Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютърна конфигурация до 2500-2600 (с монитор)

Featured Replies

изчакай 2 месеца  хвани черния  петък и  си вземи всичко на куп   и след 5 години пиши пак.

• Отговори 271
  • Прегледи 19,7k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 2 минути, Yvan Sergeev написа:

изчакай 2 месеца  хвани черния  петък и  си вземи всичко на куп   и след 5 години пиши пак.

Е тоя черен петък го следя две години и за две години e-mag  така и не преложиха евтина видеокарта, процесор или каквото и да е. Там по принцип си е скъпо и '"петъка" само сваля цените до нормалните. Там може да купиш телевизор( два купих вече и вероятно трети след няколко месеца), щото навсякъде с надути цени, но не и хардуер! Е, имаше изгодни неща с отметката "изчерпано количество". Не. Не и черен петък за хардуер. 

Редактирано от Кико (преглед на промените)

• Автор
преди 1 минута, Кико написа:

е тоя черен петук го следя две години и за две години e-mag  така и не преложиха евтина видеокарта, процесор или каквото и да е. Там по принцип си е скъпо и '"петъка" само сваля цените до нормалните. Там може да купиш телевизор, щото навсякъде с надути цени, но не и хардуер! Е, имаше изгодни неща с отметката "изчерпано количество". Не. Не и черен петък за хардуер. 

Абе дори и да има хубави оферти,тоя компютър го чакам от август месец,и ако още 2 месеца съм с тоя лаптоп който ме ограничава ще взема да откача.Не ми убивай хайпа :D

ще събереш и повече пари за 2 месеца предполагам

преди 1 минута, BAZZINGA написа:

Абе дори и да има хубави оферти,тоя компютър го чакам от август месец,и ако още 2 месеца съм с тоя лаптоп който ме ограничава ще взема да откача.Не ми убивай хайпа :D

Ааа...добре! Знаеш ли как действам аз? Счупи се нещо, купувам най-новото и модерно. Наумя си нещо, чакам и като ми се изчака чакалката, без да мисля давам няколко стотачки, че и хилядарки. Парите са нищо, ако просто ей така стоят. Те са нищо и като се прахосат, но пък ти ще си недоволен и в двата случая. Вероятността да си доволен от новата машина спрямо стария лаптоп е 10000000000% :P

• Автор

Та пак да питам струва ли си i7-6700k след като евентуално към лятото или есента,ще се целя към GTX 1070 или GTX 1080?

преди 7 минути, BAZZINGA написа:

Та пак да питам струва ли си i7-6700k след като евентуално към лятото или есента,ще се целя към GTX 1070 или GTX 1080?

Виж някой приятел имаш ли с i3 или i5 + gtx960 или 380 , ако имаш помили го да разцъкаш да видиш разликата  каква е(спрямо лаптопа)  и ще мислиш тогава. Просто да се ориентираш кое какво може.

Редактирано от Can Oa (преглед на промените)

преди 16 минути, BAZZINGA написа:

Да, но и i5 6600K  върши същата работа с подходящото дъно и РАМ памет. 

• Автор

Добрем,може ли пример за нещо с i5-6600k чез ако тръгна аз ще мине още един месец.Че това дъно AsRock Pro4 го избирах няколко месеца с съвети от приятел и теми от форума. :D

преди 1 минута, BAZZINGA написа:

Добрем,може ли пример за нещо с i5-6600k чез ако тръгна аз ще мине още един месец.Че това дъно AsRock Pro4 го избирах няколко месеца с съвети от приятел и теми от форума. :D

същото само че ти остават пари за 1070

на дъното пише 3200 за  рам а на рамта 2400 не съм  много наясно какъв ще е ефекта  при смяна с ддр 3200

въбще  честота на рамта играе ли някаква роля

току-що, Yvan Sergeev написа:

на дъното пише 3200 за  рам а на рамта 2400 не съм  много наясно какъв ще е ефекта  при смяна с ддр 3200

Приеми, че за игри и изобщо, е по-важен двуканалния режим. Честотата оказва много по-малко влияние.

КОНТРОЛЕР НА ПАМЕТТА

Dual Channel DDR4-2133 / DDR3L-1600

ЛОЛ да да стори ми се че е избрал extreme 4 WTF  моя грешка меша темите май.

ами това pro4 нищо не съм гледал за него признавам си ... ако някой е да пише

току-що, Yvan Sergeev написа:

а на процесора пише туй

не не сега видях че e писал pro 4 , аз си мислех за extreme 4

• Автор

RAM-та съм се спрял на предложението на goodly,2x8GB DDR4 3000MHz.

не съм компетентен по рамта аз бих взел всичко на  2133  да си вържа гащите :D

преди 3 минути, Yvan Sergeev написа:

не съм компетентен по рамта аз бих взел всичко на  2133  да си вържа гащите :D

Кико неговата 2133 е нацибрил до 2700 :)

Ами оферта е, а и разликата в цената на такава с 2133 изобщо не е голяма ако говорим за чифт.

преди 1 минута, goodly написа:

Ами оферта е, а и разликата в цената на такава с 2133 изобщо не е голяма ако говорим за чифт.

ако е до 10-20лв става но не знам за коя рам говорите колко пари е за 3000mhz?

преди 14 минути, BAZZINGA написа:

RAM-та съм се спрял на предложението на goodly,2x8GB DDR4 3000MHz.

Повече от 2133 MHz  в двуканален режим едва ли ще ти потрябват някога. Особено с процесорите, към които си се насочил. Но едноканалния режим е шит, дори и паметта да е на много висока честота. Всяка памет на 2133 MHz  може да се клокне доволно. Не ти трябват памети с гребенчета. вземай най-евтината - две плочи и пренасочи парите към по-съществени неща.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.