Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за ESET NOD32/Smart Security - част 3

Featured Replies

Аз, ще се връщам на пета версия, нещо не ми вдъхва много доверие новата. Ще вида в бъдеще как ще се развият нещата. :stop:

Ами тя е beta ,нормално е да има тук там проблеми. Ще ги изчистят.Когато излезе финала,тогава пак ще коментираме,кое вдъхва доверие повече и кое не! :D

Ползването и е сведено само за тестване,не и за окончателна защита!

А одобряваш ли този легален шпионаж ? Представи си, че инфото, което изнасят през тези 14 дни са ти пароли за кредитни и дебитни карти, пароли от браузъра и прочие (макар, че уж само снимки ще правят), правиш. с... с жена и оп малко снимчици :)

За камерата и за снимки на дектопа съм абсолютно против! Какво общо има със защитата не ми се вързва,нищо че е в beta стадии.

Виж ако беше инфо за системата ,инсталиран софт,крашове и пр. да.нормално е,но за камерата и снимки в буквалния смисъл си е жив шпионаж

П.с. Както виждаш мен ме интересуват защитните възможности,всичко останало което не е свързано с това си е в ощърб на потребителите! Това знам аз :D

Редактирано от Lost in (преглед на промените)

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 208k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• От мене една препоръка към тези настройки Махнете тази отметка да ви уведомява и без това правилото е РАЗРЕШИ ! Иначе ще ви писне от уведомителни известия. В настройките на обн

• http-~~-//www.youtube.com/watch?v=42N6dfzFIOc Пояснения за HIPS: # Първоначално HIPS-a се дава на "Обучаващ режим", за около 5 дни, след което се преминава в "Интерактивен режим". # Защитната ст

• След 7 дни тест на ESS 7, мога да направя следните за мен заключения:"+" Положителни:1. Изключително добро бързодействие на системата, не товари, не лаги - запазило се през годините.2. Ефективен web с

Публикувани изображения

И аз съм против. Според мен този модул трябва да може да се спира, както модула за геймъри примерно... А не постоянно да стои.. в трея все едно ти казва " Айде де, логни се.... да те видим :)

И аз съм против. Според мен този модул трябва да може да се спира, както модула за геймъри примерно... А не постоянно да стои.. в трея все едно ти казва " Айде де, логни се.... да те видим :)

................ Провокирай ги с нещо може и да се стреснат :D

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

А не постоянно да стои.. в трея все едно ти казва " Айде де, логни се.... да те видим :)

Честно казано,това ми прилича на поведение на adware

Влез, удари им два шамара и пак излез :D

................ Провокирай ги с нещо може и да се стреснат :D

Да го инсталирам на някоя старица и да я снимам докато се преоблича ли ? :ph34r:

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Според мен е доста странна преценка - ESET напълно да блокира връзки към сайтове.Заради възможно потенциално опасно съдържание. Буба може да изскочи и от най-неочаквано място - невъзможно е всичките да ги блокират. И що за превантивна паника е това? Понякога безпричинно и погрешно не допускат връзки с конкретни сайтове - само защото са в списъка им. Не ми е нужна тяхна програма - докато не започнат да реагират реално на единични заплахи. Грешки все се получават, но нали трябва да са възможно най-малко... Поне сега не прекаляват като преди с пресилена реклама. В моите очи все са на ниво около средното - нека се развиват и да успеят да променят временното ми мнение.

Трябваше да го направят отделно като продукт както другите са направили. http://www.google.bg/search?sugexp=chrome,mod=15&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=Anti-Theft Аз ползвам такава услуга и сам си настройвам какво и кога да снима. Тоест само при кражба.

Към тези, които НЕ използват Anti-Theft модула, и при Вас в трея ли стои Публикувано изображение ?

П.С: като се замисля, нека си го има, ама когато не е вкл да не дразни толкова... поне мен ме дразни мнооого.....

И как го разбирате това с врътката с лиценза за една година... ?

Есет 5.2.9.. Промените някой ако може да каже и как се държи и т.н. ? :)

Есет 5.2.9.. Промените някой ако може да каже и как се държи и т.н. ? :)

Промените - http://freetexthost.com/u4ibhkyzyv

Държи се отлично, по мое скромно мнение ;) !

Може ли вече да измислят нещо интересно да не станат и те като Авира...

Може ли вече да измислят нещо интересно да не станат и те като Авира...

Ако не е тайна- с каква антивирусна си в момента?

Аз не мога да кажа на бялото черно,програмата се оптимизира,по-бързо обновяване,по-бързо сканиране,по-бързо почистване,по-бързо стартиране!

Редактирано от Lost in (преглед на промените)

Аз не мога да кажа на бялото черно,програмата се оптимизира,по-бързо обновяване,по-бързо сканиране,по-бързо почистване,по-бързо стартиране!

Това за новата 6-та версия ли се отнася или за 5.2.9.1?

Това за новата 6-та версия ли се отнася или за 5.2.9.1?

6 beta

Бихте ли ми помогнали за ESS 5.2.9.12-български език ?

Сложих парола за Родителски контрол и не мога да я махна.Стената е на Интерактивен режим и непрестанното ми иска тази парола.

Бихте ли ми помогнали за ESS 5.2.9.12-български език ?

Сложих парола за Родителски контрол и не мога да я махна.Стената е на Интерактивен режим и непрестанното ми иска тази парола.

Публикувано изображение

Махаш тикчето, пишеш паролата и край.

М/у другото прочетох, че се изтъкват положителните черти на 6-та, да така всичко изброено по-горе е вярно. Само да добавя, че 5-та в сегашната и версия не отстъпва по нищо.

Update Rollback

Тази нова функция да не е както при Касперски и АVG да прави roolback при намиране на зараза и за това да иска рестарти?

Update Rollback

Тази нова функция да не е както при Касперски и АVG да прави roolback при намиране на зараза и за това да иска рестарти?

Не.Това е за антивирусните ъпдейти.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Ми толкова по зле за тях тогава. :mad:

Има безплатни алтернативи и не им се връзвам. Писах тук и там и взе че ми писна.

Ползвам безплатен пакет за защита на моя Windows 7 (64 bit)) и не търся помощ.

Има безплатни алтернативи и не им се връзвам. Писах тук и там и взе че ми писна.

Ползвам безплатен пакет за защита на моя Windows 7 (64 bit)) и не търся помощ.

Е да, ама е най-леката и за това ми харесва а пък и от детекция не е зле.И при мен ми харесва,че си има 64Х инсталатор.Ма то ти си го знаеш де..

Редактирано от Exhibit A (преглед на промените)

Значи проблемът е следният .. хоствам сървър на една игра, за която ми трябва порт.. обаче антивирусната не позволява .. т.е. е невъзможно да се влезе в сървъра... Разбрах къде е проблема трябва да се изключи защитната стена на антивирусната .. обаче може да се изключи максимум до следващото рестартиране на компютъра... Пише, че може да се настрои за постоянно от разширените настройки .. моля ви помогнете :)

Ето от тези настройки, но тогава става EAV. По добре си разгледай настройките и добави порта и каквото трябва в изключенията.

post-265376-0-36504000-1338365715_thumb.

http://download.eset...erguide_bgr.pdf

Редактирано от georgievdg (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.