Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

преди 15 минути, attj написа:

Об этом министр иностранных дел Украины Павел Климкин рассказал в 

Порошенко готов общаться с Путиным, если будет результат
интервью ТСН.uа, комментируя заявление генсека ОБСЕ Ламберто Заньера, который заявил, что организация не может подтвердить присутствие российских войск на Донбассе. Больше читайте здесь: https://ru.tsn.ua/ato/klimkin-obyasnil-pochemu-obse-ne-vidit-rossiyskih-voysk-na-donbasse-709611.html    Това Миро да си го чете за домашно....

"Но мы видим наличие военного снаряжения извне. Кроме того, мы видим большое присутствие оборудования и топлива, оно тоже откуда-то прибыло. Кроме того, в регионе присутствуют иностранные военные ", - сказал Заньер.

Он подчеркнул, что такие военные "сами это признают, но говорят, что прибыли воевать в частном порядке". По его словам, эти бойцы отрицают, что у них есть официальная связь с Россией.

Напомним, с начала вооруженного конфликта в Украине За время войны на Донбассе тысячи российских военных получили медали за боевые действия - Bellingcat За время войны на Донбассе тысячи российских военных получили медали за боевые действия - Bellingcat количество награжденных медалями за участие в боевых действиях среди российских военных резко возросло. К такому выводу пришла команда международных расследователей Bellingcat, проанализировав открытые источники.

Больше читайте здесь: https://ru.tsn.ua/ato/klimkin-obyasnil-pochemu-obse-ne-vidit-rossiyskih-voysk-na-donbasse-709611.html

Благодаря за статията :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

• Отговори 14,2k
  • Прегледи 753,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

Почвам да те докладвам, ти прекаляваш.

2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. 

Бих добавил че рашистките военни не само получават медали,  но повечето се връщат с т.нар. "гумконвои"  като "груз-200".

Нали се сещаш че първо ... тировете влизаха полупразни в Украйна, и второ... никой никога не е виждал какво къде кога и на кого се разпределят теи помощи .

То като никой не е виждал нищо, ти от къде знаеш какво се връща? Я дай документи и снимки да видим с очите си! 

Цитирал съм из темата тук . И паспорти имаше, и "заблудили се спецназовци"  които с учудване разбират че са уволнени със задна дата от поделенията си , и че РФ се е отказала от тях.... и т.н

Луд умора няма!  Че и бандеровец!   Жална майка Украйна....

преди 1 час, иноТ написа:

Какви са тия умрели форуми? Сигурно там сте се събрали все такива, като бденков и ти. :D Голяма гордост.

И мен ме напуши смях. В датата са останали само перверзници дето обсъждат милф и травестити и повече от половината им теми са за компаньонки. Там Miro20 е на гребена на вълната, със същият профил, защото просто клиентелата е такава, че никой не го интересуват опорките му и да седне да спори с него. Вече му схванах част от подбудите и идеологията - като не му опонираш на глупостите и се чувства победител, което е всеки път, просто защото той винаги гледа да е последен с коментар, пък било и празни приказки и забава (90%). За бмв нямам никаква представа, обаче ми е интересно как му е никът в хардуер.бг? Беше хубав форум, обаче си назначиха модератори като него, дето си избиват комплексите и си налагат мнението силово в общите им приказки. Останали са 50-тина човека, дето си пишат само за хардуер, или по скоро четат и още 10-тина дето вилнеят само в политическите им теми, както прави той тук и се трие всичко, което те не харесват, на комсомолски принцип с групово докладване, на техният си, слобоумен модератор. Там някъде е и тукашен Миро, даже май подозирам кой точно. И от там му идва смелостта да говори за наритване, просто защото такива платени тролове като него са наритани по всички медии с безпристрастна модерация и само там, където са поели "власта" се чувстват силни, с триене и цензура. Много хардуеристи успяха да "изгонят" от там, просто защото хората се отвратиха от пропагандата и цензората им. Аз съм си имал вземане-даване с един от бележитите им в миналото модератори - Valeri, който ми изтри коментар и ме наказа, просто защото отговорих сравнително меко и по-правилата, на едно маке, дето ни псуваше на "бугари" (него не го изтри). Та правете си сметка какви са му местата, където "нариства", той и такива като него. Такива, в които водещи са антибългарщина, хомо и толерастки ценности и т.н. Там той се чувства силен :rolleyes:.

И понеже тук явно няма на кой да клевети и да цензурира е възприел тактиката на папагалското постване и наддумване. Всичките му опорки са някакви голи предположения и откровенни, недоказани, но хвърлени просто ей така изказвания, като това горе за медалите. Това са му доказателствата за руски войски в Добас :D. Като си цитира сайтовете, дето вече са ги измайсторили, опорките, като някакъв, надежден източник. Вече обяснявах как работи пропагандата на ЦРУ и НПО-тата им, дори курсове провеждат за това. В случаят - хвърлят една лъжа, в някоя тяхна медия и после се самоцитират верижно, а Miro20 ги плеска тук като някаква резолюция на ООН.

Имах такъв познат, патологичен лъжец и по-принцип кофти човек, който все беше в някаква издънка. Няма да навлизам в подробности, обаче когато го хванеш натясно започваше да говори заедно с теб като някакъв дебил. Ти почнеш да го храниш заслужено, той веднага отваря уста и се опитва да надвиква с някакви общи приказки. Та писането на тоя Miro20 ми напомня за същото, само че в писмен вид - ти го засечеш, той веднага пише отговор с куп глупости и линкове към дискредитирани медии и с това наддумване си мисли, че е отгоре. На мен лично ми е изморително да го мяркам вече във всички подобни теми. Мислех, че калансув ме дразни, обаче като го поопознах повече тоя Miro20 и методите му, май дразни в пъти повече. Мисля, че ще е много по-полезно просто да го блокирам, защото участието му в тези теми е просто един спам и бърборене. А той в други и не пише.

Защо ще блокирате шизофреници?  Нека си таралянкат там - белким въобще някой им обърне внимание...

https://bultimes.com/Спря-ли-украинското-посолство-в-София/

Цитат
Под натиск от посолството на Украйна в България българското министерство на културата вероятно е упражнило влияние върху „Евросинема“ да отмени премиерата на филм, посветен на войната в Донбас.
%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D0%B1%D0%B0%D1%81%D0%
Авторите на филма „Донбаска пролет“ Екатерина Митринова, Цветомир Гетов, Александър Николов и Стефан Петров обявиха, че премиера на продукцията им, насрочена за 31 октомври в „Евросинема“ в София, е пред провал заради натиск от посолството на Украйна, през Министерството на културата, върху киното. Макар да са уговорили прожекцията още преди месец и да са предплатили кино салона, три дни преди датата на на премиерата – на 28 октомври, авторите на „Донбаска пролет“ са информирани в личен разговор, че прожекция няма да има.

В личен разговор и без да имат писмено потвърждение на отказа да проведат уговорената и предплатена прожекция, от ръководството на киното са информирали авторите, че тези действия на „Евросинема“ са предприети след нота от Посолството на Украйна в България до Министерството на култура, което от своя страна е упражнило натиск върху киното да отмени насрочената за утре премиера на филма.

Отмяната на премиерната прожекция, насрочена за 19:30 часа във вторник, беше потвърдена в телефонен разговор пред „Барикада“ от служител на киното, който обясни, че може единствено да потвърди, но не и да обясни причините. „Барикада“ успя да се свърже и със собственика на „Евросинема“ Ина Дърова, която отказа коментар с думите: „Може би е добре да се обърнете към Министерството на културата по този въпрос. Аз няма да мога да ви отговоря“.

Някой май се плаши от "ереси"? Да не би "истината" му да не устои? Дали украинците са оказали натиск върху нашето правителство или просто едни и същи хора им дърпат конците и на едните, и на другите? Да живее "свободата на словото"! Да пребъде всичката им пропаганда!

преди 2 часа, RagnerBG написа:

Мислех, че калансув ме дразни, обаче като го поопознах повече тоя Miro20 и методите му, май дразни в пъти повече. Мисля, че ще е много по-полезно просто да го блокирам, защото участието му в тези теми е просто един спам и бърборене. А той в други и не пише.

Правилно. То идеята му е да дразни и да пречи. Той няма човешки начин на дискутиране, нито източници, нито що-годе адекватна преценка на реалността въобще. Каква полза може да имаш от дискусия с такъв "човек"? Обидно е го наречеш човек, понеже толкова е принизил човешкото в себе си. Безсрамник. Няма ли срам и свян човек, пиши го бегал.

Spoiler

преди 8 часа, RagnerBG написа:

И от там му идва смелостта да говори за наритване, просто защото такива платени тролове като него са наритани по всички медии с безпристрастна модерация и само там, където са поели "власта" се чувстват силни, с триене и цензура

Всичките тези неща си личат отдалеч.И по писаниците ви , и по комплексарщината ви, и по начина на "аргументиране". Колкото и да ревете, гамени, антибългари атакисти, червени цоциалистически пропагандатори и др подобни,  все по малко трибуна намирате, и точно затова плачкате :)

Кои според теб са медии с "безприсрастна модерация " ? "вестникатака" може би :):)

преди 5 часа, Lumberman написа:

Той няма човешки начин на дискутиране, нито източници, нито що-годе адекватна преценка на реалността въобще.

Напротив. Пак казвам без да давам оценка, всеки който иска може да види острани общата култура, начина на аргументиране, източниците, и т.н. на всеки.

Ето ти ми цитираш бултаймс... които пък цитират "барикада"... извинявай, но и на децата е ясно какви са тези псевдо-медии. :)

Затова и не заслужава коментар. Но подобни клоаки ви дават "криле" да си пеете просотията и пропагандата.

преди 8 часа, RagnerBG написа:

Там Miro20 е на гребена на вълната, със същият профил,

Разбира се. Точно това е основното което съм акцентирал винаги , и  по което се различавам от тролченцата с амнайсет ника - че съм винаги или с еднакъв ник , или с разпознаваем отдалеч профил.И че от никой форум не съм нито изгонен, нито банван.

Както споменах , тук много от тези които ме плюят са се хвалили  как пишат с няколко ника, как имали из форумите резервни "за всеки случай" , как заобикаляли банове , заради тази "лоша модерация" за която и ти говориш...И разбира се, целия свят им е крив, а те са най добрите...

Никой от вас обаче, не се замисля - а дали можеш да пишеш от свое име винаги, да спазваш правилата, елементарна култура и поведение ? КАкто аз правя ?

Трудно ви е нали ? :) Да, трудно е.

Да добавя по същество по темата

Погледнах фейсбук страницата на този филм.. еми то познатата стара пропаганда

Например  - интервю с местен от Донецк.. - Стреля само украинската армия. Ние нито веднъж не сме срелнали по тях, а те обстрелват училища, болници , детски градини. Руски войски няма.. е да, има "доброволци"....  И как неговия дядо е стигнал до Берлин...

Ехооо... :) другари, тази елементарна  пропаганда я минахме мнооого отдавна.

Разбира се въобще не може да се говори за цензура. Всеки може да пусне онлайн филма и да го гледат всички . За разлика от някои режими , блокиращи към 300 000 интернет ресурса, както е в РФ , в България никой нищо не е блокирал или забранил.

Подозирам обаче една евтина пи-ар кампания за да се привлече внимание към тази поредна пропагандна акция.

Будала като Миро - могат ли да го баннат и той да успее да се пререгистрира?

преди 8 часа, Lumberman написа:
  Цитат
Под натиск от посолството на Украйна в България българското министерство на културата вероятно е упражнило влияние върху „Евросинема“ да отмени премиерата на филм, посветен на войната в Донбас.

Дa го пуснaт по трaкерите дa видим дaли ще го цензурирaт.

Естествено че никаква цензура няма. Да го пускат. Какъв е проблема - тракери, фейсбуци, ютюб, вбокс...

Има и други филми :

За тези, които самите рашисти нарекоха "Киборги".

преди 4 часа, nikssi написа:

Дa го пуснaт по трaкерите дa видим дaли ще го цензурирaт.

Ако не друго, му правят реклама. Не бях чувал за филма и сигурно можеше и да не чуя скоро, ако не са го цензурирали.

преди 7 часа, miro20 написа:

Погледнах фейсбук страницата на този филм.. еми то познатата стара пропаганда

Ами оставете хората да видят и сами да преценят за себе си, защо преценявате вместо тях, а? Защо уж сте за плурализъм, а цензурирате неудобните мнения и позиции?

Хамриканската пропаганда може, а другата не може... още повече някой съди преди филмът да е прожектиран. Защо не забранят и пропагандата на Холивуд? Тя и без това е доказано нездравословна, но никой не я забранява и спира от излъчване... Но е ясно кой поръчва музиката....

И не на последно място, филмът е български.

преди 17 минути, Lumberman написа:

Ако не друго, му правят реклама. Не бях чувал за филма и сигурно можеше и да не чуя скоро, ако не са го цензурирали.

Именно.Никой не го бе чувал, никой не го е анонсирал , никой не познава авторите,  дори въпросното кино :)

Прекрасна реклама.

преди 18 минути, Lumberman написа:

Ами оставете хората да видят и сами да преценят за себе си, защо преценявате вместо тях, а? Защо уж сте за плурализъм, а цензурирате неудобните мнения и позиции?

Както виждаш аз никъде не забранявам  , дори АПЕЛИРАМ да го пускат където си искат.

Дадох си мнението , на база това което споделят в страницата за какво е филма и какво са казвали хората. И ще повторя че това е стара отдавна изтъркана  пропаганда за наивници, която пропаганда дори в РФ спряха да лансират.

Някои тук обаче по стара традиция "още взривяват влакове" . ... :)

преди 8 минути, miro20 написа:

Както виждаш аз никъде не забранявам  , дори АПЕЛИРАМ да го пускат където си искат.

Тогава порицай посолството на Украйна и Министерството на културата за натиска, който са оказали и цензурата, която са наложили. Документален филм, който е бил повече от месец афиширан в киното. Прати протестна нота до украинския посланик, ако признаят че са напирали за спиране на филма (което те нещо им е неудобно да направят)... а то е ясно, че е така... още повече билети са продадени, от киното нямат никакъв стимул да го спират на своя воля.

Но нека се види кой е мутрата в случая.

пп

И имейла  им за контакт на тези бЪЛГАРСКИ създатели кинематографисти,  не е майл.бг, абв бг,  а яндекс.ру :):):)

преди 8 минути, Lumberman написа:

Тогава порицай посолството на Украйна и Министерството на културата за натиска, който са оказали и цензурата, която са наложили. Документален филм, който е бил повече от месец афиширан в киното. Прати протестна нота до украинския посланик, ако признаят че са напирали за спиране на филма (което те нещо им е неудобно да направят)... а то е ясно, че е така... още повече билети са продадени, от киното нямат никакъв стимул да го спират на своя воля.

Но нека се види кой е мутрата в случая.

А в украинското посолство знаят ли че са забранили нещо си ? :)

Нито ти , нито аз знаем. Като искаш изчакай отговора на министерството, и ще се разбере.

преди 1 час, miro20 написа:

Естествено че никаква цензура няма. Да го пускат. Какъв е проблема - тракери, фейсбуци, ютюб, вбокс...

Има и други филми :

За тези, които самите рашисти нарекоха "Киборги".

Нарекоха ги "киборги", защото американците ги бяха облекли по-последна дума на военната мода и въоръжение. То не бяха футуристични брони и униформи, то не бяха модерни, автоматични оръжия и разни електроники по тях. Наистина бяха елитни части, с важна задача, а и самият план да се намърдат на летището в Донецк беше гениален и очевидни замислен не от бандеровците, а някъде зад океана. В крайна сметка така и не си изпълниха мисията (или други не са си изпълнили частта от мисията, от която са били и те) и бяха блокирани там, докато на Опълченците не им омръзна да им обстрелват жилищата от това летище и ги изринаха със все американските джиджавки по-тях.

Иначе защо да те блокирам наистина, като си толкова забавен? Пинг-понг, пинг-понг. Ти пускаш филм и той ти намира бандеровски филм, ти пускаш аргумент, той смуче от пропагандните сайтове два. Прав си единствено, че спазваш добрият тон, с което по-принцип не се слави твоята порода, за това и си по-търпим.

преди 1 час, RagnerBG написа:

Нарекоха ги "киборги", защото американците ги бяха облекли по-последна дума на военната мода и въоръжение. То не бяха футуристични брони и униформи, то не бяха модерни, автоматични оръжия и разни електроники по тях. Наистина бяха елитни части, с важна задача, а и самият план да се намърдат на летището в Донецк беше гениален и очевидни замислен не от бандеровците, а някъде зад океана. В крайна сметка така и не си изпълниха мисията (или други не са си изпълнили частта от мисията, от която са били и те) и бяха блокирани там, докато на Опълченците не им омръзна да им обстрелват жилищата от това летище и ги изринаха със все американските джиджавки по-тях.

Бая си напомпан с просотиите за американска намеса :)

И не, не са наречени киборги за това. Щяха да ги нарекат нещо друго , "укропиндоси" например. :) Киборги е именно геройството което срещат рашистите , независимо колко ги обсрелват и  взривяват. Киборгите си защитават  държавата и народа, за разлика от пратените на летището  "Тезидетогиняматам". И от които са се отказали и Родина, и народ, и военни. Със задна дата.

https://ok.ru/video/323396047182

https://www.youtube.com/watch?v=C4nZeG_Lzbs

преди 17 минути, miro20 написа:

Бая си напомпан с просотиите за американска намеса :)

И не, не са наречени киборги за това. Щяха да ги нарекат нещо друго , "укропиндоси" например. :) Киборги е именно геройството което срещат рашистите , независимо колко ги обсрелват и  взривяват. Киборгите си защитават  държавата и народа, за разлика от пратените на летището  "Тезидетогиняматам". И от които са се отказали и Родина, и народ, и военни. Със задна дата.

Класика!!!

Киборгите си защитават  държавата  разрушавайки Донбас и убивайки руски хора!  На този народ явно мястото му не е в Украйна и това единствено на Миро не му стига мозъка да го осмисли.   Руснаци в Украйна се бунтуват искайки промяна, а Миро лъже наред колко ще са щастливи в най-изостаналата държава в Европа.

преди 9 минути, attj написа:

Киборгите си защитават  държавата  разрушавайки Донбас и убивайки руски хора! 

Пак грешка. Донбас е разрушен само там където са рашистките военни - на онази 2.6 % територийка.

Това не е цял Донбас. На останалата част от Донбас, освободена от рашистките окупатори, и руснаци и украинци си живеят мирно и спокойно.

И да , води се война, убиват се руснаци-кадрови военни и наемници. Пратените там от Шойгу и Путлер.

Почти всички опълченци са украински руснаци.   Миро, защо се бунтуват руснаците в Украйна?  Защо дезертират от украинската армия?  Защо славяни взаимно се избиват?

преди 21 часа, RagnerBG написа:

И мен ме напуши смях. В датата са останали само перверзници дето обсъждат милф и травестити и повече от половината им теми са за компаньонки. Там Miro20 е на гребена на вълната, със същият профил, защото просто клиентелата е такава, че никой не го интересуват опорките му и да седне да спори с него. Вече му схванах част от подбудите и идеологията - като не му опонираш на глупостите и се чувства победител, което е всеки път, просто защото той винаги гледа да е последен с коментар, пък било и празни приказки и забава (90%). За бмв нямам никаква представа, обаче ми е интересно как му е никът в хардуер.бг? Беше хубав форум, обаче си назначиха модератори като него, дето си избиват комплексите и си налагат мнението силово в общите им приказки. Останали са 50-тина човека, дето си пишат само за хардуер, или по скоро четат и още 10-тина дето вилнеят само в политическите им теми, както прави той тук и се трие всичко, което те не харесват, на комсомолски принцип с групово докладване, на техният си, слобоумен модератор. Там някъде е и тукашен Миро, даже май подозирам кой точно. И от там му идва смелостта да говори за наритване, просто защото такива платени тролове като него са наритани по всички медии с безпристрастна модерация и само там, където са поели "власта" се чувстват силни, с триене и цензура. Много хардуеристи успяха да "изгонят" от там, просто защото хората се отвратиха от пропагандата и цензората им. Аз съм си имал вземане-даване с един от бележитите им в миналото модератори - Valeri, който ми изтри коментар и ме наказа, просто защото отговорих сравнително меко и по-правилата, на едно маке, дето ни псуваше на "бугари" (него не го изтри). Та правете си сметка какви са му местата, където "нариства", той и такива като него. Такива, в които водещи са антибългарщина, хомо и толерастки ценности и т.н. Там той се чувства силен :rolleyes:.

И понеже тук явно няма на кой да клевети и да цензурира е възприел тактиката на папагалското постване и наддумване. Всичките му опорки са някакви голи предположения и откровенни, недоказани, но хвърлени просто ей така изказвания, като това горе за медалите. Това са му доказателствата за руски войски в Добас :D. Като си цитира сайтовете, дето вече са ги измайсторили, опорките, като някакъв, надежден източник. Вече обяснявах как работи пропагандата на ЦРУ и НПО-тата им, дори курсове провеждат за това. В случаят - хвърлят една лъжа, в някоя тяхна медия и после се самоцитират верижно, а Miro20 ги плеска тук като някаква резолюция на ООН.

Имах такъв познат, патологичен лъжец и по-принцип кофти човек, който все беше в някаква издънка. Няма да навлизам в подробности, обаче когато го хванеш натясно започваше да говори заедно с теб като някакъв дебил. Ти почнеш да го храниш заслужено, той веднага отваря уста и се опитва да надвиква с някакви общи приказки. Та писането на тоя Miro20 ми напомня за същото, само че в писмен вид - ти го засечеш, той веднага пише отговор с куп глупости и линкове към дискредитирани медии и с това наддумване си мисли, че е отгоре. На мен лично ми е изморително да го мяркам вече във всички подобни теми. Мислех, че калансув ме дразни, обаче като го поопознах повече тоя Miro20 и методите му, май дразни в пъти повече. Мисля, че ще е много по-полезно просто да го блокирам, защото участието му в тези теми е просто един спам и бърборене. А той в други и не пише.

Доста точен анализ на ситуацията. Той и тука беше завъртял няколко заблудени души, но тях ги хвана срам и леко изчезнаха. 

Бих казал че повечето са отвратени от тролове като вас, които съсипват всяка една тема с подобни офтопици,  личностни заяжданици, отделно от гаменския език на някои , простащина и откровенни лъжи и дезинформации.

:)

преди 1 час, attj написа:

Почти всички опълченци са украински руснаци.   Миро, защо се бунтуват руснаците в Украйна?  Защо дезертират от украинската армия?  Защо славяни взаимно се избиват?

зацикли. Я се виж колко пъти си задавала този въпрос и колко пъти съм ти отговарял ? :)

Позната тактика. Когато ви се наврат и не можете да отговорите или опонирате адекватно, повтаряте в транс стари заучени фрази и простотии :)

https://www.kaldata.com/forums/search/?&q= бунтуват&type=forums_topic&item=245290&sortby=relevancy

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.