Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

Не знам защо се отклоняваме от темата. Аз зададох прост въпрос, но Миро спамера вместо да ми отговори взе да спами други неща. 

• Отговори 14,2k
  • Прегледи 754,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

Недейте чака истини от Миро - последно на мен ми отговори, че имотите на руснаците в Крим и в Донбас били украинска собственост... Затова нямали право руснаците там да окупират имотите си...  Не зная дали си струва събеседването с подобен неадекватник.  Бандеровска му работа....Иначе, нека е жив и здрав!

Хайде да говорим с цитати какво съм казал,  :)   а не ти какво си измисляш ?

преди 10 часа, miro20 написа:

Хайде да говорим с цитати какво съм казал,  :)   а не ти какво си измисляш ?

Върни се назад и виж какво си ми отговарял - даже си успял и да забравиш.

Аз знам какво съм говорил, затова казах ... цитирай ме, а не каквото ти си измисляш.

Аз знам какво съм говорил, затова казах ... цитирай ме, а не каквото ти си измисляш.

И поради каква причина трябва да търся и цитирам нечии измислици?

току-що, attj написа:

И поради каква причина трябва да търся и цитирам нечии измислици?

Като не можеш да цитираш, що си измисляш "какво съм бил казал"  ? :laughing4:

Като не можеш да цитираш, що си измисляш "какво съм бил казал"  ? :laughing4:

Виж си мненията и ще се сетиш какво забравяш.   

НЯма цитат. Както обикновенно. ИЗмислици до дупка. :):)

А по темата - в Украйна се продава на аукцион с благотворителна цел последния половин кубометър газ от РФ.

:)

http://www.kasparov.ru/material.php?id=58563F410ED97

Като разбира се, доставките за Европа не са спирали  , въпреки путинската фейкова пропаганда от 2014 г  , и геополитика за заобикаляне на Украйна с всякакви удари под пояса, с нереализируеми проекти като  ЮП, турски потоци , с единствена цел - да я притиснат  накажат максимално  икономически заради проевропейския път който са избрали.

Блиц цитира "руска весна".... моля ти се беее :):) направо ме разби . :laughing4:

Аз чета съвсем други неща, да не кажа коренно противоположни на световно известния медиен портал "руска весна"  на терористите :)

Както и да е... няма да ги казвам , но само ще обобщя че... единствената истина в тази помия която цитираш , е че има подновени боеве около Дебалцево и т.нар. "светлодарската дъга"

Които позиции обаче са заети от украинците.

За което мога само да ги приветствам.

Боевете нали знаеш кога ще спрат ? - когато Пу си изведе войските. До тогава ще има в моргите и украинци, които си защитават държавата и родината,  и руснаци, пратени като "доброволци и кадови военни отпускари" .

на 19.12.2016 г. в 10:34, attj написа:

Украйна не е притрябвала на ЕС   http://svpressa.ru/politic/article/162755/

Пак греда. :) но за руснаците.

САЩ разширява санкциите срещу още една камара субекти, а ЕС удължава санкциите до лятото догодина

http://www.kasparov.ru/material.php?id=5859738617CC0

Пореден жест и от ООН за нарушенията на човешките права в Крим, където руснаците се признават официално  като окупанти.

https://tvrain.ru/news/genascambleja_oon-423798/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=bolshinstvom-golosov.

И на български : http://www.faktor.bg/novini/svjat/89986-oon-prie-antiruska-rezolyutziya-za-narushavane-na-choveshkite-prava-v-krim.html

Знаем Ви измислиците - ""терористи и сепаратисти са окупирали"" родните си райони и имоти в Донбас и в Крим!  Рускоезичното население там това нямало право да го прави - защото конституцията на Украйна не знам си какво било не допускала....Кога ще спрете да преповтаряте лъжи и изопачени реалности?    Руснаците там дали въобще се интересуват от подобни мнения?

преди 14 минути, attj написа:

защото конституцията на Украйна не знам си какво било не допускала.... Кога ще спрете да преповтаряте лъжи и изопачени реалности?

Вярно. Убийците дали се интересуват че закона забранява това, а крадците?

Баси логиката имаш, честно.

Бандеровците безумно разрушават Донбас - докато други безумци отстрани ги насърчават.  Нормалната логика е в правото на самоопределение на местното население и щом в Косово може, значи и в Крим и в Донбас също ще е възможно. 

Бегом да си прочетеш за домашно че не ми се преповтаря

И още

на 19.08.2016 г. в 15:29, miro20 написа:

Разликите с Косово, повтарял съм многократно и тук , и това , с Каталуния също

А ето ти и за планирания , пак от Москва геноцид над грузински села и цепене на територия.

А от домовете им никой никога не е гонил никакви руснаци. АТО е срещу терористите сепаратисти и "тезидетогиняматам"

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Предлагам на Миро да отиде в Крим и в Донбас и да разясни на руснаците там правилността на преценките и възгледите си.   А какво ли ще се случи после?

преди 12 часа, miro20 написа:

Не си четеш домашните.... ми плямпай си :)

Такива като теб сънуват  връщането на уж окупираните  Крим и Донбас на Украйна.  Не зная защо го правиш.  Имаш ли някакъв личен интерес?  Явно още не си научил що е то ветото на РФ в ООН...  Няма такъв вариант - обаче има вариант Украйна отново да е република в Руската Федерация.   В сравнение с членство в НАТО и в ЕС - братя славяни пак заедно без никакви идиотизирани антиславянски бандеровци...   Отработено в СССР!   И без това половината украинци признават руснаците за братски славянски народ - при интервюта, дори и въпреки гадната гражданска война. Ама Миро съвсем не се интересува от общественото мнение в Украйна и чете само правилните бандеровски сайтове.   И така ги преразказва, че срам ме хваща...

преди 2 часа, NEY написа:

обаче има вариант Украйна отново да е република в Руската Федерация.   В сравнение с членство в НАТО и в ЕС - братя славяни пак заедно без никакви идиотизирани антиславянски бандеровци..

Защо някой трябва да е "република в РФ" ?? След като нормалната човешка логика води към точно обратно решение.

В НАТО и ЕС , за разлика от РФ, доказано съвсем различни народи живеят в мир и разбирателство и е символ на  нещо наречено "цивилизация".

Към което се стремят междувпочем, и бежанци , и ... внимавай ... и руснаци :)

В тази "обетована земя" , която и за теб май е мираж, не можеш да разбереш кога си минал границата .

Докато "русский мир" е символ на цензура, репресии , мачкане на малцинства, феодализъм и олигархия и тн.

Символ е освен всичко и как може братски народи , от един етнос и религия, да се разстрелват само аради военните амбиции на един ваш новофюрер.

Това не е прецедент де... знаеш много добре как руснаците изпепелиха братска православна Грузия, отцепих ЮО и Абхазия /непризнати  от цивилизацията както и Крим и ДНР/ЛНР/  и които руснаци станаха приятели с уахабитите ислямисти главорези - кадировските чеченци.

Това ако теб те устройва, мен не.

преди 2 часа, NEY написа:

братя славяни пак заедно без никакви идиотизирани антиславянски бандеровци...  

В едно изречение две лъжи - славяни и бандеровци :)

"бандеровците" не само не са никакви в Украйна, а получиха под 1 % на изборите. Това на фона на националистите които ги има във всяка държава, какво влияние е ?

Никакво . Особенно че сборищата на нацисти фашисти се провеждат не в Украйна а в Санкт Петербург.

Защо се плашиш от тази пропаганда за митични бандеровци в Украйна, а съвсем спокойно подминаваш нацистките сборища и рашизъм на 1001 крайни нацистки движения  в РФ, идея си нямам . :)

Я питай "чехо-словаките" дали искат да се "един народ с фински племена, по погрешка присвоили и православието с което нямат нищо общо , и т.нар. "славянство".

:)

Не очаквам да ме разбереш ама... :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Ся последно руснаците шведи ли са или финландци? А пък и те не са ли всъщност потомци на укрите- най- древния народ. :)

преди 34 минути, язе написа:

Ся последно руснаците шведи ли са или финландци? А пък и те не са ли всъщност потомци на укрите- най- древния народ. :)

Много моля да не се бърка кой е най-древния народ. Македония ми е на един хвърлей камък. :)

Сарказма ви е напълно излишен :)

Има си сериозни проучвания по въпроса, исторически и генетични, които нямат нищо общо с глупостите ви за Македония и т.н.

Вече съм казвал - "незнанието не е аргумент".

• Автор

Фашистите на Порошенко, пак започнаха..Кой ли не спазва Минските договорености..

Spoiler

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.