Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

преди 8 часа, NEY написа:

А Вие защо сте от някаква друга аудитория???

Защото не вярвам на лъжи и пропаганда за лапнишарани :) Особенно когато тази пропаганда и лъжи са толкова лесно очевидно оборими

пп

И да добавим прословутата годишна  пресконференция на Буратино

Какво премълча или направо излъга /отново/  Буратино

http://www.dw.com/ru/о-чем-умолчал-владимир-путин-на-пресс-конференции/a-36896709?maca=rus-facebook-dw

В статията на ДВ не споменават и едно друго премълчаване - за "хората, участващи във военната сфера в Украйна" , както Пу нарича своите диверсионни групи в Донбас.

Въпроса бе зададен от украински журналист.

Спомена за размяната на пленници, спомена за осъдения в РФ украински режисьор  , но за хората "във военната сфера" нищо не каза... като има такива, да каже колко са, какви са, в какво се изразява "военната сфера" каквито функции изпълняват там .

Не че не знаем де :)

Още хванати неточности  :

https://tvrain.ru/articles/answers_questions-424109/

И https://tvrain.ru/teleshow/fishman_vechernee_shou/itd_23_dekabrja-424123/

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

• Отговори 14,1k
  • Прегледи 727,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

Гледах пресконференцията на живо и не е премълча нищо. Четири часа отговаря на всякакви журналисти. Имаше и един окраинец. Също така, длеч не всички въпроси бяха удобни, но Владимир Владимирович отговори на всеки. Голям човек! 

Добри новини от Украйна. Украинската армия успя да установи пълен контрол над още едно украинско село - Новолуганское, което се намира в так. нар "сива зона" на фронтовата линия. До сега селото беше обект на нападения и мародерстване от страна на орките. Е, вече няма да е.

Rodion Shovkoshytnyi
1 час ·
Нарешті!
Новолуганське - під контролем ЗСУ!
Повністю!

преди 11 минути, bdenkov написа:

Добри новини от Украйна. Украинската армия успя да установи пълен контрол над още едно украинско село - Новолуганское, което се намира в так. нар "сива зона" на фронтовата линия.

Хе смех

Цитат

Командирът на украинския наказателен батальон „Донбас-Украйна” Вячеслав Власенко обяви за телевизия "112 Украйна" за голяма победа на своето подразделение – с бой е превзето селището Новолуганское, намиращо се между Светлодарск и Горловка. За това пише одеското издание „Таймер”.

Вестта за победата е подета от украински медии.

"Здравей, Светлодарска дъга. Днес батальонът "Донбас-Украйна" успешно проведе  дръзка операция по вземането под контрол на Новолуганское. Без загуби. Привет, сепаратисти!", ликува проправителственият сайт dsnews.ua 

Самите жители на Новолуганское възприели новината с изумление, защото селището им е под контрола на Украйна още от юли 2014 г. Например над сградата на кметството се вее украински флаг, там има клон на „Ощадбанк”.

преди 38 минути, nikssi написа:

Хе смех

Смех я.

Цитат

24 декабря 2016, 10:49

В Народной милиции самопровозглашённой ЛНР заявили, что украинские силовики заняли посёлок Новолуганское, находившийся на нейтральной территории на линии соприкосновения в Донбассе. Об этом информирует РИА Новости.

На кого да вЕрваме ? Нали вие ако не на РИА новости и на терористите сепаратисти от ЛНР не вЕрвате, то на кого ?  :laughing4:
Всъщност , реално погледнато няма  толкова голямо противоречие. Тези т.нар. "сиви зони" са такива където няма  разположени войски  и е "въображаема линия" на териториите.
Аз се чудя покрай коментарите за боевете около светлодарската дъга, защо дебалцево , което според минските споразумения трабва да се върне на укаинците, още не е върнато ?

Та.. след това да видим кой какво спазва или не спазва... Реално в момента украинците си заемат територия която и така им е тяхна по договореностите.
Просто гонят бълхите дето са заели позициите с  райд от тези тритории. :)

преди 6 часа, иноТ написа:

Гледах пресконференцията на живо и не е премълча нищо.

Ми не знам какво си гледал, аз ти показах нагледно по горе какво е премълчал и за какво е излъгал.

пп

И малко селектирани  забавни моменти и нови бисери от Буратино :)

http://fishki.net/2173272-poskromnee-nado-byty-reakcija-socsetej-na-press-konferenciju-putina.html?from=fb

преди 4 часа, miro20 написа:

На кого да вЕрваме ?

Цитат

посёлок Новолуганское , находившийся на нейтральной территории и так находился под контролем киева. получется что как.е.л.ы "захватили" свой мирный поселок! цирк - натуральный цирк!

Хвала на циркаджиите. :)

пп. Това е коментар от връзката, която ТИ си дал.

преди 7 минути, nikssi написа:

Хвала на циркаджиите. :)

пп. Това е коментар от връзката, която ТИ си дал.

Не може да бъде. Той Мирко лъжи не пише, само неистини:) Е, сега малко явно се пооака, ама не му е сефте, та е свикнал:)

преди 9 часа, nikssi написа:

Това е коментар от връзката, която ТИ си дал.

Приятелю :) аз коменитрам официалните изявления на любимите ви сепаратисти от ЛНР и официалния медиен рупор - РИА новости .

Ти ми подхвърляш коментари някакви :) Ми вземи напиши и ти коментар "земята е плоска", и давай да размахваме това като велика сентенция :)

преди 9 часа, karadzha написа:

Не може да бъде. Той Мирко лъжи не пише, само неистини:) Е, сега малко явно се пооака, ама не му е сефте, та е свикнал:)

Какво съм се пооакал  ? че опровергах с въпросните /ваши любими/  медии вашите спекулации и простотии ??

Миро постоянно казва верни неща в тези теми и все се обърква къде беше излъгал....Това е уникален съфорумец - и той не знае кога лъже и кога е  уникален достоверен уникат!?

преди 1 час, attj написа:

Миро постоянно казва верни неща в тези теми и все се обърква къде беше излъгал....Това е уникален съфорумец - и той не знае кога лъже и кога е  уникален достоверен уникат!?

Ми хайде кажи къде съм излъгал ? :) Цитирах идолите ви и образците за "праведна инфромация" - терористите ви от ЛНР и путинския медиен рупор РИА новости.

Нима обвиняваш тях в лъжа ?  О анатема ! :)

на 25.12.2016 г. в 14:06, miro20 написа:

Ми хайде кажи къде съм излъгал ? :) Цитирах идолите ви и образците за "праведна инфромация" - терористите ви от ЛНР и путинския медиен рупор РИА новости.

Нима обвиняваш тях в лъжа ?  О анатема ! :)

Колко да ти платя - за да мълчиш лично ти и нищо да не пишеш из форуми примерно две седмици???  Не, че това ме касае кой знае колко - поне да съм попитал....  

преди 13 часа, attj написа:

Колко да ти платя - за да мълчиш лично ти и

Съвестта е безценна, така че няма как да ме купиш. Особенно когато толкова лесно сте затапени в ъгъла.

Съжалявам че  сте толкова ниска топка, и освен обиди , празни обвинения и измислици за мен, и такива "да млкъкнеш" , други аргументи нямате.

Стига лъжи. Защо сега например в Севастопол нещата са доста по-добре спрямо тези в Украйна?  Само според  Мировците и бандеровците следва Крим и Донбас  да желаят да са в Украйна    http://svpressa.ru/society/article/163333/

Защо нещата са по добре ? Първо ...  аз не съм толкова сигурен коко са добре. Четете пропагандна субективна дезинформационна преса , от която много истини не чакай.

Второ ... има отдавна доклади и какви ли не международни документи за фрапиращи нарушения на човешките права . Даже преди време те питах ... как така докато бе "хунта" както се изразявате, имаше свобода на пресата, свобода на оганизациите, сдруженията, етническите и религиозни общности . Сега е тотална цензура в която галеници са единствено тези които се мазнят на руските окупанти.

Другите са или забранени като екстремистки , терористични , или са по затворите.

Просто за размисъл.

И трето - аз не отричам, и  изключително много бих се радвал ако хората живеят по добре. НЕка направят ЛАс Вегас на черно море от Крим и Севастопол.

Икономическото положение обаче няма нищо общо с териториялното цепене и присвояване /анексия/

Ето - на турчеещите от България ако емигрират в Турция им се дават земя , къща , и 10-20 000 $.

Ако на тези от Кърджали , Исприх, и т.н. им предложат подобни или по големи суми и подаръци , това повод ли е да разцепиш България ?

Тъпо нали ? - ето затова доводите ти "колко хубаво станало в Крим след руската незаконна анексия " е пълна тъпотия.

И за още малко размисъл, да ти спомена че вече втори търг за фирма-изпълнител на ЖП трасето  на пословутия керченския мост  се проваля поради липса на кандидати .

Защо ли никой не иска да строи ? защо ли бягат фирмите  от такъв "хубав печеливш" проект, как мислиш ?

Стига лъжи. Какво му пишеш и то какво ти отговаря... Чудо безподобно....

Мария Захарова изригна срещу Киев: Необяснимо е защо се гаврят с нашата трагедия!

Целият цивилизован свят, всички освен терористи, екстремисти, ИДИЛовци и Украйна изказаха съболезнования

Цитат
Странният стремеж на украински официални лица да се гаврят със случилите се през последните дни трагедии в Русия е необясним, заяви говорителката на руското външно министерство Мария Захарова, цитирана от ТАСС и БТА.

Тя подчерта, че става дума както за лица, заемаща официални постове, така и за обществени личности. "Не виждаме единство по въпросите, в които то е необходимо, но незнайно защо част от обществото се консолидира, когато в Русия се случи нещо трагично", отбеляза Захарова. 

"Тогава виждаме и гражданска позиция, и остър "хумор", и художествени "таланти". Всичко това е странно", добави тя.

"Пример за това са абсолютно аморалните коментари на някои киевски политици във връзка с извършеното в Анкара убийство на руския посланик Андрей Карлов", посочи говорителката.

"Целият цивилизован свят, всички освен терористи, екстремисти и ИДИЛовци изказаха съболезнования", припомни тя и отбеляза, че в Украйна нито един политик, заемащ официален пост, не е посмял да изкаже публично "поне елементарни съболезнования".

на 27.12.2016 г. в 16:06, NEY написа:

Стига лъжи. Какво му пишеш и то какво ти отговаря... Чудо безподобно....

Цитирай. Кое от казаното е лъжа?

преди 9 часа, NEY написа:

Добре, че не сме се родили украинци - срам да безподобие, идиотска работа !!!   Кому са нужни идиоти в НАТО и в ЕС   http://ukraina.ru/news/20161227/1018098560.html

А  това е новата тенденция в стил "Севернакорея" - кой ще реве по силно. В руските медии това са акцентите... кой не бил изказал съчувствие, кой  ревал по малко и т.н. И се отклони вниманието върху основния проблем - кой е виновен, и защо се допусна  тази трагедия.

http://www.svoboda.org/a/28199545.html

На фона на хилядите избити православни ураинци, на фона на сринатото от руски бомби Алепо , върху чиито руини искаха да пеят и танцуват, на фона на присмеха на Задорнов за сваления пак от руски БУК млайзийски Боинг, нещата са абсолютно цинични и срамни .

Цинични са бандеровските претенции спрямо рускоезичните Крим и Донбас. Кому са нужни идиоти в НАТО и в ЕС - Украйна трябва да оправи отношенията си с Руската Федерация вместо да ни занимава с всякакви други глупости. 

преди 28 минути, attj написа:

Цинични са бандеровските претенции спрямо рускоезичните Крим и Донбас.

Кога украинците са имали претенции към рускоезичните там ??? :)

Никога.

Както си живяха преди путинската военна анексия и изпращането на кадрови военни и мащабна логистика от муниции и въоръжение.. .  така щяха да си живеят и сега.

- мирно и спокойно.

Както междувпрочем живеят руснаците в останалата неокупирана от терористични войски , територия.

Нали много добре знаеш че руснаците в Украйна не са само в тази 2 - 2.7 % окупирана територия ?

На останалия свободен Донбас от терористи,  всички си живеят нормално и без проблеми. Проблеми има само там където са путнските войдки и терористи.

преди 32 минути, attj написа:

Кому са нужни идиоти в НАТО и в ЕС

Да идиоти никому не са нужни  . Затова Украйна е добре дошла в тези структури.

Между другото , прекрасно илюстрираш и другата опорна точка в путинската пропаганда :

http://news.liga.net/articles/politics/14332248-mediagigiena_skolko_platyat_za_raskrutku_temy_primireniya_s_rf.htm

:)

На бандеровеца Миро не му омръзва да си фантазира - как да желаят територии населени с руснаци да са вечно  в Украйна?  Та те са с хроничен антагонизъм с всичко бандеровско!  Затова Украйна въобще не е добре дошла нито в НАТО, нито в ЕС.   Най-първо трябва да си нормализират отношенията с Руската Федерация. Всеки бандеровец като наш Миро изглежда като абсолютен политически идиот...

Отдавна говориш като бот със заучени повтарящи се реплики.  :laughing4:

Дори чисто фразеологично ти куца българския :) случайно , не ?

пп

Но все пак ще ти припомня - крайните националисти , т.нар. бандеровци имат на изборите под 1 %  доверие  и участие в управлението на Украйна.

"хунта" има само във фейковата путинска пропаганда, която напоследък СЪЩО с отказа от тази дума. За останалия цивилизован свят, Украйна е със свтовно признато демократично управление, с проведени легитимни и парламентарни и местни и президентски  избори .

Следващия път като говориш за "фантазии и лъжи", бъди така добра да цитираш и  аргументираш .На празните ти грамофонни клишета се наслушахме :)

преди 10 часа, miro20 написа:

Отдавна говориш като бот със заучени повтарящи се реплики.  :laughing4:

Дори чисто фразеологично ти куца българския :) случайно , не ?

На теб всичко ти куца и все ти се привиждат множество неадекватности!  Вземи се спри - защото взе, че надмина и всичките бандеровски безумци!  Аз на тях мога да им пиша на украински или на руски - ама дали въобще ми е интересно?   

Аз бандеровци никъде не виждам, обаче от заблудени рашисти , дето поради липса на аргументи дори дискусия нормална не можете да водите, и ръсещи празни приказки като твоите, са много :)

пп

За падналия самолет, и за весията със "задкрилките"

Сашка почнала да разбира и от авиация. Почна да вдига самолети със спуснати задкрилки... Саше, тва не ти е баничка да я хапнеш бе мойто дете. Ма ти самолетите и със спирачни парашути ги вдигаш, знаем те...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.