0.160715-1616.При мен го няма още:ohmy:А и нещо стана с интернета,чакам по 5 мин да отвори 1 страница.Верно че ми е слаб нета ма такова чудо не ми се беше случвало.

преди 1 минута, ExaFlop написа:

Влез в Notifications->All settings->Updates & security->Check for updates

Е чеквах  for updates и ми изписа,че ми е актуално устройството в 12 и 29ч.

Всеки, който желае, може да свали новата версия от тук - https://clouhttps://cloud.mail.ru/public/Jkdp/1JYvnNxXwd.mail.ru/public/Jkdp/1JYvnNxXw

Само да отбележа, че това са чисти исота, без "екстри" за нелегално използване, не ме наказвайте.

Имам и един въпрос - само при мен ли под Redstone спря да работи 7+ taskbar tweaker, който до последно преди това работеше безотказно? Redstone ми е инсталиран на чисто.

Слави, с кое издание си? Аз бях с 14393.5
Your device is up to date. Last checked: Today, ‏‎12:17

Upd8Y6arV8.png

преди 19 минути, velony написа:

И не на последно място взе да ми бави нещо

При мен беше същото ако не си махнал Cortana я махни 

Media Creation Tool дали ще свали Anniversary Update ?

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Дръпни. iso-то от линка на ЦПП. Безопасно е.

Само не зная кое издание е точно. Нормално или инсайдърско.

преди 23 минути, ExaFlop написа:

Дръпни Дом iso-то от линка на ЦПП. Безопасно е.

Кое точно да се тегли че са много

преди 50 минути, ExaFlop написа:

Дръпни Дом iso-то от линка на ЦПП. Безопасно е.

Кажи къде да погледна и ще ви кажа дали е инсайдърска версия. : )

преди 2 часа, velony написа:

Windows - а, който имам е от ноември, миналата година. Пък и постоянно ми сменя часа

Да не е заминала CMOS батерията на дъното? Ако дъното е старо вземи е подмени. Струва 2 лв. но ще се наложи да настройваш после пак БИОС-а.

Току-що пуснах и стационара да си намери въпросната актуализация - за няма минута я намери и още толкова - инсталира. Сега ще рестарт.

Здравейте!

С Windows 10 съм от началото на Юли месец. Преди това също съм го инсталирал, но все не ми е харесвал. Въпроса е как от настоящата версия 1511, която е последния голям ъпдейт от Ноември миналата година да актуализирам до най-новата версия Anniversary Update от 2 Август. Някой може ли даде линк, защото Windows Update ми е блокирал “Когато вляза в него ме изхвърля“.

преди 2 минути, ExaFlop написа:

Току-що пуснах и стационарът да си намери въпросната актуализация - за няма минута я намери и още толкова - инсталира. Сега ще рестарт.

Бах мама му чичо Бил да не ти е братовчед:)

Упс, забравих да кажа - И съм тук :) 

преди 13 минути, SouRCe написа:

Здравейте!

С Windows 10 съм от началото на Юли месец. Преди това също съм го инсталирал, но все не ми е харесвал. Въпроса е как от настоящата версия 1511, която е последния голям ъпдейт от Ноември миналата година да актуализирам до най-новата версия Anniversary Update от 2 Август. Някой може ли даде линк, защото Windows Update ми е блокирал “Когато вляза в него ме изхвърля“.

Направи си проверка на системните файлове - щракни с десен бутон по старт менюто и избери Run as administrator. В черния прозорец напиши:
sfc /scannow

и натисни Enter.

Като завърши проверката, направи една снимка на прозореца и я покажи тук.

преди 3 часа, Слави Маринов написа:

Е чеквах  for updates и ми изписа,че ми е актуално устройството в 12 и 29ч.

И при мен е същото.Някои знае ли как да го актуализирам Мерси предварително

Редактирано от bobi iordanov (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.