Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 10 Впечатления и проблеми (2)

Featured Replies

преди 15 минути, bobi iordanov написа:

В смисъл коя версия

1511

• Отговори 14,2k
  • Прегледи 1,3m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Относно "модата" да се инсталира най-новата ОС, без да се осмисля необходимостта, е следствие от действията на самите създатели на ОС. Дълго време "господстваше" ХР и относително дълъг период Майкросо

• Да ви разправя един майтап под Windows 10 днес. Трябваше ми да печатам, нооо...принтерът не го правеше. След 2 часа на диагностикка/ремонти/преинсталиране на драйвър,подмяна на win32spl.dll, минах под

• Това ви е проблема - вярвате на някакъв, който бил видял "руски хакер" да разбива криптирането на телеметрията и в пакета имало снимка на екрана. Пълни глупости, целящи медийно внимание. Пакетите на т

Публикувани изображения

преди 21 минути, The-Walk!nG-Dead написа:

1511

На 2-ри август излезна версия 1607.14393.10 а преди два дни излезе ново натрупване 14393.51 провери Windows update 

току-що, bobi iordanov написа:

На 2-ри август излезна версия 1607.14393.10 а преди два дни излезе ново натрупване 14393.51 провери Windows update 

Ще остана без място от тея ъпдейти >....

преди 25 минути, The-Walk!nG-Dead написа:

1511

Дори и с нея да останеш, засега не е проблем от гледна точка на сигурността. Англоезичните техно сайтове дори препоръчват да се изчака с инсталацията на 1607 (SP1), защото имало проблеми при някои reddit-писачи.

Редактирано от критичен (преглед на промените)

Иб@х го тия Джам ОС. Уиндоус телеметрия, товари харда на 100%. Резултат -компютъра е неизползваем. :D Това след вчерашните ъпдейти. А днес пореден комулативен ъпдейт, дето зависна и не се инсталира. Нито сваля. Трагедия.

преди 9 минути, AntiAlGor написа:

Иб@х го тия Джам ОС. Уиндоус телеметрия, товари харда на 100%. Резултат -компютъра е неизползваем. :D Това след вчерашните ъпдейти. А днес пореден комулативен ъпдейт, дето зависна и не се инсталира. Нито сваля. Трагедия.

Пробвай да почистиш windows update, дефрагментирай, през services деактивирай работата на услугата "Connected User Experiences and Telemetry service". С помощта на файловете от тук деактивирай и автоматичната оптимизация на системата, защото често се изпълнява на заден план и бави много. Ако пък не ти се занимава с всичко това, минавай на 8.1 и не инсталирай тези ъпдейти: 

Лошите ъпдейти за 8.1.png

Редактирано от критичен (преглед на промените)

преди 20 часа, dedidi написа:

КАКВО Е ТОВА ЧУДО?

След надграждане на Win10Pro на лаптоп 11 инча реших чрез функцията "Почистване на диска" да изтрия системните файлове в дял "С", останали от предходни версии.

След като анализа завърши, ми изписа, че мога да изтрия 3,99 ТВ (терабайта).Диска е 500 GB и е подменен преди 1 година поради скапване на стария, като е зареден с Win10Pro.

Реших да рискувам и потвърдих изтриването.В продължение на 2-3 часа е изтривал стари ъпдейти и е приключил успешно.

Компютъра беше на внучката ми!

Може би е поставен използван по-рано диск???

Грешка в превода, по-точно е гигабайта. Това са остатъци от предишна версия на Windows. Идеята е ако не ти хареса 10-ката, с няколко клика да се върнеш на предишната версия(както направих аз). Разкарвайти тези остатъци, ти се лиши от тази опция.

Какво имаш предвид под да "почне да ми набутва софт"?

Е, това вече си го преминавал!

За хората ползващи често конзолата:
https://blogs.windows.com/buildingapps/2014/10/07/console-improvements-in-the-windows-10-technical-preview/

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Що го няма при мен тоя големият ъпдеит толкова време,дали защото съм на бг:ohmy:

преди 2 минути, ivan1975 написа:

Що го няма при мен тоя големият ъпдеит толкова време,дали защото съм на бг:ohmy:

С инсайдерска версия ли си

преди 11 минути, bobi iordanov написа:

С инсайдерска версия ли си

Не

преди 49 минути, ivan1975 написа:

Не

Тези ъпдейти са бета версии първо ги пускат за инсайдърите и като ги стабилизират чак тогава ги пускат за останалите

Редактирано от bobi iordanov (преглед на промените)

Защо се получава така, и това нормално ли е ? 

image.png

преди 1 минута, Aquaris написа:

съвсем нормално

Искам да видя и при други системи как е, ако може и вие да споделите Вашия диспечер на задачите :)

преди 2 часа, VipKokata написа:

Искам да видя и при други системи как е, ако може и вие да споделите Вашия диспечер на задачите :)

Екранна снимка (6).png

Екранна снимка (7).png

преди 2 часа, VipKokata написа:

Без име.png

преди 1 минута, VipKokata написа:

При мен прави някви пикове, после се нормализира ?!? 

https://postimg.org/image/uz4dwmmjt/

https://postimg.org/image/rgse08lnt/

Windows e такъв при мен е същото

https://postimg.org/image/f8m8re1e7/

току-що, bobi iordanov написа:

Windows e такъв при мен е същото

Ето сега пак се напълни

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.