Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

преди 1 минута, иноТ написа:

Ние не ядем доматите с колците,

Хм.. имам известни съмнения относно това, на база ваши изказвани позиции , защита на античовешки идеологии като комунизма, неприемане на аргументи срещу тиражирани  фейк-новини и субективна пропаганда.

Останалата ти  личностна повръщня не мисля да коментирам :)

• Отговори 14,1k
  • Прегледи 728,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

О, колко изтънчена терминология ползваме днес! Впечатляващо. По-впечатляващо от всичките ти глупости за Сирия и Украйна. Кажи ми , прасчо, колко про човешко е това, което се случи с Либия и Ирак? А опита да се заличи Сирия, заради един газопровод? И ти, дето ми защитаваш подобни неща, пишеш за хуманност. Лицемерието ти няма край. 

Редактирано от иноТ (преглед на промените)

И кое е хубавото да защитаваш самозабравили се диктатори ??

Оня  дето си ходи с палатката дори из Европа ли ? Или Саддам ? Или Асад който започна геноцид над народа си ??

Или Путлер който блокира 4-5 резолюции на ООН , спъвайки по всякакъв начин усилията на международната общност да  стигне до някакво решение ??

И който постигна една кръгла нула в Сирия ?

Е, да сега ги няма лошите диктатори и държавите цъфтят. Либия дори почти съществува. :D

Подкрепяй, подкрепяй.

Не подкрепям  опитите на някои които препятстват решението на проблемите и удължават агонията. Както и тези които ги подкрепят.

И изброих по горе

преди 21 часа, miro20 написа:

И кое е хубавото да защитаваш самозабравили се диктатори ??

Оня  дето си ходи с палатката дори из Европа ли ? Или Саддам ? Или Асад който започна геноцид над народа си ??

Или Путлер който блокира 4-5 резолюции на ООН , спъвайки по всякакъв начин усилията на международната общност да  стигне до някакво решение ??

Защо все лъжеш?   И не коментираш примерно това  https://ukraina.ru/news/20180107/1019742618.html

преди 12 часа, attj написа:

Защо все лъжеш? 

Би ли конкретизирала кое е лъжа ? Благодаря предварително :)

преди 2 часа, miro20 написа:

Би ли конкретизирала кое е лъжа ? Благодаря предварително :)

Нямаш с години нито една истина казана и щом предпочиташ разговор в женски род - изглеждаш като заблуждаваща измамница.Защо и на теб за всичко все Путин и Русия ти са виновни?  Та това е оглупяла и недоказана бандеровска доктрина. 

бла бла, бла бла... Цитирай ми поне една лъжа де ? колко пъти да те питам.

преди 19 часа, attj написа:

И не коментираш примерно това  https://ukraina.ru/news/20180107/1019742618.html

Това ли ?

Ето , коментирам : https://lenta.ru/news/2018/01/09/pass/?utm_source=lentatw&utm_medium=social

:)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Миро, защо са ти симпатични превратаджиите в Украйна и в Сирия?  Янукович и Асад са законно избрани президенти  - това не е трудно да се осмисли.    Заради противниците им, които са симпатяги за Миро, сега там е налице държавен тероризъм.  

НЕслучайно казах да ме цитираш конкретно, защото постоянно сипеш измислици и простотии.

Симпатични ли ? откъде накъде ?  Винаги съм казвал че Украйна има сериозни и най вече НАСЛЕДЕНИ роблеми с корупцията и икономиката. 

Майдана бе точно затова.Въобще нямаше  етнически мотив в МАйдана. Той  бе за икономически реформи, евроинтеграция, срещу корупцията., които "законно избрания " Янукович ОТКАЗА.

Аз НЕ симпатизирам на терора, на насилието, на военната насилствена анексия на територии, на тоновете дезинформационна рашистка пропаганда и т.н. за които ти съвсем умишлено си затваряш очите.

За Янукович, Асад , Саддам, Кадафи... само ще ти кажа възможно най кратичко и разбираемо -  и Хитлер е бил съвсем законно избран.

Това легитимация  да се самозабравиш и да вършиш  престъпления срещу  народа си ли е ?  или срещу други народи  ? Не мисля.

Tоя е много зле. Хората в Либия и Ирак живеят в пъти по-зле, особено либийците, но гледайте какви ги дрънка. Някой да ми каже що за човек е това и човек ли е въобще?

Луд човек, който е готов за доброволец за АТО в Кърджали, каквато няма причини да има.

на 9.01.2018 г. в 14:22, miro20 написа:

Майдана бе точно затова.Въобще нямаше  етнически мотив в МАйдана. Той  бе за икономически реформи, евроинтеграция...

Можеш ли да ми обясниш, какво представлява и какво точно означава "евроинтеграция"!!! Също така можеш да ни разясниш и кои са тези прословути "европейски ценности", че нещо не мога да им хвана спатиите вече!!!

преди 17 часа, Джугашвили написа:

Можеш ли да ми обясниш, какво представлява и какво точно означава "евроинтеграция"!!! Също така можеш да ни разясниш и кои са тези прословути "европейски ценности", че нещо не мога да им хвана спатиите вече!!!

Аз да ти кажа. Навремето имаше филм "Близки срещи от третия вид". Сега той би се казвал "Близки срещи с третия пол". Ето това са европейските ценности, онова бяха просто човешки. Дълъг път извървя демокрацията им, пък към ... края.

на 1/11/2018 в 18:23, Джугашвили написа:

преди 6 часа, crazy katon написа:

Аз да ти кажа.

Няма познал  печелившите резултати.

Само лека насока да ви дам :

http://www.vlastta.com/displaynews/18237

Макар че точно за такива като вас, едва ли ще е от полза. :)

И към което се е стремил и Левски, казвайки че мястото ни е сред европейските народи.

Вашите ценности , морал, разбирания за ЕС и т.н.  са на точно 180'

преди 2 часа, miro20 написа:

Няма познал  печелившите резултати.

Само лека насока да ви дам :

http://www.vlastta.com/displaynews/18237

Макар че точно за такива като вас, едва ли ще е от полза. :)

И към което се е стремил и Левски, казвайки че мястото ни е сред европейските народи.

Вашите ценности , морал, разбирания за ЕС и т.н.  са на точно 180'

Да, да, Левски се е стремил към Европейския съюз и към Еврозоната...ама моля ти се!!! Кажи ми ти!!! Недей ми дава линкове, въпросът е към теб!!!

преди 12 часа, Джугашвили написа:

ама моля ти се!!! Кажи ми ти!!!

Това че не знаеш кой е Левски и какви възгледи е имал, си е твой проблем :)

Левски не е доживял да види, че предимно украинци са нашите освободители от османско владичество.    И е нямал дори насън представа за сегашния Европейски съюз и българското председателство.   Левски няма нищо общо с кризата в Украйна. А на Миро неговите  ценности , морал, разбирания за ЕС и т.н.  са на точно 180'... Спрямо какво?  Остава да ни разясни поредните си опашати и лъжовни мисли. Иначе веселото пак ни е в повече.

• 2 седмици по-късно...

На пресконференцията си Радев ми хареса с отговора на руска медия за Донбас.

- че трябва да се спазват митните споразумения и допускане на наблюдатели и по широка ангажираност на международната общност.

Т.е. това което толквоа време рашистите не искат да допуснат , за да си продължат зверствата от контингента им там, да продължи терора и насилието .

преди 4 минути, miro20 написа:

Т.е. това което толквоа време рашистите не искат да допуснат , за да си продължат зверствата от контингента им там, да продължи терора и насилието .

Миро, стига се излага!   Рашистите защо да тероризират руснаците в Донбас и в Крим!?  Бандеровците все това вършат там и ето какво ще се случи - ако те малоумно атакуват   http://www.segodnia.ru/content/196778

Първо - Сценарият "какво би станало" ако ВСУпредприемат настъпление го видяхме вече 2014 г. лятото. С лекота преодоляха "шахтьорите" и боевете почти стигнаха до улични таквиа в Донецк и Луганск. Бе въпрос на дни да приключи всичко и да бъдат освободени териториите.

Тогава именно се намеси РФ и вкара масирани военни подразделения с тежка техника - сещаш се - нови модели руско оръжие от "извиращи донбаски шахти" , нови модели танкове , чисто нова руска техника , мащабна логистика с хора , провизии, въоръжение.,  после буряти танкистчета... и т.н. и т.н..

Тогава имено настъпи обрата в силите, рашистите отблъснаха ВСУ, случи се  август месец всеизвестния  "иловайския котел" , в който рашистките сили , против всякаква военна чест и логика, разстрелваха украинските бойци. По късно подобен сценарий бе и в "котела" около Дебалцево.

и т.н. и т.н..

Та.. накратко казано - без пряката намеса на  рашистктие войски , отдавна конфликта да е приключил, и хората да си живеят мирно и спокойно , както сега живеят на освободените територии без рашистките окупанти.

Второ - какво по хубаво да се въведе международен контингент наблюдатели ? Нека контролират границата, войските, кой откъде какво внася , амдиистрацията каква е , как се управлява и т.н. и т.н.  Защо РФ шикалкави и е против ? ?

Нали точно така всички ще видят че "руски войски няма там" :) или има ? :)

пп

И трето ...  http://www.interfax.ru/world/596946

Очевидно американците започнаха да оказват доста осезаема логистика  :)

Така че каквито и сценарии да има , никой няма да е изненадан , както 2014 г. позволиха на рашистите да превземат  Крим и  да започнат дестабилизацията  в Донбас.

Това го знаят и рашистите де... щом подобни новини са в медиите...

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Странни смъртни случаи между генералите от ГРУ ( главно разузнавателно управление ) - активно участващи в анексията на Крим през 2014 , днес умря на 58 години началника на ГРУ - генерал-полковник Сергун. Преди една седмица умря 51 годишният генерал-майор от ГРУ Александр Шушукин непосредствен ръководител на анексията ..

Нещо да си чувал за Будапещенският меморандум? В който Русия се задължава да пази цялостта на Украйна ,в отговор на отказа и от ядрено оръжие. И къде отива доверието,което е най-важно за мира в света , ако гарантите безнаказано си отхапват части от държавите,които трябва да защитават.

Какво точно е анексирала Зап.Европа след 45 г?
До тогава да:НАЦИОНАЛНИТЕ социалисти анексираха
Австрия, половина Европа , половин Полша. Другата половина (19.09.39 г.) я ПРИСЪЕДИНИХА интерНАЦИОНАЛНИТЕ социалисти- СССР. И след това:
- Част от Финландия
- Молдова
- Три държави в Прибалтика
Все доброЗОРно ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ.
През 2008 откъснаха от Грузия Абхазия и Южна Осетия. Никой не ги удари по крадливите ръце. И решиха че може всичко.
Батьовото, можеш ли да обясниш защо и най-верните съюзници на Москва Армения и Беларус не признават присъединяването ?
Само гьотвер*де***ните в България го правят!

Удави се на сирийски плаж и ръководителят на операцията за свалянето на самолета на полския президент Качински , ген м-р Иванов от ГРУ !

Къде анексират къде бягат

Що ли умират "млади и зелени"?

Рогатия ги прибира за награждаването!

Не си със ак*ъл**а си....по-малко гледай путя тв...

И Хуйло ще ритне бакърчето като подгонено животно.
Редът му наближава - канибалите се ръфат зверски.

на 7.01.2018 г. в 18:52, miro20 написа:

На Руската Федерация никой нищо не може да диктува.  Странна представа за нулата имаш - ето ти четиво за ограмотяване  https://bultimes.com/contra-magazin-Войната-с-Русия-е-самоубийство-ВИД/

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.