Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

Ти нищо не провокираш :) Просто повтаряш периодично едни и същи, отдавна опровергани лъжи с копи-пейст . :)

преди 16 часа, Agentpat™ написа:

Накажете го

Разбира се, голям апетит за "наказания" . И то защо ? защото нямате грам аргумент да отговорите на казаното. :)

Това е комплексарщина , беззъбо безсилие и най елементарна личностна злоба :)

• Отговори 14,2k
  • Прегледи 752,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

Лъжа е всичко в бандеровската пропаганда - за виновността на Русия и лично на Путин, за руската военна агресия в Крим и в източна Украйна.   Не щат украинците и споразуменията от Минск да изпълняват...  Тогава какво искат?   Не може   фантастика съчетана с бандеровски лъжи да е отправно начало за държавата им.  Те май са в Абсурдистан.  Искат украинските руснаци да ги поукраинчат -  но това го считам за невъзможно!

преди 52 минути, attj написа:

за виновността на Русия и лично на Путин, за руската военна агресия в Крим и в източна Украйна

Виж как правилно нацели термините. :)

преди 52 минути, attj написа:

споразуменията от Минск да изпълняват...

Кога рашистите ще изпълнят миснките споразумения ? Ясно е казано - изтегляне на всички чуждестрани военни формирования . Там освен  рашистки войски, други не съм чувал да има.

И както попитах по назад като стана въпрос за Дебалцево . - Кога терористите ще върнат  града на украинците ? както е според минските споразумения ? :)

преди 23 минути, miro20 написа:

Виж как правилно нацели термините. :)

Кога рашистите ще изпълнят миснките споразумения ? Ясно е казано - изтегляне на всички чуждестрани военни формирования . Там освен  рашистки войски, други не съм чувал да има.

И както попитах по назад като стана въпрос за Дебалцево . - Кога терористите ще върнат  града на украинците ? както е според минските споразумения ? :)

Когато украинците върнат законно избраният президент на власт, както и статуса на руския език като официален!!!

... и румънците да върнат Чаушеску... и ние Орешарски, или минимум СтаниШеф :)

преди 1 час, Джугашвили написа:

както и статуса на руския език като официален!!!

... и втори официален със задължително изучаване на турски в България ? или минимум както в соца - руския. :)

Що ?

Сериозно казано, не само Дебалцево, а просто РФ да изведе окупационните войски от Украйна. Нищо повече не е необходимо за да настъпи мир, както настъпи мир на освободените вече от ВСУ територии.

преди 2 часа, miro20 написа:

Там освен  рашистки войски, други не съм чувал да има.

Че те укрaинците си признaхa че ,тaкивa нямa пък нa теб ти се привиждaт...

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Айде бе ? Аз  пък цитирам Путлер който в прав текст казва - да това беше наш спецназ в Крим. За който точно една година  отричаше .

После каза за Донбас - "там  има наши хора , изпълняващи многообразни задачи, включително и във военната сфера" .

Ако на Путлер не вярваш ......? :)

преди 7 часа, miro20 написа:

... и румънците да върнат Чаушеску... и ние Орешарски, или минимум СтаниШеф :)

... и втори официален със задължително изучаване на турски в България ? или минимум както в соца - руския. :)

Що ?

Сериозно казано, не само Дебалцево, а просто РФ да изведе окупационните войски от Украйна. Нищо повече не е необходимо за да настъпи мир, както настъпи мир на освободените вече от ВСУ територии.

Да, да... и националиста Сааакашвили да го направим президент, като най-висша форма на украинския национализъм, а???

преди 15 часа, Джугашвили написа:

Когато украинците върнат законно избраният президент на власт, както и статуса на руския език като официален!!!

И когато гласуват особен статут и автономия за Новорусия - заедно с амнистия за бунтовниците.   Така ще има мир с нова автономна република в състава на Украйна.Тези работи касаят вътрешноукраински проблеми и не са свързани с РФ,  колкото и бандеровският фантаст Миро да ни лъже за обратното.

Какъв Саакашвили ви гони не знам :)  Не отговори на първите  ми изречения  от поста. . Като видни радетели на сепаратизма и терора, на "правата и свободите" на малцинствата, кога ще въвеждате турски като втори официален ?

Чудя се откъде черпите повече опорки . . от "матушка РФ" или от "баба Туркия" ??

Отново неуместни сравнения на бандеровския фантаст.  Че то турците си говорят свободно на турски из цяла България.Никой не им ограничава правата и затова няма сепаратизъм тук.

преди 35 минути, attj написа:

Тези работи касаят вътрешноукраински проблеми

Абсолютно вятрно. С два аспекта .

Именно затова трябва да се върне изцяло контрола на граицата, и второ - украинци и руснаци не са имали никога проблеми , и по соца, и след разпада на СССР '91ва, до момента  2014 г.  когато рашистите вкараха войски в Крим, анексираха го и се опитаха да приложат същия сценарий в Донбас.

С Донбас не се получи, но остана малка , под 3 % територийка, където  са именно все ое рашистките бендформирования , спецназ и кадрови руски  войски . Само там има война.

преди 10 минути, attj написа:

Отново неуместни сравнения на бандеровския фантаст.  Че то турците си говорят свободно на турски из цяла България.Никой не им ограничава правата и затова няма сепаратизъм тук.

А на руснаците в Украйна някой ограничавал ли им е правата ??

/ знаем лъжите "те щяха да ни колят и бесят" и фейковете за забрана за  употреба на руския език  /

Въпроса бе към сталиниста защо иска въвеждане на езика като втори официален .

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Новорусия е много над 3 % територийка и е с около 7 милиона души население - като почти 5 милиона от тях са руснаци.  Налице са всички условия за утвърждаване на автономия.По ли е добре да влезе руска армия и да я анексира, както се изразява наш Миро?  Или да стои с години като замразен конфликт - под бандеровска окупация?

преди 21 минути, attj написа:

и затова няма сепаратизъм тук.

Все още няма,но на някои много им се иска.Чакат  "на дупката с кола".

преди 28 минути, attj написа:

Новорусия

То и другата умряла империя - османската  може да е била към 2 млн кв км... Е и ? Кой би тръгнал да прави новоосмании ??

османслии рашисти хитлеристи сталинисти ... еднакви сте ми .  :)

преди 10 минути, miro20 написа:

То и другата умряла империя - османската  може да е била към 2 млн кв км... Е и ? Кой би тръгнал да прави новоосмании ??

османслии рашисти хитлеристи сталинисти ... еднакви сте ми .  :)

Всички те са различни  - само фантастите ги уеднаквяват.

преди 32 минути, attj написа:

Налице са всички условия за утвърждаване на автономия

Тук ти е поредната огромна грешка. Няма абсолютно никакви основания за автономия. Отделно че  цялата офанзива бе единствено и само за присъединяване към РФ. Никаква друга причина за размириците, инспирирани от РФ, няма.

преди 9 минути, attj написа:

Всички те са различни  - само фантастите ги уеднаквяват.

Именно. Общото е фантазиите , беззаконието и утопиите . Прекрасно и много точно охаректиризира себе си . :)

Затова казах - еднакви сте ми :)

преди 9 минути, miro20 написа:

Тук ти е поредната огромна грешка. Няма абсолютно никакви основания за автономия. Отделно че  цялата офанзива бе единствено и само за присъединяване към РФ. Никаква друга причина за размириците, инспирирани от РФ, няма.

След като бандеровците стигнаха до гражданска война - вече няма друг разумен изход от ситуацията. Защото Русия няма да допусне вариант да бъдат избити или  изтласкани бунтовниците.   За бандеровците има ли някаква друга разумна възможност?   Неразумните възможности е по-добре да не ги обсъждаме.

Войната с рашистките прокси войски , окупирали тази малка 2.6 % територийка НЕ Е гражданаска война драга :):):)

Имаш фундаментални проблеми с понятията.

Е с кого воюват там бандеровските фантасти?    Не е ли с дезертирали от украинската армия руснаци!?

Има ли смисъл да се отварят тези линкове, след снощните ти лъжи?

За такива като теб няма смисъл разбира се. За снощния ти тролинг и гърчове какво искаш да си припомниш ? Как така и не можа да кажеш какво съм излъгал или спекулирал за официалния доклад  на експертите,  внесен в СБ на ООН   ? който нарекохте фейк, и че не съществува ? :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Aз съм казал, че е фейк и не съществува? Я ме цитирай, че не помня. Може пък да си прав и да не лъжеш за това.

преди 2 часа, miro20 написа:

Отговарянот ти е хиляди пъти . Например, пак , отново ,

И пак...

Комсомолец, нали те хванахме в поредните лъжи и манипулации!!! Трябва да си по-нисък от тревичките, не да ми постваш линкове!!! Линковете ти ги знаем вече!!!Който не е решил, той не те е хванал в лъжа и държавна измяна!!! Ти си национален предател!!! На такива като теб Ердоган им дава 15 години кафез!!! 

Редактирано от Джугашвили (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.