Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Историята доказва: Русия е враг на България. Интересите на Русия и българските интереси. Русия - явният и таен враг на България.

Featured Replies

преди 1 час, karadzha написа:

Нова тема с нищо неразличаваща се от цял куп стари, пускани от БДенков и сие. Администрацията се кефи – форумът е жив и тече яко лаф-моабет:)

Е какво не ти харесва на тези теми!!! На мен ми допадат!!! Тъкмо да изпъкнем по-интелигентните люде!!!

• Отговори 534
  • Прегледи 57,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Преди 20г. Тато се целуваше с руските управници уста в уста и народа му беше щастлив, бирата истинска. циците на жените също, и най бедните ходиха на море поне за 14 дена. Сега Бойко целува дъртия зад

• И Тоя Е от Платените - Споко.

• Не е известна друга държава, организирала преврати, метежи и атентати в България освен Русия. Това е само малка част от престъпленията на Империята на Злото срещу България. Ето по-подробен списък,

Публикувани изображения

Spoiler

И темите и флуда и спама са налице отдавна, правилата са нарушавани многократно... но  стига да има желание, могат да се вземат мерки или поне да се подредят нещата.

Но не на модерацията, а на повечето спамери тук които само си разговарят , не им е изгодно и на тях да се вземат мерки.

преди 2 часа, miro20 написа:

И темите и флуда и спама са налице отдавна

Ми да, ние само спамим в темите, а твоите клонинги измислят тема след тема, и то все еднакви и флудят ЯКО:) Ама това ти не го забелязваш, защитнико на "истината":)

Ако не бе Русия нямаше да я има съвременна България.Не виждам причина разни малоумници да пишат други различни истини в подобна тема.  Това въобще кому е нужно? 

Spoiler

преди 40 минути, karadzha написа:

Ама това ти не го забелязваш, защитнико на "истината":)

Прочети пак какво съм казал. Визирам и спамера бденков и камарата други никове и разхвърляни теми, и вас, лишените от нормално човешко общуване, които сте тук само да си лафите :)

преди 37 минути, attj написа:

Ако не бе Русия нямаше да я има съвременна България

така е... щяхме да сме пъти по добре, а и вероятно , в по широки граници....

Може би така ?

1_25_09_09_4_38_31.jpeg

И ако имперска Русия не бе против Съединението ... http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2014/09/06/2375615_zashto_rusiia_prechi_na_suedinenieto/

И ако не бяхме попаднали в  по зле развиващия се лагер... щяхме да сме евентуално като Испания, Гърция, защо не и като Италия ....

Миро нищо не разбира - без руската намеса още щяхме да сме като кюрдите под турско владичество.

Глупости.

Как ти се струва позицията на Русия че вбесена от акта на Съединението, дори са смятали да пасуват  при евентуална османска офанзива да си върнат  българските територии ?

Добре че турците не са предприели нищо.

преди 8 минути, miro20 написа:

Глупости.

Как ти се струва позицията на Русия че вбесена от акта на Съединението, дори са смятали да пасуват  при евентуална османска офанзива да си върнат  българските територии ?

Добре че турците не са предприели нищо.

Да бе, от Мирко 20 ново 20. Туй и сам си вярваш на лъжите. После как ще имаш казана лъжа?!:)

Предлагам на Миро да му броим казаните истини.   До тук няма нито една от години.

преди 28 минути, attj написа:

Миро нищо не разбира - без руската намеса още щяхме да сме като кюрдите под турско владичество.

И нямаше да има Миро, а Мюмюн 20. :)

преди 23 минути, attj написа:

Предлагам на Миро да му броим казаните истини.   До тук няма нито една от години.

Този път казва истината.Русия не гледа благосклонно на Съединението,даже никак.Но Миро е като оня,Лъжливия.Не му вярват повече.

Аз си мисля,че целта е била да ги изтикат от Европа османлиите и границата по Сан Стефанския договор е била близо до Истанбул. И като стигат до Виена османците, Русия предприема действия.Ако Османската империя беше до Видин?

преди 10 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Аз си мисля,че целта е била да ги изтикат от Европа османлиите и границата по Сан Стефанския договор е била близо до Истанбул. И като стигат до Виена османците, Русия предприема действия.Ако Османската империя беше до Видин?

Да ни си пушил забранено?Припомни си учебника по история,колкото и дръглив да е!

Има и други източници освен нета!Нарича се Библиотека!

Редактирано от Only Fools and Horses (преглед на промените)

500 години близо не са се интересували за нас а? Как па са присетиха? Злато имат Париж Лондон Виена. Ние какво ще им предложиме?

Народа на Русия е живял с болка заради нас? Глупости това царя го е решил и защо?

преди 53 минути, attj написа:

Кръв пикаете че няма с какво да опонирате на ФАКТИТЕ .  :)

Ама свикнал съм ви ... всеки път се разлайвате със обиди и простотии :)

преди 39 минути, язе написа:

И нямаше да има Миро, а Мюмюн 20. :)

Едва ли . Погледени картата по горе.

Голям кеф ви прави да сме в най орязани граници, голям кеф ви прави да милеете за чужди имперски интереси и да плюете всеки който не е съгласен с това :)

.

Добре бе, извинявам се... нямаше да си Мюмюн. Щеше да си Мустафа.:ph34r:

Бе идеята уж е, феса да не те клати тебе ама... Ква храна бе пич?

Пак не позна. По скоро в Атина щеше да има много имена като моето .. или в Охрид, Солун и т.н...

И картата не я погледна нали ? и коментара ми за милеенето...

Spoiler

Интересно, мен що ли не ми пука как се казваш, и как може би ще се казваш ? :)  знам че си спамиш за спорта.. ти тук друго не правиш... ама вземи поговори с хората около теб , ако има.

преди 6 минути, miro20 написа:

Кръв пикаете че няма с какво да опонирате на ФАКТИТЕ . 

За Съединението си прав,руска имперска политика.

Но,те нямат шанс,Европа не ги иска,Дори да са премахнали формално крепосничеството.Дори да са братовчеди и не истински царе.

Те са някъде далече,където е бил спрян Наполеон.

Те са различни.

Различни са и сега.

Затова не ги приема никой!

Те са други!

Не и руския народ!

Те са като нас!

преди 6 минути, miro20 написа:

Пак не позна. По скоро в Атина щеше да има много имена като моето .. или в Охрид, Солун и т.н...

И картата не я погледна нали ? и коментара ми за милеенето...

Затвори скритото съдържание

Интересно, мен що ли не ми пука как се казваш, и как може би ще се казваш ? :)  знам че си спамиш за спорта.. ти тук друго не правиш... ама вземи поговори с хората около теб , ако има.

Аз на твоите карти и коментари съм им се нагледал отдавна. А името ми е българско, за разлика от твоето, което е славянско. :)

И кой те е питал ??  Казах ти колко ми пука :)

преди 7 минути, Only Fools and Horses написа:

Те са някъде далече,където е бил спрян Наполеон.

Това ме подсети какво са писали някои руски класици в тази насока :):)

http://trip-trial.blogspot.bg/2014/03/Citaty-i-aforizmy-o-russkih.html

преди 7 минути, miro20 написа:

Това ме подсети какво са писали някои руски класици в тази насока

Ти си истински задник.

Дали Юнг познава добре руснаците само защото е чукал еврейка от Одеса?

преди 6 минути, Only Fools and Horses написа:

Ти си истински "задник."

Штттттт... тва му е партизанското име.:lol6:

преди 21 минути, язе написа:

Бе идеята уж е, феса да не те клати тебе ама... Ква храна бе пич?

Това се е решавало по царските дворове а не защото Русия не може без България. Редактирах се!

преди 18 минути, язе написа:

Аз на твоите карти и коментари съм им се нагледал отдавна. А името ми е българско, за разлика от твоето, което е славянско. :)

И как се казваш? Тервел Петров?:lol6:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.