Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

преди 3 часа, miro20 написа:

Е как 'идиоти" ? Как "глупости" ?? :) Това /Соловьев/  е един от сегашните най големи рашистки ТВ пропагандатори на РФ бре .

Ти за пръв път ли забелязваш, че тролът не чете, не слуша, не мисли и си пише едно и също до припадък?! Трол е! Не му обръщай внимание и толкоз!

В момента в Киев има митинг, организиран от поддръжници на Саакашвили против управлението на Порошенко. Митинг с искания за импийчмънт.

От тук

Хм... интересна ми е тази "битка" Порошенко-Саакашвили. Лошото е, че рядко излизат някакви подробности... всъщност почти нищо не пишат по темата. :(

• Отговори 14,2k
  • Прегледи 753k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

преди 44 минути, Нел написа:

В момента в Киев има митинг, организиран от поддръжници на Саакашвили против управлението на Порошенко. Митинг с искания за импийчмънт.

От тук

Хм... интересна ми е тази "битка" Порошенко-Саакашвили. Лошото е, че рядко излизат някакви подробности...

Кaкви подробности , преврaт след преврaт. Преди леко подкaчих Мирчa зa денят Х обявен от Сaкaшвили aмa трол мисли ли? 

Нелка и тя се увлича да поства мероприятия на идиоти...И не може самостоятелно да се замисли...   Грузинецът е с обкръжение също от идиоти.  Тежко и на Украйна...Ситуацията там става все по-идиотска.   

преди 3 часа, attj написа:

Идиоти има навсякъде и не ми са интересни техните изцепки.  Миро нека ни обясни защо те въобще са му интересни. Издирва ги за да ги копира , да ни ги показва и да ни ги натрапва - защо го прави?    Точно идиотите съвсем нищо никъде не могат да променят.

Вярно, навсякъде са ... но ако им го кажеш се обиждат ... справка при Иво Христов. За последното обаче не си прав. Огледай се и виж дали нищо не могат да променят. Още преди 30 години чух един колега да казва: Днес лудия е умен, а умния - луд. И това беше във време, когато в книжарниците се виеха опашки, а сега ...

Все още тук там има някой и друг реалистично мислещ лидер (Путин, Орбан), но когато напуснат политическата сцена, светът тотално ще се видиоти.

преди 4 часа, Нел написа:

Хм... интересна ми е тази "битка" Порошенко-Саакашвили.

интересно ти е защото евреина Валцман търси помощ от чичко ти Путин против еврейското фашистко лоби в Украйна!скоро ще стане още по интересно!:lol6:

и още по куриозно-Тръмп прие Саакашвили в същия кабинет където по рано Клинтън прие Моника Люински!!сигурно ще си помислите че Саакашвили е..........!!!:lol6::lol6:

Редактирано от glen (преглед на промените)

преди 4 часа, Нел написа:

Ти за пръв път ли забелязваш, че тролът не чете, не слуша, не мисли и си пише едно и също до припадък?! Трол е! Не му обръщай внимание и толкоз!

От тук

Хм... интересна ми е тази "битка" Порошенко-Саакашвили. Лошото е, че рядко излизат някакви подробности... всъщност почти нищо не пишат по темата. :(

Кой е добрия и кой лошият???

преди 14 минути, Джугашвили написа:

Тя е безхаберна като Миро и май няма защо въобще да им обръщаме внимание.

преди 25 минути, attj написа:

Тя е безхаберна като Миро и май няма защо въобще да им обръщаме внимание.

Нарочно го задавам този въпрос и действително чакам отговор!!!  Щото имам "бегли" спомени как се скъсваха да ни обясняват, че Янукович бил украински национален предател,  щото избра да прибере 5 милиарда евро за държавта си, вместо 1!!!  И понеже направи това, беше много "патриотично" и украинско да му се спретне пуч и да се сложи еврейската върхушка да управлява, начело с Порошенко!!! А уж украинският народ бил против олигархията...я стига бе!!! И този същият взе че даде гражданство на грузинския измекяр, който беше без никакво гражданство, щото е издирван от собствената си държава!!! И сега "украинските патриоти" подкрепят него - човек нямащ нищо общо с Украйна!!! Много се извинявам, ама това ми прилича на Великата Октоврийска Революция и последващото идване на власт на този от аватара ми!!! Ама 1 към 1!!!

П.П. Иначе че са безхаберници и двамата, е очевадно!!! Още по-очевадното е, че и двамата са върли антикомунисти!!! Найс, а!!!

Редактирано от Джугашвили (преглед на промените)

на 12/1/2017 в 22:03, RagnerBG написа:

Хайде стига си лъгал и мазал. Как не се забави и тук с твоите, фалшиви сайтове? Пак ли мислиш, че няма да проверим. Ето го писмото:

При мировите писания как един път няма да се съглася с него? Един път да кажа, "тоя е писал разумно." Това не е нормално. При нормалните хора, дори да имат различни вярвания и предпочитания, да не са на едно мнение по разни въпроси, все за някои неща биха намерили допирни точки, понеже са човеци. Но не и с Миро... нечовек! Съвсем различно естество, друго програмиране...

Иначе по темата, онези, които искат на настройват братя едни против други ("разделяй и владей") винаги имат проблем с писаното в Библията, защото християнството е миролюбива и състрадателна религия... ако се гледат текстовете, за разлика например от исляма. Затова е и цялата атака против традиционния мироглед на европейците, за да могат да бъдат манипулирани хората и лашкани в желаната посока, според низки и първични страсти. Иначе не може да се отрече, че да скараш враговете си едни с други, особено братски народи, ако може едни други да се избиват, е голям успех за тези, които им мислят злото. Американците например са "за мир по цял свят", на думи, обаче нямат против украинците да се трепят с опълченците в Донбас... стигат да страдат руските интереси. Нямат проблем да носят "мир" на Ирак, с цената от един милион убити цивилни... и нестихващ тероризъм. Нямат проблем да палят пожари по цял свят и да наливат периодично масло в огъня. "Войни, за да има мир - смърт, за да има живот."

преди 6 часа, Нел написа:

Оказа се, че Порошенко не е достатъчно радикален русофоб, да му се не види! А Саакашвили се е доказал на дело. Борбата е ясна. Саакашвили е последният човек на света, който има право да съди някого за нещо... и да търси правосъдие. Ако иска правосъдие, да си тегли куршума.

Редактирано от Lumberman (преглед на промените)

на 12/3/2017 в 15:44, Нел написа:

От тук

Ами да. Това е нормалния начин и демокрация. На спамерчетата хейтъри  тук съм казвал , и то си седи написаното от преди мнооого време, че  украинците ще си сменят и правителство и президент и акквото си искат,  защото това е именно демокрация и по-близо до народовластие, спрямо някои съседни несменяеми режими.

Малко уточнение - протестиращите искат въвеждането на закон за импийчмънт, което ще направи процеса по смяна на президента да е по безболезнено и  без подобни ексцесии, както свалиха руския олигарх Янукович.

Искат и резутлати в борбата с корупцията, срещу  олигархията и т.н.. Напълно нормални неща.

Полиция и власт, както всички виждат, не им пречи.

Повечето от палатковия лагер казват са се оттеглили, и сега са останали само партията на грузинеца.Защо обаче Саакашвили се води най голям "борец" идея си нямам.

Твоа е загадка и за мен. :)

преди 20 часа, Джугашвили написа:

Много странно нали ? Националисти , които според вашата фейкова пропаганда са на власт и са въвели "хунта" , сега протестират също на площада :)

Не вис е връзва с опорките, знам :)

КАкто казах , на вас са непонятни нормални демократични процеси и протести, а всичкия ви мироглед е през призмата "кое е про-руско"  и кое е "анти-украинско".

Когато се случват неща които са встрани от този ваш "шаблон", вие блокирате  :)

преди 22 часа, crazy katon написа:

Вярно, навсякъде са ... но ако им го кажеш се обиждат ... справка при Иво Христов.

То се вижда прекрасно по езика и обидите кой в какви проценти спада. И което е най смешно - които най отговарят на критериите, се смятат разбира се, за най "умните" , а всички други са тролове и "идиоти" :)

Че и някои пък се пишат най големи "християни"...

Значи и аз съм доста заинтересован от клоунадата в окраина. Грузинецът и американски агент Саакашвили прави преврат в окраина, а фактически той няма нищо общо с тази страна. Всъщност той бе лишен дори от грузинското си гражданство и сега е гражданин на вселената. Доста демократично е някой сульо да дойде и да ти направи преврат. Шишко ще се съгласи с мен по този въпрос. 

преди 20 часа, miro20 написа:

Ами да. Това е нормалния начин и демокрация. На спамерчетата хейтъри  тук съм казвал , и то си седи написаното от преди мнооого време, че  украинците ще си сменят и правителство и президент и акквото си искат,  защото това е именно демокрация и по-близо до народовластие, спрямо някои съседни несменяеми режими.

Малко уточнение - протестиращите искат въвеждането на закон за импийчмънт, което ще направи процеса по смяна на президента да е по безболезнено и  без подобни ексцесии, както свалиха руския олигарх Янукович.

Искат и резутлати в борбата с корупцията, срещу  олигархията и т.н.. Напълно нормални неща.

Полиция и власт, както всички виждат, не им пречи

Що тъй бре Мирчa?

_____

Украинските власти арестуваха бившия губернатор на Одеска област и лидер на опозиционната партия „Движение на новите сили” – бившият президент на Грузия Михаил Саакашвили, и го обвиниха в опит за сваляне на конституционния ред в страната, съобщи бТВ.

____

преди 5 часа, nikssi написа:

Що тъй бре Мирчa?

_____

Украинските власти арестуваха бившия губернатор на Одеска област и лидер на опозиционната партия „Движение на новите сили” – бившият президент на Грузия Михаил Саакашвили, и го обвиниха в опит за сваляне на конституционния ред в страната, съобщи бТВ.

____

... и феновете на Саакашвили са го освободили от милиционерския бус :)

Виж, пак казвам, цирка със Саакашвили  който не знам кой го е нарочил за "борец за права и свободи", и на мен ми е много странен. Но както и да е.

Смешното в случката знаеш ли кое е ?

Че в един съседен на Украйна  режим , такова НИКОГА не би могло да се случи / освобождаването на опозиционер от съмишленици  / 

Миро защо пропуска руски красоти от Одеса?   Та те са доста по-интересни от всички бандеровски глупости...

Цитат

Че в един съседен на Украйна  режим , такова НИКОГА не би могло да се случи / освобождаването на опозиционер от съмишленици  / 

:D

По-тъпо нещо не бях чел скоро. Във всяка нормална държава "съмишленици" нямат силата да освобождават  по този начин. Ти си уникално зле, ако адмирираш подобни безредици. 

Редактирано от иноТ (преглед на промените)

преди 15 минути, nikssi написа:

Уж демокрaция пък aрестувaт критиците нa режимa.

това е еврейски театър,тоя е техен клоун още от Осетия!всичко е в полза на Тимошенко!Валцман говори и прави глупости от страх от фашистите!:lol6:

преди 31 минути, nikssi написа:

Уж демокрaция пък aрестувaт критиците нa режимa.

Е какъв режим, като "критиците" и протестиращите са и такива от  величаемите от вашата рашистка пропаганда националисти-бандеровци? от "уж" хунтата  ??

Виж как  рухват основни колони на които се крепи рашистката фейк пропаганда.

преди 52 минути, иноТ написа:

По-тъпо нещо не бях чел скоро

Именно че полицията не се намесва с репресии , масови арести, както е в оня ваш любим новорашистки режим, където на всеки "нормален" простест не се минава без стотици задържани , бити, мачкани, и т.н.

преди 55 минути, иноТ написа:

Ти си уникално зле, ако адмирираш подобни безредици. 

Тук не става въпрос за безредици или за неспособност на полицията да се справи. Може и още как. 

Въпроса е желанието на властта и до колко искат или не искат да  употребяват сила. За мен очевидно е второто

Аз може и да съм зле, но твоето отричане и  "адмириране" на полицейски произвол , не мисля че говори добре за теб :)

Особенно в случая със Саакашвили, който въобще не е показателен за настроенията или процесите в страната.

В някои моменти ми мяза на нашия Сидероуглу, който нарочно го оставят "да се налудува" .

Никой ли не се замисля над това, че Саакашвили няма нищо общо с Украйна, а прави подобни неща?

Именно това е моя акцент. Затова се чудя кой го е нарочил за най голям "борец" , и защо толкова му обръщате внимание.

Твоят акцент е върху това, че някакви бавняри спасяват от арест буйстваш и подтикващ към революции грузинец, който ти наричаш опозиционер. :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.