Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avast Anti-Virus Free/Pro/IS - проблеми, въпроси, мнения, обсъждане-част 2

Featured Replies

Засичане на новият Аваст 2014!

Уникално! Прозореца прилича на етикет от отрова за хлебарки! :D

Публикувано изображение
  • Отговори 2,2k
  • Прегледи 121k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Официален сайт на Avast! Новата версия 5.0 допринася за постигането на целта на компанията да предлага пълноценна антивирусна и анти-malware защита, която е модерна, опитна – и безплатна. Н

• И едно мое мнение ...  избор на антивирусна програма е личен избор на всеки, който би трябвало да се базира на вашите нужди, техническите умения, опит и възможности, предлаганите от антивирусните комп

• Здравейте,     Ако ви се случва често да грешите URL-тата при въвеждане, а и за да се предпазите от phishing след грешно въвеждане на сайт ви препоръчвам добавката Adblock Plus, като в настройките

Публикувани изображения

Публикувано изображение

тва "ха ха ха !" какво е? Аваста ти се кефи или...? :ph34r:

Редактирано от marian860914 (преглед на промените)

тва "ха ха ха !" какво е? Аваста ти се кефи или...? :ph34r:

Голям смях ме напуши, когато за първи път видях тази засечка!  

Развалят я тази програма....това вече категорично мога да го твърдя, след като я и тествах! А пък с тия "хлебарки" си отива направо към "неглижиране" на програмата....

Голям смях ме напуши, когато за първи път видях тази засечка!  

Развалят я тази програма....това вече категорично мога да го твърдя, след като я и тествах! А пък с тия "хлебарки" си отива направо към "неглижиране" на програмата....

Не бърза със заключенията!Далеч по-добра е от предходните версий.

Не бърза със заключенията!Далеч по-добра е от предходните версий.

първото ми впечатление никога не ме е подвеждало досега....

Публикувано изображение

И по-точно от времето на комунизма , тогава нямаше лъскави етикети.

Публикувано изображение

Естествено, че не прилича на нищо. Детска радост, шарения до шия.

Тенденцията е почти всякакъв софтуер в новите версии да се разваля в днешно време, заради глупава модернизация и улесняване на потребителите до степен на малоумност с псевдо интуитивни дизайни и прочие глупости. За това си стоя на стара версия на Avast, и всичко си е наред.

Ъпдейтите на вирусните дефиниции си идват без значение коя версия на самата програма ползваш, така че проблем няма.

Естествено, че не прилича на нищо. Детска радост, шарения до шия.

Тенденцията е почти всякакъв софтуер в новите версии да се разваля в днешно време, заради глупава модернизация и улесняване на потребителите до степен на малоумност с псевдо интуитивни дизайни и прочие глупости. За това си стоя на стара версия на Avast, и всичко си е наред.

Ъпдейтите на вирусните дефиниции си идват без значение коя версия на самата програма ползваш, така че проблем няма.

Да го кажа и по друг начин: тази нова версия на Аваст ми стои някакси...."несериозно", да не кажа и "детски"....

Да го кажа и по друг начин: тази нова версия на Аваст ми стои някакси...."несериозно", да не кажа и "детски"....

Меко казано е глупав дизайна.

Добра статия за новия Аваст 9 , за желаещите поназнайващи руски - http://www.comss.ru/page.php?id=1560  приятно четене.

Звучи добре....обаче интерфейса са го объркали много....да не говоря за прозорците при засичане!

Вече съм фен на друг антивирусен продукт, но от чисто любопитство исках да изпробвам новата  Avast 2014. Не иска да се инсталира нито на служебната машина, която е с XP sp2 нито пък на домашната машина с XP sp3. Текущите версии са прамахнати и е почестено основно, но не би. Опитах да видя да няма някакви нови системни изисквания, но нищо не открих. Какво пропускам?

Вече съм фен на друг антивирусен продукт, но от чисто любопитство исках да изпробвам новата  Avast 2014. Не иска да се инсталира нито на служебната машина, която е с XP sp2 нито пък на домашната машина с XP sp3. Текущите версии са прамахнати и е почестено основно, но не би. Опитах да видя да няма някакви нови системни изисквания, но нищо не открих. Какво пропускам?

Това, че е първа бета.

Някой да има проблеми с обновяването днес?

Пакета е повреден? WTF?

Публикувано изображение

Нямам проблеми, дори си обнових версията на самата програма

Ха, ама  той целия пакет ми се бъгна нещо...това го мразя на avast! бъгава си е и това е.

Всички щитове изчезнаха и не могат да се спрат :D

Публикувано изображение

Ха, ама  той целия пакет ми се бъгна нещо...това го мразя на avast! бъгава си е и това е.

Всички щитове изчезнаха и не могат да се спрат :D

Публикувано изображение

кой знае какво си правил?!? При мен защо за 2 години, на 4 машини с Уин 7 и НЕ се е бъгвал изобщо, и си работи перфектно на фул!

Явно трябва да им пиша...И поправка не помага:

Публикувано изображение

Интересно...за миг си помислих, че нещо ме е полазило...ама не е...щеше да е интересно. :D

кой знае какво си правил?!? При мен защо за 2 години, на 4 машини с Уин 7 и НЕ се е бъгвал изобщо, и си работи перфектно на фул!

Точно мен ли питаш? Малко несериозно не мислиш ли? :D

Ей тея ще ги разнищя...кой знае какъв калпав ъпдейт ми се е паднал и после са го изтеглили:

Публикувано изображение

Не е проблем да я махна и сложа пак или мина на алтернатива. Просто се чудех от какво се получи това...Да видим дали те ще имат отговорите, които търся:

http://forum.avast.com/index.php?topic=133977.0

Не е проблем да я махна и сложа пак или мина на алтернатива. Просто се чудех от какво се получи това...Да видим дали те ще имат отговорите, които търся:

http://forum.avast.com/index.php?topic=133977.0

Аз пак да си питам- що аз от 2 години на 4 компа с Уин 7- нямам никакви ядове с Аваст-а, и никакви грижи от към вируси. За "стандарт" потребител" си е перфектен Аваст-а!  :)

Тебе те разбрахме...фенбойче от всякъде. Аз ти показвам каква е ситуацията черно на бяло...до днес на обяд всичко си бачкаше на 6, а днес не съм правил никакви тестове и промени по системата на каквото и да е ниво. Само сърфиране и после ходих на работа и компа бе спрян...пускам го и хоп..Това че ти нямаш проблеми не означава, че проблема е във ЗКУ. Перфектен чак не е ...няма перфектна програма, няма и да има. То и затова форумите (включително и форума на аваст) са препълнени с теми от подобно естество! Като нямаш  проблеми, радвай се, но не СПАМИ!

Както и да е...килнах процесите на avast! и след това го стартирах наново и пуснах да тегли ъпдейти - взе да тегли нов голям ъпдейт (пак даде грешка, защото казва, че вече процеса е вървял паралено в бекграунд режим) и след като го инсталира се оправи...просто странно това мога да кажа, но сега работи. Явно наистина съм нацелил кофти кръпка в кофти момент! :D

Аз пак да си питам- що аз от 2 години на 4 компа с Уин 7- нямам никакви ядове с Аваст-а, и никакви грижи от към вируси. За "стандарт" потребител" си е перфектен Аваст-а!  :)

Пожелавам Ви, да не стигате до услугите на Публикувано изображение и B-boy[styLe], но все пак ако се случи, ще разберете, кой, за какво и какви познания има! Наздраве Жоре! :beer:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.