Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

Какво има да се отразява? Нещата се случват както трябва да се случват.

Чудя се дали ДНР и ЛНР няма да се присъединят скоро към Русия. Тръмп нещо не ми се струва много милеещ за тези окраински измекяри.

Изпратено от моят SM-J500FN с помощта на Tapatalk

• Отговори 14,2k
  • Прегледи 753,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

преди 54 минути, иноТ написа:

Чудя се дали ДНР и ЛНР няма да се присъединят скоро към Русия.

Много просто - ами защото не ги щат бре :)  Да ти припомня само че още при провъзгласяването на трористичните образувания ДНР и ЛНР 2014г  , същите оповестиха и декларации и какво ли не за присъединяване към РФ. Дори и там проведоха референдум ! Забравил си май :)

Ама  Пу  , след воената анексия на Крим , му се сви дупето и прекрати сценария който бе подготвен и за тях и даде заден ход и на референдумите им , и на проектите "новорусия". :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

А, не са решли, не са ги приели. Сигурно не покриват изискванията.

преди 1 час, иноТ написа:

А, не са решли, не са ги приели. Сигурно не покриват изискванията.

Те /руснаците/ си ги управляват, те им проведоха референдума  , те им правят "изискванията".  :)

Проблема е че дадоха заден ход . Сценария Кримнаш забуксува и даде фира.

Но иначе да те питам като спомена - ислямска Чечня , която руснаците на колене субсидират с 90% от бюджета им , покриват ли "изискванията" ?

Сигурно. Не съм чул да се оплакват. ЛНР и ДНР са млади държави. Като узреят може и да се включат в състава на РФ

Мен ми е малко странно да гледам клипове на оня продажник Пламен Пасков, кандидата за президент , който говори български с акцент , и който хвали ислямската република колко е подредена и хубава , да гледам на този фон, разораната нива на вече нежеланите ДНР и ЛНР , захвърлени от Пу.

преди 8 минути, иноТ написа:

Не съм чул да се оплакват. ЛНР и ДНР са млади държави.

Това не са държави.

И няма и да чуеш да се оплакват . В твоите медии няма такива неща :)

преди 8 минути, иноТ написа:

Като узреят може и да се включат в състава на РФ

РФ ги подкопа, РФ ги захвърли.Какво повече ти трябва ?

Ще си живуркат най вероятно  така както живуркат ЮО и Абхазия. Непризнати от никого "образувания" , които дефакто и реално погледнато са ИЗЦЯЛО на руска издръжка, и изцяло под тях контрол, непризнати от НИКОГО .

Разликата е че те поне се субсидират официално.а  в ДНР и ЛНР освен войски да трепят православни украинци , Пу не праща нищо друго.

И аз съм чувал, че в Чечня е много хубаво, благодарение на Русия. Не знам какъв ти е проблема с това. По принцип знам, че не обичаш много щастливи хора, още от оня път, дето искаше да се бомби концерта в Крим. Подкрепяш терористите в Сирия, яд те е, че руските граждани в Крим и Чечня живеят добре и имат голям бюджет. Странен човек си ти.

Meрси за интересното предаване иначе. Сега ще го изгледам. 

Редактирано от иноТ (преглед на промените)

преди 12 минути, иноТ написа:

И аз съм чувал, че в Чечня е много хубаво, благодарение на Русия. Не знам какъв ти е проблема с това. По принцип знам, че не обичаш много щастливи хора, още от оня път, дето искаше да се бомби концерта в Крим. Подкрепяш терористите в Сирия, яд те е, че руските граждани я Крим и Чечня живеят добре и имат голям бюджет. Странен човек си ти.

О да, много глупости съм чувал за мен. :) ти видимо ги помниш тези  простотии, тиражирани обаче единствено от вашата клика.

Но за щастливите хора не си прав. Харесвах когато Крим имаше автономия, имаше собствен бюджет за разлика от сега, когато е приравнен целия като селце в състава на ростовска област, харесвах когато Киев имаше наерение да им дава ДОРИ още повече автономия , хресвах когато  десетки медии НЕ бяха извън закона и НЕ  бяха цензурурани от новорашистката власт.

Това за теб обаче, очевидно ти е проблем.

пп

А за уахабитска Чечня колко е хубаво , предлагам да отидеш и да поживееш след като приемеш исляма разбира се.

Ти пискаш за големите бюджети на хората, пък сега село било.  :D 

Харесва ли ти, че Чечня има огромен бюджет също, няма вече войни и ислямисти и хората си живеят спокойно?

Знам, че дълбоко в себе си искаш пак да се колят с руснаците, ама нямаааа. :D:D

преди 21 минути, иноТ написа:

Ти пискаш за големите бюджети на хората, пък сега село било.  :D 

Харесва ли ти, че Чечня има огромен бюджет също, няма вече войни и ислямисти и хората си живеят спокойно?

Знам, че дълбоко в себе си искаш пак да се колят с руснаците, ама нямаааа. :D:D

Не приятелю , аз не искам никой никого да коли. И не "пискам за големите бюджети" а за това че 90 % от този бюжет е субсидия от РФ.

Ти жив чеченец виждал ли си ? познаващ ли манталитета им ? Сигурен съм че не.

Най кратко казано , там си живеят във феодализъм. Те индустрия и поминък , освен войната, нямат.

Парите на Пу не са вечни . Не е лесно да вадиш всяка година 50 млрд безвъзмезден ПОДАРЪК за Кадиров. Рано или късно парите ще секнат.

Тази година Пу направи плах опит и предложи съкращение на тези субсидии. Кадиров скръцна със зъби и Пу клекна, и отново им подари  същите пари.

По конкретно казано - 87% са безвъзмездните пари, за 2015 г са 82 % като рекордьор е Ингушетия с 87 % безъвзмездноподарени пари субсидия.

Те така.

Мноо убаво в Чечня да знайш :) бегом натам :)

Ако си мислиш пък че има някаква цивилизована власт там, и важат руски закони... много се лъжеш :)

Филмът на Пасков много ми хареса. Мерси!

Продължавам да недоумявам какъв ти е проблемат, че в Чечня всичко е наред, но както и да е. 

Твоите тъпотии не са абсолютната истина, че да изпадаш в потрес, когато някой не схваща, или не иска да схваща. Брей, че мнение имаш а себе си. 

преди 52 минути, miro20 написа:

РФ ги подкопа, РФ ги захвърли.Какво повече ти трябва ?

A дали е така? Мне. Просто РФ не са идиотите, които на теб ти се иска да бъдат. ДНР и ЛНР, ще бъдат част от РФ, но това ще стане когато моментът е подходящ. С Крим се игра ва банк, защото нямаше друг вариант. Е да,получи се, но късметът не бива да се насилва- ще се изчака глутницата да се налае, ястребите с настръхнала перушина да се поуспокоят и... пожалуйста заходите. :)

преди 7 минути, miro20 написа:

Ми ти верно нищо не схващаш :):)

Koто хората започнат "нищо да не схващат", е точния момент да се запиташ "казвам ли нещо".

И една скоба... Кадиров натри на Пу мераците за ограничения и си защити с едно скръцване само , бюджета.... С интерес ще наблюдавам как ще се измени Кадиров, когато наистина в РФ няма да има пари да го издържа с 50-60- млрд  подаръци годишно .

Това приятелю, няма как да продъжава вечно.

преди 1 минута, иноТ написа:

Твоите тъпотии не са абсолютната истина, че да изпадаш в потрес, когато някой не схваща, или не иска да схваща. Брей, че мнение имаш а себе си. 

Винаги ви се радвам на такива изцепки . Това че не ви изнасят аргументите  и цифрите, че и не ги четете, не е мой проблем.

преди 3 минути, язе написа:

A дали е така? Мне. Просто РФ не са идиотите, които на теб ти се иска да бъдат. ДНР и ЛНР, ще бъдат част от РФ, но това ще стане когато моментът е подходящ. С Крим се игра ва банк, защото нямаше друг вариант. Е да,получи се, но късметът не бива да се насилва- ще се изчака глутницата да се налае, ястребите с настръхнала перушина да се поуспокоят и... пожалуйста заходите. :)

РФ не са идиотите ?? та нали те създадоха и ръководят в момента ДНР и ЛНР. Да ти цитирам ли наново любимия ви руснак Игор Стрелков , бивш военен министър на ДНР ?  :)

И кога ще стане "момента подходящ" ?? :) То така беше и с Крим . Същия сценарий. - маскирани военни блокират и превзеат ключови позиции, след седмица две - провеждаме референдум

в Крим се получи защото е стратегическа точка за военните. А за Донбас, на Пу въобе не му пука, въпреки че пак повтарям думите на вашия любим военен министър на терористите - сценария за ДНР/ЛНР бе същия.

Какво се счупи пътьом , не знам, но Пу клекна и захвърли и ДНР и ЛНР и глупостите си за новорусии и др такива :)

Да следиш събитията, без да схващаш смисъла и логиката им, е напълно безмислено заниманние...

преди 1 час, иноТ написа:

Филмът на Пасков много ми хареса. Мерси!

То това е мнооого отдавна коментирано .

Въпроса е дали схващаш какво виждаш . НЕ какво ти говорят че виждш , а какво виждаш със собствените си очи .

Много не го умеят, и се прехласват по шаренийките които им наливат :)  репортажа на Пасков е такъв пример, дето и ти повЕрва като шаранче колко е хубаво в халифата на главорезите  ислямска Чечня

Друг такъв е любимия ви  филм "пътя към родината" за Крим , който колкото и патосно да е направен, който има очи да види, ще види противоречията и абсолютно незаконните действия които се демонстрират.

преди 14 минути, язе написа:

Да следиш събитията, без да схващаш смисъла и логиката им, е напълно безмислено заниманние...

абсолютно е така.

Опровергавайки еднозначно лъжите и спекулациите в тази и други теми, смея да твърдя че мнението ми е точно обратното на " безсмислено занимание" което демонстрирате вие.

Нали разбирате че няма как нормален човек да коментира  измишльотините на великата новинарска световна агенция "бултаймс" , освен с усмивка ? :laughing4:

Пич, не спираш да си мааш на принципа:

- Аз съм красива!

- Кой ти каза?

- Мама... :cool:

преди 1 час, язе написа:

Пич, не спираш да си мааш на принципа:

- Аз съм красива!

- Кой ти каза?

- Мама... :cool:

не знам как се виждаш отстрани, но точно това е вашия прнцип. :)

Всъщност, за красотата няма дефиниция и тя като цяло е субективно възприятие. Казано простичко, красив си не когато кажеш "аз съм красив",пък ко ще и 1000 пъти, акогато 1000 човека кажат "той е красив",пък дори и само веднъж... Та, откъдето и да се гледаш... не зависи от теб.

Редактирано от язе (преглед на промените)

Виждам че обичаш да хвърляш цитати които дори не разбираш .. :) Както всяка  кифла която цитира нещо от Пауло Куельо :)

Нищо де.. излагай се на воля :)

А аз виждам, че си си загубил очилата. Цитати... къде видя цитати?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.