Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

Все пак човекът няма една лъжа казана. Даже сега най-нагло излъга и ми приписа някакви неща, които не съм казал. Егати човека трябва да си, че да лъжеш така. :D

• Отговори 14,2k
  • Прегледи 752,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

преди 20 часа, miro20 написа:

. Там освен  рашистки войски, други не съм чувал да има.

Явно само ти не си чувал!!! Я виж какво казва човекът!!! Застанал е с лицето и името си!!! Агейн поредната ти лъжа!!!!

преди 11 минути, иноТ написа:

Все пак човекът няма една лъжа казана. Даже сега най-нагло излъга и ми приписа някакви неща, които не съм казал. Егати човека трябва да си, че да лъжеш така. :D

Мазохизмът май е болестно състояние или бъркам...

преди 2 часа, Джугашвили написа:

Явно само ти не си чувал!!! Я виж какво казва човекът!!! Застанал е с лицето и името си!!! Агейн поредната ти лъжа!!!!

Ти откри америка. :)  В минските споразумения въобще не става въпрос за тези ОФИЦИАЛНО присъстващи военни .

https://news.bg/int-politics/sasht-i-ukrayna-zapochnaha-voenni-ucheniya.html

Говорех за участници в конфликта в Донбас. Там освен рашистки военни подразделения, други чужди  няма.

преди 2 часа, иноТ написа:

Даже сега най-нагло излъга и ми приписа някакви неща, които не съм казал. Егати човека трябва да си, че да лъжеш така. :D

Твоята фобия към мен е по вскакъв начин да се заяждаш за всяка дума.На всяка цена.

Говорех в множествено число. Погледни пак. И разбира се обобщавам защото правите едно и също. Не дискутирате дадена новина, а всячески да тролите и да се заяждате за абсолютни глупости.

И да, нямам нито една  лъжа, и това най много ви вбесява. Нямаш си на идея  как ви личи .

:)

преди 2 часа, Джугашвили написа:

Комсомолец, нали те хванахме в поредните лъжи и манипулации!!! Трябва да си по-нисък от тревичките, не да ми постваш линкове!!! Линковете ти ги знаем вече!!!Който не е решил, той не те е хванал в лъжа и държавна измяна!!! Ти си национален предател!!! На такива като теб Ердоган им дава 15 години кафез!!! 

Хванал си нещо докато спиш, но не е риба... :):) Сънища с полюции... случва се ... :)

Нали си знаете.. кръв пикаете че нямам нито една лъжа казана. :)

Оставяме на страна факта, че не знаеш значението на думата "фобия" и я използваш по някакъв комичен начин. Отдавам го на невежество. Добре поне, че сам се разбираш.

По-интересно е как пробваш да се измъкнеш от лъжата с лъжа и когато накрая не става, започваш с нападки към хората, които просто искат истината от теб. 

1. Покажи ми "официалното"!

2. Цитирай къде съм написал това, което твърдиш!

Толкова щеше да е лесно за теб, ако казваше истината. Но ти лъжеш и за това трябва да изпишеш 50 коментара. Ако не лъжеше, отговорът ти щеше да се побере в един коментар.

преди 30 минути, иноТ написа:

Но ти лъжеш

Не, не лъжа. Отговорих ти и на 1 и на 2. и на още 1001 твои тролски простотии .

КАк ли не се гърчиш само и само да се заяждаш.

И сега какво - никакви украински руснаци не са дезертирали от украинската армия.  Подобни клевети и лъжи имат за цел да навредят на великата бандеровска национална идея.   Всички терористи са кадрови военни от Руската Федерация, има там по някой доброволец дори и от Сърбия и от България....Русия е агресор в източна Украйна и то точно спрямо рускоезичното население там!   Затова за всичко са виновни Русия и лично Путин...Нали така, Миро?

преди 3 часа, miro20 написа:

КАк ли не се гърчиш

преди 3 часа, miro20 написа:

КАк ли не се гърчиш

преди 4 часа, miro20 написа:

Ти откри америка.

Твоята фобия към мен

да, нямам нито една  лъжа

и това най много ви вбесява

Хванал си нещо докато спиш, но не е риба... :):) Сънища с полюции.

.. кръв пикаете

след като сорос дари 18 млрд.на отворено общество,неговите слуги са в екстаз!едва ли парите са за демокрация или развитие,явно са да се плюва по братушките!за в бъдеще ще има само подобни изцепки докато усвоят парите,защото хората едва ли ще намразят чичко Путин или Орбан!за Тръмп-незнам,той е бита карта и без да се харчат пари!

преди 28 минути, attj написа:

Русия е агресор в източна Украйна и то точно спрямо рускоезичното население там!   Затова за всичко са виновни Русия и лично Путин...Нали така, Миро?

Ще си позволя да цитирам Кърт Волкър при срещата му с куратора на рФ за Донбас - Сурков :

«Я  сам был в разных частях Украины, в том числе в восточной части, и могу сказать, что русскоязычному населению плохо только там, где находятся российские войска. Так может мы просто выведем их оттуда? Это решит все проблемы и снимет вашу обеспокоенность», — подчеркнул представитель США, обращаясь к Суркову.

Spoiler

преди 18 минути, glen написа:

ще има само подобни изцепки

Това което цитираш са бонбонки в сравнение на гаменщината и помията на която имам "удоволствието " да опонирам.

Ти , разбира се си сляп за тях. Дали защото си част от тази помия и хейтърство ?

преди 2 часа, glen написа:

То това си му е стила на Миро. Само простащина и епитети. Понеже не му стига капацитета, когато трябва да се отдели от опорните точки, той се ограничава само до някоко лафа, които повтаря вече 2 години. Иначе е много богат на линкове, но трудно изразява собствено мнение, защото няма. 

преди 10 минути, иноТ написа:

То това си му е стила на Миро. Само простащина и епитети.

:lol6:  То си личи прекрасно. Аз дори няма да коментирам. Писаното си стои. 

преди 16 минути, miro20 написа:

Ти , разбира се си сляп за тях. Дали защото си част от тази помия и хейтърство ?

провокираш хората,те цитират новини,а ти ги опонираш с fake news,разпространяваш преднамерена дезинформация или измамни новини,от години!това дразни хората!що не ходиш да тропаш глупости в капитал или дневник?там,това е нормално!

преди 8 минути, glen написа:

провокираш хората,те цитират новини,а ти ги опонираш с fake news,разпространяваш преднамерена дезинформация или измамни новини,от години!

Всъщност, ситуацията е точно обратното.  :)

Дори няма да те питам да цитираш или да се аргументираш, нито да казвам че постоянно оборвам 110% -ви фейкове... Всеки който иска може да види прекрасно това.

преди 38 минути, miro20 написа:

Дори няма да те питам да цитираш или да се аргументираш, нито да казвам че постоянно оборвам 110% -ви фейкове... Всеки който иска може да види прекрасно това.

впечатленията ми за вашите кадри, които сте произлезнали от америка за българия са свързани с крайна некомпетентност, липса дори на елементарна осведоменост, организационни навици нямате никакви като пускате доброволци като оня kalansyv, а за лидерски качества въобще и не може да се говори!и въпреки изключително слабите резултати, които показвате,понеже и хора,които не обичаха чичко Путин вече проявяват нечуван интерес,поне самочувствието имате!:lol6::lol6::wors:

преди 1 час, glen написа:

впечатленията ми за вашите кадри, които сте произлезнали от америка за българия са свързани с крайна некомпетентност, липса дори на елементарна осведоменост, организационни навици нямате никакви

Възможно е. Обърни се към тая "Америка за България" , аз за съжалене не мога да ти помогна.

Скромно мога да заявя обаче че моето "ниво" , обща култура, осведоментост, аргументираност,  поне за сега са доста над нивото на някои мои "опоненти" . Съдя по това колко пъти съм оборвал и лъжи и неосведоменост, и наивна пропаганда,  и елементарна простотия и гаменщина. 

И това прекрасно може да се види от казаното/писано :)

преди 17 минути, miro20 написа:

Съдя по това колко пъти съм оборвал и лъжи и неосведоменост, и наивна пропаганда,  и елементарна простотия и гаменщина. 

ето ти един анализ за положението в Украйна,който наскоро идзезе в http://www.unz.com

но понеже по лесно се намира може да се прочете тук-http://thesaker.is/the-crooks-the-clowns-and-the-nazis-a-dynamic-analysis/

ако наистина се интересуваш от друго,освен пари или поне за обща култура може да го прочетеш,също така и коментарите под него!после го сравни с твоите не лъжи-fake news от америка за българия!

Цитат

.........In truth it is very hard to assess the chances of another Ukronazi attack. On one hand, the Ukronazi forces have had two years to ..........

О моля ти се.. укронаци... ??? :):):)

ИЗвинявай, ама... такива източници и елементарна  пропаганда  не ми се коментират :) 

преди 2 часа, glen написа:

впечатленията ми за вашите кадри, които сте произлезнали от америка за българия са свързани с крайна некомпетентност, липса дори на елементарна осведоменост, организационни навици нямате никакви като пускате доброволци като оня kalansyv, а за лидерски качества въобще и не може да се говори!и въпреки изключително слабите резултати, които показвате,понеже и хора,които не обичаха чичко Путин вече проявяват нечуван интерес,поне самочувствието имате!:lol6::lol6::wors:

Факт!!! Безспорен при това!!!

Чета бе чета... и  много добре виждам че това е чиста проба пропаганда с някакви измишльотини , наречени "анализ"  . :)

Източника ти е чист пропаганден сайт за крайни рашисти. Някой някъде да се позовава на него ?  Все едно да чета брадва.бг, петел бг, пик, нюзфронт , и подобни клоаки  :)

Харесва ми, че поне ти се оценяваш, понеже тук никой не те взима на сериозно. Единствените похвали за теб идват от ... теб. :D

Цитат

Скромно мога да заявя обаче че моето "ниво" , обща култура, осведоментост, аргументираност,  поне за сега са доста над нивото на някои мои "опоненти" . Съдя по това колко пъти съм оборвал и лъжи и неосведоменост, и наивна пропаганда,  и елементарна простотия и гаменщина. 

Освен това си военен, инженер, фин и красив. Скромно добави и това. 

:P

Редактирано от иноТ (преглед на промените)

преди 1 час, иноТ написа:

Харесва ми, че поне ти се оценяваш, понеже тук никой не те взима на сериозно. Единствените похвали за теб идват от ... теб. :D

Ти осъзнаваш ли, че той продължава да се "бори" с пропагандата, неосведомеността и e над нивото на всички останали!!! Жив да го оплачеш!!! Майко мила, борбата му продължава!!! Пак ще има мазохизъм от класа!!!

Редактирано от Джугашвили (преглед на промените)

преди 19 часа, miro20 написа:

Ще си позволя да цитирам Кърт Волкър при срещата му с куратора на рФ за Донбас - Сурков :

«Я  сам был в разных частях Украины, в том числе в восточной части, и могу сказать, что русскоязычному населению плохо только там, где находятся российские войска. 

Покажи скритото съдържание

Това което цитираш са бонбонки в сравнение на гаменщината и помията на която имам "удоволствието " да опонирам.

И где находятся российские войски? Те са си в РФ, такива в Украйна няма.  Вземи докажи, че това е вярно и има редовна руска армия в Украйна , вместо непрекъснато това да го преповтаряш с години като недостоверна и глупава опорна точка. Ако бе така - защо още не е анексирана и Новорусия?  Щеше да е свършила гражданската война там.... Миро, я си кажи кой непрекъснато те лъже?

Spoiler

преди 22 часа, иноТ написа:

Приятелю :) нали разбираш че това "тук" е просто изключение и пристанище на наритани от други форуми тролове и индивиди с по една камара никове :)

Няколко ако се сещаш сами са си признавали в едни наши стари дискусии кой с какви никове и къде пишел :)

И в дата.бг, и в БМВ форум, и в хардуер.бг ... още някокло се споменаваха... както и да е....

Нали разбираш как навсякъде другаде биха подигравали и осмивали някой заради твоя подпис например :) Колко филмиран психясал комплексар трябва да си  за да сложиш чужд ник да му се подиграваш, както ти си сложил моя ник.

И т.н и т.н.

преди 5 часа, attj написа:

И где находятся российские войски? Те са си в РФ, такива в Украйна няма.  Вземи докажи, че това е вярно и има редовна руска армия в Украйна , вместо непрекъснато това да го преповтаряш с години като недостоверна и глупава опорна точка.

О да, постоянните спекулации с понятието "Редовна войска" . Да, цяла войска и подразделения в Украйна НЯМА. Има пратени военизирани части , изрично инструктирани, с предварително подписани договори за уволнение, със заличени  опознавателни знаци за принадлежност към "редовна руска армия" , със замсакирани , с бели  триъгълничета, квадратчета и т.н. символи на танковете и др тежко въоръжение, и всичко това са .... именно тези хиляди военни, които Путлер  призна и нарече "да, има наши хора в Украйна, които изпълняват многообразни задачи , включително и във военната сфера".

Защо никой от вас не попита - тези русанци, буряти, якути, които нямат нищо общо със местните шахтьори и население, защо не са подведени под съдебна отговорност ?

Споменавал съм ти че по руската конституция и закони, първо - никой обикновен  гражанин  няма право да участва като наемник или доброволец във военни действия в чужда държава.

Второ - никой "отпускар" както ги наричат кадровите военни, никой  подобен кадрови служител няма право да участва във военни действия в чужда държава също. И носи наказателна отговорност освен по руската конституция, но и тряба да бъде съден от военен съд.

Защо няма дела срещу вашите прословути "доброволци и отпускари" ??

т.е. всички знаем че те са там. Но РФ официално отрича. И въпреки признанията на самия Путлер, пак се отрича.

Как си го обясняваш това ?

Цитат

российские войски

Пише се российские войска. Нещо руския ти куца май а ? :):)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Об этом министр иностранных дел Украины Павел Климкин рассказал в 

Порошенко готов общаться с Путиным, если будет результат
интервью ТСН.uа, комментируя заявление генсека ОБСЕ Ламберто Заньера, который заявил, что организация не может подтвердить присутствие российских войск на Донбассе. Больше читайте здесь: https://ru.tsn.ua/ato/klimkin-obyasnil-pochemu-obse-ne-vidit-rossiyskih-voysk-na-donbasse-709611.html    Това Миро да си го чете за домашно....

Цитат

И в дата.бг, и в БМВ форум, и в хардуер.бг 

Какви са тия умрели форуми? Сигурно там сте се събрали все такива, като бденков и ти. :D Голяма гордост.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.