Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ли значи този сън?

Featured Replies

Не че ще има човек който да ми отговори но сънувах как момчето което харесвам ме целува в съня 

• Отговори 72
  • Прегледи 10k
  • Създадено
  • Последен отговор

А трябва ли наистина нещо да значи? Най-вероятно за това си мислиш през по-голямото време и подсъзнателно се случва в съня.

Сънищата често са на основа ,на подсъзнанието ни. Нормално щом ти е под кожата и в мислите ,да сънуваш подобни неща. Нужно ли е сънят непременно за означава нещо? 

преди 8 минути, Lilityve написа:

Не че ще има човек който да ми отговори но сънувах как момчето което харесвам ме целува в съня 

Елементарно. Мислиш за момичето, което харесваш. Мозъка ти реагира по този начин.

преди 10 минути, Lilityve написа:

...Не че ще има човек който да ми отговори...

Ти па. Тук е пълно с врачки и оракули. Ей ся ша видиш как ща упраят у животя.

преди 17 минути, Lilityve написа:

"Гладна кокошка просо сънува"

преди 32 минути, Lilityve написа:

Сънят е като огледало. Освен, че отразява желанията ти, подсказва и действието, само че както във всяко огледало образът е обърнат. Тоест вместо да чакаш да бъдеш целуната, бъди инициативна и ти го целуни. С две думи - "свали гаджето" преди другите мацки да са го схрускали. Нужна ти е само смелост. В най лошия случай печелиш целувка и яснота по въпроса - ще я бъде ли вашата връзка или не.

Редактирано от koldun (преглед на промените)

преди 1 час, Lilityve написа:

Вземи го целуни ти... Но ако те е срам си махни мустака и ще събереш малко смелост :D

Афтуре тез само спамят, щот немат ко да праят и жуота им скучен.

Ся...Кат са появи един белгиец (ша го пузнайш по ника-има една убава кукона, с татуси по лицето на него), той щи каже кот та интересува. Гледа на сичко-боб, леща, карти, крила от прилеп...и тъй нататък.

Той е баш врачката на форума.Другите са спемери дет само си чешат езиците (клавиатурата).

преди 2 часа, Lilityve написа:

Целувка, от любим човек, предсказва раздяла.

За първи път чувам за предсказание на сънища .Що за глупост.Сънят няма нищо общо с действителността.Той отразява само душевното състояние на човек.И как така , ако сънуваш нещо трябва да го тълкуваш на обратно.Първи принцип на Хермес ,каквото е горе ,това е и долу.Ако ,човек се води в живота по сънищата , до никъде няма да стигне.Казвал съм го и пак ще го кажа .Умният управлява звездите ,глупавият отива на врачки и баячки.Човек сам трябва да управлява съдбата си , не да се води по сънища.И да носи отговорност за тази съдба.

Редактирано от Родина (преглед на промените)

преди 7 минути, Родина написа:

...За първи път чувам за предсказание на сънища .Що за глупост.Сънят няма нищо общо с действителността.Той отразява само душевното състояние на човек....

Абсолютно подкрепям и съм съгласен с мнението ти , ма така разбиваш и моя мит и блян за сънища! 

И аз искам да сънувам Моника Белучи на бял кон, ма ша си остана само със съня:(

За справка-питай моя личен гадател Белжо :ph34r:

преди 10 минути, Родина написа:

За първи път чувам за предсказание на сънища .Що за глупост.Сънят няма нищо общо с действителността.Той отразява само душевното състояние на човек.И как така , ако сънуваш нещо трябва да го тълкуваш на обратно.Първи принцип на Хермес ,каквото е горе ,това е и долу.Ако ,човек се води в живота по сънищата , до никъде няма да стигне.Казвал съм го и пак ще го кажа .Умният управлява звездите ,глупавият отива на врачки и баячки.Човек сам трябва да управлява съдбата си , не да се води по сънища.И да носи отговорност за тази съдба.

В окултизма и магията има нещо наречено "ониромантия". Може би най-древната и устойчива форма на гадателство. В нея за няколко хилядолетия има натрупан известен опит за тълкуване на сънища. Тълкуването на сънища все пак го е имало и преди Фройд. Последния само му придава някакъв по-научен вид. Сънищата са важна част, от човешкия живот и не случайно в психоанализата, а и в други психологични школи им се отдава голямо значение.

А, херметичните принципи не винаги и не за всичко са валидни.

преди 3 часа, Lilityve написа:

Значи че ти трябва мъжленце в кревата - разгонила си се. :P

Редактирано от nikolela (преглед на промените)

преди 1 час, koldun написа:

Сънищата са важна част, от човешкия живот и не случайно в психоанализата, а и в други психологични школи им се отдава голямо значeние              Психургия и Теургия – изучаване на съкровенните човешки сили, начини за тяхното развитие и използване. Тук различаваме медиумизъм, магнетизъм, хипнотизъм, психометрия, телепсихия, телепатия.Да  прав си  донякъде.Да тълкуваш е едно ,да предсказваш е друго.Едва ли  има човек който  да сънува повече от мен .И мога да ти кажа ,че няма връзка със събитията който се случват.Човек сънува това което иска да му се случи или това от което се страхува ..Показват душевното и умствено състояние на човека.Темата е дълга .Да се предскаже дадено събитие във времето само от един сън .Това за мен е невъзможно.

преди 6 минути, Родина написа:

Да се предскаже дадено събитие във времето само от един сън .Това за мен е невъзможно.

За теб може и да е невъзможно. В някаква степен това е и въпрос на вяра. А и обикновено "ониромантията" се представя като гадателство т.е., като опит да се налучка бъдещето. Въпреки всичко обаче е факт, че има сънища, които по някакъв начин разкриват детайли от бъдещи събития, а понякога и по цялостно разкриват бъдещите събития. В литературата има описани доста такива случаи. И то не само в някакви жълти вестници, ами и в сериозна научна литература. Изобщо не е ясно, точно какво е времето и как съзнанието взаимодейства с него. Но е факт, че има странни синхронични събития или съвпадения между нашите субективни преживявания и неща, които се случват, като от гледна точка на логиката липсват причинно следствени връзки между тях.

преди 5 часа, Lilityve написа:

Не че ще има човек който да ми отговори но сънувах как момчето което харесвам ме целува в съня. 

Това означава че ако искаш, можеш да забременееш и да си родиш едно бебе.

преди 9 часа, Димитър 59 написа:

Ако те целува мъж, може и да те изненада изотзад - това е най вероятното Митко. Ама то и това твърде често си е изгодно предложение.

преди 5 часа, Белгиеца написа:

Това означава че ако искаш, можеш да забременееш и да си родиш едно бебе.

Просто си смешен вече с тези твоите бебета. Или отново си мераклия да си имаш, но не ставаш. Ами викай бе човек. Какво толкова се притесняваш. Тук мераклии много. Колко му е да и надуем корема на една жена? Няма и 5 минути работа! Няма те оставим в беда я!

• Автор

Уоуу не можах да смогна да чета мненията ви абе белгинец аз не  сънувамсънувам че правим секс :emoji_smiley-02:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.