Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

Колко демократично наистина? Бащата управлявал дълго време после сина докат остарее сигурно. Има си мандат и дотам.Изчерпал си се.

• Отговори 14,2k
  • Прегледи 754,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

преди 12 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Аз съм за свободно самоопределения на всяка държава за нейния път а не да се меси Путин или Обама. Както и съм против Асад, който е чист диктатор наследил поста от баща си!

Кажи честно. Я кажи сега как реагираха западните политици, когато правеха преврата на Янукович и как при огледалната ситуация на "демократичния" Ердоган!!! 

Редактирано от Джугашвили (преглед на промените)

преди 15 минути, Джугашвили написа:

Ми нали затова УЖ беше Майдана!!! Щото щели да я приемат в НАТО и ЕС, пък Янукович бил прът в колелото на прогреса и им спирал професионалното развитие!!! Е Янукович сега не е на власт, кой ги спира???

Аз съм за строго охранявани външни граници на ЕС! За да влезеш трябва да си заслужил.Има доста условия за изпълнение! Пожелание на Ердоган или на президента на Украйна неможе.

току-що, _Alex&Vanko_ написа:

Колко демократично наистина? Бащата управлявал дълго време после сина докат остарее сигурно. Има си мандат и дотам.Изчерпал си се.

Не си ти дето ще определя законите в дадена страна, ако са си решили и законите им позволяват, ще управлява, а ако не, няма... Нито пък ще са хамериканците, дето всичко искат да мяза на тях, е да ама няма да стане.....

току-що, Джугашвили написа:

Кажи честно. Я кажи сега как реагираха западните политици, когато правеха преврата на Янукович и как при огледалната ситуация на "демократичния" Ердоган!!!

Не съм запознат и не мога да коментирам.

току-що, _Alex&Vanko_ написа:

Аз съм за строго охранявани външни граници на ЕС! За да влезеш трябва да си заслужил.Има доста условия за изпълнение! Пожелание на Ердоган или на президента на Украйна неможе.

По желание на Укропския не може, но виж, не бъркай него с Ердоган, или с Путин.. Има държави и държави, както има и техни управляващи, и управляващи...

Турция да я сравняваш с Укропия, камо ли Ердо с Прасето, това е пълна дилетанщина.... и непознаване на реалността и защо е така... 

току-що, Sinbad_ написа:

Не си ти дето ще определя законите в дадена страна, ако са си решили и законите им позволяват, ще управлява, а ако не, няма... Нито пък ще са хамериканците, дето всичко искат да мяза на тях, е да ама няма да стане.....

Те са гласували за Асад както и тук по команда и силен партиен апарат.То сигурно там не се купуват гласове?

преди 2 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Те са гласували за Асад както и тук по команда и силен партиен апарат.То сигурно там не се купуват гласове?

То гласове се купуват и манипулират и във  ФАЩ дори, или викаш там такива машинации изборни няма нали :))) Както нямаше и на референдума например за отцепване на Шотландия :))  И така нататък...

Май е време да се събудиш ... 

П.С А за Сирия, там на последните избори участваха и опозицията , имаше и уж наблюдатели , и Асад спечели убедително....

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

преди 2 минути, Sinbad_ написа:

По желание на Укропския не може, но виж, не бъркай него с Ердоган, или с Путин.. Има държави и държави, както има и техни управляващи, и управляващи...

Турция да я сравняваш с Укропия, камо ли Ердо с Прасето, това е пълна дилетанщина.... и непознаване на реалността и защо е така... 

Европа няма и не бива да става сбирщина от турци, араби, китайци, африканци освен коренното население!

преди 2 минути, Sinbad_ написа:

То гласове се купуват и манипулират и във  ФАЩ дори, или викаш там такива машинации изборни няма нали :))) Както нямаше и на референдума например за отцепване на Шотландия :))  И така нататък...

Май е време да се събудиш ... 

П.С А за Сирия, там на последните избори участваха и опозицията , имаше и уж наблюдатели , и Асад спечели убедително....

Ти не разбираш ли, че си имаме култ към личността? Първо бащата, после сина?

преди 3 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Европа няма и не бива да става сбирщина от турци, араби, китайци, африканци освен коренното население!

Че ние турците сме си акъна вече коренни европейци, къде ни слагаш в един кюп с арабеските :)))) хахахаха

От 14 век насам, турците са в Европейския континент, и дори още отпреди това .. да не говоримз а доста съвременни европейски държави съставени от тюркски плеенни групи, като България, като Унгария ....

А сбирщайн не трябва от такива капути с дипломи като теб по скоро, дето хал хабер си нямат от нищо, и само правят калабълък без никаква полза :))))) Такива единствено стават за стадо понеже са послушни и лесно им се промиват канчетата кухи дето нямат грам мислене.....Може би затова си прав, в този смисъл ЕС няма полза от такива като мен :)))  Тоест управляващите либерасти в европа в момента, а не народите на европа ...Да не бъркаме понятията все пак..

преди 1 минута, _Alex&Vanko_ написа:

Ами там е истината!!! Първото нещо е тъова, което става благодарение на Тръмп!!! И вместо да се скъсват да го плюят, трябва ръцете и краката да му целуват!!! Ама либерастите и соросоидите (едно и също е) кръв пикаят!!! Не е нормално влизането на която и държава в ЕС да е обвързано с влизане в НАТО, което всъщност си е САЩ!!! На ЕС не му трябва НАТО, а обиденинена армия, обидеинени разузнавателни служби, обединени гранични войски, обединени полицейски сили и т.н., в рамките на ЕС, а не каквото кажат чифутите зад океана, това да се случва, без значение от последствията!!! Помиси малко, да видиш че е така!!! НАТО е инструмент за постигане на целите на САЩ, а не за развитие и просперитет на ЕС!!! И докато съществува тази терористична организация на наднационално ниво, бедите в целия свят и конкретно в Европа, няма да спрат!!!

преди 7 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Какво не бива, според теб колко са турците и кюрдите в Германия към днешна дата??? За другите не питам!!!

преди 13 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Ти не разбираш ли, че си имаме култ към личността? Първо бащата, после сина?

Глупости на търкалета... Това го казват смао враговете на Асад, а не населението на Сирия... Както имаше култ към Садам ли, или към Кадафи? Понеже бяха уж тирани, затова и страните им разцъфтяваха и хората бяха добре.. Или е имало култ към Живков ( имаше към компартията донякъде, или се опитваха да направят  , а Живков просто и беше начело ) ? Тъпотии на парче....

Култ имат разни чалгари към дадена фолк звезда , да, имат разни пубери тука в англия например към Бийбър , или друга модерна звезда, и то да ги питаш защо, и те не могат да дадат смислено обяснение...

Но да уважаваш и харесваш човека направил и осигурил добруване на страна и население, не е култ.... не бъркай понятията... 

П.С Дори към Ленин не може да се каже че е имало култ .. Сталин доста бързо смени нещата , както и следващия сле днего, и така нататък...

преди 2 минути, nikssi написа:

Как кой? Орешарски :D

Путин  бе сересмин, как можа да кажеш Орешарски :))))))))) Миро трола недоварен и недоклатен  жив ще те изяде ако не казваш че е Путин :)))))) 

По-лесно е за някой зулус да влезе в Европа, отколкото окраинец. :D

Това разбирам след поредните събирания и заседания, нали Мири? 

преди 1 минута, иноТ написа:

По-лесно е за някой зулус да влезе в Европа, отколкото окраинец. :D

Това разбирам след поредните събирания и заседания, нали Мири? 

Не подценявай и бушмените!!!

току-що, Джугашвили написа:

Не подценявай и бушмените!!!

Те вече са, дори единия е модер тука, мята кочaни насам натам :)))):D:D:D

преди 13 минути, Sinbad_ написа:

Путин  бе сересмин, как можа да кажеш Орешарски :))))))))) Миро трола недоварен и недоклатен  жив ще те изяде ако не казваш че е Путин :)))))) 

Бе Путин жив ли е бре, че четох из укропските медии, че това не бил той а некой друг...  :D   Въртят плочата та се заплесват....

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 9 минути, Sinbad_ написа:

Те вече са, дори единия е модер тука, мята кочaни насам натам :)))):D:D:D

Значи инвазията вече е в напреднала фаза!!! Току виж и новия председател на европейската комисия е ариеца от Германия Н'Голо Нконо и е от провинция Холщайн!!!

П.П. Майтапът си е майтап, ама се молете новият канцлер на Германия да е от Бавария, че иначе няма оправия в този ЕС и сме пътници!!!

преди 3 минути, nikssi написа:

Бе Путин жив ли е бре, че четох из укропските медии, че това не бил той а некой друг...  :D   Въртят плочата та се заплесват....

Ами по последни данни от ЦРУ и Демократическата партия, назначил е президентът на САЩ!!! Значи би трябвало да е жив!!!

Редактирано от Джугашвили (преглед на промените)

преди 8 минути, Джугашвили написа:

Ами по последни данни от ЦРУ и Демократическата партия, назначил е президентът на САЩ!!! Значи би трябвало да е жив!!!

Аха...и аз тъй си мислех ама пустата му пропаганда мира не ми дава. :D Ти мани ми май от старите лидери в Европа засега остана само баба Меркел. Ма може и да не е тя, знам ли кой за кой се представя. :D 

преди 2 минути, nikssi написа:

Аха...и аз тъй си мислех ама пустата му пропаганда мира не ми дава. :D Ти мани ми май от старите лидери в Европа засега остана само баба Меркел. Ма може и да не е тя, знам ли кой за кой се представя. :D 

Мхм, само тя остана и нейното протеже Юнкер!!! Оланд видя на къде вървят нещата и си би камшика, италианцеът и той яде шамарите...само австрийците малко ме изложиха, ама там бяха впрегнати всички позволени и непозволени средства на на издъхващата либерастка пасмина!!! Пък и това е затишие пред буря!!! Това им е за последно!!! Еееех, а на времето беше гордост да се наричаш либерал!!! Стамболов е либерал!!! Нещо общо да виждаш с тия сегашните ??? Смятай до къде са стигнали, колко ниско са паднали тия и как чрез еврейската пропагандна машина-медиите са промили мозъците на хората!!!

преди 1 час, Джугашвили написа:

Я кажи сега как реагираха западните политици, когато правеха преврата на Янукович

Това от "илюминатите" ли го чу ?

:)

А това че Янукович отказваше и вътрешни реформи , и евроинтеграция на украинците които И БЕЗ ТОВА стотици хиляди се стремяха и работеха временно или постоянно в Полша и др страни /без РФ/  ?

Или че Майдана бе много месечен , повтарям много месечен, почти година процес на протести , справедливи протести срещу олигархията, корупцията, които путинската кукла Янукович игнорираше и накрая с помощта на путинските служби разстреля на пощада, и после избяга при ментора си ?

преди 1 час, Sinbad_ написа:

и непознаване на реалността и защо е така... 

Поне веднъж дали ще можеш да се аргументираш нормално и с факто "кое е така" , и дали ти си този който "е запознат" ?

Аз не виждам такова от теб. само празни приказки и обиди .

преди 1 час, nikssi написа:

Бе Путин жив ли е бре, че четох из укропските медии, че това не бил той а некой друг...

Не знам... отдавна обаче нито жена , нито деца има около него . И това не е вина на "укропски медии" :)

преди 49 минути, nikssi написа:

Ти мани ми май от старите лидери в Европа засега остана само баба Меркел. Ма може и да не е тя, знам ли кой за кой се представя. :D 

Сарказма ти е напълно не намясто . Мани мани , ама Пу е несменяем царь государь реално от.... има няма 1999-та та до сега.

Това нормално ли е ?

Не мисля.

пп

Отделно че той самия бе казал 2004 г че 7 години са твърде много ... може да "се подлудее" за тоизи срок на управление.

Spoiler

Путин вновь высказался против увеличения срока президентства до семи лет. "Ну это очень много. Можно было бы и пять, цифра круглая, но семь - многовато. Если семь лет работать с полной отдачей, с ума можно сойти", - цитирует главу государства "Интерфакс".

Е.... другаря ви Пу е не 7,  а над 16 години на власт. 

Коментара е излишен....

И още малко тема за размисъл... спрямо икономиките

http://www.faktor.bg/novini/svjat/89692-i-bez-vodka-sas-selyodka-yuzhna-koreya-izduha-ikonomikata-na-rusiya.html

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 6 минути, nikssi написа:

То пък при тебе като ги има...с това висене в чат форума.

Въпросът е да виси, а не да стърчи!!! Хайде сега, нямаме нужда от последователи!!! Докато виси, всичко е под контрол!!! Хибридна война, какво да го правиш!!! Трябва да се контролира населението на планетата Земя и кои да създават популация!!!

Mирчоооо, я ни светни, що поляците са по площадите!!! И те ли за визи бе, брат!!! Толкова сте елементарни и куци, че няма накъде!!! Изкарахте хората по  площадите!! Благодарим Ви, за което!!! Ако не бяхте Вие, едва ли някой можше да ги изкара!!! Смятай колко сте откъсани и на каква кауза служите!!!! Да ви ева и откъсаните колхозници!!!

Не разбрах ... докато се присмивате на европйските политици че идват и си отиват заради нормални демократични принципи и ценности , 17 г. на власт нормално ли е ?

И как бихте коментирали думите на бога  ви Пу че ако мандата е 7 г власт, може да "подлудееш"

:)

преди 5 часа, Джугашвили написа:

Mирчоооо, я ни светни, що поляците са по площадите!!! И те ли за визи бе, брат!!!

Ами Полша е наистина интересна тема. Но точно на теб едва ли ще ти хареса :)

Това за което са излезли на площадите е именно заради демократичните ценности и против ограничение на медиите https://www.actualno.com/europe/ogranichenija-v-svobodata-na-slovoto-predizvikaha-protesti-v-polsha-news_582457.html

Може да погледнеш и предишните им протести - http://www.standartnews.com/svyat-europe/mnogohilyadni_protesti_v_polsha-343719.html

И най големия https://www.24chasa.bg/novini/article/5478413

Забележи защо - заради това че управляващите заплашват членството на Полша в ЕС . 

Май лафа трябва да е не кога ще ги стигнем американците, а кога ще ги стигнем поляците....

Ако Полша имаше такава  криза и мераци на червените мафиоти за власт каквато е у нас, плюс избирането на Радев, не 200 хил щяха да излязат, а цяла Полша би се вдигнала.

Но ние не сме поляци....

По това се различават добрите демокрации от симулиращите демокрация режими - както несменяемия ви бог Пу

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.