Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

преди 1 час, miro20 написа:

зацикли. Я се виж колко пъти си задавала този въпрос и колко пъти съм ти отговарял ? :)

Позната тактика. Когато ви се наврат и не можете да отговорите или опонирате адекватно, повтаряте в транс стари заучени фрази и простотии :)

https://www.kaldata.com/forums/search/?&q= бунтуват&type=forums_topic&item=245290&sortby=relevancy

Невероятен безхаберник си - когато ти си зациклил ,  другите не са така.... Никъде в никакъв форум не съм виждал малоумник като теб!  Чест и почитания! 

• Отговори 14,2k
  • Прегледи 753,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

Spoiler

на 10/31/2017 в 19:59, attj написа:

Невероятен безхаберник си - когато ти си зациклил ,  другите не са така.... Никъде в никакъв форум не съм виждал малоумник като теб!  Чест и почитания! 

Какво ми е "невероятното" , че и "безхаберие" ??? :) то бива празни приказки ама...

Да де. ..  разбрах те. Пак няма какво да отговориш  :)

Както и двамата трола дето са та "лайкнали" .  :)

на 10/31/2017 в 13:57, Lumberman написа:

Тогава порицай посолството на Украйна и Министерството на културата за натиска, който са оказали и цензурата, която са наложили. Документален филм, който е бил повече от месец афиширан в киното. Прати протестна нота до украинския посланик, ако признаят че са напирали за спиране на филма (което те нещо им е неудобно да направят)... а то е ясно, че е така... още повече билети са продадени, от киното нямат никакъв стимул да го спират на своя воля.

Но нека се види кой е мутрата в случая.

Леко продължение на тази  пи-ар кампания

Естествео, както и си мислех, никой нищо не е забраняал.

Официално то министерството :

22853267_123604664985503_457041450819925

Ситуацията е в стил "върви обяснявай че нямаш сестра"  :)

Естествено никой нищо не е забранявал, никакво украинско посолство няма отношение, нито министерството .

Имаме нормално излъчени прожекции и днес и утре анонсират също .

Никой нищо не е забраявал, никой  не е ощетен. За втори път ще се прожектират. За ВТОРИ !  Дерзайте !

Обаче развъртяха поредната рашистка  пи-ар провокация :)

Ако някой не е разбрал нещо, да пише на имейл ... яндекс.ру :)

който е официалния бългрски имейл на тази простотия, наречена "българска кинематография" :)

И още.. - от авторите - ние нямаме проблем с киното , нито с управителя, имаме проблем с  анонимна цензура "

Моля ? ? ??? :):)

В прав текст  с видео и звук :

Вижте и титрите накрая..

с подкрепата  на движение 23 сепември,

БРП /комунисти/

Българско славянско движение

РТВрусия, ТВцентр Русия, ВВС, Први канал Русия, РЕН, Русия Тудей,

Информационно агенство Новорусия /ДНР/ ,

рашисткото Анна-нюз....  и т.н

Класика ! :)

пп

Кратко гугълване за авторката на филма показва че...  тя се появява във вестник Дума като активна студентка-археоложка  СРЕЩУ окупацията на Университета , която окупация бе протест на студентите срещу правителството на Орешарски.

http://www.duma.bg/node/68012

Възхищава се на /вече  убити/ герои на "новорусия"

.. на партизани марксисти

В списъка е на сайта "миротворец" : https://myrotvorets.center/criminal/mitrinova-ekaterina-georgieva/

и т.н..

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 37 минути, miro20 написа:

Официално то министерството :

22853267_123604664985503_457041450819925

Хм, при такова, официално опровержение, може и по-изключение да си прав и да си напипал някакъв пиар. Нещо не ми се връзва това с анонимните цензори, при положение, че уж някакъв портиер, или чистачка беше - казали, че министерството го спряло. Както и да е, аз смятам да си издиря и изгледам филмът, независимо какви начини си намират да вдигат шум около него :).

Е там е рабтата че никой не е спирал филма. човека го каза в прав текст и с видео - нито министерство, нито кино, нито управител са забранявали , но ... имало "анонимна цензура". Идея си нямам какво е туй. :)

Ся може би чакаме  трета премиера   :):) и да се надъхват с простотии как били "цензурирани".

Пък колкото шарани се наловят.. все файда... Тукашните фенове на сепаратизма , дивертсиите , тероризма и на "вежливи человечики" кога щяха да разберат за тоя филм , ако не бе тази изкуствена истерика ??

:)

преди 2 часа, attj написа:

много ли е умно да се случва това  http://ukraina.ru/news/20171102/1019468255.html 

Знаеш мн добре отговора - Путлер изтегля войските и наемниците , и украинците спират да обстрелват, защото няма да има по кого .

Както е на останалата, освободена част на Донбас, където никой никого не обстрелва. Простичко е , нали ?

Миро с години не разбира, че почти всички опълченци са украински руснаци.   Не иска да схване истината -защото е подлога на бандеровци!

преди 26 минути, miro20 написа:

Знаеш мн добре отговора - Путлер изтегля войските и наемниците , и украинците спират да обстрелват, защото няма да има по кого .

Както е на останалата, освободена част на Донбас, където никой никого не обстрелва. Простичко е , нали ?

Е хубаво, направили са си реклама на филмът. Може и наистина да е имало някакъв задкулисен натиск, може и да има нещо общо бандеровското посолство, но не е от министерството, това се вижда. Обаче защо ползваш това, да си доказваш пак идиотизмите и жалката пропаганда?

Докато търсех някакви следи за филма, ако случайно е качен публично, забелязах, че соросоидната туба яко лансира бандеровската пропаганда на челни места. Всичките ти опорки в чисти вид и със скалъпени клипове. Общо взето само така си можете - с подлости, лъжа, цензура и пропаганда. Смешното е, че и твоите патрони не си вярват и ги пускат тия лъжи и опорки, просто по-инерция, за затвърдяване на принципната им позиция срещу Русия и руснаците, повтаряйки лъжите 1000 пъти, като папагали. Точно както ти правиш.

Забавното е, че достоверна информация за събитията и друга гледна точка, освен на ЦРУ и бандеровските им марионетки с фейкометите и лъжите, може да се намери само с ключови думи на английски. Има доста интересни филмчета, реални кадри, не изсмуканите ти опорки. Това, че нас ни мързи, или по-скоро ни е дотегнало да ти опровергаваме фейковете, които ти переодично си спускаш, не ти ги прави по-малко смешни и абсурдни.

Ето например едно филмче от чужд журналист:

Не знам каква националност е, на моменти вади странен акцент, но по важно е съдържанието на филмът и автентичните кадри. Там ти оборва доста от фейковете, които на нас ни е дотегнало, не че ще се прекършиш да го изгледаш де. И много точно представя хронологията на конфликтът. Примерно бисерът на бандеровският идиотизъм, дето техен посланник, или делегат беше, показваше снимка на руска танкова колона от 2008г. като доказателство за руски войски в Донбас. Или бомбандираните мирни жители на спирка в Луганск, от прелитащ, украински изтребител, които според бандеровците били жертва на гръмнал климатик. Ние тези неща не си ги държим под ръка, да ти запушваме устата переодично (не, че е възможно), както ти държиш противните си фалшиви сайтове и локуми. Но това не означава, че твоята агенда сте успели да ги прикриете и потулите, за сметка на удобните ви полуистини.

Такива видеа има много и колкото и да си деен и да се радваш, че можеш да постваш повече фейкове и фалшиви линкове в минута, от няколко средни, обикновенни юзъри, нормални постове, няма да изчезнат. Представям си какво носене на вода от 10 кладенеца е паднало, да си настроиш опорките според тези факти, наистина ти оценявам майсторството в такива моменти. Само се чудя, като явно си интелигентен човек и каквито и пропагандни глупости да пускаш за пари (надявам се ако ги има, поне да са добри), или поради друга мотивация, вероятно си наясно с истината и реалните факти, не изглеждаш толкова наивен и податлив на едностранчива пропаганда. Как може да я вършиш тая, твоята работа и да спиш спокойно? Аз няма да мога, дори и да мразех руснаците, а не е като да не е имало периоди, когато не са ми били особено симпатични. Обаче това там са бели хора, европейци, цивилизовани, руснаци, украинци, без значение. Хунтата ги подлага на геноцид, а ти си се притеснил за пиар кампания за един филм и с това обикаляш по темите. Аз дори се учудвам, че руснаците успяха да се въздържат от намеса.

преди 3 часа, RagnerBG написа:

Там ти оборва доста от фейковете, които на нас ни е дотегнало, не че ще се прекършиш да го изгледаш де

Цитирай ми някой фейк де ? Простичко е - цитираш ме - тире - опровержение.

Благодаря ти предварително . :)

Филма ще го погледна. За кадрите никой не спори .  Както казах и за едни други клипове с трупове  и жертви от войната, по добре се запитайте КОЙ е виновен за нея.

Защо на освободените територии в момента никой не коли и разстрелва руснаци ? Защо жертви има все още , но само там където се водят бойни действия ?

Защо  рашистите се прикриват в жилищни сгради, и после се оплакват че стрелят по тях ?  и т.н. и т.н. да не се повтарям.

Обаче защо ползваш това, да си доказваш пак идиотизмите и жалката пропаганда?

Кое е идиотизъм и жалка пропаганда ? Именно че разобличавам такава. Ето ви една манипулация-реклама на един пропаганден филм, с измислена цензура.

Защо не се възмущаваш че ТОВА именно е жалкото в тзи тяхна пропаганда, и че именно е ИДИОТИЗЪМ да се ползват такива евтини похвати за наивни шарани ??

Виждаш ли как самия ти си толкова пристрастен че дори очевиден фейк, за койго ДОРИ се съгласи че е такъв, ти го обръщаш точно на обратно :) И видиш ли , аз съм бил  с жалката пропаганда и идиотизми.

Такива видеа има много и колкото и да си деен и да се радваш, че можеш да постваш повече фейкове и фалшиви линкове в минута, от няколко средни, обикновенни юзъри, нормални постове, няма да изчезнат.

Има видеота. И още ще има. А това което  казвам и цитирам не са фейкове, колкото и да се пънете с вашата субективна пропаганда и лъжи.

За последно пак ще ти припомня - като ме обвиняваш във фейкове, бъди така добър да ме цитираш, и след това да опровергаеш.

Комсомолец, темата да не би да носи твоето име, че искаш на всяка страница да те разкриваме!!! Плащаш ли за авторски права - не!!! Тогава бЕгай в лЕво!!! Хванахме ли те че си продажник и слуга на Сорос и цялата му агентура - хванахме те!!! Да си мислел преди да те хванем!!! Викай Харе Кришна да идва да помага и това е!!!

преди 18 часа, RagnerBG написа:

Ето например едно филмче

Да допълня към горното

Спрях някъде около 4 мин. да гледам след репликата... че... САЩ заделили 5 млрд за финансиране на антиправителствените протести. Стар престар ФЕЙК-спекулация. :)

https://www.stopfake.org/bg/fejk-sashh-dali-5-miliarda-dolara-za-organizatsiyata-na-drzhavniya-prevrat-v-ukrajna/

По нататък пак стари фейкове за забрана на "нацистката хунта" да се говори на руски език....

Сълзливи истории на "местни жители", които обаче също потвъждават че  много "доброволци" са "дошли тук да се защитават". НА което винаги съм питал.. тиотиваш ли някъде в чужда държава за да "се защитаваш" ?

Прелистих по нататък.. пак за Порошенко как ръкомахайки казва че "техните деца ще седят в мазетата"...

Пак стар престар фейк-спекулация :

https://www.stopfake.org/lozh-petr-poroshenko-poobeshhal-chto-deti-donbassa-budut-sidet-v-podvalah/

Та...

Да ме зивиняваш, но цитираш филм пълен със тотални фейкове , пристрастни мнения и  всякакви неща нямащи нищо общо с "истината за Донбас".

Странно..  повечето филмчета и статии започващи с "истината за... ".... обикновенно са най големите лъжи и спекулации :)

преди 20 часа, glen написа:

сега му викат-перестройчик!:lol6:

Реформатор. :D

на 3.11.2017 г. в 17:03, иноТ написа:

Реформатор. :D

Откога подскачащи на Майдан  бандеровски  шматки са реформатори? За мен те са малоумници - антиславяни.

на 11/3/2017 в 9:08, miro20 написа:

Прелистих по нататък.. пак за Порошенко как ръкомахайки казва че "техните деца ще седят в мазетата"...

Пак стар престар фейк-спекулация :

https://www.stopfake.org/lozh-petr-poroshenko-poobeshhal-chto-deti-donbassa-budut-sidet-v-podvalah/

Мисля, че е време да престанеш с твоето фейк оборване на очевидни истини, които наричаш "фейк". Потрошенко в прав текст го казва това и има предвид точно Донбас, дори още по-лошо, има в предвид всички с руско самосъзнание в Украйна (в контекст). Ама според фалшивите ти сайтове, борещи истината, това било извадено от контекста. Не от контекста, от текста е извадено, дори и във фалшифият ти сайт се вижда, ама важното е да оспорим, да сме винаги контра и да си мислим, че като кажем едно нещо, ама по-друг начин и никой няма да ни провери. Не било в бъдеще, било в минало време, дрън-дрън, все едно тебе чета с жалките ти опити да кажеш на черното - бяло и да се хванеш за някакви измислици. Вдигам ръце вече с теб.

на 11/2/2017 в 17:43, miro20 написа:

Защо на освободените територии в момента никой не коли и разстрелва руснаци ? Защо жертви има все още , но само там където се водят бойни действия ?

За пореден път задаваш този въпрос и никой не ти обръща внимание. Сигурно си мислиш, че е защото си прав? Нека ти отворя очите - не ти се отговаря защото въпросът е глупав, но ти си го знаеш де, важното е да участваш и да бълваш изсмукани опорки. Много странно защо в териториите, където украинската армия обствелва цивилни и бомбандира цивилни сгради, хората живеят по-зле? А в другите, окупираните, където опълченците не стрелят по цивилни и по своите, там живеят малко по добре. Само ги тормозят и им нарушават човешките права, но иначе е малко по голям шансът да не ги убият. Много странно защо в териториите, където лично Потрошенко наложи икономическа и физическа блокада, хората живеят по-зле. Поставен им бил ултиматум да напуснат домовете си в зоната на така нареченото им АТО, като част от панаирът и лъжите, че не воюват там срещу местното население, а срещу някакви мними терористи и руски нашественици. Отделно, че хората няма къде да отидат, че почти всички бежанци са в посока РФ и че старите хора и болните няма къде да отидат, Потрошенко казва да се изтеглят, а десен сектор поставя блокади по пътищата. Кое е вярното? При опълченците такива блокади срещу цивилното население няма, защо? И защо не пускат хората дори на пазар в контролираните от укропитеците територии, а уж това били техни граждани, окупирани от руски "отпускари"? Защо им спряха пенсиите и им блокират стоките и икономиката? Въобще, толкова е абсурно, че не знам защо се налага изобщо да спорим?

Това е война срещу руското население в Донбас, видно е дори за чужди журналисти и там се защитават предимно местните хора, доказано и от комисии, които ходеха да проверяват. Не знам що за индивид си, да повтаряш като папагал очевидни лъжи? Да съм те бил засякал. Ми на теб самата основа на пропагандата и опорките ти е сбъркана и лъжлива, да не мислиш, че като теб ще седна да ти чепкам всяка глупост и да се занимавам. При положение, че си като латерна и ще избълваш пак поредица от лъжливи постове и линкове с уж оборени фейкове, а самите линкове тотални фейкове, заедно с цялата ти пропаганда. Мисли си, че си отгоре, като пишеш като ненормален и все си на краят на всеки спор, независимо с какви глупости. Аз не искам да си губя времето повече. На горният филм са представени нещата хронологично и няма една лъжа, но ти все пак намери, нали? Жалка ти е пропагандата и неблагодарна професията. Щом и на очевидни неща и на думите на местните жители успя да си избълваш лъжите и опорките и да ги обвиниш във фейкове, вдигам ръце. Единствено ме притеснява, че мейнстрийм медиите, под контролът на лъжливата, соросоидна пропаганда, цензурират фактите и дават трибуна на откровенни и дори не даващи много зор да се прикриват, лъжци и манипулатори, като теб. И пълнят медиите с лъжлива плява за прикриване на истината. Това обаче върви само при овцете на запад и в САЩ и то не при всички. Ние само се дразним от жалката и нагла пропаганда.

Редактирано от RagnerBG (преглед на промените)

преди 1 час, RagnerBG написа:

Мисля, че е време да престанеш с твоето фейк оборване на очевидни истини, които наричаш "фейк". Потрошенко в прав текст го казва това и има предвид точно Донбас, дори още по-лошо, има в предвид всички с руско самосъзнание в Украйна (в контекст). Ама според фалшивите ти сайтове, борещи истината, това било извадено от контекста. Не от контекста, от текста е извадено, дори и във фалшифият ти сайт се вижда, ама важното е да оспорим, да сме винаги контра и да си мислим, че като кажем едно нещо, ама по-друг начин и никой няма да ни провери

Въобще прочете ли нещо ?

Да ти синтезирам  от там :

Цитат

В полной версии его видеовыступления президент Украины говорит не о том, что Украина будет давить на жителей Донбасса, а о том, что из-за того, что Донбасс отрезан от Украины вооруженными боевиками, страдают местные жители, вынужденные сидеть без пенсий и в подвалах.

Точно обратното на смисъла който рашистките медии тиражират.

Точно затова че са отрязани хората от Украйна заради въоръжените терористи , страдат местните жители, принудени да седят без пенсии и в мазетата.

В прав текст го казва. Проверявай тролчо :)

Това е война срещу руското население в Донбас, видно е дори за чужди журналисти и там се защитават предимно местните хора, доказано и от комисии, които ходеха да проверяват. Не знам що за индивид си, да повтаряш като папагал очевидни лъжи?

Коментирах почти подробно видеото на "чуждия журналист" който даде като пример.

Повтаря стари фейкове и лъжи . Не знам що за индивид си , за да повтаряш и ти очевидни лъжи ?

Не те разбирам.

На горният филм са представени нещата хронологично и няма една лъжа, но ти все пак намери, нали?

Да, намерих и ти показах .

При положение, че си като латерна и ще избълваш пак поредица от лъжливи постове и линкове с уж оборени фейкове, а самите линкове тотални фейкове, заедно с цялата ти пропаганда

Всъщност мисля прекалено достатъчно съм се аргументирал, докато твоето е именно  една педя абсолютно празни приказки, обиди и нападки .Без никаква аргументация.

Единствено ме притеснява, че мейнстрийм медиите, под контролът на лъжливата, соросоидна пропаганда, цензурират фактите и дават трибуна на откровенни и дори не даващи много зор да се прикриват, лъжци и манипулатори, като теб.

Пак грешиш. Медиите особено в началото на конфликта, даваха единствено рашистката "версия" . И по нашите медии бе пълно с репортажи за "фашистката нацистка хунта", за разпънати русначета на площади" ... и какво ли не. Докато лека полека се усетиха  че става въпрос за масирана рашистка дезинформационна пропаганда, с която да е оправдаят едни нагли военни действия .

И с анексриането на Крим, дето точно една  година никой не си признаваше чии са тези "маскирани зелени тежковъоръжени человечики"  ,  докато Путлер в прав текс не каза - да това бяха нашите военни, нашия спецназ.

Същото тихомълком призна и за Донбас - "Да, там има наши хора, изпълняващи многообразни задачи, включително и във военната сфера" .

Не забелязваш ли че всъщност аз цитирам много повече имено ваши любими  руски официални медии и изяви на вашия любим новофюрер   ? ?

:)

преди 46 минути, miro20 написа:

Въобще прочете ли нещо ?

Да ти синтезирам  от там :

Синтезирай ми, нали съм глух, макар и измисленият украински с добавени, полцизми, да не ми е толкова понятен. От твоят фалшив сайт, някакъв опит за превод:

Цитат

«Эту войну оружием выиграть невозможно. Каждая пуля рождает двух врагов. И каждый день мира, когда украинское государство демонстрирует на освобожденных территориях, что граждане, которые еще месяц назад пели осанну псевдосепаратистскому режиму, сегодня понимают, что они получают тепло, у них есть свет, они наконец могут отправить детей в школу, они начинают получать пенсии, выплати по потере кормильца, по инвалидности, они получают работу, они получают зарплату.
А с той стороны — женщина, доцент Луганского университета имени Тараса Шевченко, с которой я виделся еще четыре месяца назад, звонит мне и я говорю: «Ну, как Ваш день проходит?» Говорит: «Встаю в пять утра. Так как это единственная возможность, чтобы стать в очередь и достояться, чтобы взять две банки воды. Так как воды нет. Возвращаюсь в десять после очереди. Оставляю их дома — бегу в очередь за хлебом. Полторы булки хлеба. Потому что до двенадцати, до часа хлеба уже не будет. Возвращаюсь оттуда и больше из дому не выхожу, потому что с двух часов начинают выходить эти с оружием и могут расстрелять на улице кого угодно».
Дорогие мои, одесситы! Это то, чего мы с вами избежали благодаря вашей мудрости, благодаря вашей сплоченности. И благодаря — теперь мы уже в этом убеждены — вашей проукраинскости. У меня сердце радовалось, когда я в последний день был на встрече с делегацией ОБСЕ, которая вернувшись из Одессы, сделала вывод, что Одесса — это город согласия, город спокойствия. Нельзя сделать большего комплимента! Я был очень рад этому. Одесситы, спасибо вам за мудрость!
И миром мы все победим! Потому что у нас работа будет — у них ее нет. У нас пенсии будут — у них их нет. У нас поддержка людей — детей и пенсионеров — будет, у них ее нет. У нас дети пойдут в школы и детские сады, а у них они будут сидеть в подвалах. Потому что они ничего не умеют делать! Вот так, именно так мы выиграем эту войну. Потому что война и победа — в голове, а не на полях сражений! Они этого не понимают, я это понимаю. И у меня есть ваша поддержка, и она мне очень нужна, чтобы мы победили, не кладя украинских героев в могилы, в том числе, и одесситов».

Какво точно казва, хайде синтезирай ми? Одесчани да били благодарни, че са минали с няколко изгорени човека и сега имали хляб, а онези в Донбас и тази привилегия нямат, защото са въстанали срещу бандеровските реформи, дискриминация, забрана за език и участие в местното управление и държавна власт. Това казва той, да ти синтезирам пък аз, плюс дежурните глупости за мир, след като на практика те вършат война и геноцид. Искал той мир, ама отправя заплахи и на практика воюва срещу мирното население. Не знам, за идиоти ли ни взимаш? Не искам точно ти да ми синтезираш, или платените боклуци от онзи сайт, които са толкова жалки в носенето на вода от 10 кладенеца, че единственият им шанс е никой да не им проверява "оборките", а само да ги цитира, като някакъв, надежден източник. Точно както ти правиш. Не желая да ме въвличаш в редовните си игрички на голо наддумване, след като фактите са видни за всеки и без да им ги синтезираш, точно ти.

преди 40 минути, RagnerBG написа:

Одесчани да били благодарни, че са минали с няколко изгорени човека

Заради рашистката провокация, преминала в по голяма трагедия. И някои от чиито участници и прикриващи ги милиционери избягаха в РФ. чети чукча, чети . Повтаряли сме  темата много пъти .

защото са въстанали срещу бандеровските реформи, дискриминация, забрана за език и участие в местното управление и държавна власт.

Първо че не са възстанали, а бяха подлъгани от рашисткката фейк пропаганда за "фашистка хунта " и бандеровци които "ЩЕЛИ да ги колят" Плюс познатите маскирани тежковъоръжени человечики , които координирано и с тежко въоръжение отвън, започнаха да превземат градче  след градче на Донбас.

Дискриминация , забрана на местна власт,и забрна на езика виждам че пак повтаряш като папагал... но и това си бе също чиста и тотална лъжа.

Майдана и смяната на един самозабравил се олигарх въобще нямаше нищо общо с тези глупости.

Да, изпозлваха Майдана за да ги втълпят в главите на такива като теб, но това няманищо общо с реалността.

Това казва той, да ти синтезирам пък аз, плюс дежурните глупости за мир, след като на практика те вършат война и геноцид

Войната я вкараха руснаците и конкретно Путлер .АТО започна април месец 2014 г , около 2 седмици след военното превземане на градчета и селца от маскирани тежковъоръжени изроди с георгиевски лентички .

Сега, в момента, на практика остана една малка окупирана територийка - 2.6 %  , като на останалата освободена част никой не върши война нито геноцид.

Война има само тамкъдето са руските кадрови военни  и тежко въоръжение. Предполагам ще има до тогава, докато не се освободи и останалата малка окупирана част, и се възстанови контрола върху тези  времено окупирани от бандитски формирования, земи и граница.

Американския пратеник Кърт Волкър също назовава нещата в прав текст , и че преговорите  трябва да се водят директно с РФ :

https://www.unian.net/politics/2225811-volker-rossiya-na-100-kontroliruet-proishodyaschee-na-donbasse.html

Цитат

"Это не внутренний конфликт. Это не этнический конфликт. Это не конфликт коренного народа. Это конфликт, где в восточной части вы имеете ситуацию, при которой на 100% от российского командования и контроля зависит то, что там происходит", - заявил Волкер. Однако, по его словам, на востоке Украины "очевидно были наняты люди для участия в военных операциях и для работы в гражданской администрации так называемых ЛНР и ДНР". "Но это управляется Россией, и поэтому здесь соответствующим собеседником является Россия", - подчеркнул Волкер. 

"Как я сказал, Россия является той стороной, которая здесь принимает решение, и я считаю, что в этом направлении я должен сосредоточить усилия США - непосредственно вступить в контакт с Россией", - заявил спецпредставитель США.

Както и че дори при урегулиране ситуацията в Донбас, позицията за незаконно анексирания  Крим остава непроменена.

https://www.unian.net/politics/2225944-volker-daje-uregulirovanie-situatsii-v-donbasse-ne-izmenit-politiku-nepriznaniya-okkupatsii-kryima.html

Целият ти пост е пълен с толкова лъжи и твои си, оборени отдавна умосмотрения (или на тези, които ти спускат опорките, но не си усетил кога им е минала давноста), че дори не искам да започвам. Това, че си спорел като папагал, много пъти по тези теми, не ти прави позицията и опорките по-малко лъжливи и фалшиви. И как умело избягваш неудобните въпроси. Не, че си ми колега (и слава богу) ама - https://youtu.be/y4nSn-OjPGw?t=78.

преди 9 минути, RagnerBG написа:

Целият ти пост е пълен с толкова лъжи и твои си, оборени отдавна умосмотрения

Аха.. само дето така и не можеш с празнословието си  да приведеш дори един пример .

А и прекрасно си личи кой бълва стари отдавна оборени фейкове и лъжи :)

Малко ли ти бяха до сега, чукчааа. Обаче удобно подминаваш, а дълбаеш дреболии, за които можеш да се хванеш. Няма и едно изречение горе, в което да не пишеш лъжи и фалшиви опорки, наистина ли мислиш, че ще седна да търся линкове за наистина СТАРИ и оборени неща, или просто такива, които сте фалшифицирали за опорки.

преди 50 минути, miro20 написа:

рашистката провокация, преминала в по голяма трагедия. И някои от чиито участници и прикриващи ги милиционери избягаха в РФ

Отидоха майдановците и разтуриха мирен протест и палатков лагер. Имаше полицаи, които си пазеха своите, имаше и провокатори от Антимайданът, какво ли са очаквали бандеровците, след като техният поход е провокация, но твоите медии услужливо показваха само тях. И къде да избягат след като хунтата ги обяви извън закона, включително и кметът на Киев (или областният беше) и началникът на полицията? Малко си събери мислите - за "рашистка" провокация говориш, а избягалите - местни жители. Това е "мирът", за който Потрошенко говори в интервюто, в което ти и колегите ти от spreadfake му адвокатствате - потушиха им бунтът (според тях, мирен протест - според международното право), избиха приемливо количество граждани и сега те имат хляб, а онези в Донбас, дето нищо не умеели да вършат, на тях децата им ще стоят в мазета. И размахва пръст. Но най добре е да се гледа, не такива като теб да синтезират.

преди 50 минути, miro20 написа:

Войната я вкараха руснаците и конкретно Путлер .АТО започна април месец 2014 г , около 2 седмици след военното превземане на градчета и селца от маскирани тежковъоръжени изроди с георгиевски лентички .

Латерна, Путин нямаше нищо общо. За Крим никой не е имал съмнения, че руснаците си защитиха интересите. В Донбас беше местна съпротива и след като фашагите им пратиха армията на "АТО", Русия трябваше да помага, но пак не директно. А местната съпротива започна, когато бандеровците започнаха да убиват - Одеса и селищата в Донбас. Путин се разграничи от Луганската и Донецката републики още при обявяването им, защото няма стратегическа полза от тях. Аз съм го гледал това в реално време, какво ми плещиш измишльотините си? Имаше международни комисии, никой не намери доказателсва за руска намеса и редовни, руски войници. И тях ли ще обвиниш във фейк, имаш ли спирка някога?

И така нататък. Губиш ми времето да ти отговарям, за да можеш да си повториш лъжите за пореден път и да разчиташ, че ще измориш опонента накрая с папагалското си постване и ще изглеждаш в своите очи като победител, в някакво съревнование, което е само в твоята глава - https://youtu.be/y4nSn-OjPGw?t=78 .

преди 20 минути, RagnerBG написа:

наистина ли мислиш, че ще седна да търся линкове за наистина СТАРИ и оборени неща, или просто такива, които сте фалшифицирали за опорки.

Да. Точно това си мисля. защото това е коректния начин на дискусия.

преди 21 минути, RagnerBG написа:

Латерна, Путин нямаше нищо общо.

:lol6:

преди 22 минути, RagnerBG написа:

В Донбас беше местна съпротива и след като фашагите им пратиха армията на "АТО", Русия трябваше да помага, но пак не директно. А местната съпротива започна, когато бандеровците започнаха да убиват - Одеса и селищата в Донбас

Лъжа. Хронологията е точно обратната. Никой не е"пратил да ги избива" , след което се е появила местна "самоотбрана" , а именно заради военното превземане на градчета и селца и сваляне на украинска символика и власт, повтарям СЛЕД ТОВА започна  съвсем логично АТО. Която всяка държава би направила срещу военизирани  изроди с георгиевски лентички , превзели граница, администрации, милиции, кметства.

преди 46 минути, miro20 написа:

Лъжа. Хронологията е точно обратната. Никой не е"пратил да ги избива" , след което се е появила местна "самоотбрана" , а именно заради военното превземане на градчета и селца и сваляне на украинска символика и власт, повтарям СЛЕД ТОВА започна  съвсем логично АТО. Която всяка държава би направила срещу военизирани  изроди с георгиевски лентички , превзели граница, администрации, милиции, кметства.

И 1000 пъти да повториш лъжите, няма да ги направиш истина. "Изродите" с георгиевски лентички бяха мирни протестиращи, които бандеровците принудиха да се защитават. Как може местните хора сами да си превземат градчетата? Хунтата им смени управниците и администрацията и се опита да им налага "реформи". Те изритаха превратаджийската администрация и обявиха гражданско неподчинение, за което им се отговори с военна операция. Военните нападаха и представителите на местната власт и полиция, също като майнанските примати в Одеса. Ние помним, нищо, че ти се правиш на ощипан, примерно - Украински сили атакуваха полицейско управление в Мариупол . Разбира се версията е, че атакували за да изгонят "про-руски" бойци:

Цитат

Киев. Украинските сили атакуваха полицейското управление в югоизточния пристанищен град Мариупол в петък в опит да изгонят про-руски бойци, като при атаката сградата се е запалила, според украински депутат, цитиран от Ройтерс.

но истината видяна от журналисти на място изглежда по-различна:

Цитат

Местен фотограф заяви пред Ройтерс, че сградата е в пламъци и че две тела лежат на улицата пред нея.

"Един от тях определено е един полицейски служител," каза той.

Убити, местни украински полицаи, избухнал армейски снаряд в сградата на полицейското управление. Просто защото местните хора са искали да празнуват Денят на победата. Твоите spreadfake медии се опитаха да заметат и преиначат фактите, както обикновенно.

Не ме занимавай с фалшивите си опорки.

преди 7 часа, RagnerBG написа:

Ние помним, нищо, че ти се правиш на ощипан, примерно - Украински сили атакуваха полицейско управление в Мариупол . Разбира се версията е, че атакували за да изгонят "про-руски" бойци:

Естествено че за да изгонят рашистите , които ВЕЧЕ са превзели управленията. Твоа е май месец, а рашистките войски и "доброволци-изроди" с георгиевски лентички започнаха април месец терора и сепаратизма, т.е. няколко СЕДМИЦИ преди това започна вдигането на сепаратистките знамена и сваляне на украинските.

Убити, местни украински полицаи, избухнал армейски снаряд в сградата на полицейското управление. Просто защото местните хора са искали да празнуват Денят на победата. Твоите spreadfake медии се опитаха да заметат и преиначат фактите, както обикновенно.

"просто празнували деня на победата" ? моля ? :):):):)

И с какво "противоречи" и  какво "доказва" че имало загинали в управлението ?? Никой не спори за това. Само че като малко дете , гледаш в краката си , а не цялостната картина зАЩО се е случило това.

"Изродите" с георгиевски лентички бяха мирни протестиращи, които бандеровците принудиха да се защитават. Как може местните хора сами да си превземат градчетата?

хаха :) я се прочети пак колко абсурдно звучи това :)

И аз това се чудя - как може местните хора сами да си рпевземат градчето ? много просто .. това не са само "местни хора".

Те нещата са видни отдавна съвсем ясно , и затова цитирах Кърт  Волкър - процесите и всичко каквото става в размирните райони контролирани от т.нар. "опълченци сепаратисти" се ръководи единствено и ИЗЦЯЛО от РФ и руските военни.

Като спомена Мариупол, предполагам се сещаш как беше обстрелян януари 2015 г със Град-ове  по жилищни блокове и детски градини от терористите  ?

Когато заггинаха 30-на души ?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.