Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Потресаваща Русофобия

Featured Replies

преди 4 минути, lsmurf написа:

Ето и индйците демострират русофобия . Как не ги е срам да не оценяват по достойнство страхотните руски стелтове. https://vz.ru/news/2018/4/23/919238.html

Е то това е разбираемо и не е ново...

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 92,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Заповядай :).

• Искаш ли да ти покажа снимки на кораби на САЩ, които също пушат като руския самолетоносач? За тях ще пуснеш ли тема?

• То затова в бивша Югославия свалиха един такъв невидим.

Публикувани изображения

преди 18 минути, lsmurf написа:

Ето и индйците демострират русофобия . Как не ги е срам да не оценяват по достойнство страхотните руски стелтове. https://vz.ru/news/2018/4/23/919238.html

Абсолютен фейк е това! От СУ-57 засега са произведени само 6 броя. Индийците бая още имат да сънуват да припарят до него.;)

преди 4 минути, miro20 написа:

Те точно това не искат де :)

Няма и кой да им разреши да ги имат, колкото и да го искат! Стига се прави на ударен!

Никой не им пречи да си реализират договорите с РФ.

ако някой им пречи, въобще нямаше да се стигне до рзваляне на нещо което е било забранено :)

Оделно че ако бях толкова добри, щяха да завалят договори от много други приятелски държви.

преди 4 минути, miro20 написа:

Никой не им пречи да си реализират договорите с РФ.

ако някой им пречи, въобще нямаше да се стигне до рзваляне на нещо което е било забранено :)

Оделно че ако бях толкова добри, щяха да завалят договори от много други приятелски държви.

Ти наистина ли си толкова тъп, или просто се правиш?  Изтребители от 5-то поколение да бъдат разрешени за закупуване от друга държава? 5-то поколение, което тази година ще постъпва на въоръжение в Русия! 

Не знам колко съм тъп, но не ми се преповтарят стари неща от миналата година

Чети пак и наизустявай преди да плямпаш :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Смърфче, нещо проблеми с руския ли имаш?

"ВВС Индии официально объявили о выходе из программы FGFA, в рамках которой планировалось совместно с Россией разработать боевой самолет пятого поколения на базе Су-57."

" При этом индийские военные говорят, что позже могут пересмотреть планы относительно программы FGFA или же будут закупать серийные образцы Су-57, если характеристики его финальной версии будут удовлетворять требованиям минобороны Индии. "

преди 2 часа, M.Николов написа:

" При этом индийские военные говорят, что позже могут пересмотреть планы относительно программы FGFA или же будут закупать серийные образцы Су-57, если характеристики его финальной версии будут удовлетворять требованиям минобороны Индии. "

Кво праим ако осанат неудовлетворителни ! Щом са излезли от програмата сигурно знаят че няма да са такива по принцип.

Аз викам да почерпя Миро
https://dnes.dir.bg/ikonomika/v-rusiya-se-poyavi-olio-novichok

преди 3 часа, lsmurf написа:

Кво праим ако осанат неудовлетворителни ! Щом са излезли от програмата сигурно знаят че няма да са такива по принцип.

Почна се с ако-та!

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

Няма ако-та  в причините за сегашния отказ :

Цитат

Причиной выхода из программы представители индийских ВВС назвали то, что российский Су-57 не отвечает заявленным требованиям скрытности. Кроме того, индийская сторона полагает, что боевая авионика, радары и датчики российской разработки якобы не соответствуют стандартам пятого поколения.

.......

......индийские ВВС считают, что самолет не обладает требуемыми характеристиками и уступает американским F-35 и F-22

"вратичката" която си остават е ако в бъдеще ТТДанните удовлетворят тези изисквания.

Което разбира се някъде в бъдещето е възможно и логично да се появят по добри самолети от американските аналози, но за сега очевидно не.

То и стандарта на живот на запада  може да задминат московитите един ден. Защо не :) 

преди 14 часа, miro20 написа:

Не знам колко съм тъп, но не ми се преповтарят стари неща от миналата година

Чети пак и наизустявай преди да плямпаш :)

Кажи на работодателите си да ти подбират източниците, защото компрометираща Русия информация, предоставена от сайтове с американски хост - сам разбираш, че звучи крайно лековато. ;) Ще им се на ковбойците. :D

преди 1 час, Agentpat написа:

Кажи на работодателите си да ти подбират източниците, защото компрометираща Русия информация, предоставена от сайтове с американски хост - сам разбираш, че звучи крайно лековато. ;) Ще им се на ковбойците. :D

Бай Миро за пореден път демонстрира мозък колкото аспиринче.:)

Не знам дали знаете, че най-смотаният, най-грозният и най-безполезният стелт самолет в света е американски - F-117 Nighthawk.

Американците мислели, че самолетът им е невидим за радарите, докато сърбите успели да свалят един като го засекли с радара на  стар съветски зенитно-ракетен комплекс Нева/Печора. Мисля, че и българската армия е разполагала такива комплекси.:D

https://bg.wikipedia.org/wiki/С-125

Според някои източници тогава е имало и втори стелт, който сърбите също са успели да засекат и повредят, той обаче успял да се добере до базата, но никога повече не полетял.

Американците потрошили над 100 милиона долара на бройка и още много повече в целия проект, мъчейки се да направят невидими самолети, използвали са ги само един-два пъти при войната в залива и накрая се принудили да ги пенсионират и да спрат проекта, след като се оказало, че дори и старите съветски радари ги ловят.:)

Невидим самолет не може да бъде построен. А конкретно руският СУ 57 никога не претендирал да бъде стелт. Приоритетите на руските проектанти са съвсем други.

преди 21 минути, miro20 написа:

Тоя хост ще ти хареса ли : https://lenta.ru/news/2018/04/23/su57/

Което от своя страна за пореден път доказва, че циганите, освен от маанета и "Слонът моя приятел", от друго не разбират! Индийска им работа. Да се хванат с янките тогава, с безкрайно скъпият и често дефектиращ F-35 и да видим как ще изградят така бленувания за тях индийски изтребител 5-то поколение. Щат им се готови СУ-57, но го няма майстора - гроздето е кисело!

Плюйте си колкото искате . Просто ви показах че когато става въпрос за пари, евтина пропаганда кой по по най , не върви :)

Напиши го отново и ако може по-разбираемо. Все едно чета Без умствен капацитет. 

Spoiler

Въобще даже не държа да е разбираемо за теб. Поне за хората които могат да осмислят две изречения едно след друго, е пределно ясно. Другите не ме интересувате :)

А бе не стават и това си е ! :lol6:

Потресаваща русофилия...... ! :lol6:

преди 1 час, miro20 написа:

Затвори скритото съдържание

Въобще даже не държа да е разбираемо за теб. Поне за хората които могат да осмислят две изречения едно след друго, е пределно ясно. Другите не ме интересувате :)

Ти си най-неграмотният "инж" във вселената. Пиши по-четливо, за да не се налага да дешифрираме брътвежите ти. 

Преклонна главице, кое от думите :

"когато става въпрос за пари, евтина пропаганда кой по по най , не върви"

не разбра ? :)  :)  

преди 3 часа, by_chechi написа:

А бе не стават и това си е ! :lol6:

Сега ще ти се обясни как не се виждат серийни номера, така че може и да е ф-35. Освен това, един, че го може не значело, че и друг го може и такива ми ти сучения. Тоест - рашистка пропаганда, монтаж, фейк и др. Всъщност напоследък за разнообразие почнах и да чета и тролските постове. Говорим си за гърчене, а то там е такова гърчене и сучене, че чак жал ми става. Не се изкарват лесно центове, на очевидни факти да намираш кусури.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.